Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

View previous topic View next topic Go down

Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Jeck Sparow on Wed Jan 06, 2010 4:38 pm

Salam sajer la kawan bukan thread ni kan biasa la ujung tahun lepas dah berlalu masing masing sibuk ngan ngabihkan cuti balance balance hok maner ader yang boleh carry foward to akay la yang nk kena burn tu yang ruginyerrr,, so mesti oakme ader gi maner maner ker spend time ngan familay bagi yang dah bekeluarga.. tapi bagi yang bujang might be spent time ngan makwe or orang tua kt kampung so sajer jer nak kongsi citer ngan okme cerciter sikit kt sini
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 5:06 pm

thread yang bagus..masih belum terlambat
he he..koi cuti tahunan kiranya dah terlebih ambik
tahun lepas...biasa doh koi puncanya koi kena keja hari
publis holiday..boss tak mboh bayo double pay
jadi koi ambik lah terlebih cuti..he he..jahat koi..
**hat lain jangan belajo...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  strikerbuncit on Wed Jan 06, 2010 5:14 pm

kwn ada belen (balance) 7hari cuti utk tahun lpas..igt nak mencutikan diri jek tapi bila pikior smula,kwn rasa eloklah kwn simpan cuti dan forward ke tahun ni..sbb nk stanby mane tahu org ghuma kwn nk MC ke..nak terberanak ke..ape2hal kwn leh amik cuti..maklumlah si tukang beranak cuti dia 2bulan..kita hat jate2 belako ni cuti sket jek..hehehe.... lol!


Last edited by strikerbuncit on Thu Jan 07, 2010 9:57 am; edited 1 time in total
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Deto_8 on Wed Jan 06, 2010 7:59 pm

strikerbuncit wrote:.hehehe..lagipon,xbeshla cuti sensorang..mcm org gilo la pulok kalo jalan2 bercuti sorg2..
dh ada bini,gi mana pon selesa jek sbb ada bantal peluk..ekeke...[/size][/color] lol!

aku rasa 5-6 tahun ayat ni akan berubah...

"best jugak jalan sorang-sorang...orang rumah duk rumahlah...nama pun orang rumah "

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 8:07 pm

Deto_8 wrote:
strikerbuncit wrote:.hehehe..lagipon,xbeshla cuti sensorang..mcm org gilo la pulok kalo jalan2 bercuti sorg2..
dh ada bini,gi mana pon selesa jek sbb ada bantal peluk..ekeke...[/size][/color] lol!

aku rasa 5-6 tahun ayat ni akan berubah...

"best jugak jalan sorang-sorang...orang rumah duk rumahlah...nama pun orang rumah "

he he..realiti lelaki...
pada yang baru biolah dia merasa
erti " melekat" tu dulu..sampai masa
dia akan akui kata-kata aok tu Deto
..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  ozzy on Wed Jan 06, 2010 10:17 pm

Deto_8 wrote:
strikerbuncit wrote:.hehehe..lagipon,xbeshla cuti sensorang..mcm org gilo la pulok kalo jalan2 bercuti sorg2..
dh ada bini,gi mana pon selesa jek sbb ada bantal peluk..ekeke...[/size][/color] lol!

aku rasa 5-6 tahun ayat ni akan berubah...

"best jugak jalan sorang-sorang...orang rumah duk rumahlah...nama pun orang rumah "

Koi x reti nak komen..senyum sudoh la.. Smile
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 10:52 pm

ozzy wrote:

Koi x reti nak komen..senyum sudoh la.. Smile

ozzy pandai ambik jalan tengah...
dalam hati sapa yang tau ye dok??
tapi koi kenal ozzy ni..pencinta sejati
cintanya setia..he he..bravo my buddy cheers sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  ozzy on Wed Jan 06, 2010 11:06 pm

zulkbo wrote:
ozzy wrote:

Koi x reti nak komen..senyum sudoh la.. Smile

ozzy pandai ambik jalan tengah...
dalam hati sapa yang tau ye dok??
tapi koi kenal ozzy ni..pencinta sejati
cintanya setia..he he..bravo my buddy cheers sunny

tadi kwn senyum..lerni kwn nak tergelak pulak..hehe
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 11:12 pm

ozzy wrote:

tadi kwn senyum..lerni kwn nak tergelak pulak..hehe


he he..koi tak mboh tamboh lah
nanti aok berguling pulok pas ni..
hu hu hu Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Cik_N on Wed Jan 06, 2010 11:37 pm

Bg koi.. sejak keje ni tiap2 tahun cuti cuma 2 ari je. so kejenya memfoward jela.. ... sbb nye mmg tiap tahun dpt cuti free sebulan.. sebulan tuh pun dah x tau nak wat menda... rasa tepu n nak termuntohh je dok umoh... cheers
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 11:50 pm

Cik_N wrote:Bg koi.. sejak keje ni tiap2 tahun cuti cuma 2 ari je. so kejenya memfoward jela.. ... sbb nye mmg tiap tahun dpt cuti free sebulan.. sebulan tuh pun dah x tau nak wat menda... rasa tepu n nak termuntohh je dok umoh... cheers

koi mencadang aok wat la part
time job..cam menganyam tiko ke
kat temerloh sana industri ni tak de yang pelopor lagi..
Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Cik_N on Wed Jan 06, 2010 11:58 pm

zulkbo wrote:
Cik_N wrote:Bg koi.. sejak keje ni tiap2 tahun cuti cuma 2 ari je. so kejenya memfoward jela.. ... sbb nye mmg tiap tahun dpt cuti free sebulan.. sebulan tuh pun dah x tau nak wat menda... rasa tepu n nak termuntohh je dok umoh... cheers

koi mencadang aok wat la part
time job..cam menganyam tiko ke
kat temerloh sana industri ni tak de yang pelopor lagi..
Very Happy Very Happy

Opp!! menganyam tiko ke? huhuhuhu... bukan koi tok mboh.. ketnye tok reti la weh...kalu reti koi mboh je cuba... lagipun sari nie org pakai tiko buluh.. alamatnya kena masuk utan cari buloh la nyer.. Very Happy Very Happy
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  sakur@86 on Thu Jan 07, 2010 8:36 am

emmmm...koi xge mane pun...duk ulang alik umah mak koi jek...xpun g jemputan kenduri...k.jeck lain la sampai negara jiran die g melawat....hehehe...sawadikap....
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Jeck Sparow on Thu Jan 07, 2010 9:27 am

sakur@86 wrote:emmmm...koi xge mane pun...duk ulang alik umah mak koi jek...xpun g jemputan kenduri...k.jeck lain la sampai negara jiran die g melawat....hehehe...sawadikap....

Dah terlajok sampai ke Perlis nak ker Langkawi jemu dah naik Feri rasa rasa macam nak gi Thailand terus jer la tekan pedal minyk tu tengok tengok dah sampai sempadan hehehe.. itu yang medai medai kopkun kap ader belaka lahh huhuhu..
Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  edi on Thu Jan 07, 2010 9:39 am

Kwn duk melepak kt umah jer, makan tdo... Very Happy
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Mrcipizs on Thu Jan 07, 2010 9:44 am

kwn plak xsampai lg waktu cuti tahunan..
bulan 4 nie baru bole pakai..

avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  strikerbuncit on Thu Jan 07, 2010 9:59 am

Deto_8 wrote:
strikerbuncit wrote:.hehehe..lagipon,xbeshla cuti sensorang..mcm org gilo la pulok kalo jalan2 bercuti sorg2..
dh ada bini,gi mana pon selesa jek sbb ada bantal peluk..ekeke...[/size][/color] lol!

aku rasa 5-6 tahun ayat ni akan berubah...

"best jugak jalan sorang-sorang...orang rumah duk rumahlah...nama pun orang rumah "

tau xpe..saja bg smgt sbnarnya pd diri sendiri..insyaallah kwn cuba jd suami yg mithali utk slamanya..aokme bgla smgt jgk..jgn condem jek..huhu..
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  zulkbo on Thu Jan 07, 2010 10:08 am

strikerbuncit wrote:

tau xpe..saja bg smgt sbnarnya pd diri sendiri..insyaallah kwn cuba jd suami yg mithali utk slamanya..aokme bgla smgt jgk..jgn condem jek..huhu..[/color]

ye lah bro..semangat dari koi buat aok...
he he he..tapi terpercik air di sungai
koi dah tahu jantan betina nye..hu hu
***jangan maree SB..nanti koi belanja aok makan..beh... Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  MD on Thu Jan 07, 2010 10:36 am

kawan kalau dikira cuti tahunan banyak lagi.....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  strikerbuncit on Thu Jan 07, 2010 10:38 am

MD wrote:kawan kalau dikira cuti tahunan banyak lagi.....

sihat belaka MD..bagusnyer..moh la bg tips sket..hehe.. Razz
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Apa Oakme buat ngabihkan cuti tahunan baru ni cer citer sikit

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum