Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

View previous topic View next topic Go down

lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  cekwa on Tue Jan 19, 2010 12:02 pm

mok koi selalu nyanyi lagu ni best gek masa nak dodoikan adik2 koi mase kecik2 dulu..ada tak lirik penuh nyer?

tuai padi antara masak
esok jangan layu-layuan
intai kami antara nampak
esok jangan rindu-rinduan...

sah lentuk nyer dengor lagu gini dalam buaian
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 12:07 pm

sorry yer cekwa sila klik di sini kawan rasa thread ni dah ader cum atajuk jer berbeza sikit
http://www.pahangcommunity.com/sembang-umum-f8/lagu-kenangan-masa-kita-kecik-kecik-dulu
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 12:07 pm


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 12:09 pm

ye lah koi dah jumpa.. ni linknya


http://www.pahangcommunity.com/sembang-umum-f8/lagu-kenangan-masa-kita-kecik-kecik-dulu-t786.htm?highlight=lagu+zama+kanak


thread ni nanti kita join bersama thread aok jeck..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Yassin on Tue Jan 19, 2010 12:12 pm

Tak apa laa dia org baru x berapa reti lagi... Laughing aok pindoh ajee zul masuk ke topik se lagi tu... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 12:14 pm

Yassin wrote:Tak apa laa dia org baru x berapa reti lagi... Laughing aok pindoh ajee zul masuk ke topik se lagi tu... Very Happy

itulah namanyer kalau salah tolong tunjukkan am i right .. tak der heynyer saling menegur bukan untuk org lain untuk kawan sendiri kalau ader kesilapan dari kawan tolong lah diperbetulakn... okay.. hehehe.. Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  cekwa on Tue Jan 19, 2010 12:17 pm

Jeck Sparow wrote:
Yassin wrote:Tak apa laa dia org baru x berapa reti lagi... Laughing aok pindoh ajee zul masuk ke topik se lagi tu... Very Happy

itulah namanyer kalau salah tolong tunjukkan am i right .. tak der heynyer saling menegur bukan untuk org lain untuk kawan sendiri kalau ader kesilapan dari kawan tolong lah diperbetulakn... okay.. hehehe.. Laughing Laughing

maap kan koi yek.....
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Yassin on Tue Jan 19, 2010 12:17 pm

Jeck Sparow wrote:
Yassin wrote:Tak apa laa dia org baru x berapa reti lagi... Laughing aok pindoh ajee zul masuk ke topik se lagi tu... Very Happy

itulah namanyer kalau salah tolong tunjukkan am i right .. tak der heynyer saling menegur bukan untuk org lain untuk kawan sendiri kalau ader kesilapan dari kawan tolong lah diperbetulakn... okay.. hehehe.. Laughing Laughing

Tak kisoh laa tu semua org buat silap hehehe kawan masa kecik berapa kali berok tengoh org....selamber aje hahahahaha.............. Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Jeck Sparow on Tue Jan 19, 2010 12:18 pm

cekwa wrote:

maap kan koi yek.....

tak der heynyer.. kawan dulu mula mula kt sini pun tak alert juga now pun kurang alert juga so sama sama lh kita saling memperbaiki yang maner ader kesilapan.. hehehe... Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Deto_8 on Tue Jan 19, 2010 12:19 pm

Topik yang hampir sama...sila rujuk topik ini http://www.pahangcommunity.com/sembang-umum-f8/lagusenikatadll-yang-buat-kita-ter-imbau-kenangan-t1080.htm#36318

Topik ditutup. Maaf atas segala kesuiltan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lagu lama yang mengingatkan koi ke mok

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum