Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

awokme ade nk ngambil ujian bertulis Pegawai Tadbir Diplomatik (M41)

View previous topic View next topic Go down

awokme ade nk ngambil ujian bertulis Pegawai Tadbir Diplomatik (M41)

Post  agus on Sun Mar 07, 2010 11:58 am

salam rodong seme,

koi hari ni nak melontarkan 1 perkara berkaitan kerjaya sket. kalo tak silap koi bulan 4 ni ada peperiksaan bertulis untuk PTD gred M41. rodong ce kek kt web SPA.

mengkalar rodong2 ada yang nak amik pekse ter ket nye x de rujukan yang nk dirujuk.

koi mencadangkan rodong seme leh tgk banner kat bawoh ni.



p/s : x de hal nye yerk. ptg kang koi nk blk ke kole lumpo pulok.. doakn koi slmt yer

agus

Posts : 11
Points : 28
Join date : 10/08/2009
Age : 32
Location : Triang dan salak selatan

http://www.svr2u.net/agus

Back to top Go down

(PENGUMUMAN PENTING!! ISTIMEWA UNTUK RODONG - RODONG KOI DI SINI- rebat pembelian RM10

Post  agus on Wed Apr 07, 2010 3:50 pm

Memandangkan tinggal 3 hari lagi peperiksaan untuk gred 41 , koi buat offer istimewa untuk rodong - rodong di sini.

sila rujuk jadual di bawah yerk



apa tawaran istimewa tu?

Koi bagi rebat pembelian sebanyak RM10 untuk pakej rujukan tersebut.

Tetapi ia terhad untuk 20, 15, 10, 9,5, 3 orang sahaja.

maknanya rodong hanya bayar RM30 sahaja.




Cara pembelian seperti di bawah:

Calon Peperiksaan PTD dan Jawatan Pelbagai Gred 41 SPA pada 10 April 2010 boleh mendapatkan Pakej Peperiksaan Gred 41 dengan harga RM40 dengan mengikuti langkah berikut:

1. Masuk ke laman web melalui link berikut:
http://www.tipsptd.com/index.php?ref=agus

2. Klik "Klik Di Sini Untuk Membeli" yang terletak bahagian bawah sekali web.

3. Masukkan wang / bank in mesin deposit / transfer online @ ATM ke akaun bank yang telah dinyatakan.

4. Isi "Borang Pengesahan Pembayaran" dengan lengkap. Bukti Pembayaran hendaklah ditulis dengan NAMA BANK, TARIKH & MASA BAYARAN. Klik "Hantar Borang" apabila semua maklumat telah diisi.

5. Tunggu e-mail daripada Team PTD (biasanya akan diterima dalam hari yang sama bayaran dibuat). Selepas itu, anda sudah boleh download 11 e-book Panduan melalui maklumat yang dinyatakan di dalam e-mail.

Tawaran ini terhad kepada 10 orang sehingga pukul 10 malam ni nanti jer.
bagitau la rodong - rodong lain yang nak pekse sabtu ni.

** (sila emel ke koi di yusaini84@gmail.com untuk permbuktian pembelian rodong dari koi ye)
***( koi akan bank in kan RM10 kepada rodong - rodong pada 10/4/2010)

p/s : Jimat [b]RM10
untuk 10 orang sehingga pukul 10 malam ini

bertindak sekarang!! klik di http://www.tipsptd.com/index.php?ref=agus

agus

Posts : 11
Points : 28
Join date : 10/08/2009
Age : 32
Location : Triang dan salak selatan

http://www.svr2u.net/agus

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum