Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  mohd azri deraman on Sat Apr 03, 2010 1:12 am

jNG LAH KUAT MERAJUK BRO(YASSIN) DAN YANG LAIN2 TOK BEH LAH AOK TAKDE
avatar
mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  zulkbo on Sat Apr 03, 2010 1:16 am

woitt..??
aok rindu kat Yassin ke..
he he..biorlah dia sejuk dulu
he he..nanti koi kabor ke dia lah
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  zulkbo on Sat Apr 03, 2010 1:18 am

realiti..ada yang merajuk ke kat sini??
koi rasa sibuk kerja belaka tu Azri?/
aok ni..he he Shocked

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Awangmaseru on Sat Apr 03, 2010 8:40 am

Orang pahang memang mudah merajuk, memang itulah realitinya . faktor ini mungkin disebabkan oleh pengaruh genetik. Zaman dulu negeri pahang adalah tempat orang membawa diri kerana mengelak dari terlibat dalam pertelingkahan ditempat asal mereka seperti perebutan tahta, anakdara, kuasa dan sebagainya.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Cik_N on Sat Apr 03, 2010 11:02 am

mohd azri deraman wrote:jNG LAH KUAT MERAJUK BRO(YASSIN) DAN YANG LAIN2 TOK BEH LAH AOK TAKDE

hehehe... azri koi rasa yassin tgh kuat merajuk tu.. mungkin ada sbb nya napa lama dia x join.. mana tau.. tgh byk keje, line tenet prob, topik kat sini agak membosankan ke... mana tau kan...


p/s: yasin kitorg duk tunggu aok nie... flower
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  MD on Sat Apr 03, 2010 11:23 am

kawan fikir perlakuan merajuk ni ada pada semua orang,cuma sejauh mana dia mengendalikan masalah yang ada dan mengawal perasaan merajuk itu timbul...

p/s merajuklah pada yang sayang...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  ozzy on Sat Apr 03, 2010 6:15 pm

Cik_N wrote:
mohd azri deraman wrote:jNG LAH KUAT MERAJUK BRO(YASSIN) DAN YANG LAIN2 TOK BEH LAH AOK TAKDE

hehehe... azri koi rasa yassin tgh kuat merajuk tu.. mungkin ada sbb nya napa lama dia x join.. mana tau.. tgh byk keje, line tenet prob, topik kat sini agak membosankan ke... mana tau kan...


p/s: yasin kitorg duk tunggu aok nie... flower

takkan yassin je.."koy101" aok malu nak nyebut ke saja buat2 lupa... Laughing

psss..koy kabo dia suka sgt dgn gadis pemalu ni..ahakkkk
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Yassin on Sat Apr 03, 2010 7:04 pm

mohd azri deraman wrote:jNG LAH KUAT MERAJUK BRO(YASSIN) DAN YANG LAIN2 TOK BEH LAH AOK TAKDE


Assalamualaikum Mohd azri dll.

Apa pun terima kasih byk2 sebab ada juga yg mengingati ke kawan, sebenarnya kawan tak merajuk..kadang keje busy sikit, macam2 hal kadang tu.... saya masuk gak kat PCC ini tapi tak membalas posting aje (kadang topik tu tak kena ngan kita jadi kita diam aje)...kut kalau pun ada berasa sikit2 hati dah sejuk dah bender dah sudah biarlah sudah...apa pun kawan rindu berlake ke awk semua..cuma masa itu kadang membatas segalanya.

Terima kasih sebab mengingati kawan.
Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Yassin on Sat Apr 03, 2010 7:06 pm

zulkbo wrote:realiti..ada yang merajuk ke kat sini??
koi rasa sibuk kerja belaka tu Azri?/
aok ni..he he Shocked

Zul apa pun kawan ttp menyokong 100% pendapat aok tu mmg tepat dan benar!
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Yassin on Sat Apr 03, 2010 7:08 pm

Cik_N wrote:
mohd azri deraman wrote:jNG LAH KUAT MERAJUK BRO(YASSIN) DAN YANG LAIN2 TOK BEH LAH AOK TAKDE

hehehe... azri koi rasa yassin tgh kuat merajuk tu.. mungkin ada sbb nya napa lama dia x join.. mana tau.. tgh byk keje, line tenet prob, topik kat sini agak membosankan ke... mana tau kan...


p/s: yasin kitorg duk tunggu aok nie... flower

Cik N ...koi tak majuk laa weh...sesungguh koi busy ngat... topik kat sini tidak membosakan kawan cuma terkadang topik itu tidak kena dgn kita aje..jadi tak dptlah kawan nak membalasnya. TQ Cik N
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Yassin on Sat Apr 03, 2010 7:09 pm

Awangmaseru wrote:Orang pahang memang mudah merajuk, memang itulah realitinya . faktor ini mungkin disebabkan oleh pengaruh genetik. Zaman dulu negeri pahang adalah tempat orang membawa diri kerana mengelak dari terlibat dalam pertelingkahan ditempat asal mereka seperti perebutan tahta, anakdara, kuasa dan sebagainya.

Kawan kenan betul ngna faktar yg aok bagi nei...mmg kawan nyokong 100% Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Yassin on Sat Apr 03, 2010 7:14 pm

MD wrote:kawan fikir perlakuan merajuk ni ada pada semua orang,cuma sejauh mana dia mengendalikan masalah yang ada dan mengawal perasaan merajuk itu timbul...

p/s merajuklah pada yang sayang...

Betul tu MD ... terkadang berdiam diri dan berfikir sejenak itu lebih baik lebih. Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Cik_N on Sat Apr 03, 2010 7:56 pm

Yassin wrote:
Cik N ...koi tak majuk laa weh...sesungguh koi busy ngat... topik kat sini tidak membosakan kawan cuma terkadang topik itu tidak kena dgn kita aje..jadi tak dptlah kawan nak membalasnya. TQ Cik N

hehehe... kan betul koi ckp.... yg di tunggu telah tiba.. ok.. tak de hal nyer yassin..ketnya ada masa nnti meh la join sekali sekala... flower
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Cik_N on Sat Apr 03, 2010 7:58 pm

ozzy wrote:

takkan yassin je.."koy101" aok malu nak nyebut ke saja buat2 lupa... Laughing

psss..koy kabo dia suka sgt dgn gadis pemalu ni..ahakkkk

gini citernya... aritu koi gi jerantut.. pastu tetiba tingat ke yassin dh lame x jumpe dlm pccc ni..sbb tue koi nannye ttg beliau... huhuhuhu
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  zulkbo on Sat Apr 03, 2010 8:34 pm

1.Azri
2.Cikacung
3.cik_N
4.Yassin
5.zulkbo
6.Awangmaseru


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
scratch drunken Rolling Eyes
Sad Embarassed
I love you
sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Cik_N on Sat Apr 03, 2010 10:12 pm

zulkbo wrote:1.Azri
2.Cikacung
3.cik_N
4.Yassin
5.zulkbo
6.Awangmaseru


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
scratch drunken Rolling Eyes
Sad Embarassed
I love you
sunny

nape plok koi terlibat sama ni weii....
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  ozzy on Sat Apr 03, 2010 11:33 pm

Cik_N wrote:
ozzy wrote:

takkan yassin je.."koy101" aok malu nak nyebut ke saja buat2 lupa... Laughing

psss..koy kabo dia suka sgt dgn gadis pemalu ni..ahakkkk

gini citernya... aritu koi gi jerantut.. pastu tetiba tingat ke yassin dh lame x jumpe dlm pccc ni..sbb tue koi nannye ttg beliau... huhuhuhu

Keknya koi ni ngingatkan aje..kang si koy tu pulok merajuknya aok x nyebut nama dia.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  ozzy on Sat Apr 03, 2010 11:53 pm

Yassin wrote:
p/s: yasin kitorg duk tunggu aok nie... flower

Cik N ...koi tak majuk laa weh...sesungguh koi busy ngat... topik kat sini tidak membosakan kawan cuma terkadang topik itu tidak kena dgn kita aje..jadi tak dptlah kawan nak membalasnya. TQ Cik N


Popaleh aok yassin..sibuk gaya wakil rakyat gitu..keknya kwn nih terkontang kanting sorang x de regu tapi dok ngenang ke kwn lain keh parking la juge..mcm biasa aok up topic keh folllowwwwwww.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Cik_N on Sun Apr 04, 2010 12:28 am

ozzy wrote:
Keknya koi ni ngingatkan aje..kang si koy tu pulok merajuknya aok x nyebut nama dia.. Very Happy

Cik_N wrote: la tuh...tak dan nyer koy nak merajuk.. dia busy dlm utan.. hehe..
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  zulkbo on Sun Apr 04, 2010 1:01 am

ozzy wrote:
Keknya koi ni ngingatkan aje..kang si koy tu pulok merajuknya aok x nyebut nama dia.. Very Happy

Cik_N wrote: la tuh...tak dan nyer koy nak merajuk.. dia busy dlm utan.. hehe...


ke hutan menuntut ilmu penuh di dada..
balik nanti berjanggut berjambang la..
he he.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Yassin on Sun Apr 04, 2010 10:46 am

ozzy wrote:
Popaleh aok yassin..sibuk gaya wakil rakyat gitu..keknya kwn nih terkontang kanting sorang x de regu tapi dok ngenang ke kwn lain keh parking la juge..mcm biasa aok up topic keh folllowwwwwww.. Very Happy[/color]

Salam pozi..dok laa gitu weh..kek kadang tu mmg ada sikit bz ...Insyaallah lepas ini nanti saya akan ada disini semula jika keadaan mengizinkan. Apapun terima kasih pada anda semua.. yang masih tidak mendelete nama kawan di memory kad deme TQ. Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  mohd azri deraman on Sun Apr 04, 2010 11:22 am

Cik_N wrote:
ozzy wrote:
Keknya koi ni ngingatkan aje..kang si koy tu pulok merajuknya aok x nyebut nama dia.. Very Happy

yor la tuh...tak dan nyer koy nak merajuk.. dia busy dlm utan.. hehe...
doh merioh nampok mya pcc... Very Happy sunny
avatar
mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  MD on Mon Apr 05, 2010 10:18 am

Yassin wrote:
MD wrote:kawan fikir perlakuan merajuk ni ada pada semua orang,cuma sejauh mana dia mengendalikan masalah yang ada dan mengawal perasaan merajuk itu timbul...

p/s merajuklah pada yang sayang...

Betul tu MD ... terkadang berdiam diri dan berfikir sejenak itu lebih baik lebih. Very Happy

tq Yassin

P/s- bila pulok kawan nak pegi Jerantek ni... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  zulkbo on Mon Apr 05, 2010 11:10 am

Cik_N wrote:
zulkbo wrote:1.Azri
2.Cikacung
3.cik_N
4.Yassin
5.zulkbo
6.Awangmaseru


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
scratch drunken Rolling Eyes
Sad Embarassed
I love you
sunny

nape plok koi terlibat sama ni weii....

Aok kan bunga
penyeri di taman syurgawi
ha ha..

**berbunga2 la puloks drunken

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  koy101 on Fri Apr 16, 2010 2:22 am

ozzy wrote:
Cik_N wrote:
mohd azri deraman wrote:jNG LAH KUAT MERAJUK BRO(YASSIN) DAN YANG LAIN2 TOK BEH LAH AOK TAKDE

hehehe... azri koi rasa yassin tgh kuat merajuk tu.. mungkin ada sbb nya napa lama dia x join.. mana tau.. tgh byk keje, line tenet prob, topik kat sini agak membosankan ke... mana tau kan...


p/s: yasin kitorg duk tunggu aok nie... flower

takkan yassin je.."koy101" aok malu nak nyebut ke saja buat2 lupa... Laughing

psss..koy kabo dia suka sgt dgn gadis pemalu ni..ahakkkk

oit! oit!! nih apasal lak nama aku yg muncul nih???? maru dema ter....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: KENAPA ORANG PAHANG SUKA MERAJUK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum