Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

lelaki mesti baca

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

lelaki mesti baca

Post  cekwa on Wed Jan 27, 2010 4:49 pm

"Perempuan suka :

- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym
- pandai bersukan – bola, basket, ragbi etc.
- bijak pandai – CPGA mesti sentiasa atas 3.5
- ada kerja – dining hall, hotel, library etc.
- ada kereta – especially sports car tak kisah la tahun bila
- pandai jamming – guitar, bass, drum, keyboard etc.
- pandai buat lawak expecially dpn pompuan
- tau jalan2 dekat US ni – boleh lead bila pegi travel
- pandai programming – bleh buat website lawa2
- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah
- berambut pendek dan kemas
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot
- wangi – pandai pilih perfume
- hadiahkan bunga – even sekuntum rose je
- selalu hadiahkan teddy bear – kalo kecik bagi banyak2, kalo besar satu je
- ingat birthday awek – tak lupa bagi hadiah best2
- pandai amik ati mak and abah awek
- sanggup teman awek shopping – biarpon berjam-jam
- bleh bagi pendapat bila awek Tanya “awak, tudung wardina ni sesuai tak dgn saye?”
- bila cakap dlm phone, let women do the talking – lepas tu kasi komen

Perempuan tak suka :

- lelaki yang lemah – kurus, tak workout
- tak terer bersukan – petang2 tak kuar main, dok umah je
- study asyik kantoi – dok struggle nak kekalkan CGPA atas 2.0
- malas cari kerja – harap duit sholar je
- takde keta – pegi memane tumpang keta orang atau naik bas
- tak minat muzik langsung – tak leh sembang pasal rock bands
- takde sense of humor – org buat lawak die blur je
- takde life – tak gi jenjalan memane and tak tau tempat sekeliling
- tak celik IT – buat website guna frontpage pon kantoi
- asyik enjoy siang malam – tak ingat mati
- rambut serabai – panjang dan tak terurus
- kuat sangat isap rokok – sekali-sekala takpe la kot
- badan berbau – malas mandi
- tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga
- jarang hadiahkan teddy bear -
- wish happy birthday seminggu lewat – kuat lupa
- dah bertahun couple – tak pernah jumpa parents awek
- bagi alasan bila diajak pegi shopping
- asyik jawab “tak kisah” bila orang tanya pendapat dia
- bila borak on the phone, die pulak yg pot-pet lebey2"
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 4:52 pm

- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym

mintak maaf la cekwa mungkin pengalaman koi
mengajo koi lelaki yang macho kat gym kebanyakn
suka sesama lelaki..takutttttt koi sampai ke ler
tak gi doh... Razz Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 4:57 pm

tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga

tak pernah bagi bunga kat isteri sekarang..membazir katanya ..abang beli pizza hut
bagi anak-anak makan lagi baik..hu hu sunny
pengalaman koi bagi bunga ni kat satu awek..koi siap anto kourier siap ngan teddy bear beso..konon nak pikat la..mmg cun....bila koi talipon ada terima..ada katanya tapi bunga dia bagi kat kakak kantin tempat keja dia..teddy bear bagi kat kawan dia lelaki yang sedikit "lembut".. Sad Sad (cinta tak berbalas la nih)...sampai ke ler tobat la nak bagi ke pompuan Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  cekwa on Wed Jan 27, 2010 4:57 pm

zulkbo wrote:
- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym

mintak maaf la cekwa mungkin pengalaman koi
mengajo koi lelaki yang macho kat gym kebanyakn
suka sesama lelaki..takutttttt koi sampai ke ler
tak gi doh... Razz Razz

pada pendapat koi lelaki yang kurus kering jer kena g gym nih...yang dah macho mcm aok te takyah g larr...te goner? Very Happy
avatar
cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 4:57 pm

zulkbo wrote:
- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym

mintak maaf la cekwa mungkin pengalaman koi
mengajo koi lelaki yang macho kat gym kebanyakn
suka sesama lelaki..takutttttt koi sampai ke ler
tak gi doh... Razz Razz

Kadang nampok aje bongol2 gitu kek handal idak juge....heheheh biar hok selember kek handal hahahahah Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  MD on Wed Jan 27, 2010 5:02 pm

zulkbo wrote:
tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga

tak pernah bagi bunga kat isteri sekarang..membazir katanya ..abang beli pizza hut
bagi anak-anak makan lagi baik..hu hu sunny
pengalaman koi bagi bunga ni kat satu awek..koi siap anto kourier siap ngan teddy bear beso..konon nak pikat la..mmg cun....bila koi talipon ada terima..ada katanya tapi bunga dia bagi kat kakak kantin tempat keja dia..teddy bear bagi kat kawan dia lelaki yang sedikit "lembut".. Sad Sad (cinta tak berbalas la nih)...sampai ke ler tobat la nak bagi ke pompuan Evil or Very Mad Evil or Very Mad

kawan cukup insaf baca kisah Zul.... Sad
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  labu sayong on Wed Jan 27, 2010 5:08 pm

ni fakta yg aok bt sndr ke cekwa?.. Very Happy
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 5:17 pm

- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot



contoh lelaki macho di PCC nih..
Razz Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  sam on Wed Jan 27, 2010 6:04 pm

bab bersukan tu kelako la sikit.. sbb kebykkan nye selalu bergaduh sbb awek tak bg keuar main futsal.. cam taik aje
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 6:12 pm

samdol wrote:bab bersukan tu kelako la sikit.. sbb kebykkan nye selalu bergaduh sbb awek tak bg keuar main futsal.. cam taik aje

cari lagi satu aweks.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 7:16 pm

zulkbo wrote:
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot



contoh lelaki macho di PCC nih..
Razz Razz

Kawan nengok telinga lelaki ini diatas amalan dan ramalan kawan panjang umo..... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  shuk2442 on Wed Jan 27, 2010 9:20 pm

zulkbo wrote:
tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga

tak pernah bagi bunga kat isteri sekarang..membazir katanya ..abang beli pizza hut
bagi anak-anak makan lagi baik..hu hu sunny
pengalaman koi bagi bunga ni kat satu awek..koi siap anto kourier siap ngan teddy bear beso..konon nak pikat la..mmg cun....bila koi talipon ada terima..ada katanya tapi bunga dia bagi kat kakak kantin tempat keja dia..teddy bear bagi kat kawan dia lelaki yang sedikit "lembut".. Sad Sad (cinta tak berbalas la nih)...sampai ke ler tobat la nak bagi ke pompuan Evil or Very Mad Evil or Very Mad

klau koi la.usaha kn smpi dpt..usaha kn tangga kejayaan.munkin kene berbagai kn cara la.hehe2.org perempuan ni klau lawa jer memang jual mahal la..tpi perumpama'an,sekeras2 batu pon,klau setitik air hari2 menitik d atas batu tu..batu yg keras pon buleh berlekuk beb...
p/s>settment ni tiada berkaitan dgn sape2 yek..iya'nya cuma pendapat ajer.. Smile
avatar
shuk2442
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 100
Points : 112
Join date : 15/01/2010
Age : 36
Location : jengka 3...ampang selangor

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Deto_8 on Wed Jan 27, 2010 9:27 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot



contoh lelaki macho di PCC nih..
Razz Razz

Kawan nengok telinga lelaki ini diatas amalan dan ramalan kawan panjang umo..... Very Happy

kawan pulak ramalkan dia ni akan ada empat cawangan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  shuk2442 on Wed Jan 27, 2010 9:34 pm

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot



contoh lelaki macho di PCC nih..
Razz Razz

Kawan nengok telinga lelaki ini diatas amalan dan ramalan kawan panjang umo..... Very Happy

kawan pulak ramalkan dia ni akan ada empat cawangan


klau rodong koi ni dpt empat cawangan la,nmpk'nya empat kali la koi mkn nasi minyak...huhu2. Very Happy
avatar
shuk2442
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 100
Points : 112
Join date : 15/01/2010
Age : 36
Location : jengka 3...ampang selangor

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Deto_8 on Wed Jan 27, 2010 9:39 pm

shuk2442 wrote:
klau rodong koi ni dpt empat cawangan la,nmpk'nya empat kali la koi mkn nasi minyak...huhu2. Very Happy

kengkawan tak akan dilupakan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  mohd azri deraman on Wed Jan 27, 2010 9:42 pm

zulkbo wrote:
- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym

mintak maaf la cekwa mungkin pengalaman koi
mengajo koi lelaki yang macho kat gym kebanyakn
suka sesama lelaki..takutttttt koi sampai ke ler
tak gi doh... Razz Razz
kawan stuju beno zul. nampok je beketul tapi.. No
avatar
mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 10:40 pm

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot

contoh lelaki macho di PCC nih..
Razz Razz

Kawan nengok telinga lelaki ini diatas amalan dan ramalan kawan panjang umo..... Very Happy

kawan pulak ramalkan dia ni akan ada empat cawangan

makan besor laa kita kat PCC nie.... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  lepat_ubi on Wed Jan 27, 2010 10:44 pm

ni fakta ke auta nih???
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 10:47 pm

lepat_ubi wrote:ni fakta ke auta nih???

Silap2 leh jadi apa aje....bukan kita nentukan............. Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  lepat_ubi on Wed Jan 27, 2010 10:51 pm

Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:ni fakta ke auta nih???

Silap2 leh jadi apa aje....bukan kita nentukan............. Very Happy

baek lah...saye paham...
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 10:52 pm

lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:ni fakta ke auta nih???

Silap2 leh jadi apa aje....bukan kita nentukan............. Very Happy

baek lah...saye paham...

aok jaga molek heheheheheh....sebab calon-calon kebykan bujang 3 hahahahaha Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Deto_8 on Wed Jan 27, 2010 10:54 pm

- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah

kawan teringatkan koy...sorilah, banyak pulok petik nama koy malam ni

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 10:55 pm

Deto_8 wrote:
- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah

kawan teringatkan koy...sorilah, banyak pulok petik nama koy malam ni

Petik nama x pe jgn metik bunga.... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  koy101 on Wed Jan 27, 2010 11:00 pm

Deto_8 wrote:
- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah

kawan teringatkan koy...sorilah, banyak pulok petik nama koy malam ni

urgh!! apahal lak petikan nih kena mengena ngan aku nih???
rock?? huh! aku layan xfm jer.....
alim2 skit... mak oiii.... jauh rokok dr pemetik api tuh..... Deto... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Deto_8 on Wed Jan 27, 2010 11:04 pm

koy101 wrote:
urgh!! apahal lak petikan nih kena mengena ngan aku nih???
rock?? huh! aku layan xfm jer.....
alim2 skit... mak oiii.... jauh rokok dr pemetik api tuh..... Deto... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad



xfm takpe...jangan xxxfm

tujuannya supaye Cik N nampak koy ni bagus budaknya... Laughing Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum