Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Berhati-hati Makan Kari..

View previous topic View next topic Go down

Berhati-hati Makan Kari..

Post  zulkbo on Thu Feb 11, 2010 11:26 am

Wanita bersalah racuni teman lelaki dengan kari
11/02/2010 2:45am

LONDON 11 Feb. - Seorang wanita Britain didapati bersalah membunuh teman lelakinya yang dijalin hubungan selama 16 tahun dengan meracuni lelaki tersebut dengan kari.

Lakhvir Singh, 45, membunuh Lakhvinder `Lucky’ Cheema, 39, disebabkan dia tidak boleh menerima hakikat bahawa teman lelakinya itu akan mengahwini perempuan lain, menurut perbicaraan yang berlangsung di Old Bailey di sini.

Cheema dijadualkan berkahwin dengan tunangnya, Gurjeet Choongh, 21, pada 14 Februari tahun lalu namun kira-kira tiga minggu sebelum itu pasangan tersebut jatuh sakit selepas memakan kari di rumah mereka di Feltham di sini.

Racun dalam kari berkenaan dikenal pasti merupakan sejenis racun dari India. Singh didapati bersalah membunuh Cheema dan mendatangkan kemudaratan kepada Choongh. - AFP


***Bukan makan kari jer...makan aper pun..zaman ler nih orang sakit hati kat kita memang kita tak perasan..kena pulok jenis yang main "ikut angin" ni la nak kena beringat..nauzubillah..moral citer di atas bila bercinta jangan berjanji mcm-mcm
last kawin ngan lain pompuan ...mau tak dendam pompuan tu..ishh Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Berhati-hati Makan Kari..

Post  labu sayong on Thu Feb 11, 2010 4:24 pm

zulkbo wrote:Wanita bersalah racuni teman lelaki dengan kari
11/02/2010 2:45am

LONDON 11 Feb. - Seorang wanita Britain didapati bersalah membunuh teman lelakinya yang dijalin hubungan selama 16 tahun dengan meracuni lelaki tersebut dengan kari.

Lakhvir Singh, 45, membunuh Lakhvinder `Lucky’ Cheema, 39, disebabkan dia tidak boleh menerima hakikat bahawa teman lelakinya itu akan mengahwini perempuan lain, menurut perbicaraan yang berlangsung di Old Bailey di sini.

Cheema dijadualkan berkahwin dengan tunangnya, Gurjeet Choongh, 21, pada 14 Februari tahun lalu namun kira-kira tiga minggu sebelum itu pasangan tersebut jatuh sakit selepas memakan kari di rumah mereka di Feltham di sini.

Racun dalam kari berkenaan dikenal pasti merupakan sejenis racun dari India. Singh didapati bersalah membunuh Cheema dan mendatangkan kemudaratan kepada Choongh. - AFP


***Bukan makan kari jer...makan aper pun..zaman ler nih orang sakit hati kat kita memang kita tak perasan..kena pulok jenis yang main "ikut angin" ni la nak kena beringat..nauzubillah..moral citer di atas bila bercinta jangan berjanji mcm-mcm
last kawin ngan lain pompuan ...mau tak dendam pompuan tu..ishh Evil or Very Mad

tula jgn berjanji mcm2 smpai xtertunai..tp nak bt mcm mn..dah xde jodoh...
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 32
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Berhati-hati Makan Kari..

Post  zulkbo on Thu Feb 11, 2010 4:52 pm

labu sayong wrote:
tula jgn berjanji mcm2 smpai xtertunai..tp nak bt mcm mn..dah xde jodoh...

koi tak de janji pa pe ngan aok kan?? Cool Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Berhati-hati Makan Kari..

Post  MD on Thu Feb 11, 2010 5:30 pm

kira baik lagi dia bubuh dalam kari...buatnya suap macam makan ubat batuk lagi kasar...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Berhati-hati Makan Kari..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum