Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Saida @ Siti Norsaida Tarudin

View previous topic View next topic Go down

Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  MD on Wed Mar 24, 2010 4:34 pm



BIODATA

* Nama - Siti Norsaida Binti Tarudin (SAIDA).
* Umur - 34 Tahun.
* Tarikh Lahir - 13 Disember 1976.
* Tempat Lahir - Kuala Lipis, Pahang.
* Menetap - Alam Damai, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
* Keturunan - Melayu.
* Status - Kahwin
* Jumlah anak - Siti Nurul Nisa’ (11 thn), Anas (9 thn), Khalid (8 thn) dan Siti Nurul Mashitah (2 thn).
* Tinggi/Berat - 5'3/46kg.

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  zulkbo on Wed Mar 24, 2010 4:51 pm

iklan Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  ozzy on Wed Mar 24, 2010 5:32 pm

Anak dah 4 ..tapi berat 46kg?? ..pergghhhhhh

**(bukan perli aok cik_shinju) Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  MD on Wed Mar 24, 2010 5:36 pm

ozzy wrote:Anak dah 4 ..tapi berat 46kg?? ..pergghhhhhh

**(bukan perli aok cik_shinju) Very Happy

Ikut pada situasi terkini berat dia ada naik sikit... Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  SailorMoon on Wed Mar 24, 2010 7:07 pm

ozzy wrote:Anak dah 4 ..tapi berat 46kg?? ..pergghhhhhh

**(bukan perli aok cik_shinju) Very Happy

46kg?? anak dh 4???
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Sad Sad Sad

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  zulkbo on Thu Mar 25, 2010 10:32 am

Cik Shinju wrote:
ozzy wrote:Anak dah 4 ..tapi berat 46kg?? ..pergghhhhhh

**(bukan perli aok cik_shinju) Very Happy

46kg?? anak dh 4???
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Sad Sad Sad

aok sok anak 4 pun boleh jugak gitu
nak nangis wat pe??jadikan semangat
he he.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  Deto_8 on Thu Mar 25, 2010 10:37 am

kawan tengok saida ni ada iras cam seseorang...md/ls/lu/tokan mungkin boleh jawab Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  SailorMoon on Thu Mar 25, 2010 10:44 am

zulkbo wrote:
Cik Shinju wrote:
ozzy wrote:Anak dah 4 ..tapi berat 46kg?? ..pergghhhhhh

**(bukan perli aok cik_shinju) Very Happy

46kg?? anak dh 4???
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Sad Sad Sad

aok sok anak 4 pun boleh jugak gitu
nak nangis wat pe??jadikan semangat
he he.. Very Happy

yer meh? tp koi besa 45kg jer...
ape tujuan dorg kuarkan biodata saida nih???
koi nk mkn pun dh x selera nih... Sad

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  MD on Thu Mar 25, 2010 10:56 am

Shinju,
ruangan ini sebetulnya membuka ruang untuk mengumpulkan artis artis tempatan Malaysia dan terutamanya yang berasal dari Pahang.jadi mana mana forumers yang berminat,ada informasi sila jemput berforum sama dan berkongsi maklumat..
semua forumers dialu alukan.....

will the next Roslan Madun [ Live & Exclusive dari PCC ]....tungguuuu!!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  ozzy on Thu Mar 25, 2010 10:57 am

Cik Shinju wrote:

yer meh? tp koi besa 45kg jer...
ape tujuan dorg kuarkan biodata saida nih???
koi nk mkn pun dh x selera nih... Sad

Tu kena tanya pada M.D..pada koi dia x niat apapun cuma nak perkenalkan pada kita salah seorang artis yg berasal dari Pahang dan kakak kepada Dato Siti..kalau nak tunjuk artis2 lain ramai juga yg maintain walaupun dah beranak pinak tapi tgk la pulak kos maintainancenya pulak kan..
kalau nak lihat dari skop lain..mungkin sebagai cabaran kepada persatuan jihad aok tu..apapun niat asal takde nak tujukan pada sesiapa

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  MD on Thu Mar 25, 2010 11:00 am

Berilah aku peluang jadi ''Nash Ahmad'' di PCC
...and then nanti korang boleh bukak group di FB mengecam aku ni...
Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  cikacung on Thu Mar 25, 2010 11:52 am

MD wrote:Berilah aku peluang jadi ''Nash Ahmad'' di PCC
...and then nanti korang boleh bukak group di FB mengecam aku ni...

Terjah menerjah ni kena serah kat Ozzy.....
Hobi dia kat PCC ni.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  SailorMoon on Thu Mar 25, 2010 2:33 pm

ozzy wrote:
Cik Shinju wrote:

yer meh? tp koi besa 45kg jer...
ape tujuan dorg kuarkan biodata saida nih???
koi nk mkn pun dh x selera nih... Sad

Tu kena tanya pada M.D..pada koi dia x niat apapun cuma nak perkenalkan pada kita salah seorang artis yg berasal dari Pahang dan kakak kepada Dato Siti..kalau nak tunjuk artis2 lain ramai juga yg maintain walaupun dah beranak pinak tapi tgk la pulak kos maintainancenya pulak kan..
kalau nak lihat dari skop lain..mungkin sebagai cabaran kepada persatuan jihad aok tu..apapun niat asal takde nak tujukan pada sesiapa

jgn risau, sya dan ahli persatuan jihad yg lain tdk berkecil hati...kami tough... Sad

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saida @ Siti Norsaida Tarudin

Post  Sponsored content Today at 10:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum