Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

apa salah perempuan tak pandai masak

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  zulkbo on Mon Feb 08, 2010 10:52 am

koi tak reti nak komen masakan orang umah ni..
konsep koi senag jer..aok masok sedakk koi tamboh
tak sedakk..sepingan jer lah..so far aok tengok badan koi
aok tau dah maksud koi..he he.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  ozzy on Mon Feb 08, 2010 12:19 pm

Pantang koi satu jek..kalau masak nasi lembik..patah selera..huh.. Mad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  jasnoraizan on Mon Feb 08, 2010 12:24 pm

ozzy wrote:Pantang koi satu jek..kalau masak nasi lembik..patah selera..huh.. Mad

kwn kalau kena hok nasi lembik gitu ...kwn tak banyak ckp pada orang umah..kwn suruh aje dia buat ikan bilis goreng dgn sayur cendawan/kangkung goreng bersos tiram...pehhhh..lynnnnnn... Laughing Exclamation
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  ozzy on Mon Feb 08, 2010 12:36 pm

jasnoraizan wrote:
ozzy wrote:Pantang koi satu jek..kalau masak nasi lembik..patah selera..huh.. Mad

kwn kalau kena hok nasi lembik gitu ...kwn tak banyak ckp pada orang umah..kwn suruh aje dia buat ikan bilis goreng dgn sayur cendawan/kangkung goreng bersos tiram...pehhhh..lynnnnnn... Laughing Exclamation

keh pun x cakap byk..mekala gitu org rumah koi tgk muka koi..dia faham doh..masak nasi baru.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  jasnoraizan on Mon Feb 08, 2010 12:40 pm

ozzy wrote:
jasnoraizan wrote:
ozzy wrote:Pantang koi satu jek..kalau masak nasi lembik..patah selera..huh.. Mad

kwn kalau kena hok nasi lembik gitu ...kwn tak banyak ckp pada orang umah..kwn suruh aje dia buat ikan bilis goreng dgn sayur cendawan/kangkung goreng bersos tiram...pehhhh..lynnnnnn... Laughing Exclamation

keh pun x cakap byk..mekala gitu org rumah koi tgk muka koi..dia faham doh..masak nasi baru.. Very Happy

Laughing Embarassed Embarassed Embarassed ...MESTI GARANG GILER WEHHHH...HI...HI..HI...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  ozzy on Mon Feb 08, 2010 12:46 pm

jasnoraizan wrote:

keh pun x cakap byk..mekala gitu org rumah koi tgk muka koi..dia faham doh..masak nasi baru.. Very Happy

Laughing Embarassed Embarassed Embarassed ...MESTI GARANG GILER WEHHHH...HI...HI..HI...

Garang bertempat dan bersebab x pe..ada masa kena tegas juga Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  MD on Mon Feb 08, 2010 2:54 pm

tak pandai masak takpe,boleh belajar...masalahnya yang tak mau belajar masak... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  zulkbo on Mon Feb 08, 2010 3:16 pm

MD wrote:tak pandai masak takpe,boleh belajar...masalahnya yang tak mau belajar masak... Laughing

tak pandai masok tak pe..
janji gaji beso dari laki
goner??..okey tak??
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  jasnoraizan on Mon Feb 08, 2010 3:19 pm

zulkbo wrote:
MD wrote:tak pandai masak takpe,boleh belajar...masalahnya yang tak mau belajar masak... Laughing

tak pandai masok tak pe..
janji gaji beso dari laki
goner??..okey tak??
Very Happy

bagi kwn orng umah kena lah pandai memasak...sbb dia tak bekerja...tp kalau dia bekerja gaji pulok tu besar dari kwn ...,dia tak pandai masak pun tak pe...sbb dia blh blanje kwn makan kat restoran lahhhh.... Laughing Laughing Laughing
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: apa salah perempuan tak pandai masak

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum