Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pengalaman Mengandung

View previous topic View next topic Go down

Pengalaman Mengandung

Post  zulkbo on Fri Jan 29, 2010 9:57 pm

Salam semua..
moh kongsi sini pengalaman forumer
wanita yang pernah mengandung
Buat para bapa pun boleh kongsi..
goner isteri memasing time ngandung
dulu..bagi yang bujang pun boleh citer
time mok dia ngandung dia dulu
ke atau kakak mengandung..
yang baik ambik buat amalan yang
tak baik buat kan sempadan hidup....
Wassalam.. Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pengalaman Mengandung

Post  Yassin on Fri Jan 29, 2010 10:30 pm

org lelaki memang tak mengandung kek semang mengandung tu ada...
kekadang masa pompuan dia mengadung dia hok muntoh loye, makan asam
dan sebagainya..hehehe kejap aje laa.. Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman Mengandung

Post  koy101 on Sat Jan 30, 2010 12:40 am

Ntoh.... mana aku tau...
giler ker hapa nak amik tau pasai adik aku ngandung.... aper guna ada laki dier.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

yg aku tau...
nak cari daun utan... AKU
nak panggil dan bawak mak bidan... AKU
nak cari dan beli ikan ruan... AKU
nak goreng ikan ruan @ ikan masin... AKU

kira senang citer...
laki dier berkepit jer manjang.... hehehe....
Razz Razz Razz

ngamuk adik aku kala dier baca nih... hhehehehe.... soli kak...

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Pengalaman Mengandung

Post  zulkbo on Sat Jan 30, 2010 1:15 am

koy101 wrote:Ntoh.... mana aku tau...
giler ker hapa nak amik tau pasai adik aku ngandung.... aper guna ada laki dier.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

yg aku tau...
nak cari daun utan... AKU
nak panggil dan bawak mak bidan... AKU
nak cari dan beli ikan ruan... AKU
nak goreng ikan ruan @ ikan masin... AKU

kira senang citer...
laki dier berkepit jer manjang.... hehehe....
Razz Razz Razz

ngamuk adik aku kala dier baca nih... hhehehehe.... soli kak...

kesimpulannya aok memang boleh jadi
suami yang baikk..untung oooo sapa dapat KOY
hubby ni..... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pengalaman Mengandung

Post  zulkbo on Sat Jan 30, 2010 1:16 am

Yassin wrote:org lelaki memang tak mengandung kek semang mengandung tu ada...
kekadang masa pompuan dia mengadung dia hok muntoh loye, makan asam
dan sebagainya..hehehe kejap aje laa.. Very Happy

ada tak mengidam yang pelik-pelik
cer kabo terr...(kalau rahsia..PM koi udahlah)
he he he Smile Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pengalaman Mengandung

Post  koy101 on Sat Jan 30, 2010 1:18 am

zulkbo wrote:
kesimpulannya aok memang boleh jadi
suami yang baikk..untung oooo sapa dapat KOY
hubby ni..... Very Happy

aper lak... aku nak gak merasa berkepit jer ngan bini... hhehehehe.... kala ader la..... Embarassed Embarassed Embarassed

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Pengalaman Mengandung

Post  Sponsored content Today at 11:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum