Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

High Heel Shoes?

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

High Heel Shoes?

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 10:17 am


Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 10:32 am

nasib baik orang umah koi pakai selipo jer
he he..jimat Razz Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 10:35 am

zulkbo wrote:nasib baik orang umah koi pakai selipo jer
he he..jimat Razz Cool

mekala gitu bagus la.. bukan mender kesan dia makan masa yg lam gak baru rasa...

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Yassin on Tue Jan 19, 2010 10:39 am

Mekala org pompuan rendoh macam ketot, bantut sikit dema mmg suka pakai kasut tumit tingging nok nampok tinggi sikit............. Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 10:41 am

pakai high heel
time ujan




_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 10:42 am



koleksi kasut kat umah jeck
hu hu hu.......larikkk Razz Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 10:54 am

zulkbo wrote:

koleksi kasut kat umah jeck
hu hu hu.......larikkk Razz Razz

Kurang sikit dari kasut koi nihh... hehehe.... Laughing Laughing

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  sakur@86 on Tue Jan 19, 2010 11:01 am

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:

koleksi kasut kat umah jeck
hu hu hu.......larikkk Razz Razz

Kurang sikit dari kasut koi nihh... hehehe.... Laughing Laughing

haah...kasut k.jeck berderet kat grill umah...2 sikit jek...huhuhuuuuuuuuuuu....

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:02 am

ye ke dah agok.. Evil or Very Mad Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 11:05 am

zulkbo wrote:ye ke dah agok.. Evil or Very Mad Very Happy

Gitu la gayanyer orang pompuan ni hehehe....nampok jerk yang berkenan sambor jerkk hehehe..

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 9:19 pm

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:nasib baik orang umah koi pakai selipo jer
he he..jimat Razz Cool

mekala gitu bagus la.. bukan mender kesan dia makan masa yg lam gak baru rasa...
ck


Tapi kan jeck....
Kalu kasut tak bertumit tu, bila berjalan..... bersepah .
Kalu 3 inci..... jadi ....anggun ..... he he he

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 9:22 pm

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:ye ke dah agok.. Evil or Very Mad Very Happy

Gitu la gayanyer orang pompuan ni hehehe....nampok jerk yang berkenan sambor jerkk hehehe..


Betul betul. betul. bukan setakat kasut je di sambar...... pas tu round kat hndbag pulak...kononnye nak sedondon dari atas ke bawah..

Tu la orang pompuan..... jangan mare....hi hi hi. queen queen

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 9:25 pm

Ada cekgu tu dia suka pakai kasut tumit tinggi sbb kalau anok murid dia nakai, dia amik kasut tu kemudian hempok jee... hihihihi... bukan cekgu kat mesia ni ket nye kat ostolia nunn... Laughing

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 9:30 pm

Cik_N wrote:Ada cekgu tu dia suka pakai kasut tumit tinggi sbb kalau anok murid dia nakai, dia amik kasut tu kemudian hempok jee... hihihihi... bukan cekgu kat mesia ni ket nye kat ostolia nunn... Laughing

Jangan sebut Cik_N, niat pun jangan., kalu betul jadi gitu sampei tua budak tu tak jadi org, "TULAH" ( betul ke pktaan tu)

Cikgu nye pulok Popular satu Malaysia...... hi hi hi
Very Happy Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 9:45 pm

ainie rashid wrote:
Cik_N wrote:Ada cekgu tu dia suka pakai kasut tumit tinggi sbb kalau anok murid dia nakai, dia amik kasut tu kemudian hempok jee... hihihihi... bukan cekgu kat mesia ni ket nye kat ostolia nunn... Laughing

Jangan sebut Cik_N, niat pun jangan., kalu betul jadi gitu sampei tua budak tu tak jadi org, "TULAH" ( betul ke pktaan tu)

Cikgu nye pulok Popular satu Malaysia...... hi hi hi
Very Happy Very Happy

Owh tidak... koi x penoh lagik lah seganaih gitu.. koi pun mekala budok nakai koi bg bagi rotan je.. tu pun koi tanya dulu menda saloh aokme.. mekala dia doh jwab koi pon mulakan dengan bismillah kemudian pappppp je.. bukan sakit ngat gaye kene gigit dek kucin je.. hehehe

berbalik kepada tajuk, koi jrg pakai high heel sbb x sesuai dgn suasana tempat keje yg memerlukan turun tangga n naik tangga.. pastu redah padang, bangunan bagai... Laughing

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 9:54 pm

Cik_N wrote:
ainie rashid wrote:
Cik_N wrote:Ada cekgu tu dia suka pakai kasut tumit tinggi sbb kalau anok murid dia nakai, dia amik kasut tu kemudian hempok jee... hihihihi... bukan cekgu kat mesia ni ket nye kat ostolia nunn... Laughing

Jangan sebut Cik_N, niat pun jangan., kalu betul jadi gitu sampei tua budak tu tak jadi org, "TULAH" ( betul ke pktaan tu)

Cikgu nye pulok Popular satu Malaysia...... hi hi hi
Very Happy Very Happy

Owh tidak... koi x penoh lagik lah seganaih gitu.. koi pun mekala budok nakai koi bg bagi rotan je.. tu pun koi tanya dulu menda saloh aokme.. mekala dia doh jwab koi pon mulakan dengan bismillah kemudian pappppp je.. bukan sakit ngat gaye kene gigit dek kucin je.. hehehe

berbalik kepada tajuk, koi jrg pakai high heel sbb x sesuai dgn suasana tempat keje yg memerlukan turun tangga n naik tangga.. pastu redah padang, bangunan bagai... Laughing

Pernah kena gigit kucin ke Cik_N. Kucin jantan ke kucin betina... hi hi hi ....
(Nak tumpang gak usik Cik_N)

Tul tu, turun naik tangga. Tapi....... sy pulok.... tak 3 inci, rasa bersepah kaki kwn ni berjalan. he he he Very Happy Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 10:12 pm

ainie rashid wrote:
Cik_N wrote:
ainie rashid wrote:
Cik_N wrote:Ada cekgu tu dia suka pakai kasut tumit tinggi sbb kalau anok murid dia nakai, dia amik kasut tu kemudian hempok jee... hihihihi... bukan cekgu kat mesia ni ket nye kat ostolia nunn... Laughing

Jangan sebut Cik_N, niat pun jangan., kalu betul jadi gitu sampei tua budak tu tak jadi org, "TULAH" ( betul ke pktaan tu)

Cikgu nye pulok Popular satu Malaysia...... hi hi hi
Very Happy Very Happy

Owh tidak... koi x penoh lagik lah seganaih gitu.. koi pun mekala budok nakai koi bg bagi rotan je.. tu pun koi tanya dulu menda saloh aokme.. mekala dia doh jwab koi pon mulakan dengan bismillah kemudian pappppp je.. bukan sakit ngat gaye kene gigit dek kucin je.. hehehe

berbalik kepada tajuk, koi jrg pakai high heel sbb x sesuai dgn suasana tempat keje yg memerlukan turun tangga n naik tangga.. pastu redah padang, bangunan bagai... Laughing

Pernah kena gigit kucin ke Cik_N. Kucin jantan ke kucin betina... hi hi hi ....
(Nak tumpang gak usik Cik_N)

Tul tu, turun naik tangga. Tapi....... sy pulok.... tak 3 inci, rasa bersepah kaki kwn ni berjalan. he he he Very Happy Very Happy

hehehe..lupe plok nak tengok kucin betina ke jantan aritu... oo gitu ke... mesti kak ainie ni cun orgnya kalau pakai 3 inci, kan kan... yela kalu org dah selesa x masalah.. nampak tersusun je langkah ye....... Very Happy

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 10:26 pm

Yassin wrote:Mekala org pompuan rendoh macam ketot, bantut sikit dema mmg suka pakai kasut tumit tingging nok nampok tinggi sikit............. Razz

Tidak juga. Nak menyahut kata Bro Yassin ni je......hi hi hi
Karang dikatanye kite ketot.

bila dah pakei hok tinggi, sakit kaki, di katanye ... Tu la sape suruh pakei tinggi2,

Tapi sebaiknye ... atas selesa dok cik_N. Tak kan gi pdg pakai high heel. Pakat kena gelok dek student je. Ikut sesuai la. .......

sabo je la tiap hari kena nyakat , tapi tul gak..... bila lagi cik_N. Koy tu lama dah tunggu jawapan tu.

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 10:42 pm

ainie rashid wrote:
Tidak juga. Nak menyahut kata Bro Yassin ni je......hi hi hi
Karang dikatanye kite ketot.

bila dah pakei hok tinggi, sakit kaki, di katanye ... Tu la sape suruh pakei tinggi2,

Tapi sebaiknye ... atas selesa dok cik_N. Tak kan gi pdg pakai high heel. Pakat kena gelok dek student je. Ikut sesuai la. .......

sabo je la tiap hari kena nyakat , tapi tul gak..... bila lagi cik_N. Koy tu lama dah tunggu jawapan tu.

yassin..zaman H1nI ni org x panggil ketot doh.. org panggil comey gitu..hehe...
tapi saya ada juga dengo org kabo hat suke pakai high heel ni diorg rasa lebih berketrampilan/berkeyakinan bila dress cenggitu.. anyway terpulanglah kan.. setiap org ada sebab n musabab yg tersendri...

alamakkk, ... kak ainie pon nak gak sakat ke..hehehe... jangan..jangann.. jangannnn geng dengan yassin n zulkbo n kuncu2nyer tuu...bahyerr diorg nihh... Twisted Evil Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 10:59 pm

Cik_N wrote:
ainie rashid wrote:
Tidak juga. Nak menyahut kata Bro Yassin ni je......hi hi hi
Karang dikatanye kite ketot.

bila dah pakei hok tinggi, sakit kaki, di katanye ... Tu la sape suruh pakei tinggi2,

Tapi sebaiknye ... atas selesa dok cik_N. Tak kan gi pdg pakai high heel. Pakat kena gelok dek student je. Ikut sesuai la. .......

sabo je la tiap hari kena nyakat , tapi tul gak..... bila lagi cik_N. Koy tu lama dah tunggu jawapan tu.

yassin..zaman H1nI ni org x panggil ketot doh.. org panggil comey gitu..hehe...
tapi saya ada juga dengo org kabo hat suke pakai high heel ni diorg rasa lebih berketrampilan/berkeyakinan bila dress cenggitu.. anyway terpulanglah kan.. setiap org ada sebab n musabab yg tersendri...

alamakkk, ... kak ainie pon nak gak sakat ke..hehehe... jangan..jangann.. jangannnn geng dengan yassin n zulkbo n kuncu2nyer tuu...bahyerr diorg nihh... Twisted Evil Razz



alaaaa Cik_N....

Tumpang sebelah kaki.jeee.... mende baik.
2 hari lagi SB, kut 2 bulan lagi......... cik_N dan...........
Leh gak tumpang jemputan......hi hi hi.

(tumpang nyakat je, boring la buat TOV ngan ETR ni,Perancangan strategik pun tah pe pe. banyak menipu dari logiknye. ) Hok ni depa2 tu bukan paham pun, kite je paham . hi hi hi

Sorry dah lari tajuk la pulok. Soooorryyyy Twisted Evil Very Happy Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 11:16 pm

hukk2.. terbatuk pulok.. hehehe.. wah bagusnya dah buat TOV n ETR... bagus2 kak ainie.. moga matlamat yg di rencanakan tercapaii.. hehhe.. kite jek yg taunyer...

sori tuaan tanah... terlarik topik sket... eh kedai kasut kat temeloh le ni banyok sales... kalu jeck n kak ainie nok sopin high heel meh la.. hehe

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 11:24 pm

Cik_N wrote:hukk2.. terbatuk pulok.. hehehe.. wah bagusnya dah buat TOV n ETR... bagus2 kak ainie.. moga matlamat yg di rencanakan tercapaii.. hehhe.. kite jek yg taunyer...

sori tuaan tanah... terlarik topik sket... eh kedai kasut kat temeloh le ni banyok sales... kalu jeck n kak ainie nok sopin high heel meh la.. hehe


Jadik. jom jeck. set masa sesuai, kuantan - tmerloh. Bera - temerloh.
ala dekat je tu......Kasut punye pasal...........OK je. he he he.

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  koy101 on Wed Jan 20, 2010 2:52 am

Aik!! sampai masuk tread pompuan nama aku nih....
padan ler sampai aku tersesat kat dlm utan tadi nih.....
haru dan maru dema nih.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Jeck Sparow on Wed Jan 20, 2010 8:17 am

ainie rashid wrote:

Jadik. jom jeck. set masa sesuai, kuantan - tmerloh. Bera - temerloh.
ala dekat je tu......Kasut punye pasal...........OK je. he he he.

beres beres kalau tak der aral yang melintang kawan kalau pasal cari kasut nok pulok tempat tu bersepoh ngn yang lawo lawo laju jerkkk nanti kita calling calling yer.. kuantan rasanyer banyok juga dak kawan sallu gi merayap ke KL tu cari kasut kebetulan bila berjaln umah adik beradik kt sana hehehe....
... Laughing Laughing

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  ainie rashid on Wed Jan 20, 2010 10:06 am

Jeck Sparow wrote:
ainie rashid wrote:

Jadik. jom jeck. set masa sesuai, kuantan - tmerloh. Bera - temerloh.
ala dekat je tu......Kasut punye pasal...........OK je. he he he.

beres beres kalau tak der aral yang melintang kawan kalau pasal cari kasut nok pulok tempat tu bersepoh ngn yang lawo lawo laju jerkkk nanti kita calling calling yer.. kuantan rasanyer banyok juga dak kawan sallu gi merayap ke KL tu cari kasut kebetulan bila berjaln umah adik beradik kt sana hehehe....
... Laughing Laughing


Ok. kasut nye pasal, no problm, Cik_N, set mase bile free, kami gi serbu umoh awok dulu, dah kenyang baru kita gi shoppping.

kalu nak meh kuantan pun boleh, Kat KP ade 8 kedai kasut, kat Kat ECM ade la dlm 7 - 8 jugok, tapi puah doh kak menengoknye seminggu sekali gi. ....... hok jauh sikit la dek....

Bior puak - puak tu jeles, depa asyek ngeteh( betul ke sebut tu) ni turn kita pulok....shooopiiingggg ..hi hi hi.

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: High Heel Shoes?

Post  Sponsored content Today at 12:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum