Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Robot Sex Roxxxy

View previous topic View next topic Go down

Robot Sex Roxxxy

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 12:30 pm

Robot seks wanita dijual RM23,642



Robot seks pertama di dunia bernama Roxxxy mencuri perhatian orang ramai semasa ia diperkenalkan pada Ekspo Hiburan Dewasa AVN, LAS VEGAS, Amerika Syarikat (AS).

Roxxxy setinggi 1.7 meter dengan berat 54 kilogram, menyamai saiz kebanyakan wanita dan dilengkapi program kepintaran tiruan (AI) serta kulit sintetik mirip manusia.

“Robot wanita ini tidak pandai memasak atau mengemas tetapi ia boleh melakukan apa yang diimpikan oleh lelaki,” kata pencipta Roxxxy, Douglas Hines dari syarikat TrueCompanion.

“Roxxxy boleh menjadi teman baik lelaki. Ia boleh bercakap dan mendengar. Ia juga mampu merasai sentuhan anda. Kami cuba meniru personaliti manusia,” tambahnya.

Robot itu memiliki rangka dan boleh bergerak seperti manusia dan dilengkapi hati mekanikal yang menjana sistem penyejukan cecair.

Ia yang memiliki lima personaliti pilihan termasuk perwatakan peramah atau pemalu bakal dipasarkan di AS dan Eropah dengan harga antara AS$7,000 (RM23,642) hingga AS$9,000 (RM30,397).

Pelanggan diberikan pelbagai ciri pilihan menurut cita rasa masing-masing termasuk bangsa, warna rambut dan saiz payu dara manakala Roxxxy turut dilengkapi Internet wayarles bagi menerima sokongan teknikal dan naik taraf perisian.

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 12:31 pm

buat renungan sema..bukan menggalak..ok lah koi nak solat jemmat
kita sambung lepas nih..assalamualaikum...
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:13 pm

hmmm.... bila masuk pasaran sini nih, bro??? hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 3:14 pm

koy101 wrote:hmmm.... bila masuk pasaran sini nih, bro??? hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

dekat Rm30 k
balerr..baik aok kawin bini betul bro
boleh tolong picit aok bila lenguh
he he he Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:18 pm

Lorrrr... kan iklan dier kata cam gini...

“Robot wanita ini tidak pandai memasak atau mengemas tetapi ia boleh melakukan apa yang diimpikan oleh lelaki,” kata pencipta Roxxxy, Douglas Hines dari syarikat TrueCompanion.


hehehehe... ngemas masak... aku buek doh... xder hal...
hahahaha....
lgpun... aku xreti ngayat.... Embarassed Embarassed Embarassed

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 3:20 pm

koy101 wrote:Lorrrr... kan iklan dier kata cam gini...

“Robot wanita ini tidak pandai memasak atau mengemas tetapi ia boleh melakukan apa yang diimpikan oleh lelaki,” kata pencipta Roxxxy, Douglas Hines dari syarikat TrueCompanion.


hehehehe... ngemas masak... aku buek doh... xder hal...
hahahaha....
lgpun... aku xreti ngayat.... Embarassed Embarassed Embarassed

menipu belaka tu..
kerja gilerr berbini robot
papaleh aok..
he he..ramai pompuan diluar sana bro..
kat PCC nih pun ada yang belum kawin..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Yassin on Fri Jan 15, 2010 3:21 pm

zulkbo wrote:
koy101 wrote:hmmm.... bila masuk pasaran sini nih, bro??? hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

dekat Rm30 k
balerr..baik aok kawin bini betul bro
boleh tolong picit aok bila lenguh
he he he Razz

Pendek kan citer x supe hok ori tu... puluh2 ribu abis dpt bender mati haruuu Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Yassin on Fri Jan 15, 2010 3:22 pm

zulkbo wrote:
menipu belaka tu..
kerja gilerr berbini robot
papaleh aok..
he he..ramai pompuan diluar sana bro..
kat PCC nih pun ada yang belum kawin..

Kut nak mencuba banyak duit entah laaa cam koy tu hehehehehe Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  jasnoraizan on Fri Jan 15, 2010 3:24 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
menipu belaka tu..
kerja gilerr berbini robot
papaleh aok..
he he..ramai pompuan diluar sana bro..
kat PCC nih pun ada yang belum kawin..

Kut nak mencuba banyak duit entah laaa cam koy tu hehehehehe

jauhilah diri dari perkara2 yg palsu dan tidak tahu akan asal keujudanyeee....hehheheheh

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  strikerbuncit on Fri Jan 15, 2010 3:26 pm

Test drive dulu koy..klu performance mantap,baru sambar!..duit blkg kira..ekeke... Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 3:28 pm

orang puteh ni mmg pandai nak menyesong..
pemikiran manusia..koi agok la orang mmg suka ngan robot ni
bunyinya pun boleh adjust..aok nak goner soundnya..he he

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:32 pm

hehehe... SB, tu la... nanti kita tunggu biler kuar market kat sini... Test Drive... hahaha....


Zul, Yassin... amboi... asal ader peluang jer... kemain aaa giat aku....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Yassin on Fri Jan 15, 2010 3:34 pm

koy101 wrote:hehehe... SB, tu la... nanti kita tunggu biler kuar market kat sini... Test Drive... hahaha....


Zul, Yassin... amboi... asal ader peluang jer... kemain aaa giat aku....

hehehehe mekala aok beli bapok lah masehurnya aok jadi org pertama kat malaysia yg memilikinya hahahaha........ Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  strikerbuncit on Fri Jan 15, 2010 3:35 pm

zulkbo wrote:orang puteh ni mmg pandai nak menyesong..
pemikiran manusia..koi agok la orang mmg suka ngan robot ni
bunyinya pun boleh adjust..aok nak goner soundnya..he he

bg louder laa..hahaha...

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:37 pm

strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:orang puteh ni mmg pandai nak menyesong..
pemikiran manusia..koi agok la orang mmg suka ngan robot ni
bunyinya pun boleh adjust..aok nak goner soundnya..he he

bg louder laa..hahaha...

amboi... ader org tuh...
dah dekat-dekat nih... bukan kemain aaa.... hehehehe...

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:39 pm

Yassin... org pertama test drive.... mungkin kot..hehehe....
Hok membeli,... aku rasa tempahan dah full sekarang nih... hahahaha....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  strikerbuncit on Fri Jan 15, 2010 3:40 pm

Yassin wrote:
koy101 wrote:hehehe... SB, tu la... nanti kita tunggu biler kuar market kat sini... Test Drive... hahaha....


Zul, Yassin... amboi... asal ader peluang jer... kemain aaa giat aku....

hehehehe mekala aok beli bapok lah masehurnya aok jadi org pertama kat malaysia yg memilikinya hahahaha........ Razz

mekala gitu ramaila rodong2 yg cuba mengendeng koy nak pinjam kejap..hehehe.....tp kwn dok la..robot kwn baru lg.. Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Yassin on Fri Jan 15, 2010 3:41 pm

koy101 wrote:Yassin... org pertama test drive.... mungkin kot..hehehe....
Hok membeli,... aku rasa tempahan dah full sekarang nih... hahahaha....

Mekala murah2 boleh juga kawan buat spel se...kut uzur hok sedia ada hahahaha mekala mahal gitu me baik cari hak pasal Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Yassin on Fri Jan 15, 2010 3:41 pm

strikerbuncit wrote:
Yassin wrote:
koy101 wrote:hehehe... SB, tu la... nanti kita tunggu biler kuar market kat sini... Test Drive... hahaha....


Zul, Yassin... amboi... asal ader peluang jer... kemain aaa giat aku....

hehehehe mekala aok beli bapok lah masehurnya aok jadi org pertama kat malaysia yg memilikinya hahahaha........ Razz

mekala gitu ramaila rodong2 yg cuba mengendeng koy nak pinjam kejap..hehehe.....tp kwn dok la..robot kwn baru lg.. Laughing

hahaha sudoh kena AIDS berlake haruuuuuuuuuuu

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:43 pm

Yassin wrote:
koy101 wrote:Yassin... org pertama test drive.... mungkin kot..hehehe....
Hok membeli,... aku rasa tempahan dah full sekarang nih... hahahaha....

Mekala murah2 boleh juga kawan buat spel se...kut uzur hok sedia ada hahahaha mekala mahal gitu me baik cari hak pasal Razz

Oooo.... ader gak la hajatnyer.... hehehehe.....
dah.. dah... nyembang kat tmpt lain...
kang zul marah kang...
dier amik cuti nak monitor PCC nih satu ari tul.... Laughing Laughing Laughing

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Yassin on Fri Jan 15, 2010 3:53 pm

koy101 wrote:
Yassin wrote:
koy101 wrote:Yassin... org pertama test drive.... mungkin kot..hehehe....
Hok membeli,... aku rasa tempahan dah full sekarang nih... hahahaha....

Mekala murah2 boleh juga kawan buat spel se...kut uzur hok sedia ada hahahaha mekala mahal gitu me baik cari hak pasal Razz

Oooo.... ader gak la hajatnyer.... hehehehe.....
dah.. dah... nyembang kat tmpt lain...
kang zul marah kang...
dier amik cuti nak monitor PCC nih satu ari tul.... Laughing Laughing Laughing

hehehe haru kawan mikirkan bender nei.........

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 6:08 pm

Yassin wrote:
koy101 wrote:
Yassin wrote:
koy101 wrote:Yassin... org pertama test drive.... mungkin kot..hehehe....
Hok membeli,... aku rasa tempahan dah full sekarang nih... hahahaha....

Mekala murah2 boleh juga kawan buat spel se...kut uzur hok sedia ada hahahaha mekala mahal gitu me baik cari hak pasal Razz

Oooo.... ader gak la hajatnyer.... hehehehe.....
dah.. dah... nyembang kat tmpt lain...
kang zul marah kang...
dier amik cuti nak monitor PCC nih satu ari tul.... Laughing Laughing Laughing

hehehe haru kawan mikirkan bender nei.........

tak de hei
tak larik pun citernya
he he he Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Robot Sex Roxxxy

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum