Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  jasnoraizan on Thu Mar 04, 2010 12:32 pm

kalau dah mcm tu ......???????????????????(tutup mulut dan pekak kan telingaa ajelahhhhh..........) Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  strikerbuncit on Thu Mar 04, 2010 12:41 pm

jasnoraizan wrote:kalau dah mcm tu ......???????????????????(tutup mulut dan pekak kan telingaa ajelahhhhh..........) Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

aok jgn risau..xda sape leh celen posisi aok sbg defender terbaik PCC..just focus our team objective... Basketball cheers
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  faisalmik on Thu Mar 04, 2010 12:45 pm

InsyaAllah dgn kehadiran player2 Iman FC akan memantapkan lagi YEFC...
avatar
faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 42
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  jasnoraizan on Thu Mar 04, 2010 12:48 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:kalau dah mcm tu ......???????????????????(tutup mulut dan pekak kan telingaa ajelahhhhh..........) Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

aok jgn risau..xda sape leh celen posisi aok sbg defender terbaik PCC..just focus our team objective... Basketball cheers

JGN SALAHKAN PSL POSISI ATAU APE...TAK ADA KENA MENGENA DGN SIAPA YG BERMAIN ATAU SIAPA YG TIDAK........main tak main belakang kira .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


Last edited by jasnoraizan on Thu Mar 04, 2010 12:49 pm; edited 1 time in total
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Thu Mar 04, 2010 12:49 pm

faisalmik wrote:InsyaAllah dgn kehadiran player2 Iman FC akan memantapkan lagi YEFC...

kawan tengok game ni geng PCC tak ramai...sebab tu ajak budak2 yg nak main ngan Iman datang trial...player2 Iman yang nak main pun dijemput sebab nak improve fitness dorang...pasni takde dah dorang datang...harap geng2 PCC yang lain dapat bersama...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Thu Mar 04, 2010 12:52 pm

jasnoraizan wrote:

JGN SALAHKAN PSL POSISI ATAU APE...TAK ADA KENA MENGENA DGN SIAPA YG BERMAIN ATAU SIAPA YG TIDAK.....tp semangat pahangcommunity tu dah semakin terhakis......main tak main belakang kira ....

this is social team...amatuer team....kita tak boleh mengharapkan 100% komitmen...saper yang boleh datang dialukan2...saper yang tak boleh nak wat camne...hopefully bila dorang free next time dorang akan join...apa yang tinggal ni kita usahalah cara lain untuk cukupkan team...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  jasnoraizan on Fri Mar 05, 2010 10:29 am

psl friendly hujung minggu nih,..kwn mintak maaf banyak2 buat rodong2 semua. kwn terpaksa tarik diri kerana kwn mengalami kecederaan lutut(terseliuh).. ketika bermain futsal malam semalam bersama rodong2 TGCKL ...TP kwn harap jugek dalam sehari dua nih ..kalau kesakitan lutut kwn nih beransur pulih..kwn ingin jugek menyertai aokme semua hujung minggu nih...buat sementara nih kwn nok berjalan pun tak berapa nok buleh ..terasa sakitnya tuh.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mad
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  SHARK on Fri Mar 05, 2010 10:50 am

.. kalau tengok pada posting kat Iman FC tu, macam diorang jemput sekali sesapa yg nak trial untuk team Iman...? kwn rasa apa yg Jas maksudkan tu, mungkin dengan kehadiran ramai yg nak trial, menyebabkan peluang player2 tempelan (mcm kwn ni hehe) terjejas le takleh cari makan..huhu...jadik, mungkin ada salah paham disitu. kalau ini PCC vs DSH, memadai lah dengan menjemput berapa org (dari HMC or Iman) untuk main dengan PCC. jadik, apa yg kwn rasa, dgn pengumuman terbuka di facebook ImanFC tuh, mungkin bilangan yg dtg boleh mencecah puluhan org? agaknyalah..itu yg Jas cuba sampaikan kot....

ditakdirkan betul nanti yg dtg agak ramai, kwn rasa kwn pun dtg tengok je lah... bg sokongan moral kat tepi padang je...hehe
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  jasnoraizan on Fri Mar 05, 2010 10:54 am

SHARK wrote:.. kalau tengok pada posting kat Iman FC tu, macam diorang jemput sekali sesapa yg nak trial untuk team Iman...? kwn rasa apa yg Jas maksudkan tu, mungkin dengan kehadiran ramai yg nak trial, menyebabkan peluang player2 tempelan (mcm kwn ni hehe) terjejas le takleh cari makan..huhu...jadik, mungkin ada salah paham disitu. kalau ini PCC vs DSH, memadai lah dengan menjemput berapa org (dari HMC or Iman) untuk main dengan PCC. jadik, apa yg kwn rasa, dgn pengumuman terbuka di facebook ImanFC tuh, mungkin bilangan yg dtg boleh mencecah puluhan org? agaknyalah..itu yg Jas cuba sampaikan kot....

ditakdirkan betul nanti yg dtg agak ramai, kwn rasa kwn pun dtg tengok je lah... bg sokongan moral kat tepi padang je...hehe

btl tu shark...itulah yg kwn nak katakan..kebetulan lah pulok kwn semalam lutut terseliuh masa main futsal semalam...rasa2nya kwn datang tgk je lah hujung minggu nih...jd penonton aje;ah nampak gayenye....lutut kwn nih nok berjalan pg n ih pun terasa sakit..tp kalau beransur baik menjelang game hujung minggu nih nok jugek kwn main...tp kena tgk keadaan kedatangan lah....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  strikerbuncit on Fri Mar 05, 2010 11:05 am

apepun,kita utamakan player dri PCC dulu.. bom
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Fri Mar 05, 2010 4:18 pm

Venue : Padang C, RRI Sungai Buloh
Masa : 5 petang (diminta datang awal)
Hari : Ahad
Tarikh : 7 Mac 2010

Saper nak main letak nama :
1. Deto
2. Otaikutai
3. Faisalmik
4. Shark
5. Ibrahim Al Jahdali
6. Ali
7.jasnoraizan (insyaallah)
8. Faris (damansara
9. Isz HMC
10. Lan HMC
11. Trial untuk Iman-HMC FC
12. Trial untuk Iman-HMC FC
13. Sopi
14. Is GK
15. Along
16. Haidir
17. Zali
18. Nusi
___________________________________
kalau tengok dari list ni hanya 2 orang je untuk datang trial...

walaupun publish kat FB, saper yang nak trial + player Iman yang nak main mesti kena bagitau kat kawan supaya senang nak arrange...

keutamaan adalah player PCC...kita main mungkin 3 half supaya semua dapat main...player yg dtang trial + Iman tu sebagai backup je...lagipun fitness kita kurang lagi sejak lebih 2 bulan tak main....

thanks for your comments...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  SHARK on Fri Mar 05, 2010 11:32 pm

Deto_8 wrote:
___________________________________
kalau tengok dari list ni hanya 2 orang je untuk datang trial...

walaupun publish kat FB, saper yang nak trial + player Iman yang nak main mesti kena bagitau kat kawan supaya senang nak arrange...

keutamaan adalah player PCC...kita main mungkin 3 half supaya semua dapat main...player yg dtang trial + Iman tu sebagai backup je...lagipun fitness kita kurang lagi sejak lebih 2 bulan tak main....

thanks for your comments...

hehe..tidak disangkal lagi kenyataan itew...
rasanya mampu nih bertahan 1jam 15min....
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  SHARK on Fri Mar 05, 2010 11:37 pm

Deto_8 wrote:

thanks for your comments...

positive thinking...the more the merrier!
takdelah player PCC hok sedia ada ambil mudah...makna kata, lepas ni seasoned player mcm kwn kenalah tingkatkan lagi prestasi (walaupun memang statik je sejak dulu hehehe...)
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  MD on Sat Mar 06, 2010 10:33 am

Try the best dan harap team PCC dapat memberikan saingan [ memang lama tak main padang besor ]

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  sayed7 on Sat Mar 06, 2010 2:44 pm

strikerbuncit wrote:apepun,kita utamakan player dri PCC dulu.. bom
Sb mcm mana skrg? maintain lagi ker?hahahahaah Laughing
avatar
sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 30
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Pahunk06 on Sat Mar 06, 2010 9:53 pm

Deto_8 wrote:Venue : Padang C, RRI Sungai Buloh
Masa : 5 petang (diminta datang awal)
Hari : Ahad
Tarikh : 7 Mac 2010

Saper nak main letak nama :
1. Deto
2. Otaikutai
3. Faisalmik
4. Shark
5. Ibrahim Al Jahdali
6. Ali
7.jasnoraizan (insyaallah)
8. Faris (damansara
9. Isz HMC
10. Lan HMC
11. Trial untuk Iman-HMC FC
12. Trial untuk Iman-HMC FC
13. Sopi
14. Is GK
15. Along
16. Haidir
17. Zali
18. Nusi
19.azreen___________________________________
kalau tengok dari list ni hanya 2 orang je untuk datang trial...

walaupun publish kat FB, saper yang nak trial + player Iman yang nak main mesti kena bagitau kat kawan supaya senang nak arrange...

keutamaan adalah player PCC...kita main mungkin 3 half supaya semua dapat main...player yg dtang trial + Iman tu sebagai backup je...lagipun fitness kita kurang lagi sejak lebih 2 bulan tak main....

thanks for your comments...

Pahunk06

Posts : 5
Points : 7
Join date : 20/11/2009
Location : Bandar Baru Selayang,Damansara Damai

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Sun Mar 07, 2010 9:41 pm

alhamdulillah, menang 4-1...untuk game review, tunggu shark buat.... Very Happy

gambar dalam proses

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  SailorMoon on Sun Mar 07, 2010 10:17 pm

yer meh? sape yg score?
tahniah la yer..
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Sun Mar 07, 2010 10:43 pm

Cik Shinju wrote:yer meh? sape yg score?
tahniah la yer..

2 gol dari player import arab saudi
2 gol lagi dari player Iman yang membantu

terima kasih semua

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Sun Mar 07, 2010 10:52 pm








Aksi SHARK


Aksi Ibrahim Assiri (player dari Arab Saudi)

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  zulkbo on Sun Mar 07, 2010 11:06 pm

terbaikkk..
SB tak de ke..?
lenguh lutut nie..he he
absent la tu.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Sun Mar 07, 2010 11:18 pm

zulkbo wrote:terbaikkk..
SB tak de ke..?
lenguh lutut nie..he he
absent la tu.. Razz

dia skang sebuk untuk majlis dia...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  SailorMoon on Sun Mar 07, 2010 11:23 pm

boleh tahan gak ensemnye pak arab import tu yek.. flower
jersi bola PCC x jual ker?
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Deto_8 on Sun Mar 07, 2010 11:28 pm

Cik Shinju wrote:boleh tahan gak ensemnye pak arab import tu yek.. flower
jersi bola PCC x jual ker?

jersi tu kitorang dah jual bulan decemebr 2009 aritu

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  SailorMoon on Sun Mar 07, 2010 11:30 pm

Deto_8 wrote:
Cik Shinju wrote:boleh tahan gak ensemnye pak arab import tu yek.. flower
jersi bola PCC x jual ker?

jersi tu kitorang dah jual bulan decemebr 2009 aritu

alaaa...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Friendly l PCC vs Damansara Specialist Hospital l 7 March 2010 l Padang C RRI l 5pm

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum