Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 40 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 11:14 am

skang ni urusan kerja sedikit slow...dah masuk mode cuti CNY...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Wed Feb 10, 2010 11:27 am

koi pulok sibuk dekat nak raya cina ni Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 11:28 am

jasnoraizan wrote:
sempat jugek aok...blk sane wehhhh...? Laughing ..hari nih dah sampai puchong blk dahhhh....

semalam balik jerantut ziarah sedara meninggal...
shah alam - jengka - jerantut
jerantut - jengka - shah alam - macam bas ekspres dah...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  jasnoraizan on Wed Feb 10, 2010 11:29 am

kwn pulok sibuk nak rayaaa..hi..hi..hi... Laughing

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 11:34 am

jasnoraizan wrote:kwn pulok sibuk nak rayaaa..hi..hi..hi... Laughing

balerrr.....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Wed Feb 10, 2010 3:50 pm

Sesiapa ada info berkenaan dengan Bukit Frazer ??..teringin nak gi sana sebab x penah pegi.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Wed Feb 10, 2010 4:07 pm

ozzy wrote:Sesiapa ada info berkenaan dengan Bukit Frazer ??..teringin nak gi sana sebab x penah pegi.. Very Happy

kawan tok pernoh sampai...kalau Cameron boleh gok menolongnya

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 4:15 pm

kawan pernah pegi Bukit Fraser ni.....dari segi suhu suasana memang nyaman..untuk rehat memang ok..
tapi CH ada kelebihan pada strawberi farm,jualan sayur dan buah,pastu ada pasar tani...boleh beli bunga heheheee...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Wed Feb 10, 2010 4:17 pm

MD wrote:kawan pernah pegi Bukit Fraser ni.....dari segi suhu suasana memang nyaman..untuk rehat memang ok..
tapi CH ada kelebihan pada strawberi farm,jualan sayur dan buah,pastu ada pasar tani...boleh beli bunga heheheee...

Cameron kwn dah 3 kali pegi..genting pun 2-3 kali juga cuma terdengar pasal bukit frazer ni..rasa teringin juga nak bercuti kesana dengor kata ada taman rama2 je??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Wed Feb 10, 2010 4:18 pm



sapa ada info mana nak dapat
mesin "sagat ais" tu area KL ni
adik koi nak beli buat meniaga..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Wed Feb 10, 2010 4:22 pm

zulkbo wrote:

sapa ada info mana nak dapat
mesin "sagat ais" tu area KL ni
adik koi nak beli buat meniaga..

biasa nampak kat kedai hardware yg jual mesin..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Wed Feb 10, 2010 4:25 pm

ozzy wrote:
zulkbo wrote:

sapa ada info mana nak dapat
mesin "sagat ais" tu area KL ni
adik koi nak beli buat meniaga..

biasa nampak kat kedai hardware yg jual mesin..

thanks Ozzy.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 4:28 pm

ozzy wrote:
MD wrote:kawan pernah pegi Bukit Fraser ni.....dari segi suhu suasana memang nyaman..untuk rehat memang ok..
tapi CH ada kelebihan pada strawberi farm,jualan sayur dan buah,pastu ada pasar tani...boleh beli bunga heheheee...

Cameron kwn dah 3 kali pegi..genting pun 2-3 kali juga cuma terdengar pasal bukit frazer ni..rasa teringin juga nak bercuti kesana dengor kata ada taman rama2 je??

ada air terjun jugak...jungle track pun ada...untuk rehat rehat ok

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Wed Feb 10, 2010 4:31 pm

MD wrote:
Cameron kwn dah 3 kali pegi..genting pun 2-3 kali juga cuma terdengar pasal bukit frazer ni..rasa teringin juga nak bercuti kesana dengor kata ada taman rama2 je??

ada air terjun jugak...jungle track pun ada...untuk rehat rehat ok[/quote]

ohh..nanti kwn pergi usha ..dekat dgn rumah kwn se lagi sebenarnya tu kat batang kali..cuma x penah sampai je bukit frazer tu..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 4:31 pm

Zul,
mesin sagat ais atau orang Kedah duk kata ayaq aih tu hang boleh jugak beli dari kedai yg jual alat2 dapur atau F&B

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 4:33 pm

ozzy wrote:
ohh..nanti kwn pergi usha ..dekat dgn rumah kwn se lagi sebenarnya tu kat batang kali..cuma x penah sampai je bukit frazer tu..

Dulu kawan dari Kuantan..ikut dari jalan sebelum Raub tu...

-------

http://www.pahangcommunity.com/viewtopic.forum?t=1250

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content Today at 10:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 40 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum