Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Anak score A ibu ayah score RM

View previous topic View next topic Go down

Anak score A ibu ayah score RM

Post  ZulJ3 on Tue Feb 02, 2010 2:40 pm

(alt+p)
Syarat untuk mendapatkan keputusan yang cemerlang di dalam peperiksaan ialah dengan menggunakan kaedah “pembelajaran output” iaitu kebolehan untuk mengeluarkan dan menggunakan apa yang telah dipelajari. Ramai pelajar hanya melakukan pembelajaran input iaitu membaca, belajar, menghafal dan mendengar. Inilah sebabnya ramai pelajar yang mendapat markah yang sederhana.
Untuk menyerlah, anak anda memerlukan pembelajaran output. Ketahuilah bagaimana cara melatih anak anda teknik pembelajaran output yang disediakan. Syarikat telah mengambil masa 4 tahun untuk membentuk satu kaedah pembelajaran output yang cukup komprehensif yang mana ianya telah direka mengikut kurikulum yang telah ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan.
Kami akan membantu dan membimbing anak anda supaya Bersedia Menghadapi Peperiksan dan mencapai kecemerlangan A. Berlatih mencapai kecemerlangan serta keinginan untuk berjaya adalah penting, tetapi keinginan untuk bersedia adalah lebih penting. Apabila tiba hari peperiksaan anak anda akan mengharungi cabaran dengan keyakinan dan mencapai kecemerlangan A.

Dengan 10 tahun pengalaman, lebih banyak testimoni, soalan-soalan semenjak 1993 lagi.

Juga memberi peluang untuk anda menambah pendapatan. Taklah susah cari 4 orang je minimalah. Lebih banyak Alhamdulillah. Nak tahu bagaimana?

Klik Di sini

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 2:41 pm

good idea....
he he..boleh try la ni Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  ZulJ3 on Sat Feb 06, 2010 8:16 am

zulkbo wrote:good idea....
he he..boleh try la ni Very Happy

Jom joint ramai2 lagipun sekarang ada promosi. Bagi mereka yang inginkan anak mereka menggunakan score a sekiranya anda membeli pakej score a extra 3 bulan untuk 1 kad tertakluk kepada syarat.

bermakna jika anda mendaftar anak anda sekarang anda tarikh tamatnya adalah 6 bulan untuk setiap kad manakala 2 kad adalah untuk access selama setahun atau 31 disember 2010 yg mana lebih dahulu.

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  fuad on Fri Oct 15, 2010 11:55 am

blh join sama...
kasi gegar 1 jgka.... Laughing Laughing

fuad

Posts : 3
Points : 3
Join date : 15/10/2010

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  ZulJ3 on Fri Oct 15, 2010 12:02 pm

fuad wrote:blh join sama...
kasi gegar 1 jgka.... Laughing Laughing

Boleh je, janji ada internet di rumah. Boleh pergi Klik di sini

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  fuad on Fri Oct 15, 2010 5:41 pm

BLH JOIN KE....
KASI GEGAR 1 JENGKA....1 PHG...
1 MLSIA...

fuad

Posts : 3
Points : 3
Join date : 15/10/2010

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  fuad on Fri Oct 15, 2010 5:44 pm

sbnarnya gua dah lama
join benda ni.....tapi pasaran di kl / slangor
kureng skt...gua inggat nak
try pasaran phg plk....

fuad

Posts : 3
Points : 3
Join date : 15/10/2010

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  ZulJ3 on Fri Oct 15, 2010 6:21 pm

fuad wrote:sbnarnya gua dah lama
join benda ni.....tapi pasaran di kl / slangor
kureng skt...gua inggat nak
try pasaran phg plk....

rasa sekarang dah tak macam dulu, my upline kata semua dah lain cara dia.

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak score A ibu ayah score RM

Post  Sponsored content Today at 11:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum