Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

How to Be Popular At Work

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  MD on Wed Jan 06, 2010 4:06 pm

Jeck Sparow wrote:
bukan nak condemn la Bangsa Cina ni memang kalau kita yang BUTUHkan ( Bahasa Indonesia) Bantuan ngan kita ni bukan main lembut gigi berbahasa tapi kalau kita yang mintak sikit consider hampehhh sebelah mata pun tak nampoknyerr memnag macam G*%#*&g..opssss sowieee emo cikit

ni kuat dengar Wali Band sampai tepengaruh bahasa Indon...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  Jeck Sparow on Wed Jan 06, 2010 4:11 pm

MD wrote:

ni kuat dengar Wali Band sampai tepengaruh bahasa Indon...

hehehee memang suka pun huhuhuhuhu layan masa bali keje n nak pegi keje lagu berunsurkan ketuhanan dan nasihat tu yang suka tuhh.. hehe :lol: Laughing

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  apens7 on Wed Jan 06, 2010 4:15 pm

ozzy wrote:
Jeck Sparow wrote:Kawan kena gi cari paper tu dulu yerkkk

Menariknya lagi dia diserang bertubi2 oleh bekas bangsanya sendiri dengan segala sumpah seranah kerana tulisannya dan pendedahannya atas sikap mereka..begitu tebal jiwanya terhadap agama islam ni..syabas

redhuan tee mmg bagus... dia tak kisah asalkan bende tu benar ttg islam, dia selmba jerk.. well done... harap ada pendakwah melayu yg berani tegur org melayu tu sendiri...

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  MD on Wed Jan 06, 2010 4:20 pm

Jeck Sparow wrote:
MD wrote:

ni kuat dengar Wali Band sampai tepengaruh bahasa Indon...

hehehee memang suka pun huhuhuhuhu layan masa bali keje n nak pegi keje lagu berunsurkan ketuhanan dan nasihat tu yang suka tuhh.. hehe :lol: Laughing

tapi dalam lagu takde bahasa gitu....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  ozzy on Wed Jan 06, 2010 4:31 pm

MD wrote:
Jeck Sparow wrote:
MD wrote:

ni kuat dengar Wali Band sampai tepengaruh bahasa Indon...

hehehee memang suka pun huhuhuhuhu layan masa bali keje n nak pegi keje lagu berunsurkan ketuhanan dan nasihat tu yang suka tuhh.. hehe :lol: Laughing

tapi dalam lagu takde bahasa gitu....

Lagu indon yg kwn tau cuma lagu inul tu jek..di kocok kocok ahhh...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  strikerbuncit on Wed Jan 06, 2010 4:35 pm

ozzy wrote:
MD wrote:
Jeck Sparow wrote:
MD wrote:

ni kuat dengar Wali Band sampai tepengaruh bahasa Indon...

hehehee memang suka pun huhuhuhuhu layan masa bali keje n nak pegi keje lagu berunsurkan ketuhanan dan nasihat tu yang suka tuhh.. hehe :lol: Laughing

tapi dalam lagu takde bahasa gitu....

Lagu indon yg kwn tau cuma lagu inul tu jek..di kocok kocok ahhh...

woit ozzy! kocok kocok gapo?? mu ado DVD inul x? mehla kwn nok copy skett...ekeke Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  ozzy on Wed Jan 06, 2010 5:12 pm

strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
MD wrote:
Jeck Sparow wrote:
MD wrote:

ni kuat dengar Wali Band sampai tepengaruh bahasa Indon...

hehehee memang suka pun huhuhuhuhu layan masa bali keje n nak pegi keje lagu berunsurkan ketuhanan dan nasihat tu yang suka tuhh.. hehe :lol: Laughing

tapi dalam lagu takde bahasa gitu....

Lagu indon yg kwn tau cuma lagu inul tu jek..di kocok kocok ahhh...

woit ozzy! kocok kocok gapo?? mu ado DVD inul x? mehla kwn nok copy skett...ekeke Razz

DVD dia x de SB..koi rajin layan kat warung diaorg pasang masa ngeteh ..senikata yg kwn ingat tu jela pun..dikocok kocok ahhhh...ekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  strikerbuncit on Wed Jan 06, 2010 5:18 pm

ozzy wrote:DVD dia x de SB..koi rajin layan kat warung diaorg pasang masa ngeteh ..senikata yg kwn ingat tu jela pun..dikocok kocok ahhhh...ekekeke

hat ni plg kwn tak tahan..jd tak ketahuan dibuatnyer..tak baik tau aok membuatkan org bujang cam kwn ni menderita scara mental..hehehe..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 5:26 pm

strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:DVD dia x de SB..koi rajin layan kat warung diaorg pasang masa ngeteh ..senikata yg kwn ingat tu jela pun..dikocok kocok ahhhh...ekekeke

hat ni plg kwn tak tahan..jd tak ketahuan dibuatnyer..tak baik tau aok membuatkan org bujang cam kwn ni menderita scara mental..hehehe..

SB start hari ni koi mencadang
aok berpuasa sunat sehingga
hari pernikahan mu..he he..ada boleh tahan??
Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  strikerbuncit on Wed Jan 06, 2010 5:32 pm

zulkbo wrote:
strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:DVD dia x de SB..koi rajin layan kat warung diaorg pasang masa ngeteh ..senikata yg kwn ingat tu jela pun..dikocok kocok ahhhh...ekekeke

hat ni plg kwn tak tahan..jd tak ketahuan dibuatnyer..tak baik tau aok membuatkan org bujang cam kwn ni menderita scara mental..hehehe..

SB start hari ni koi mencadang
aok berpuasa sunat sehingga
hari pernikahan mu..he he..ada boleh tahan??
Razz

err..kwn tokleh nak jamin sgt..melainkan ozzy menyembunyikan diri smentara waktu..hehehe..
elephant Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  Mrcipizs on Wed Jan 06, 2010 5:33 pm

OT nie boh... ekekekeek...

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  MD on Thu Apr 08, 2010 4:44 pm

pagi semalam ada pegi ke ofis tempat kerja lama dengan sedikit urusan..syukur masih ada yang ''rindu-rindu'' lagi.... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  SailorMoon on Thu Apr 08, 2010 6:14 pm

MD wrote:pagi semalam ada pegi ke ofis tempat kerja lama dengan sedikit urusan..syukur masih ada yang ''rindu-rindu'' lagi.... Laughing

wah...bangga dia yek...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  koy101 on Fri Apr 16, 2010 2:20 am

huh!!! xmao aku jadi popular kat tmpt keje nih weh.... maru.. kalau ari-ari beruk masuk stesen.... almaklum... aku keja kat dalam utan.... hehehehe.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: How to Be Popular At Work

Post  Sponsored content Today at 11:37 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum