Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

LIVERPOOL :: THE REDS

Page 3 of 23 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  J.Milan22 on Wed May 13, 2009 10:36 am

Deto_8 wrote:
JM2020 wrote:klu btul2 la tevez g...
lagi bermusuh la fan2 england antara 2 tem ni nnti...

tu kawan dok heran sebab memang negara dorang....fans yang jauh dari england pun nak bermusuh Laughing

hehehe..contohnyer kat ne tu..

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Wed May 13, 2009 10:41 am

adalahhhhh [kena ikut style Sara cakap Laughing ]

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Wed May 13, 2009 3:46 pm

The stylish black outfit with gold trim will be worn by Steven Gerrard and co on their travels next term, while Pepe Reina will don a sleek yellow number.

This year's advertising campaign focuses on Liverpool's 12th man - so you'll see a Kopite on all the billboards, videos and posters.




Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Thu May 14, 2009 10:23 am

Gerrard terima anugerah FWA

LONDON - Kepimpinan Steven Gerrard sebagai kapten Liverpool tidak perlu dipersoalkan lagi.

Dia berjaya memimpin Liverpool untuk menjadi antara pencabar utama kejuaraan Liga Perdana England sejak beberapa musim lepas.

Disebabkan daya kepimpinannya yang tinggi itu, Gerrard telah dianugerahkan sebagai Pemain Terbaik Persatuan Penulis Bola Sepak (FWA) buat pertama kali kelmarin.

Gerrard berjaya mengetepikan pencabarnya dari Manchester United, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Nemanja Vidic dan Rio Ferdinand menerusi undian ahli FWA.

Pemain berusia 28 tahun itu mengharungi musim ini sebagai penyerang kedua dengan gandingan hebatnya bersama Fernando Torres.

Dia telah menjaringkan 23 gol dalam semua kejohanan dan memegang rekod sebagai penjaring terbanyak Liverpool pada kempen Eropah.

"Kami sangat gembira untuk mengiktiraf segala sumbangan Steven musim ini dengan anugerah berprestij kami ini," kata pengerusi FWA, Steve Bates.

"Steven mengharungi musim yang menakjubkan dan kerap kali menjadi pembangkit semangat terhadap kejayaan Liverpool muncul sebagai pencabar utama kejuaraan liga.

"Penulis sukan juga menganggap dia sebagai tunjang utama pasukan Liverpool dan seorang pemain yang sanggup memberi apa saja demi pasukannya."

Gerrard yang akan menerima anugerah tersebut pada majlis makan malam di London 20 Mei ini, menggantikan bintang United, Cristiano Ronaldo yang memenangi anugerah FWA pada 2007 dan 2008.

Pemenang terdahulu anugerah yang diperkenalkan pada 1948 itu ialah Bobby Charlton, Bobby Moore, George Best, Jurgen Klinsmann, Eric Cantona dan Thierry Henry. - AFP

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Sun May 17, 2009 12:25 am

Silva permata Sepanyol

LIVERPOOL mengetuai pemburuan untuk mendapatkan tandatangan pemain tengah Valencia, David Silva sekalipun mereka dilaporkan tidak akan terbabit dengan urusan tawar menawar dengan kelab lain.

Berikut adalah beberapa perkara menarik yang anda perlu tahu sebelum pemain yang dilabelkan sebagai masa depan bola sepak Sepanyol berhijrah ke Anfield.

1. David Josua Jimanez Silva dilahirkan pada 8 Januari 1986 di Arguineguin, Gran Canaria, berbapakan warga Sepanyol manakala ibunya berasal dari Asia

2. Dia bermula dengan pasukan remaja Valencia, tapi muncul kali pertama secara pinjaman buat pasukan kelab divisyen dua, SD Eibar pada 2005, yang mana dia tampil dalam 35 perlawanan dan menjaringkan lima gol.

3. Silva kemudiannya dipinjamkan ke kelab liga utama Celta Vigo pada musim 2005-06 dan dia sekali lagi menyerlah, menjaringkan empat gol dalam 31 perlawanan sekali gus membantu pasukan itu layak bersaing dalam Piala UEFA.

4. Eksploitasi di Celta Vigo membuka mata Valencia yang kemudiannya mengikat kontrak dengan pemain itu selama tujuh tahun pada 2007.

5. Dia sudah beraksi lebih 140 perlawanan buat Valencia dan menjaringkan 22 gol. Dia berkongsi status sebagai penjaring gol terbanyak dengan empat gol pada Piala Dunia Belia Fifa 2005, membantu Sepanyol mara ke suku akhir.

6. Silva tampil buat kali pertama bersama pasukan senior Sepanyol ketika menang 1-0 ke atas Romania pada 15 November 2006. Dia menjaringkan gol pertama ketika menang 3-2 mengatasi Greece pada 22 Ogos 2007.

7. Dia memainkan peranan penting membantu Sepanyol menjuarai Euro 2008 dan menyumbat gol ketika mengalahkan Russia pada separuh akhir. Dia digantikan pada perlawanan akhir, selepas bertengkar dengan penyerang Jerman, Lukas Podolski.

8. Silva asalnya beraksi di bahagian tengah menyerang, tapi boleh bermain di mana-mana di bahagian tengah dan juga bertindak sebagai penyerang kedua. Dia menghabiskan musim lalu beraksi di sayap kanan buat Valencia dan dianggap pemain paling berbakat dalam kancah bola sepak Sepanyol.

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Mrcipizs on Thu May 21, 2009 11:35 am

Temui Liverpool di Bangkok

BANGKOK - Peminat-peminat Liverpool di rantau ini termasuk di Malaysia berpeluang menemui bintang pujaan mereka seperti Steven Gerrard dan Fernando Torres bila bekas pasukan pemenang Champions League itu beraksi menentang Thailand di Bangkok pada 22 Julai ini.

Tiket bagi perlawanan itu berharga 600 (RM62), 1,350 baht (RM138), 1,750 baht (RM180) dan 3,000 baht (RM308) akan dijual pada Jumaat.

Jurucakap Profitable Group di sini, berkata, 48,000 tiket akan ditawar untuk dijual bagi perlawanan itu pada 8 malam di Stadium Rajamangala.

Strategic Sports Investment, di bawah Profitable Group, menganjurkan lawatan Liverpool ke Asia Tenggara itu.

Pasukan itu akan bermain di Singapura empat hari selepas aksi di Bangkok.

Tiket di Singapura dijual pada harga antara S$88 (RM213) dan S$188 (RM455).

Jurucakap itu berkata, butiran lanjut mengenai harga tiket dan pusat jualan boleh dilihat di laman web syarikat, www.profitablegroup.com. - Bernama

xyah g singapore la.. g bangkok tiket lg murah.. bole menyelam sambil minum air.. ekekeke..

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Thu May 21, 2009 11:41 am

lorrrr...profitable group rupernya jadi event organizer....

see me in Bangkok

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Thu May 21, 2009 11:53 am

The Singapore tickets available through LSCM are now
ONLY for the TOUR PACKAGE at RM 300...
(inclusive of Match Ticket, Travel by Coach and 2 meals).
There are just under 10 Packages available...
so please DECIDE FAST before you have to get the tickets on your own
--------------------------------------------------------------------
rasanya kawan kemungkinan besar gi Singapore

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Mrcipizs on Thu May 21, 2009 11:56 am

aok ada teman dok.. kalu xde kwn bole temankan.. ekekekeWKA..

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Thu May 21, 2009 12:01 pm

Mrcipizs wrote:aok ada teman dok.. kalu xde kwn bole temankan.. ekekekeWKA..

memang nok teman....makan je kawan tanggung....yang lain aok byr sendiri... Twisted Evil

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Mrcipizs on Thu May 21, 2009 12:03 pm

kena ke... ingt ditanggung beres.... ekekekekekWKA...

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  apens7 on Thu May 21, 2009 8:45 pm

Deto_8 wrote:
JM2020 wrote:klu btul2 la tevez g...
lagi bermusuh la fan2 england antara 2 tem ni nnti...

tu kawan dok heran sebab memang negara dorang....fans yang jauh dari england pun nak bermusuh Laughing

isk,isk,isk... teruk tul... baik kita jgn tgk bola lagi... cruel!!! kita tgk squasy... sokong datuk nicol.. hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  J.Milan22 on Fri May 22, 2009 11:38 am

Benitez mahu berbelanja besar
LONDON - Rafael Benitez menjelaskan bahawa beliau mungkin akan membuat satu lagi rekod perpindahan termahal di Liverpool pada musim perpindahan ini.

Pada dua musim lepas, pengurus The Reds itu telah berbelanja lebih £20 juta (RM110.5 juta) untuk membawa Fernando Torres dan Robbie Keane.

Meskipun Benitez percaya beliau akan diberi dana £20 juta (RM110.5 juta) untuk berbelanja, namun beliau tetap merancang untuk menjual pemainnya bagi menambah dana tersebut.

Ketika ini, Liverpool hangat dikaitkan dengan penyerang Argentina, Carlos Tevez, namun mereka mengesahkan belum membuat sebarang tawaran kepada ejen pemain itu.

Begitupun, Benitez dipercayai mahu menggandingkan Tevez sekali lagi dengan rakan senegaranya, Javier Mascherano yang menyertai The Reds selepas bermain bersama-samanya di West Ham pada 2006.

"Kami mungkin akan membuat rekod perpindahan baru kelab te tapi sudah pasti tidak sebanyak Manchester United. Namun, harga bukan perkara utama, apa yang penting ialah mencari dan membeli pemain yang betul," kata Benitez yang berminat untuk membawa David Silva, Gareth Barry, Glen Johnson dan Tevez ke Anfield.

Biarpun telah menjamin kedudukan mereka sebagai naib juara Liga Perdana England di belakang United, Benitez juga sedar bahawa beliau perlu berbelanja dengan betul pada musim perpindahan nanti.

"Langkah seterusnya ialah untuk mengatasi Manchester United dan itulah yang paling sukar sekali. Semuanya adalah kerana cara wang yang mereka laburkan, itulah perbezaan utama," kata Benitez.

"Jika mahu mengurangkan jurang ini, kami perlu berbelanja dengan bijak pada musim panas nanti. Ia mampu menjadi perbezaan di antara memenangi lebih dua atau tiga mata di mana amat kami perlukan untuk memenangi kejuaraan.

"Apabila kamu ada wang yang banyak, ia lebih mudah kerana tiada siapa yang akan sedar kesilapan kamu. Bagi kami amat penting untuk memburu pemain yang bagus dan memberikan kami kejayaan." - Agensi

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue May 26, 2009 10:11 am

We all know first place is everything at Anfield, but despite missing out on the Barclays Premier League by the slenderest of margins there are still plenty of reasons why we can look back with pride on our 2008-09 campaign.
Whether it be amassing a record points total, leading the goalscoring charts, enjoying our best away form for over one hundred years or completing memorable league doubles over both Manchester United and Chelsea, the past nine months have provided numerous reasons why we can look forward to the new campaign with hopes and expectations high.

1. The Reds amassed their highest points total ever in the Premier League (86) beating the 82 set in 2005-06. It is our highest in the league since 1987-88.

2. The total of 86 points is more than we needed to clinch 12 of our 18 league titles (all seasons based on three points for a win).

3. We won 14 points against the other members of the ‘Big Four’. It was as many points as we had won against Arsenal, Chelsea and Manchester United in the previous three seasons put together.

4. Liverpool scored 77 league goals this season – our best since 1990-91 when we also scored 77, and finished second in the title race to Arsenal.

5. 16 players scored in the league this season – one fewer than the club record set in 1911-12.

6. We finished the campaign with a goal difference of +50 - our best for 21 years when we amassed +63 in 1987-88.

7. The Reds went through a league campaign at Anfield undefeated for the 10th time in their history and for the first time since 1987-88.

8. We extended our unbeaten run of league games at home to 30 – the best run for 28 years and equalled the fourth best sequence in our history.

9. We amassed seven more points than when we last won the title in 1989-90 (then it was 79).

10. We equalled the club record set in 1904-05 by winning 13 away league games.

11. Liverpool amassed 43 away points this season - the most in our history.

12. We finished the season averaging 2.26 points per game – the second best ever average in our 94 seasons in the top-flight. The best is 2.33 points in 1978-79 (98 points from 42 games based on 3 pts for a win).

13. We scored at least three goals in five successive league games for the first time since 1987.

14. And we netted at least three goals in six successive games in all competitions for the first time in the club’s history.

15. We only lost two league games this season - our best record since 1987-88 when we also lost twice. That season we drew 12 games but still won the title by nine points from Manchester United.

16. We became the first team ever to lose only two games in a season and not go on to win the league. Chelsea in 2007-08, 2006-07 and Nottingham Forest 1978-79 were all runners-up having lost three games.

17. Liverpool ended Chelsea's 86-match unbeaten home record with a 1-0 victory at Stamford Bridge.

18. We recorded the club's first league ‘double’ over Chelsea for 19 years.

19. A Yossi Benayoun goal ensured we became only the second English team to win in the Bernabeu.

20. And at Anfield we inflicted upon Real Madrid their biggest ever Champions League defeat as we went goal crazy with a 4-0 win.

21. Overall we sent Madrid crashing to their heaviest two-legged European defeat in the knockout stages for 20 years.

22. We recorded our biggest win at Old Trafford for 72 years. It was also the first time four Liverpool players had scored at United in the same game.

23. Rafael Benitez broke Bill Shankly’s record of 65 European matches as Liverpool manager.

24. The boss also broke Bob Paisley’s record of 40 European wins.

25. Rafa recorded his 100th league win as manager in his 181st game. It was the 3rd quickest ever by a Liverpool manager and 50 games faster than Alex Ferguson.

26. Liverpool have lost only six league games in total in the last two seasons. Manchester United have lost nine. Arsenal have also lost nine and Chelsea eight.

27. Liverpool finished the season as leading scorers in the Premier League. They scored 77 compared to Manchester United, Chelsea and Arsenal, who all scored 68.

28. The Reds boast the highest goals per game average of any team in all four divisions in England (1.93 goals per game) and will finish the season as such unless one of the following happens – Manchester United score nine in the Champions League Final or Chelsea score six in the F.A. Cup Final.
---------------------------------------------------------------------------------------
Alex Ferguson tu dah lama dalam EPL....lebih 20 tahun....Rafa dekat 5 tahun.....

pepehal Ferguson memang manager hebat & Rafa menuju ke arah tu Cool

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue May 26, 2009 10:24 am


_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  apens7 on Mon Jun 01, 2009 7:23 pm

Deto_8 wrote:

ada lagi.. aksi cium molot 2 kapten hehehe


apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  apens7 on Mon Jun 01, 2009 7:29 pm


apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  apens7 on Mon Jun 01, 2009 7:39 pm


apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue Jun 02, 2009 9:58 am



mana boleh burung lawan kekejaman syaitan Evil or Very Mad

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  apens7 on Tue Jun 02, 2009 12:41 pm

Deto_8 wrote:

mana boleh burung lawan kekejaman syaitan Evil or Very Mad

masih berharap suatu hari nanti MU tukar logo dari syaitan ke arnab ke, kucing ke, hamster ke... comel skit... hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue Jun 02, 2009 1:39 pm

Liverpool's Debt Doubles - Report

Liverpool's balance sheets at the end of a season where they came close to ending a 19-year drought of league titles make interesting reading, according to The Liverpool Echo.

Debts at Anfield have apparently risen from £44 million at this time last year, to a total of £86 million, despite the club also reporting increases in revenue across the board, and pre-tax profits of £10.2 million.

Turnover has risen from £133.9 million last year, to a £159.1 million, with the major cause of that increase being the continued lucrative television deals that the Premier League continues to maintain with broadcasters Sky and the BBC.

The recruitment of Javier Mascherano, Diego Cavalieri, Andrea Dossena, David Ngog and Robbie Keane meant that the club's net spending on transfers also increased, rising from £22 million to £28 million.

The accounts are set to be posted with Companies Houses today, in accordance with United Kingdom law.

What that debt means for the club's summer transfer spending is unclear as yet, but manager Rafa Benitez has clashed in the past with the team's American ownership over transfer policy, and the size of that debt will concern many fans of the Merseyside outfit

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue Jun 09, 2009 9:37 am

Liverpool mungkin akan jadi macam Leeds....tengoklah camne American duo boleh tak bayar hutang 350 juta pound tu pada RBS 24 Julai nanti.... Evil or Very Mad

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue Jun 09, 2009 9:37 am





Last edited by Deto_8 on Tue Jun 09, 2009 9:39 am; edited 1 time in total

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue Jun 09, 2009 9:38 am


Albert Riera

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Deto_8 on Tue Jun 09, 2009 9:41 am


_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: LIVERPOOL :: THE REDS

Post  Sponsored content Today at 3:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 23 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum