Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MUJ4 on Thu Feb 18, 2010 5:55 pm

MD wrote:
zulkbo wrote:balik Jengka cuaca paneh amat..
minum air ais byk sangat nak cover kepanasan cuaca..
..2 hari koi tak tahan dah..balik KL..akhirnya demam..
he he..nampok sangat badan dah "tua" Sad

betul,
cuaca sana panas tering...kelembapan pun sangat kurang...duk kejap tengah panas pun kulit dah gelap [ dah lah kulit sedia ada gelap ].. Laughing

Kena ikhtiar beli kipas yang boleh keluar wap air macam kedai mamak tu .. baru boleh duduk kat jengka . kalau tidak pepaleh asyik nak kena mandi je .
avatar
MUJ4

Posts : 30
Points : 48
Join date : 17/02/2010
Age : 45
Location : Klang & Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  shuk2442 on Thu Feb 18, 2010 11:03 pm

reganya dalamRM450 jer..balik jengka baru ni koi tolong la sesikit adik koi buat meja ngan pasang khemah untuk dia meniaga depan rumah nanti..mana yang dok Jengka 3 nuh boleh lah singgah..rumah mak ayah koi depan umah Shuk2442 jer..Very Happy



huhu2..doh ada gerai ABC dpn umah koi ni..beh tu.bla la nk merasanya ABC tu yekk..dh 2,3bln x blk jengka 3 ni..maklum la org tua koi xde kt umah,org tua koi ada kt rompin,umah adik..klau blk pahang pong,blk umah makmertua jer kt paya pulai... Smile
avatar
shuk2442
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 100
Points : 112
Join date : 15/01/2010
Age : 37
Location : jengka 3...ampang selangor

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Sat Feb 20, 2010 4:05 pm

salam cikgu LS..?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Sun Feb 21, 2010 4:56 pm

asai koi masuk je mesti koi sensorang je hat ada...... Sad
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  labu sayong on Sun Feb 21, 2010 5:37 pm

zulkbo wrote:salam cikgu LS..?

wslm...long time no see....
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  labu sayong on Sun Feb 21, 2010 5:38 pm

Cik_N wrote:asai koi masuk je mesti koi sensorang je hat ada...... Sad

koi ade ni..muahaa
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Sun Feb 21, 2010 6:36 pm

labu sayong wrote:
zulkbo wrote:salam cikgu LS..?

wslm...long time no see....

koi hari-hari pun ada..
besok mula keje la yek aok ter..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Sun Feb 21, 2010 8:39 pm

labu sayong wrote:
zulkbo wrote:salam cikgu LS..?

wslm...long time no see....

uhuhu.. tengkiu2.. LS Very Happy gamoknya sok ramai la yg datang ke pcc semula... Rolling Eyes
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Sun Feb 21, 2010 10:02 pm

Cik_N wrote:
labu sayong wrote:
zulkbo wrote:salam cikgu LS..?

wslm...long time no see....

uhuhu.. tengkiu2.. LS Very Happy gamoknya sok ramai la yg datang ke pcc semula... Rolling Eyes

harapnya gitulah...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  labu sayong on Sun Feb 21, 2010 10:33 pm

Cik_N wrote:
labu sayong wrote:
zulkbo wrote:salam cikgu LS..?

wslm...long time no see....

uhuhu.. tengkiu2.. LS Very Happy gamoknya sok ramai la yg datang ke pcc semula... Rolling Eyes

ye la..koi pun kekeringan idea nak nyembang...waktu pulak mencemburui...muahaha..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Sun Feb 21, 2010 10:55 pm

Cik_N wrote:
uhuhu.. tengkiu2.. LS Very Happy gamoknya sok ramai la yg datang ke pcc semula... Rolling Eyes

Cik_N ..doa dari ustazah kita yang setia di PCC nie..TQ
Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Mon Feb 22, 2010 2:42 am

pe kabo rodongers sekalian??
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SHARK on Mon Feb 22, 2010 10:02 am

kabo baik..lewat L.U tido weh...
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Mon Feb 22, 2010 10:04 am

SHARK wrote:kabo baik..lewat L.U tido weh...


hahaha....byk keja...
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Mon Feb 22, 2010 12:53 pm

sejak dari pagi bedentum dentam mercun papan...maklum la first day kerja,diorang ni...

p/s - macam duk kat Beijing la pulak...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Mon Feb 22, 2010 12:55 pm

MD wrote:sejak dari pagi bedentum dentam mercun papan...maklum la first day kerja,diorang ni...

p/s - macam duk kat Beijing la pulak...

kat sini riuh bunyi kceng kceng kceng...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Mon Feb 22, 2010 12:56 pm

MD wrote:sejak dari pagi bedentum dentam mercun papan...maklum la first day kerja,diorang ni...

p/s - macam duk kat Beijing la pulak...

patut bersyukur dapat main mercun lagi dorang tu...macam kat beijing tu Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Mon Feb 22, 2010 12:58 pm

Deto_8 wrote:
MD wrote:sejak dari pagi bedentum dentam mercun papan...maklum la first day kerja,diorang ni...

p/s - macam duk kat Beijing la pulak...

patut bersyukur dapat main mercun lagi dorang tu...macam kat beijing tu Very Happy

reti ke diaorg tu bersyukur.. Rolling Eyes
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Mon Feb 22, 2010 12:59 pm

ozzy wrote:
MD wrote:sejak dari pagi bedentum dentam mercun papan...maklum la first day kerja,diorang ni...

p/s - macam duk kat Beijing la pulak...

kat sini riuh bunyi kceng kceng kceng...

untuk tempat perniagaan diorang suka,tempat yang riuh2 dan selalu dikunjungi oleh orang ramai....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Mon Feb 22, 2010 1:01 pm

ozzy wrote:
Deto_8 wrote:
MD wrote:sejak dari pagi bedentum dentam mercun papan...maklum la first day kerja,diorang ni...

p/s - macam duk kat Beijing la pulak...

patut bersyukur dapat main mercun lagi dorang tu...macam kat beijing tu Very Happy

reti ke diaorg tu bersyukur.. Rolling Eyes

sesetengah tu ada,sesetengah tu tidak....

line kawan ni,ok ok je...kalau nak minum free jenuh minggu ni... Laughing 100 Plus la...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Mon Feb 22, 2010 1:07 pm

dekat KLCC ni sebelum raya cina riuh dengan tarian singanya
dah habis raya ni..sunyi la pulok..he he.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ZulJ3 on Mon Feb 22, 2010 1:37 pm

zulkbo wrote:dekat KLCC ni sebelum raya cina riuh dengan tarian singanya
dah habis raya ni..sunyi la pulok..he he.. Very Happy

Tapi malam tadi dia org tembak mercun sampai jam 2 pagi. Aku nak tidur pun tak blh.
avatar
ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 43

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Thu Feb 25, 2010 5:00 pm

ozzy wrote:huhhhh MD..kalau awek laju jek reply and respon cehhhh... Razz

pegi balik la Ozzy, balik besiap..kan awok ada Gala dinner malam ni.... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Thu Feb 25, 2010 5:07 pm

MD wrote:
ozzy wrote:huhhhh MD..kalau awek laju jek reply and respon cehhhh... Razz

pegi balik la Ozzy, balik besiap..kan awok ada Gala dinner malam ni.... Laughing

hari ni awei pagi lagi dah bersiap dengan
tie & kot pergi keja..semangat nak ber"dinner" ni..he he..
rezeki jangan ditolak..koi doa aok menang lucky draw hadiah utama ozzy.. flower

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Thu Feb 25, 2010 6:02 pm

zulkbo wrote:
MD wrote:
ozzy wrote:huhhhh MD..kalau awek laju jek reply and respon cehhhh... Razz

pegi balik la Ozzy, balik besiap..kan awok ada Gala dinner malam ni.... Laughing

hari ni awei pagi lagi dah bersiap dengan
tie & kot pergi keja..semangat nak ber"dinner" ni..he he..
rezeki jangan ditolak..koi doa aok menang lucky draw hadiah utama ozzy.. flower

oiittt..lebih2 lak korang ..dah pandai terjah nmpok..hehe..tima kasih la..koi nak beransur le ni..pekena rokok sbtang dulu opis line clear ni hehe Very Happy

p/s- mlm ni azri pun ada dinner tapi kt sunway ... Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum