Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

CINTA BALQIS

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  lepat_ubi on Tue Jan 19, 2010 9:31 am

sakur@86 wrote:
lepat_ubi wrote:kpd peminat citer cinta balqis...ape citer episod last????
Very Happy Very Happy Very Happy

hehe meh peminat nak citer...cinta sejati 2 dah ader depan mata...balqis memilih hasan,ezany melepaskan balqis krn mengetahui balqis mencintai hasan dari dirinya dan dia kembali ke sisi isterinya marisa..mak cha ditgkap ats tuduhan cubaan membunuh...pak baharom seakan menjadi gila akibat tekanan yang diterima...akhirnya hasan dan balqis ke jinjang pelamin..marisa jga mengandung...ending yang memuaskan hati koi...hehhehehehe.....


perrggghh...tabik spring arr kat kak sakura....
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Tue Jan 19, 2010 9:51 am

hahaha...tq...petang xdek watpe pas balik opis 2 yang boleh layan drama 2...hehheheee...

p/s**boleh merapatkan hubungan ngn mak mertue...hehheee
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 10:08 am

Akhirnya Tamat lah sudah hehee.. pasni tak tahu la nak layan ker tak drama baru nih huhu... Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Tue Jan 19, 2010 10:21 am

Jeck Sparow wrote:Akhirnya Tamat lah sudah hehee.. pasni tak tahu la nak layan ker tak drama baru nih huhu... Laughing Laughing

tapi drama baru ni elly mazlien yang berlakon....saya suke die k.jeck...huhuhu
tajuk drama baru ni na-o-mei...cam tajuk thailand sikit...
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 10:39 am

Yer kerr kalau kalau gitu try la sehari dua layanzzz kalau ngam ngan jiwa melarat la sampa iabis episod huhuhu... Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 10:48 am

sakur@86 wrote:hahaha...tq...petang xdek watpe pas balik opis 2 yang boleh layan drama 2...hehheheee...

p/s**boleh merapatkan hubungan ngn mak mertue...hehheee

bagus gak peranan citer ni yek
kena lak mak mertua yang gitu sama ngamnya..
behh..la aok sakur@.. Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Tue Jan 19, 2010 11:08 am

zulkbo wrote:
sakur@86 wrote:hahaha...tq...petang xdek watpe pas balik opis 2 yang boleh layan drama 2...hehheheee...

p/s**boleh merapatkan hubungan ngn mak mertue...hehheee

bagus gak peranan citer ni yek
kena lak mak mertua yang gitu sama ngamnya..
behh..la aok sakur@.. Cool

menantu ngn mertue sama naik jek...hihihihi
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:10 am

sakur@86 wrote:
zulkbo wrote:
sakur@86 wrote:hahaha...tq...petang xdek watpe pas balik opis 2 yang boleh layan drama 2...hehheheee...

p/s**boleh merapatkan hubungan ngn mak mertue...hehheee

bagus gak peranan citer ni yek
kena lak mak mertua yang gitu sama ngamnya..
behh..la aok sakur@.. Cool

menantu ngn mertue sama naik jek...hihihihi

pengalaman koi yek..
dengan mok mentua ni jangan rapat sangat
ala kadar jer..sebab kalau berasa hati lama berasa hati
orang tua tu..silap susah nak berbaik balik..
Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Tue Jan 19, 2010 11:12 am

zulkbo wrote:
sakur@86 wrote:
zulkbo wrote:
sakur@86 wrote:hahaha...tq...petang xdek watpe pas balik opis 2 yang boleh layan drama 2...hehheheee...

p/s**boleh merapatkan hubungan ngn mak mertue...hehheee

bagus gak peranan citer ni yek
kena lak mak mertua yang gitu sama ngamnya..
behh..la aok sakur@.. Cool

menantu ngn mertue sama naik jek...hihihihi

pengalaman koi yek..
dengan mok mentua ni jangan rapat sangat
ala kadar jer..sebab kalau berasa hati lama berasa hati
orang tua tu..silap susah nak berbaik balik..
Cool

ge2 plak k...
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 11:12 am

zulkbo wrote:

pengalaman koi yek..
dengan mok mentua ni jangan rapat sangat
ala kadar jer..sebab kalau berasa hati lama berasa hati
orang tua tu..silap susah nak berbaik balik..
Cool

Betul betul buat baik berpada pada...buat nakal sekali sekala... Twisted Evil Twisted Evil
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Tue Jan 19, 2010 11:15 am

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:

pengalaman koi yek..
dengan mok mentua ni jangan rapat sangat
ala kadar jer..sebab kalau berasa hati lama berasa hati
orang tua tu..silap susah nak berbaik balik..
Cool

Betul betul buat baik berpada pada...buat nakal sekali sekala... Twisted Evil Twisted Evil

koi akan pegang kata2 oak ni k.jeck...heheheheeee
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:15 am

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:

pengalaman koi yek..
dengan mok mentua ni jangan rapat sangat
ala kadar jer..sebab kalau berasa hati lama berasa hati
orang tua tu..silap susah nak berbaik balik..
Cool

Betul betul buat baik berpada pada...buat nakal sekali sekala... Twisted Evil Twisted Evil

yang nakal tu koi tak faham drunken scratch
goner nakal nya..cer kabo..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 11:17 am

zulkbo wrote:

yang nakal tu koi tak faham drunken scratch
goner nakal nya..cer kabo..

BIARLAH RAHSIA.. HUHUHU... Twisted Evil Twisted Evil
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  cekwa on Tue Jan 19, 2010 11:24 am

nyesal tak sudoh rasenyer x dan tgok cite tu smlm weh.... Sad
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:30 am

cekwa wrote:nyesal tak sudoh rasenyer x dan tgok cite tu smlm weh.... Sad

pompuan la ni yek?
kalau jantan tak de sedihnya Razz Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 11:37 am

cekwa wrote:nyesal tak sudoh rasenyer x dan tgok cite tu smlm weh.... Sad
[color=green]

Oak boleh jerk tgk kt TV3 .com tapi kena register user la dulu.. tapi slow la sikit hehehe
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  cekwa on Tue Jan 19, 2010 11:40 am

zulkbo wrote:
cekwa wrote:nyesal tak sudoh rasenyer x dan tgok cite tu smlm weh.... Sad

pompuan la ni yek?
kalau jantan tak de sedihnya Razz Very Happy

sebelum ni x pernah tinggei cite te..tapi smlam ntoh gone rajin ngat gi jogging koi terlupe cite te dah last..kalo koi jd member PCC dari smlm tentu koi tak tertinggei heheh
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  cekwa on Tue Jan 19, 2010 11:42 am

Jeck Sparow wrote:
cekwa wrote:nyesal tak sudoh rasenyer x dan tgok cite tu smlm weh.... Sad
[color=green]

Oak boleh jerk tgk kt TV3 .com tapi kena register user la dulu.. tapi slow la sikit hehehe

x reti la pulok koi
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 11:43 am

cekwa wrote:
Jeck Sparow wrote:
cekwa wrote:nyesal tak sudoh rasenyer x dan tgok cite tu smlm weh.... Sad
[color=green]

Oak boleh jerk tgk kt TV3 .com tapi kena register user la dulu.. tapi slow la sikit hehehe

x reti la pulok koi

buka www.tv3.com then foolow te instruction...
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Jeck Sparow on Wed Jan 20, 2010 1:48 pm

kesimpulannya..kadang kadang manusia itu leka..tanpa disedari cinta sejati itu ada di depan mata...
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Fri Jan 22, 2010 9:35 am

PENGUMUMAN

kepada cekwa...jgn ader rase nyesal coz cite Cinta Balqis episod akhir akan diulang tayang pada 24-01-2010 (ahad) pd pukul 6.30 ptg diatas permintaan ramai....
jgn terlepas lgi kali ni...
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  zulkbo on Fri Jan 22, 2010 9:37 am

sakur@86 wrote:PENGUMUMAN

kepada cekwa...jgn ader rase nyesal coz cite Cinta Balqis episod akhir akan diulang tayang pada 24-01-2010 (ahad) pd pukul 6.30 ptg diatas permintaan ramai....
jgn terlepas lgi kali ni...

siap buat pengumuman
he he he..dasyat betei
penangan citer ni yek
Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  cekwa on Fri Jan 22, 2010 9:40 am

sakur@86 wrote:PENGUMUMAN

kepada cekwa...jgn ader rase nyesal coz cite Cinta Balqis episod akhir akan diulang tayang pada 24-01-2010 (ahad) pd pukul 6.30 ptg diatas permintaan ramai....
jgn terlepas lgi kali ni...

terima kasih berbanyok sakur@..harap2 leh nengok la kali nih...
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Fri Jan 22, 2010 9:41 am

saje..cian kat cekwa terlepas hr 2....
kiranye citer ni dok ranking terats jgk la kat tv3...ramai lah yg mnontonnye...
meleleh lagilah airmata kawen ni weh...hehehe
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  sakur@86 on Fri Jan 22, 2010 9:42 am

cekwa wrote:
sakur@86 wrote:PENGUMUMAN

kepada cekwa...jgn ader rase nyesal coz cite Cinta Balqis episod akhir akan diulang tayang pada 24-01-2010 (ahad) pd pukul 6.30 ptg diatas permintaan ramai....
jgn terlepas lgi kali ni...

terima kasih berbanyok sakur@..harap2 leh nengok la kali nih...

sama2...saling ingat mengingati....hehehe
salam perkenalan ye kat oak... Very Happy Very Happy
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: CINTA BALQIS

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum