Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

CHELSEA :: THE BLUES

Page 6 of 31 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Mon Jul 27, 2009 1:54 pm

J.Milan22 wrote:

tu la milan... sapa suruh pecat ancelotti.. ekekekeke....

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Mon Jul 27, 2009 2:11 pm

tu la...
tapi xper...carlo...
kwn akan saport team aok nnti kat BPL..ekekeke Laughing

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Mon Jul 27, 2009 3:22 pm

J.Milan22 wrote:tu la...
tapi xper...carlo...
kwn akan saport team aok nnti kat BPL..ekekeke Laughing

Jebat dah declare DHF Chelsea... wakakakaka!!!! so we are rival next season, same goes to serie A.. juve vs Milanooooooooooooooooooooooo....!!! Fight fight! Twisted Evil

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Mon Jul 27, 2009 5:30 pm

apens7 wrote:
J.Milan22 wrote:tu la...
tapi xper...carlo...
kwn akan saport team aok nnti kat BPL..ekekeke Laughing

Jebat dah declare DHF Chelsea... wakakakaka!!!! so we are rival next season, same goes to serie A.. juve vs Milanooooooooooooooooooooooo....!!! Fight fight! Twisted Evil

itu sudah pasti..
tuggguuuuuuuuuuuu...... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Mon Jul 27, 2009 5:49 pm

J.Milan22 wrote:
apens7 wrote:
J.Milan22 wrote:tu la...
tapi xper...carlo...
kwn akan saport team aok nnti kat BPL..ekekeke Laughing

Jebat dah declare DHF Chelsea... wakakakaka!!!! so we are rival next season, same goes to serie A.. juve vs Milanooooooooooooooooooooooo....!!! Fight fight! Twisted Evil

itu sudah pasti..
tuggguuuuuuuuuuuu...... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven


9/8 ni piala perisai.... tak sabor tgk jebat dalam jc biru drogba nyer.. ekekekeke

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Mon Jul 27, 2009 7:27 pm

apens7 wrote:
J.Milan22 wrote:
apens7 wrote:
J.Milan22 wrote:tu la...
tapi xper...carlo...
kwn akan saport team aok nnti kat BPL..ekekeke Laughing

Jebat dah declare DHF Chelsea... wakakakaka!!!! so we are rival next season, same goes to serie A.. juve vs Milanooooooooooooooooooooooo....!!! Fight fight! Twisted Evil

itu sudah pasti..
tuggguuuuuuuuuuuu...... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven


9/8 ni piala perisai.... tak sabor tgk jebat dalam jc biru drogba nyer.. ekekekeke

jc no 7 la..
sheva vs owen..huhuhu

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Chelsea kekal rekod tanpa kalah Cabaran Dunia

Post  along on Tue Jul 28, 2009 10:37 am

ARLINGTON, Texas - Franco DiSanto dan Florent Malouda menjaringkan dua gol dalam tempoh dua minit untuk Chelsea menang 2-0 ke atas kelab Mexico, America pada perlawanan akhir kejohanan persahabatan Cabaran Bola Sepak Dunia, kelmarin.

Malouda memanfaatkan hantaran Ashley Cole dan menyepak bola lambung di depan pintu gol di mana DiSanto memperdayakan penjaga gol America Armando Navarrete pada minit ke-76.

Dua minit kemudian, DiSanto menewaskan pemain pertahanan Oscar Rojas dan menghantar bola kepada Malouda yang sekali lagi menyebabkan Navarrete tertewas.

Chelsea kekal tanpa kalah dalam saingan empat pasukan pada kejohanan menggunakan format round robin yang dilangsungkan di enam bandar raya di Amerika Syarikat sejak minggu lalu.

America di tempat kedua, satu mata di belakang Inter Milan manakala AC Milan di tempat keempat.

Jaringan Chelsea dihasilkan 15 minit selepas America gagal menyempurnakan dua peluang gol terbaik mereka.

Pada minit ke-61, penjaga gol Chelsea, Ross Turnbull menepas sepakan Enrique Esqueda.

Dua minit kemudian, sepakan bebas Pavel Pardo terkena kepala pemain penyerang Salvador Cabanas, menyebabkan bola tersasar.

Esqueda juga terlepas peluang gol di babak pertama apabila penjaga gol Hilario menepis tandukannya.

Seminit kemudian, sepakan Esqueda pula tersasar.

Chelsea mengekalkan pemain ternama di bangku simpanan. Frank Lampard, Didier Drogba, Michael Ballack dan John Terry tidak beraksi.

America juga beraksi tanpa penjaga gol utama Guillermo Ochoa, yang membantu Mexico menang 5-0 ke atas Amerika Syarikat pada perlawanan akhir Piala Emas CONCACAF. - AP

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Tue Jul 28, 2009 2:31 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Tue Jul 28, 2009 2:36 pm

J.Milan22 wrote:

harap jebat pun loyal cam terry gak suport chelsea..... jgn nanti carlo g real madrid, nyapot real plok.... huhuhuhu....

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Tue Jul 28, 2009 3:18 pm

kwn nak nyaport chelsea saje nak berperang ngan aok apen..
nnti klu sokong manyu jugokk xdop plok org nak menhentam prono manyu..
dok ganasss la nnti..ekekekeke...
hati JM tetap kpda double milan 4ever n ever..
n never walk alone...betuii ke..ekekekke

p/s..i hate real n liberpoll.....
Razz

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  strikerbuncit on Tue Jul 28, 2009 5:30 pm

Ulasan/ramalan musim depan

Chelsea dijangka akan juara musim ini namun MU takkan memberi laluan mudah kepada mereka sementara Liverpool pula cuba mencelah dan menunggu peluang keemasan untuk berada ditakhta liga jika berlakunya prestasi yang merudum oleh pasukan Chelsea dan MU..Arsenal dan Man.City pula bersilih ganti kedudukan posisi no.4&5 sepanjang musim..dan pasukan seperti Tottenham,Everton dan Aston Villa sering mengganggu gugat pasukan teratas..manakala pasukan kerdil Harimau Muda FC dijangka akan memberi kejutan kerana telah menunjukkan aksi hebat semasa tewas tipis kepada MU baru-baru ini.

-rekaan semata-mata.. lol!

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  zulkbo on Tue Jul 28, 2009 6:47 pm

boleh pergi ke chelsea musim depan nih Rolling Eyes

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  faisalmik on Fri Aug 07, 2009 1:09 am

Official: Didier Drogba Signs New Deal To Stay At Chelsea Until 2012

The Ivorian has committed his future to the Stamford Bridge outfit...

Didier Drogba has today signed a new deal at Chelsea that will keep him at Stamford Bridge until at least 2012.

The striker, who for much of last season looked as though he might leave the Blues whilst Luiz Felipe Scolari was manager at the club before reviving his form under the leadership of Guus Hiddink, was delighted to have signed the new deal.
"I have decided to extend my contract with Chelsea for two extra years and I am very happy and proud to continue to wear the blue of Chelsea until then," the 31-year-old told Chelsea's official website.


"I love the club, I feel good here and I want to continue to win titles with them. I stay because I am ambitious to pick up lots more trophies, regain the Premier League title, win cups, it's for this that I have extended my time at Chelsea.

"But my number one objective is to win the Champions League. I am convinced that this year we can go to the end and finally lift this trophy.

"I'd like to take advantage of this message to thank the Chelsea supporters who have always encouraged me with fervour as well as all my fans."

The Ivorian scored 14 goals last season, and has now made 216 appearances for the club. He is now ninth on the Blues' list of all-time goalscorers.

Zack Wilson, Goal.com

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Fri Aug 07, 2009 10:37 am

sapa barisan kemungkinan ancelloti nak jumpe MU hari ahad ni wahai fans2 chelsea sekelian? hehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  faisalmik on Fri Aug 07, 2009 11:25 am

barisan kemungkinan.....

Chech
bosingwa terry alex a.cole
Balletti lampard Essien Zhirkov
Drogba Anelka

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  along on Fri Aug 07, 2009 11:34 am

faisalmik wrote:barisan kemungkinan.....

Chech
bosingwa terry alex a.cole
Balletti lampard Essien Zhirkov
Drogba Anelka


comferm bleh menang ke barisan nie ustat???

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Fri Aug 07, 2009 11:38 am

faisalmik wrote:barisan kemungkinan.....

Chech
bosingwa terry alex a.cole
Balletti lampard Essien Zhirkov
Drogba Anelka

chelsea jarang men 4-4-2 ustaz, slalu men 4-3-3 atau 4-5-1??? hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  faisalmik on Fri Aug 07, 2009 11:41 am

InsyaAllah....berita gembira utk fan chelsea nanti.....hehe....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  faisalmik on Fri Aug 07, 2009 11:43 am

apens7 wrote:
faisalmik wrote:barisan kemungkinan.....

Chech
bosingwa terry alex a.cole
Balletti lampard Essien Zhirkov
Drogba Anelka

chelsea jarang men 4-4-2 ustaz, slalu men 4-3-3 atau 4-5-1??? hehehe

kemungkinan je sir apens...ancellotti punya stail aku tak bape paham lagi....JM mungkin masak nagn perangai dia ni.....hehe....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Fri Aug 07, 2009 11:44 am

faisalmik wrote:InsyaAllah....berita gembira utk fan chelsea nanti.....hehe....

chelsea mmg kuat season baru ni... ancelloti tu mmg kwn idam gantikan saf kalau saf retire nanti.... dgn ramai pemain2 berpengalaman still ada kat SB, kwn yakin chelsea antara yg memberi cabaran season depan... saf pun mengaku cabaran yg akan diterima MU lebih dari chelsea berbanding liverpool.... huhuhu.. anyway united ttp united!!! hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  faisalmik on Fri Aug 07, 2009 11:53 am

apens7 wrote:
faisalmik wrote:InsyaAllah....berita gembira utk fan chelsea nanti.....hehe....

chelsea mmg kuat season baru ni... ancelloti tu mmg kwn idam gantikan saf kalau saf retire nanti.... dgn ramai pemain2 berpengalaman still ada kat SB, kwn yakin chelsea antara yg memberi cabaran season depan... saf pun mengaku cabaran yg akan diterima MU lebih dari chelsea berbanding liverpool.... huhuhu.. anyway united ttp united!!! hehehe

tak nak over kompiden sgt...pe2 pun leh terjadi...musim ni dua2 Manchester power....United ngan City....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  along on Fri Aug 07, 2009 12:24 pm

faisalmik wrote:
apens7 wrote:
faisalmik wrote:InsyaAllah....berita gembira utk fan chelsea nanti.....hehe....

chelsea mmg kuat season baru ni... ancelloti tu mmg kwn idam gantikan saf kalau saf retire nanti.... dgn ramai pemain2 berpengalaman still ada kat SB, kwn yakin chelsea antara yg memberi cabaran season depan... saf pun mengaku cabaran yg akan diterima MU lebih dari chelsea berbanding liverpool.... huhuhu.. anyway united ttp united!!! hehehe

tak nak over kompiden sgt...pe2 pun leh terjadi...musim ni dua2 Manchester power....United ngan City....

ape2 pun kita tngu dan lihat nti....

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  apens7 on Fri Aug 07, 2009 1:37 pm

city tak tau la... player power2 tp manager hampeh susah jugak.. kwn raser mark huges jd bengong nanti sbb kat striker je ade 10 org.. hhahahaha.. nak pakai 2 jer...

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Fri Aug 07, 2009 1:39 pm

kamoonnn chelsea....
koi saport aok seasonnn ni kat EPL...ekekekke Razz

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  J.Milan22 on Fri Aug 07, 2009 1:44 pm

apens7 wrote:sapa barisan kemungkinan ancelloti nak jumpe MU hari ahad ni wahai fans2 chelsea sekelian? hehe

Chech
bosingwa terry ivanovic a.cole
malouda lampard Essien Zhirkov
Drogba Anelka

laen cikit pade ustaz...
tapi tetap hebat....

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: CHELSEA :: THE BLUES

Post  Sponsored content Today at 5:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 31 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum