Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Fri Feb 12, 2010 4:34 pm

strikerbuncit wrote:malam ni mtk2 la tak jem...dah la keta manual..kejang kaki tuu..huhu... Mad pale

apa nak takut kejang SB
kan tukang urut ada
isteri mesti pandai urut
syarat wajib menjadi isteri solehah..
hehe.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Fri Feb 12, 2010 4:37 pm

MD wrote:
strikerbuncit wrote:malam ni mtk2 la tak jem...dah la keta manual..kejang kaki tuu..huhu... Mad pale

balik mana cek?? utara ka,selatan ka?

selatan duluu..hehe..hjg bln baru blik penang..nak bt kad nikah skali..tp org ghuma kwn dh sronok nk balik melaka katanya..sbb ade suasana kg sbenar..huhu..apo2 jelah!
Laughing
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Fri Feb 12, 2010 4:48 pm

strikerbuncit wrote:

selatan duluu..hehe..hjg bln baru blik penang..nak bt kad nikah skali..tp org ghuma kwn dh sronok nk balik melaka katanya..sbb ade suasana kg sbenar..huhu..apo2 jelah!
Laughing

dah gak dah.. Laughing
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Fri Feb 12, 2010 4:58 pm

ozzy wrote:
strikerbuncit wrote:

selatan duluu..hehe..hjg bln baru blik penang..nak bt kad nikah skali..tp org ghuma kwn dh sronok nk balik melaka katanya..sbb ade suasana kg sbenar..huhu..apo2 jelah!
Laughing

dah gak dah.. Laughing

lol!
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  shuk2442 on Fri Feb 12, 2010 8:42 pm

noyie wrote:Untung la awkme org J3...
koi tumpang rasa tempias je la sbb kita berjiran....
koi ni org J2.. kan dekat tu..
kita ni kilang sawit pun kongsi yg sama kan..
umm.. apa lagi hah..apa lagi..?


sekolah menegah pon kongsi jgak.... Smile
avatar
shuk2442
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 100
Points : 112
Join date : 15/01/2010
Age : 36
Location : jengka 3...ampang selangor

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Sat Feb 13, 2010 11:06 am

kabo angin yang koi dengo..PM kita hanya singgah di Jengka 3
sebab landing helikopter kat padang bola tu..lepas naik keta ke jengka 7 ada
function di sana memandangkan jengka 7 memenangi pertandingan jengka
terbaik..sapa boleh pastikan cerita koi ni drunken scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 17, 2010 10:38 am

zulkbo wrote:kabo angin yang koi dengo..PM kita hanya singgah di Jengka 3
sebab landing helikopter kat padang bola tu..lepas naik keta ke jengka 7 ada
function di sana memandangkan jengka 7 memenangi pertandingan jengka
terbaik..sapa boleh pastikan cerita koi ni drunken scratch

Kawan dengar pun rancangan nya begitu jugak...
tapi 20/2/2010 ni PM ada aturaca Rumah Terbuka sempena CNY di Pandamaran Klang..

elok jugak PM datang melawat...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Wed Feb 17, 2010 11:04 am

2 3 menjak ni sunyi je sini.. munga koi ni pun mcm layu jek... Sad
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 17, 2010 11:23 am

Cik_N wrote:2 3 menjak ni sunyi je sini.. munga koi ni pun mcm layu jek... Sad

sana sekolah cuti lama ke cikgu?

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Wed Feb 17, 2010 11:59 am

MD wrote:

sana sekolah cuti lama ke cikgu?

Besok dah start sekolah semula.. rasa beh je minggu ni 2 ari je sekolanye... Basketball
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 17, 2010 12:01 pm

Cik_N wrote:
MD wrote:

sana sekolah cuti lama ke cikgu?

Besok dah start sekolah semula.. rasa beh je minggu ni 2 ari je sekolanye... Basketball

untung la orang....

p/s line ofis kawan ni sunyi jek....mau balik jugak tengahari ni karang....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Wed Feb 17, 2010 12:07 pm

MD wrote:
untung la orang....

p/s line ofis kawan ni sunyi jek....mau balik jugak tengahari ni karang....

cuti lelama pun x beh juga.. beku kepala jadinya...

ramai bercuti lg ke...ok gak kalu MD balik.. leh makan nasik kat umah... Very Happy
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 17, 2010 12:11 pm

Cik_N wrote:

cuti lelama pun x beh juga.. beku kepala jadinya...

ramai bercuti lg ke...ok gak kalu MD balik.. leh makan nasik kat umah... Very Happy

hari ni masuk ofis jap...memantau keadaan yang ada...seme urusan mula minggu depan dah schedule...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Wed Feb 17, 2010 12:42 pm

beku kepala otak...dah tak reti nak keje Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Wed Feb 17, 2010 12:48 pm

MD wrote:
zulkbo wrote:kabo angin yang koi dengo..PM kita hanya singgah di Jengka 3
sebab landing helikopter kat padang bola tu..lepas naik keta ke jengka 7 ada
function di sana memandangkan jengka 7 memenangi pertandingan jengka
terbaik..sapa boleh pastikan cerita koi ni drunken scratch

Kawan dengar pun rancangan nya begitu jugak...
tapi 20/2/2010 ni PM ada aturaca Rumah Terbuka sempena CNY di Pandamaran Klang..

elok jugak PM datang melawat...

entahlah...dengar kabor jengka 7 tu di bawah Datuk Tan Aminuddin...tu yg nak wat kat situ jugek...

Jengka 3 pulak kekal sebagai tempat pameran & xtvt....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Feb 17, 2010 3:40 pm

Registered Users: Deto_8, labu sayong, MD, MUJ4

baler...pagi tadi ada kat shah alam,skang dah online dari sana...dah macam Margretecer doh ni...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  labu sayong on Wed Feb 17, 2010 4:09 pm

MD wrote:Registered Users: Deto_8, labu sayong, MD, MUJ4

baler...pagi tadi ada kat shah alam,skang dah online dari sana...dah macam Margretecer doh ni...

Org xleh nak sign out laa...nsb bk ade kwn kt rmh ni..klu x,tido sorg le mlm ni
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Wed Feb 17, 2010 4:14 pm

labu sayong wrote:
MD wrote:Registered Users: Deto_8, labu sayong, MD, MUJ4

baler...pagi tadi ada kat shah alam,skang dah online dari sana...dah macam Margretecer doh ni...

Org xleh nak sign out laa...nsb bk ade kwn kt rmh ni..klu x,tido sorg le mlm ni

jgn risau..abg sedia menemani LS..ekeke drunken
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  labu sayong on Wed Feb 17, 2010 5:00 pm

strikerbuncit wrote:
labu sayong wrote:
MD wrote:Registered Users: Deto_8, labu sayong, MD, MUJ4

baler...pagi tadi ada kat shah alam,skang dah online dari sana...dah macam Margretecer doh ni...

Org xleh nak sign out laa...nsb bk ade kwn kt rmh ni..klu x,tido sorg le mlm ni

jgn risau..abg sedia menemani LS..ekeke drunken

Abg yeee...MD....
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Wed Feb 17, 2010 6:29 pm



dalam cina sibuk nak raya ni..member koi tolong carikkan sampai ke Dengkil nuh..terima kasih byk member koi tu..(saudara Zulfadli..nama cam Deto..he he..so far mau ada kat 10 orang kawan baik koi pangkal nama Zul ni..nak buat goner..nama yang popular..he he)
reganya dalamRM450 jer..balik jengka baru ni koi tolong la sesikit adik koi buat meja ngan pasang khemah untuk dia meniaga depan rumah nanti..mana yang dok Jengka 3 nuh boleh lah singgah..rumah mak ayah koi depan umah Shuk2442 jer..
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Wed Feb 17, 2010 8:24 pm

zulkbo wrote:

reganya dalamRM450 jer..balik jengka baru ni koi tolong la sesikit adik koi buat meja ngan pasang khemah untuk dia meniaga depan rumah nanti..mana yang dok Jengka 3 nuh boleh lah singgah..rumah mak ayah koi depan umah Shuk2442 jer.. Very Happy

ahli PCC dapat 10% diskaun ABC

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Thu Feb 18, 2010 12:12 am

Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:

reganya dalamRM450 jer..balik jengka baru ni koi tolong la sesikit adik koi buat meja ngan pasang khemah untuk dia meniaga depan rumah nanti..mana yang dok Jengka 3 nuh boleh lah singgah..rumah mak ayah koi depan umah Shuk2442 jer.. Very Happy

ahli PCC dapat 10% diskaun ABC
boleh jer..pakai t-shirt PCC syaratnya..he he..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Thu Feb 18, 2010 11:43 am

MUJ4 wrote:

Ya sepupu koi dia ada datang ke rumah koi di Jengka 4 hari Isnin lepas .

kita sambung disini hehehe....

kawan tau dah dia orang Relong,tapinya tak tau dia sepupu aok...jumpa Alex ni pun dah beberapa kali [ di stadium lembah klang ]..masa nyembang tu kawan tanya mana lagi sedara aok Alex,maka dia kabor nuu rumoh hujung sekali..hahahhaa...sah lah umoh aoknye...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Thu Feb 18, 2010 4:13 pm

balik Jengka cuaca paneh amat..
minum air ais byk sangat nak cover kepanasan cuaca..
..2 hari koi tak tahan dah..balik KL..akhirnya demam..
he he..nampok sangat badan dah "tua" Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Thu Feb 18, 2010 4:16 pm

zulkbo wrote:balik Jengka cuaca paneh amat..
minum air ais byk sangat nak cover kepanasan cuaca..
..2 hari koi tak tahan dah..balik KL..akhirnya demam..
he he..nampok sangat badan dah "tua" Sad

betul,
cuaca sana panas tering...kelembapan pun sangat kurang...duk kejap tengah panas pun kulit dah gelap [ dah lah kulit sedia ada gelap ].. Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum