Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 12:08 pm

BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2 koi ujudkan kesinambungan dari thread yang terdahulu borak 5 gamma sebab memandangan ada pelajar atau ex pelajar yang bukan 5 gamma dah mula masuk PCC..Jadi kita boleh sembang di sini atau di thread lama pun ok..he he Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 3:36 pm

mana bdk2 thn 87 91 ni..batch koi ni..calling2..

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 3:47 pm

4biru90 wrote:pondok guard kat bawah bukit tu dulu penah kena bakar lps spm rasanya...

siapa lah hamba Allah
yang gamok membakonya
balerr terr.. Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 3:58 pm

Deto_8 wrote:menggamit memori walaupun kawan hanya sehari je bersekolah di SMKJ2

4biru90...Deto pun sekolah jengka 2 dulu aok mesti
kenal dia nie..batch aok jugok dulu


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 4:09 pm

koi masuk thn 87 ,tingkat satu..kelas 1 biru 2...ketua kelas bdk jengka 2..laili rafar..

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 4:26 pm

adik beradik koi sema sekolah jengka 2
koi asal jengka 3
senarai kut aok kenal..
nordin othman_abang koi
zulkifle othman_koi
hairy othman_adik
shahril othman_adik
siti salwa ohman_adik
nurul liyana ohman_adik
anuar othman_adik

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 4:29 pm

zulkbo wrote:adik beradik koi sema sekolah jengka 2
koi asal jengka 3
senarai kut aok kenal..
nordin othman_abang koi
zulkifle othman_koi
hairy othman_adik
shahril othman_adik
siti salwa ohman_adik
nurul liyana ohman_adik
anuar othman_adik

ada dok yg baya koi.masuk thn 87

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 4:33 pm

koi rasa adik koi yang hairy
ngan shahril tu..
kelas apa koi lupa memasing umo pun dah
umo awal 30an..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 4:41 pm

antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 4:48 pm

4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

koi rasa adik koi mesti kenei
nanti koi jumpa dorang koi try tanya
he he..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 4:59 pm

berehh bohh

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Fri Jan 08, 2010 5:05 pm

4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

Kalau x silap org,Aswadi ni adik kawan... dok Kota Damansara skrg.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 5:06 pm

wadi dgr citer berniaga kat chow kit..

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 5:07 pm

cikacung wrote:
4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

Kalau x silap org,Aswadi ni adik kawan... dok Kota Damansara skrg.

haaa....kan dah jumpa rodong
he he..tima kasih lah PCC Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Fri Jan 08, 2010 5:10 pm

zulkbo wrote:
cikacung wrote:
4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

Kalau x silap org,Aswadi ni adik kawan... dok Kota Damansara skrg.

haaa....kan dah jumpa rodong
he he..tima kasih lah PCC

aku rasa betul dah sbb 4biru90 ni baya adik aku.
Tapi adik aku kelas sains.
Nama hok dia sebut pun dok area aku...area lepeh!

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 08, 2010 7:10 pm

strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:
cikacung wrote:betulkan kalau koi salah..koi dulu suka sejarah
cikgu nya lawo..apa nama mawie koi lupa lak..he he


ha'a yek... Cikgu sejarah masa F6,yg ko angau kat dia .... aku pun lupa.

ha ha..form six
he he nama apa erkk
acey mesti kenal nih
he he..

tak payah cite dah..mst cikgu tu dah jadi nenek tua..elokla aokme gi ziarah dia..hehe.. Laughing

rasanya muda lagi sekarang dalam 40an
orangnya kecik molek..masa ngajo dulu umo
kitaorang 18tahun..dia baru jer 23tahun hu hu..
last koi dapat tahu dia nak kawin ngan inspector polis..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  noyie on Sat Jan 09, 2010 2:05 am

Wooiii....
Ingat lagi tak ngan cikgu Tengku Malim ngan cikgu Salmah....
Dia kata kalau jumpa ngan rodong2 kita sume..dia suruh smpaikan salam..
kalau ingat lagi baik awk sume jwb salam dia...nanti dosa..
p/s : dia skrg ni dah jadi gemuk , pendek pulak tu..
kalau tengok pasti awk org x cam punye..hehehe
:afr
o:

noyie

Posts : 29
Points : 40
Join date : 16/11/2009
Age : 45
Location : Jengka

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  noyie on Sat Jan 09, 2010 2:13 am

[b]Satu lagi...
koi rasa koi kenal sgt ngan cikacung ni....
agak2 le , cikacung ni kenal tak ngan koi...
Kalau rasa dah kenal ngan koi mintak tolong call...
phone no koi ada ngan Zulkbo....hehehe
TEKATEKATEKATEKATEKATEKA........
lol!

noyie

Posts : 29
Points : 40
Join date : 16/11/2009
Age : 45
Location : Jengka

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Jan 09, 2010 10:36 am

noyie wrote:Wooiii....
Ingat lagi tak ngan cikgu Tengku Malim ngan cikgu Salmah....
Dia kata kalau jumpa ngan rodong2 kita sume..dia suruh smpaikan salam..
kalau ingat lagi baik awk sume jwb salam dia...nanti dosa..
p/s : dia skrg ni dah jadi gemuk , pendek pulak tu..
kalau tengok pasti awk org x cam punye..hehehe
:afr
o:

salam my big brader noyie..
mau ta kenal..selalu kena rotan dulu
he he..naik hijau punggung aku..he he
sebelum lupa aku jawab salam dulu..



kalau ko jumpa dia Noyie sampaikan
salam ridu kitaorang kat dia..rasanya apa
yang dia buat dulu berbaloi la..kita pun
dah jadi orang belaka..he he

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Sat Jan 09, 2010 6:21 pm

Tengku Malim.....aku x leh lupa nama tu....
Tapi korang jangan lupa, Yang Mulia Tengku Malim! kang x pasal kena marah...hehehe.....

Noyie, raya aritu aku gi umah ko, ko xder.......
Umah ko ngan umah nordin bkn jauh mana.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  nordin ahmad on Sat Jan 09, 2010 8:54 pm

cikacung wrote:Tengku Malim.....aku x leh lupa nama tu....
Tapi korang jangan lupa, Yang Mulia Tengku Malim! kang x pasal kena marah...hehehe.....

Noyie, raya aritu aku gi umah ko, ko xder.......
Umah ko ngan umah nordin bkn jauh mana.

Yie: Cgu Tengku yg ajar seni perusahaan tu ke....Wsalam,
duk kat ne skarang ni....!! Very Happy

nordin ahmad
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 69
Points : 76
Join date : 10/11/2009
Location : Bandar Jengka.

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Jan 10, 2010 7:01 pm

Registered Users:
cakawari, nordin ahmad, zulkbo
apa khabor kengkawan.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  nordin ahmad on Sun Jan 10, 2010 7:09 pm

zulkbo wrote:Registered Users:
cakawari, nordin ahmad, zulkbo
apa khabor kengkawan.. Very Happy

baik2 belaka...mna acey... itu hari ade call...aok buat
pe ngan dia zul...hehehe

nordin ahmad
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 69
Points : 76
Join date : 10/11/2009
Location : Bandar Jengka.

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Jan 10, 2010 7:11 pm

nordin ahmad wrote:
zulkbo wrote:Registered Users:
cakawari, nordin ahmad, zulkbo
apa khabor kengkawan.. Very Happy

baik2 belaka...mna acey... itu hari ade call...aok buat
pe ngan dia zul...hehehe

pujuk la dia masuk sini balik Din
naye budak acer ni..he he
**bukan salah aku....

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  nordin ahmad on Sun Jan 10, 2010 7:16 pm

xde hal lah tu... nanti ok la tu...
biasala tu makin usia meningkat... makin sensitive..
aok pun cam tu gak dak...hehe lol!

nordin ahmad
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 69
Points : 76
Join date : 10/11/2009
Location : Bandar Jengka.

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum