Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  strikerbuncit on Thu Nov 05, 2009 3:40 pm

CHELSEA VS MU

0 - 1

apens,biarla abg jem nk kata ape..dia lyan batu seremban je.mana tau psl EPL ni.hhehehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Thu Nov 05, 2009 3:52 pm

strikerbuncit wrote:CHELSEA VS MU

0 - 1

apens,biarla abg jem nk kata ape..dia lyan batu seremban je.mana tau psl EPL ni.hhehehe

0 -3

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  jasnoraizan on Thu Nov 05, 2009 4:07 pm

apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:CHELSEA VS MU

0 - 1

apens,biarla abg jem nk kata ape..dia lyan batu seremban je.mana tau psl EPL ni.hhehehe

0 -3

koi bg

0-3

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Thu Nov 05, 2009 8:40 pm

prediction so far:

win - 3 (apens, SB, jasno)

draw - 0

loss - 0

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  amienski on Fri Nov 06, 2009 4:31 pm

player kemungkinan



----VDS---

Oshea Evans Vidic Evra

Valencia Fletcher Anderson Gigs

Rooney Berbatov


Score....
1 - 2
Drogba Fletcher
Rooney

First Yellow Card
Drogba


Pertukaran pertama MU
Anderson --> Scholes

amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 5:51 pm

prediction so far:

win - 4 (apens, SB, jasno, amienski)

draw - 0

loss - 0

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 9:45 pm



06/11/2009 08:12, Report by Ben Hibbs

Obertan thanks the fans

Gabriel Obertan has thanked United’s fans for making him feel welcome at Old Trafford – and he’s promising to repay that show of support.

Speaking in an exclusive interview with ManUtd.com – which you can read in full next week – the 20-year-old Frenchman spoke of his ambitions to be a regular in the team, and how he has found settling in at United.

A big part of that has been the reaction from supporters, who've warmed to the winger immediately. At Barnsley in the Carling Cup – his debut – fans chanted his name throughout a promising display, then warmly greeted his first outing at Old Trafford against Blackburn.

"I'm very proud of that," he told us. "It gives you a huge push when you are playing and you hear the supporters singing your name. It’s like you have other forces behind you.

"It’s also made me feel very welcome here. If I hear the fans singing my name I want to give them something back by playing well and working hard for them."

Gabby would love to be involved against Chelsea on Sunday - and based on his promising performances so far there's no reason why Sir Alex Ferguson won't include him, even if only the bench.


- cammon gabby!!!!

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Sat Nov 07, 2009 2:22 pm


apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  jasnoraizan on Sat Nov 07, 2009 2:45 pm

apens7 wrote:

diorang nih la dinamakan peminat paling setia setiap game MU..mesti ada muka diorang nih.... Laughing

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Sat Nov 07, 2009 2:51 pm

jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:

diorang nih la dinamakan peminat paling setia setiap game MU..mesti ada muka diorang nih.... Laughing

mau tak terkenal... dekat bench MU... seat diorg dah mark nama dia pakai liquid paper.. ekekekee

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  jasnoraizan on Sat Nov 07, 2009 2:54 pm

apens7 wrote:
jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:

diorang nih la dinamakan peminat paling setia setiap game MU..mesti ada muka diorang nih.... Laughing

mau tak terkenal... dekat bench MU... seat diorg dah mark nama dia pakai liquid paper.. ekekekee

kwn rasa kwn pun ..thn depan kwn nok pindoh ke MU...SETIAP GAME mu kat OT...KWN TAK NOK MISS.......INSYAALLAH kwn akan berpindah ke OT...thn hadapan... Laughing Laughing

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Sat Nov 07, 2009 3:00 pm

jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:
jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:

diorang nih la dinamakan peminat paling setia setiap game MU..mesti ada muka diorang nih.... Laughing

mau tak terkenal... dekat bench MU... seat diorg dah mark nama dia pakai liquid paper.. ekekekee

kwn rasa kwn pun ..thn depan kwn nok pindoh ke MU...SETIAP GAME mu kat OT...KWN TAK NOK MISS.......INSYAALLAH kwn akan berpindah ke OT...thn hadapan... Laughing Laughing

ajak ar kwn skali.... huhuhuhu...

nanti kita beli season pass utk 3 musim deret.. ekekeke

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  along on Sun Nov 08, 2009 1:07 am

apens7 wrote:
jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:
jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:

diorang nih la dinamakan peminat paling setia setiap game MU..mesti ada muka diorang nih.... Laughing

mau tak terkenal... dekat bench MU... seat diorg dah mark nama dia pakai liquid paper.. ekekekee

kwn rasa kwn pun ..thn depan kwn nok pindoh ke MU...SETIAP GAME mu kat OT...KWN TAK NOK MISS.......INSYAALLAH kwn akan berpindah ke OT...thn hadapan... Laughing Laughing

ajak ar kwn skali.... huhuhuhu...

nanti kita beli season pass utk 3 musim deret.. ekekeke

aku nk ikut jgak...

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Sun Nov 08, 2009 4:11 pm

slamat berjuang wahai the red army sekalian... pecahkan badi kat SB dgn mng bergaye mlm ni.. hehehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 9:37 am

apens,koi tau aok ada tgok PCC ni..mohla kita panaskan topik kesayangan kita nih..wlpn apis11 xda utk sama2 panas hati,kita jgnla terus lemah...chewah! hehehe...

apens,bgla info psal MU ckit..maklumla aok ni directlink ke ESPN news&AL Jazeera..wakaka Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 10:33 am

strikerbuncit wrote:apens,koi tau aok ada tgok PCC ni..mohla kita panaskan topik kesayangan kita nih..wlpn apis11 xda utk sama2 panas hati,kita jgnla terus lemah...chewah! hehehe...

apens,bgla info psal MU ckit..maklumla aok ni directlink ke ESPN news&AL Jazeera..wakaka Razz


halu..halu..halu.....ape kabar semua..setelah agak lame menyepi gara2 maslaah peribadi...kwn kembali Cool Cool Cool ..ape kabar geng2 setan merah...mcm mane hari2 yang berlalu tanpa sebarang provokasi..tetambah lg bile arsenal dh dok no 2? Question Question Question Question ...bukan ape...kwn just tanak memprovok team2 pasukan lain...kwn respek...hehehhehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

p/s..lisa suani..kirim slm kat abg apens7....

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Wed Nov 11, 2009 11:09 am

awal lagi nak predict... sabar man aka SB (ni strikerbuncit ke atau stamford bridge punye shortform?? Laughing )

memang menyakitkan, kekalahan ngn musuh2 ketat seperti Liverpool dan Chelsea... apa pun kita bernasib baik bila sebelum ini tidak tewas kepada Arsenal dan Man City. Kalau tak, kire pakej lengkap kekalahan MU kepada arc-rivals musim ni...

Apa pun sbg fans2 MU, harap bersabar dan tenang menghadapi 'situasi bola mati' (Hasbullah Awang suka sebut perkataan ni.. ekekeke). Saya yakin, kita sebagai fans2 MU sudah biasa atau lali di provoke oleh fans2 kelab lain, terutama big 4.

Apa pin perjalanan masih jauh, suka saya disini ingin menarik kawan2 seMU sekelian kembali ke season lepas, dimana nasib serupa menghantui fans2 MU.... kalah kepada Arsenal dan LIverpool, memang melukakan pada awal2 season.

Ditambah pula kemaintainan Liverpool sebagai pendahulu liga, dengan Goal Different yang sgt besar dan jauh meninggalkan MU, seingat saya dengat 9 mata didepan. Tanpa ragu dan sangsi lagi, fans2 Scousers melaung-laungkan amaran kepada penyokong2 Man United bahawa tidak disangkal lagi, Liverpool akan merampas kejuaraan BPL buat pertama kali dalams ejarah mereka. Keyakinan yang dilihat hampir sama dengan penyokong2 tegar The Blues sekarang.

Tapi, perlu dingatkan bahawa BPL baru saja 4 bulan usianya, dan pembelian pemain baru masih lagi boleh dilakukan pada bulan Januari nanti.

Kepada penyokong-penyokong Chelsea, mereka lupa, Sir Alex Ferguson adalah pakar dalam pengurusan dan taktikal bola sepak. Sudah masak dengan gaya liga English selama 22 tahun. Dan yang paling penting, duit jualan Cristiano Ronaldo sebagai pemain termahal dunia belum disentuh lagi. Bagi Sir Alex itu sendiri, dia berupaya untuk melakukan turning points selewat2nnya selepas bulan Januari.

Oleh itu, kepada penyokong-penyokong SETIA manchester united, anda tidak silap memilih kelab juara ini sebagai kelab kegemaran anda. Jangan jadi lalang seperti penyokong2 kelab lain.... Peace!
Surprised

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 11:11 am

apens7 wrote:awal lagi nak predict... sabar man aka SB (ni strikerbuncit ke atau stamford bridge punye shortform?? )

memang menyakitkan, kekalahan ngn musuh2 ketat seperti Liverpool dan Chelsea... apa pun kita bernasib baik bila sebelum ini tidak tewas kepada Arsenal dan Man City. Kalau tak, kire pakej lengkap kekalahan MU kepada arc-rivals musim ni...

Apa pun sbg fans2 MU, harap bersabar dan tenang menghadapi 'situasi bola mati' (Hasbullah Awang suka sebut perkataan ni.. ekekeke). Saya yakin, kita sebagai fans2 MU sudah biasa atau lali di provoke oleh fans2 kelab lain, terutama big 4.

Apa pin perjalanan masih jauh, suka saya disini ingin menarik kawan2 seMU sekelian kembali ke season lepas, dimana nasib serupa menghantui fans2 MU.... kalah kepada Arsenal dan LIverpool, memang melukakan pada awal2 season.

Ditambah pula kemaintainan Liverpool sebagai pendahulu liga, dengan Goal Different yang sgt besar dan jauh meninggalkan MU, seingat saya dengat 9 mata didepan. Tanpa ragu dan sangsi lagi, fans2 Scousers melaung-laungkan amaran kepada penyokong2 Man United bahawa tidak disangkal lagi, Liverpool akan merampas kejuaraan BPL buat pertama kali dalams ejarah mereka. Keyakinan yang dilihat hampir sama dengan penyokong2 tegar The Blues sekarang.

Tapi, perlu dingatkan bahawa BPL baru saja 4 bulan usianya, dan pembelian pemain baru masih lagi boleh dilakukan pada bulan Januari nanti.

Kepada penyokong-penyokong Chelsea, mereka lupa, Sir Alex Ferguson adalah pakar dalam pengurusan dan taktikal bola sepak. Sudah masak dengan gaya liga English selama 22 tahun. Dan yang paling penting, duit jualan Cristiano Ronaldo sebagai pemain termahal dunia belum disentuh lagi. Bagi Sir Alex itu sendiri, dia berupaya untuk melakukan turning points selewat2nnya selepas bulan Januari.

Oleh itu, kepada penyokong-penyokong SETIA manchester united, anda tidak silap memilih kelab juara ini sebagai kelab kegemaran anda. Jangan jadi lalang seperti penyokong2 kelab lain.... Peace!

hidup apens...hidup MU...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 11:22 am

lalalalallalalalalalalalalalalala..hi abg apens7....abg min...abg SB..abg along..sape lg abg2 bangla..lalalallalalalalalalala..slemat pagi semuanye....tumpang lalu ek...rindu plak... Cool Cool Cool Cool

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Mrcipizs on Wed Nov 11, 2009 11:35 am

rasanya MU dh abih lwn geng2 power..

MC, Spurs, AV, liverpool, Ars, Chelsea..

tp rival2 yg lain belum rasanya..

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 11:37 am

Mrcipizs wrote:rasanya MU dh abih lwn geng2 power..

MC, Spurs, AV, liverpool, Ars, Chelsea..

tp rival2 yg lain belum rasanya..

tu yg nk dgr tuh...lps ni xde alasan klu cicir point lagi... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 11:57 am

apis11 wrote:
Mrcipizs wrote:rasanya MU dh abih lwn geng2 power..

MC, Spurs, AV, liverpool, Ars, Chelsea..

tp rival2 yg lain belum rasanya..

tu yg nk dgr tuh...lps ni xde alasan klu cicir point lagi...

tercicr di awalan tak pe....jgn tercicr di penghujung dah la.....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 11:58 am

jasnoraizan wrote:
apis11 wrote:
Mrcipizs wrote:rasanya MU dh abih lwn geng2 power..

MC, Spurs, AV, liverpool, Ars, Chelsea..

tp rival2 yg lain belum rasanya..

tu yg nk dgr tuh...lps ni xde alasan klu cicir point lagi...

tercicr di awalan tak pe....jgn tercicr di penghujung dah la.....

hehe statement biase ....mcm tu la kan..hehhehehe

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 11:59 am

apis11 wrote:
jasnoraizan wrote:
apis11 wrote:
Mrcipizs wrote:rasanya MU dh abih lwn geng2 power..

MC, Spurs, AV, liverpool, Ars, Chelsea..

tp rival2 yg lain belum rasanya..

tu yg nk dgr tuh...lps ni xde alasan klu cicir point lagi...

tercicr di awalan tak pe....jgn tercicr di penghujung dah la.....

hehe statement biase ....mcm tu la kan..hehhehehe

statment bank pun mcm tu gak.....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 12:02 pm

jasnoraizan wrote:
apis11 wrote:
jasnoraizan wrote:
apis11 wrote:
Mrcipizs wrote:rasanya MU dh abih lwn geng2 power..

MC, Spurs, AV, liverpool, Ars, Chelsea..

tp rival2 yg lain belum rasanya..

tu yg nk dgr tuh...lps ni xde alasan klu cicir point lagi...

tercicr di awalan tak pe....jgn tercicr di penghujung dah la.....

hehe statement biase ....mcm tu la kan..hehhehehe

statment bank pun mcm tu gak.....

tak sabar nk tgk..80juta tu..SAF beli sape..hehehehhee

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Sponsored content Today at 11:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum