Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Nie namanya sape?

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  SHARK on Thu Apr 01, 2010 11:09 am

ID PCC: SHARK
Nama Panggilan: kat kampung-Hashim (kalu tanya nama ikut i/c, haram sorang tak kenal) nama kat kampung isteri-Samad
Nama lain: Shark, Sharkrun
Nama Dlm I/C: Mohamad Sakran
Jantina: Lelaki Sejati
Status: Berkahwin
Isteri : Sorang cukuplah, buat apa banyak2.
Anak : 3
Pekerjaan: Memancing/Nelayan separuh masa
Lokasi: KL,Pekan
Cita-Cita: Nak beli team EPL

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  MD on Thu Apr 01, 2010 11:15 am

SHARK wrote:ID PCC: SHARK
Nama Panggilan: kat kampung-Hashim (kalu tanya nama ikut i/c, haram sorang tak kenal) nama kat kampung isteri-Samad
Nama lain: Shark, Sharkrun
Nama Dlm I/C: Mohamad Sakran
Jantina: Lelaki Sejati
Status: Berkahwin
Isteri : Sorang cukuplah, buat apa banyak2.
Anak : 3
Pekerjaan: Memancing/Nelayan separuh masa
Lokasi: KL,Pekan
Cita-Cita: Nak beli team EPL

pastinya ada kisah disebalik nama Hashim dan Samad tu.... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  SHARK on Thu Apr 01, 2010 11:21 am

MD wrote:pastinya ada kisah disebalik nama Hashim dan Samad tu.... Laughing

hehe..panjang citernya tuan...

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  Deto_8 on Thu Apr 01, 2010 11:26 am

SHARK wrote:
MD wrote:pastinya ada kisah disebalik nama Hashim dan Samad tu.... Laughing

hehe..panjang citernya tuan...

pendekkan... Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  SailorMoon on Thu Apr 01, 2010 12:13 pm

SHARK wrote:ID PCC: SHARK
Nama Panggilan: kat kampung-Hashim (kalu tanya nama ikut i/c, haram sorang tak kenal) nama kat kampung isteri-Samad
Nama lain: Shark, Sharkrun
Nama Dlm I/C: Mohamad Sakran
Jantina: Lelaki Sejati
Status: Berkahwin
Isteri : Sorang cukuplah, buat apa banyak2.
Anak : 3
Pekerjaan: Memancing/Nelayan separuh masa
Lokasi: KL,Pekan
Cita-Cita: Nak beli team EPL

tabik spring kat shark...toingggggg..... Very Happy

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  SHARK on Thu Apr 01, 2010 12:17 pm

Cik Shinju wrote:
SHARK wrote:ID PCC: SHARK
Nama Panggilan: kat kampung-Hashim (kalu tanya nama ikut i/c, haram sorang tak kenal) nama kat kampung isteri-Samad
Nama lain: Shark, Sharkrun
Nama Dlm I/C: Mohamad Sakran
Jantina: Lelaki Sejati
Status: Berkahwin
Isteri : Sorang cukuplah, buat apa banyak2.
Anak : 3
Pekerjaan: Memancing/Nelayan separuh masa
Lokasi: KL,Pekan
Cita-Cita: Nak beli team EPL

tabik spring kat shark...toingggggg..... Very Happy

kita tak mencari..tapi benda gini kalau dah kita tolak tapi datang jugak, kita terima lah... Laughing larrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  zulkbo on Wed Apr 07, 2010 9:42 pm

sailormoon
sudi kiranya
berkongsi di sini
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  Sfitry on Tue May 11, 2010 1:53 pm

Nama Di PCC : Sfitry
Nama Panggilan lain : Fitry, Ussf
Nama sebenar : Saifitry
Lokasi : Kelana Jaya.
Asal : Kuala Lipis.
Jantina : Lelaki.
Status : Dah Kahwin

Salam kenal... Keh baru join ari nih....

Sfitry

Posts : 7
Points : 8
Join date : 11/05/2010

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 3:00 pm

Aku pun nak kenalkan diri utk semua warga PCC ....bekas ahli TGC yg dah tua2 tu tak payahlah sebab ramai dah kenal aku...dah lama masuk PCC tapi tak sempat nak kenalkan diri...dulu asalnya aku join TGC sebab tulah aku kenal Deto, MD, EBE etc...aku jarang online sebab keje aku terlalu sibuk... ok...utk info korang...nilah aku....

Nama Di PCC : Raf (raftegang)
Nama Panggilan lain : Chicken Run (kat Tagged), Jepon, Setan (nama kat ITM dulu), Ralph(nama kat web2 mat salleh)
Nama sebenar : Asraf Fansuree Mohd Surin....err...abang kepada Fansuree TGC
Lokasi : Kuala Lumpur opis dekat area KLCC...umah kat Cheras
Asal : Bandaraya Bentong.
Jantina : Lelaki.
Status : Dah Kahwin bini baru sorang.
Keje: Keje kuli kat bank, part time niaga baju
Team Favourite: Barcelona kat LaLiga. Kalau kat EPL lak semua team kecuali MU dgn Chelsea. Utk World Cup aku sokong Argentina. Mengharapkan Brazil dgn England kalah je.
Hobi : Melancong sambil melencong, shopping beli pakaian, tgk wayang atau dvd, tgk bola terutama kalau dapat tiket free cam Sharkrun bagi ari tu. Pastu suka korek idong.
Cita2 : Nak jadi kapten kapal kargo walhal sebenarnya aku benci keje camtu. Ayah aku la salah suka suruh aku jadi kapten kapal. Last2 aku jadi kapten pengakap je kat sekolah dulu.
Apa lagi ek...hehehehe.....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  MD on Tue May 11, 2010 3:29 pm

Raf,
no phone letaklah sekali...baru lengkap... Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 3:39 pm

MD wrote:Raf,
no phone letaklah sekali...baru lengkap... Very Happy
perli nampak Datok...no phone utk ahli2 pompuan je....hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  MD on Tue May 11, 2010 3:42 pm

RAFtegang wrote:
MD wrote:Raf,
no phone letaklah sekali...baru lengkap... Very Happy
perli nampak Datok...no phone utk ahli2 pompuan je....hehe

dah jangka jawapan dia... Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 3:46 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:Raf,
no phone letaklah sekali...baru lengkap... Very Happy
perli nampak Datok...no phone utk ahli2 pompuan je....hehe

dah jangka jawapan dia... Very Happy

Kalau Datok biasa pakai skirt meh la amek no telefon saya ni...hehehehe...eh lu kan dah ada....siot je lupa lak...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  MD on Tue May 11, 2010 3:51 pm

RAFtegang wrote:

Kalau Datok biasa pakai skirt meh la amek no telefon saya ni...hehehehe...eh lu kan dah ada....siot je lupa lak...

Raf,
aku kenal dah,cuma untuk orang lain je hehehee
no phone enkau memang dah save 2 salinan lagi...
enkau ni kerap melancongkan,post gambar lah sikit friends sini nak tengok...aku ingat lagi kedai kat Raub tu ikan patin kukus dan mase makan siput besar2 tu kat Sabah apa?

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 3:56 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:

Kalau Datok biasa pakai skirt meh la amek no telefon saya ni...hehehehe...eh lu kan dah ada....siot je lupa lak...

Raf,
aku kenal dah,cuma untuk orang lain je hehehee
no phone enkau memang dah save 2 salinan lagi...
enkau ni kerap melancongkan,post gambar lah sikit friends sini nak tengok...aku ingat lagi kedai kat Raub tu ikan patin kukus dan mase makan siput besar2 tu kat Sabah apa?
perghhhh punye lah tinggi darjat aku ye Datok...siap 2 salinan lagi...rasa nak nangis aku baca...punye la terharu....hehe
nanti la ada masa aku post akalu ada pix...skang ni sibuk sgt...ni pun curi2 je mail ni...
Oooooo kat Raub tu restoran Mualaf...aku mmg suka makan situ, pantang balik Bentung......kat Sabah tu Restoran Akuarium kat tepi pantai bandar KK tu...ada byk tapi tak ingat la aku semua namanya...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 3:58 pm

Kat PCC ni ada ke segmen jalan2 cari makan? Yg aku tau jalan2 cari pasal ada la....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RoyKay33 on Tue May 11, 2010 4:04 pm



ni namenye sape?
Azhar Sulaiman ker..? ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  Cik_N on Tue May 11, 2010 4:07 pm

azhar mansor kot?? Razz Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 4:10 pm

Bukan..Azhar Kamaluddin....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  ozzy on Tue May 11, 2010 4:11 pm

ingatkan Azharina tadi.. Razz

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  RAFtegang on Tue May 11, 2010 4:14 pm

wei gambor sape si Roy letak tu? Aku takleh tengok la....aku main cakap je Azhar Kamaluddin...hahahahah

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  MD on Thu May 20, 2010 1:06 pm

pada forumers baru selamat datang,aokme jugak dijemput untuk memeriahkan topik ini..just sporting,we happening !

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape ?

Post  maya on Tue Sep 14, 2010 1:28 pm

ID PCC: MAYA
Nama Panggilan: MARIA atau MAYA
Nama lain: takde .. tu je nama yang ada..
Nama Dlm I/C: Maria bt Mohd Lajis
Jantina: wanita
Status: bujang terlajak... Sad
Pekerjaan: isk.. segan nak kasi tao... kerani aje...
Lokasi: KL,cheras
Cita-Cita : banyak sangat cita citanye...


maya

Posts : 2
Points : 3
Join date : 14/09/2010
Age : 39
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  faisalmik on Tue Sep 14, 2010 4:14 pm

welcome to PCC maya....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  dikwan on Tue Sep 14, 2010 8:05 pm

sila-sila Very Happy Very Happy Very Happy

dikwan
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 50
Points : 52
Join date : 13/12/2009
Age : 32
Location : wangsa maju

http://www.premiumcopier.com

Back to top Go down

Re: Nie namanya sape?

Post  Sponsored content Today at 3:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum