Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SailorMoon on Tue Jun 15, 2010 4:50 pm

Cik_N wrote:
SailorMoon wrote:tumpang memboya mengulor kat sini jap yek...

sila2 en cik SM.. koi tgh kacau bubur kacang ijau nihh... kang boleh kita sesama._____ hehehehe

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Tue Jun 15, 2010 4:53 pm

Cik_N wrote:
SailorMoon wrote:tumpang memboya mengulor kat sini jap yek...

sila2 en cik SM.. koi tgh kacau bubur kacang ijau nihh... kang boleh kita sesama._____ hehehehe

Lawe laa ker koi getek bila berjamu kabor....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 15, 2010 4:56 pm

Yassin wrote:
Cik_N wrote:
SailorMoon wrote:tumpang memboya mengulor kat sini jap yek...

sila2 en cik SM.. koi tgh kacau bubur kacang ijau nihh... kang boleh kita sesama._____ hehehehe

Lawe laa ker koi getek bila berjamu kabor....

Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SailorMoon on Tue Jun 15, 2010 4:59 pm

RAFtegang wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:
SailorMoon wrote:tumpang memboya mengulor kat sini jap yek...

sila2 en cik SM.. koi tgh kacau bubur kacang ijau nihh... kang boleh kita sesama._____ hehehehe

Lawe laa ker koi getek bila berjamu kabor....

Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

-- pelawa la saya juga bila berjamu tu... (koi pun blasah jer ni)

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Tue Jun 15, 2010 5:00 pm

RAFtegang wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:
SailorMoon wrote:tumpang memboya mengulor kat sini jap yek...

sila2 en cik SM.. koi tgh kacau bubur kacang ijau nihh... kang boleh kita sesama._____ hehehehe

Lawe laa ker koi getek bila berjamu kabor....

Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

Hehehehe
Ajaklah saya sama (sekali) bila berjamu nanti.
Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Tue Jun 15, 2010 5:11 pm

RAFtegang wrote:
Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

koi mngeletek gelok bila nengok yassin berbicara...compom koi x faham...

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Tue Jun 15, 2010 5:17 pm

Cik_N wrote:
RAFtegang wrote:
Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

koi mngeletek gelok bila nengok yassin berbicara...compom koi x faham...

Cik N kawan kat PPC nei ada 2 loghat yg selalu kawan guna se loghat jerantut+lepeh se lagi loghat Pekan+ Temerloh hehehe... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Tue Jun 15, 2010 5:27 pm

Yassin wrote:
Cik_N wrote:
RAFtegang wrote:
Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

koi mngeletek gelok bila nengok yassin berbicara...compom koi x faham...

Cik N kawan kat PPC nei ada 2 loghat yg selalu kawan guna se loghat jerantut+lepeh se lagi loghat Pekan+ Temerloh hehehe... Razz

hehehhe...molek la tu yassin..ketnya koi tak tahan gelok.. sbb tulisan ni x sama pe yg dicakapkan, koi nak membacanya pon belit lidoh..hehehe....tgelok sorang2...nasib bek kucing koi x nampok.. huhuhuhu

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Tue Jun 15, 2010 5:35 pm

Cik_N wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:
RAFtegang wrote:
Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

koi mngeletek gelok bila nengok yassin berbicara...compom koi x faham...

Cik N kawan kat PPC nei ada 2 loghat yg selalu kawan guna se loghat jerantut+lepeh se lagi loghat Pekan+ Temerloh hehehe... Razz

hehehhe...molek la tu yassin..ketnya koi tak tahan gelok.. sbb tulisan ni x sama pe yg dicakapkan, koi nak membacanya pon belit lidoh..hehehe....tgelok sorang2...nasib bek kucing koi x nampok.. huhuhuhu

Nok goner kerh.. kash memeng gineh mengkala berborok kash dogok abis aje.. tak kira bender main bantai aje hehehe.. ( nasib laa mengkala dema tak paham) keknya nyer mengkala org beloh kolumpo azablah deme nok paham huhuhu:P

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Wed Jun 16, 2010 12:46 am

nampok gayernya malam ni koi ngan kucing ni jela jd jaga kat pcc ni... cat albino

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Wed Jun 16, 2010 9:07 am

Cik_N wrote:nampok gayernya malam ni koi ngan kucing ni jela jd jaga kat pcc ni... cat albino

Naya ker kucingg yeek..rodong lain abis nengok bola tompok.... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Wed Jun 16, 2010 10:28 am

Yassin wrote:
Cik_N wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:
RAFtegang wrote:
Aku tak paham ayat ni....
ce translate leh tak?

koi mngeletek gelok bila nengok yassin berbicara...compom koi x faham...

Cik N kawan kat PPC nei ada 2 loghat yg selalu kawan guna se loghat jerantut+lepeh se lagi loghat Pekan+ Temerloh hehehe... Razz

hehehhe...molek la tu yassin..ketnya koi tak tahan gelok.. sbb tulisan ni x sama pe yg dicakapkan, koi nak membacanya pon belit lidoh..hehehe....tgelok sorang2...nasib bek kucing koi x nampok.. huhuhuhu

Nok goner kerh.. kash memeng gineh mengkala berborok kash dogok abis aje.. tak kira bender main bantai aje hehehe.. ( nasib laa mengkala dema tak paham) keknya nyer mengkala org beloh kolumpo azablah deme nok paham huhuhu:P

Ooooo tu maksud dia...ajak pelawa makan sekali....pueh pakcik memikirkannya mende la budak Yassin ni nak bagitau..... jgn korang ngutuk2 aku cukupla...dah gerenti aku pun gelak sebab tak paham memende.....wakakakakaka

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Wed Jun 16, 2010 10:35 am

RAFtegang wrote:

Ooooo tu maksud dia...ajak pelawa makan sekali....pueh pakcik memikirkannya mende la budak Yassin ni nak bagitau..... jgn korang ngutuk2 aku cukupla...dah gerenti aku pun gelak sebab tak paham memende.....wakakakakaka

Naye het ke aok yeek...nok buat goner mengkala dah tak paham takpe.. aok tanyalah mane hok patet teeh akan kawan tolong jawab .... kash tak bior aok jadi pane gituh.. Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Wed Jun 16, 2010 10:39 am

Yassin wrote:
RAFtegang wrote:

Ooooo tu maksud dia...ajak pelawa makan sekali....pueh pakcik memikirkannya mende la budak Yassin ni nak bagitau..... jgn korang ngutuk2 aku cukupla...dah gerenti aku pun gelak sebab tak paham memende.....wakakakakaka

Naye het ke aok yeek...nok buat goner mengkala dah tak paham takpe.. aok tanyalah mane hok patet teeh akan kawan tolong jawab .... kash tak bior aok jadi pane gituh.. Very Happy


hehehe.....tolong gua ek sebab ada byk perkataan yg gua belum penah dengar kat sini....apa maksudnya pun gua tak pasti...tenkiu...tenkiu Yassin...lap u.....muahhhhh!!!!

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Jun 16, 2010 11:42 am

SailorMoon wrote:
kawan pernoh nampok...
berbarih je 3 ekor melintas jalan...
sopan jek...
bkn mcm penumpang bas bee huat,pakai redoh jek..

lain kali kala jumpe lagi,berenti kete cuba tangkap hak belakang sekali te,biasa hak tu paling bongsu dan comey.....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SailorMoon on Wed Jun 16, 2010 11:44 am

MD wrote:
SailorMoon wrote:
kawan pernoh nampok...
berbarih je 3 ekor melintas jalan...
sopan jek...
bkn mcm penumpang bas bee huat,pakai redoh jek..

lain kali kala jumpe lagi,berenti kete cuba tangkap hak belakang sekali te,biasa hak tu paling bongsu dan comey.....

aok nok bela? sok2 kala deme tu lalu lg tepi umoh kawan tangkak...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SailorMoon on Wed Jun 16, 2010 11:48 am

GTG...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 2:39 pm

selamat tengahari...
udah makan ka..?

semua PCC yg berada di sekitar puchong....mlm ni ct ada game disana...pas game nak ngeteh jap kat kedai kopi....jom join....hikhikhik

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Wed Jun 16, 2010 3:26 pm

CT Gurlz wrote:selamat tengahari...
udah makan ka..?

semua PCC yg berada di sekitar puchong....mlm ni ct ada game disana...pas game nak ngeteh jap kat kedai kopi....jom join....hikhikhik

MD, plis tek not....cakap je kena obertime malam ni Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 3:27 pm

Deto_8 wrote:
CT Gurlz wrote:selamat tengahari...
udah makan ka..?

semua PCC yg berada di sekitar puchong....mlm ni ct ada game disana...pas game nak ngeteh jap kat kedai kopi....jom join....hikhikhik

MD, plis tek not....cakap je kena obertime malam ni Laughing

x baik menipu....bwk jer mem tu sekali... Very Happy

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Wed Jun 16, 2010 3:28 pm

CT Gurlz wrote:selamat tengahari...
udah makan ka..?

semua PCC yg berada di sekitar puchong....mlm ni ct ada game disana...pas game nak ngeteh jap kat kedai kopi....jom join....hikhikhik

1- MD (dia pesan suh tulis..dia bz skrg)

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 3:30 pm

ozzy wrote:
CT Gurlz wrote:selamat tengahari...
udah makan ka..?

semua PCC yg berada di sekitar puchong....mlm ni ct ada game disana...pas game nak ngeteh jap kat kedai kopi....jom join....hikhikhik

1- MD (dia pesan suh tulis..dia bz skrg)

hahahaa...men pesan2 plak....x gentle la....uittsss...oppsssss telebeyyyy sudahhhh...
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Jun 16, 2010 3:31 pm

kawan dah agok,.... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Wed Jun 16, 2010 3:32 pm

Deto_8 wrote:
CT Gurlz wrote:selamat tengahari...
udah makan ka..?

semua PCC yg berada di sekitar puchong....mlm ni ct ada game disana...pas game nak ngeteh jap kat kedai kopi....jom join....hikhikhik

MD, plis tek not....cakap je kena obertime malam ni Laughing

masalahnya kawan takde obertime.... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 3:36 pm

MD wrote:kawan dah agok,.... Laughing

tu la kan....asyik MD jer yg kena.....

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum