Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  Yassin on Mon Jun 07, 2010 11:23 pm

Kesimpulannya jadi cikgu ttp mewah skg nie berbanding dgn Penjawat Awam yang lain cuti pun banyak... kawan berkeje 8.00pg kadang sampai kul 6.00 ptg cuti 25 hari setahun gaji hmmm. setakat senang aje..nak mewah susah le... pun bergitu alhamdulillah.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  labu sayong on Tue Jun 08, 2010 4:56 pm

perkataan seksa tu xberapa sesuai la utk yg benar2 ikhlas jadi cikgu...ade nikmatnyer..ade kepuasannye..bosan la plop dok umah nieh..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  MD on Wed Jun 09, 2010 1:26 pm

labu sayong wrote:perkataan seksa tu xberapa sesuai la utk yg benar2 ikhlas jadi cikgu...ade nikmatnyer..ade kepuasannye..bosan la plop dok umah nieh..

skang cikgu cuti...
peluang terbaik untuk bawak adik beradik atau abang jalan jalan...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  ozzy on Wed Jun 09, 2010 1:29 pm

MD wrote:
labu sayong wrote:perkataan seksa tu xberapa sesuai la utk yg benar2 ikhlas jadi cikgu...ade nikmatnyer..ade kepuasannye..bosan la plop dok umah nieh..

skang cikgu cuti...
peluang terbaik untuk bawak adik beradik atau abang jalan jalan...

lagi elok kalau bawa sekali kwn2 abang tu... Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  labu sayong on Wed Jun 09, 2010 4:01 pm

ozzy wrote:
MD wrote:
labu sayong wrote:perkataan seksa tu xberapa sesuai la utk yg benar2 ikhlas jadi cikgu...ade nikmatnyer..ade kepuasannye..bosan la plop dok umah nieh..

skang cikgu cuti...
peluang terbaik untuk bawak adik beradik atau abang jalan jalan...

lagi elok kalau bawa sekali kwn2 abang tu... Very Happy

molek ngat la tu...kala kwn2 abg tu nok belanje...koi ngikut ajeh....hehehe... Laughing
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  MD on Wed Jun 09, 2010 4:13 pm

labu sayong wrote:
ozzy wrote:
MD wrote:
labu sayong wrote:perkataan seksa tu xberapa sesuai la utk yg benar2 ikhlas jadi cikgu...ade nikmatnyer..ade kepuasannye..bosan la plop dok umah nieh..

skang cikgu cuti...
peluang terbaik untuk bawak adik beradik atau abang jalan jalan...

lagi elok kalau bawa sekali kwn2 abang tu... Very Happy

molek ngat la tu...kala kwn2 abg tu nok belanje...koi ngikut ajeh....hehehe... Laughing

balerr...pulang balik nampak...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  labu sayong on Wed Jun 09, 2010 4:20 pm

berbalik kpd topik di atas...kan penat keje cikgu nih...jadi utk melapangkan fikiran...xsalah kirenyer abang2 membawe berjalan2...
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  Deto_8 on Wed Jun 09, 2010 4:34 pm

labu sayong wrote:berbalik kpd topik di atas...kan penat keje cikgu nih...jadi utk melapangkan fikiran...xsalah kirenyer abang2 membawe berjalan2...

abang2 yang mana satu...abang betul atau abang tak betul Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  labu sayong on Wed Jun 09, 2010 4:39 pm

Deto_8 wrote:
labu sayong wrote:berbalik kpd topik di atas...kan penat keje cikgu nih...jadi utk melapangkan fikiran...xsalah kirenyer abang2 membawe berjalan2...

abang2 yang mana satu...abang betul atau abang tak betul Laughing

tgk atas tawaran laa...kalu tawaran dari abang tak betul lagi menarik..koi akan pertimbangkan.... Twisted Evil


p/s : MD tolong jgn bace mesej ini...
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  ozzy on Wed Nov 24, 2010 3:10 pm

Time peperiksaan mcm skrg ni memang rasa seksa la skit jadi cikgu..hehe Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  zulkbo on Fri Nov 26, 2010 12:24 am

orang rumah kursus 3 hari..
ermmm orang jaga anak pula
yang cuti..alahai,nak kena
tanggap muat sapa jaga anak
nih... drunken

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  ozzy on Wed Apr 06, 2011 1:24 pm

Kerjaya guru semakin mencabar & menguji tahap kesabaran serta kekuatan kawalan minda/emosi .. kejadian terbaru seorang pelajar terbunuh perlu dijadikan iktibar.. Sad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Betul ke seksa jadi cikgu ni.......

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum