Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

View previous topic View next topic Go down

Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  MD on Wed Apr 21, 2010 1:28 pm

Salam semua warga PCC terutamanya Wanita,

Jemput berkongsi apa juga tips serta panduan dan amalan yang baik supaya lebih Cergas,Sihat & Menawan.Mungkin dapat memberikan informasi pada semua.
Jemput semua forumers Wanita berkongsi idea.

Selamat Berforum!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  zulkbo on Wed Apr 21, 2010 1:56 pm

la la la la..
alamak salah masuk Shocked
pompuan jer la..he he Embarassed

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  SailorMoon on Wed Apr 21, 2010 3:09 pm

zulkbo wrote:la la la la..
alamak salah masuk Shocked
pompuan jer la..he he Embarassed

haa...sape yg salah masuk tu??
tangkap dia...moh kita geletek dia ramai2...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  ozzy on Wed Apr 21, 2010 3:14 pm

SailorMoon wrote:
zulkbo wrote:la la la la..
alamak salah masuk Shocked
pompuan jer la..he he Embarassed

haa...sape yg salah masuk tu??
tangkap dia...moh kita geletek dia ramai2...

Ikat je dia kat pokok yang banyak kerengge...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  SailorMoon on Wed Apr 21, 2010 3:18 pm

ozzy wrote:
SailorMoon wrote:
zulkbo wrote:la la la la..
alamak salah masuk Shocked
pompuan jer la..he he Embarassed

haa...sape yg salah masuk tu??
tangkap dia...moh kita geletek dia ramai2...

Ikat je dia kat pokok yang banyak kerengge...

jgn...jgn x ikat...huhuhu...
serba x kena lg dia arini...

p/s - lari topik lg nampaknyer... Very Happy
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  koy101 on Thu Apr 22, 2010 1:21 am

oooooo..... baru tau... kalo nak cantik ngan slim... kena slalu gletek ngan dera orang... hmmm.... nanti aku wat skali... mana tau leh ilang babat kat depan nih.... Embarassed Embarassed Embarassed
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  ainie rashid on Sat Apr 24, 2010 10:36 pm

MD wrote:Salam semua warga PCC terutamanya Wanita,

Jemput berkongsi apa juga tips serta panduan dan amalan yang baik supaya lebih Cergas,Sihat & Menawan.Mungkin dapat memberikan informasi pada semua.
Jemput semua forumers Wanita berkongsi idea.

Selamat Berforum!!


Cian lak kat MD yg isukan topik ni...

Meh nak kongsi sikit.
Cergas, sihat dan menawan.....
Cergas dalam kamus hidup sy ialah sentiasa kelihatan seronok , nampak ceria,dan ia bermula dari hati yg ceria ... so..... mulakan hari anda dengan memakai sesuatu yang dapat menggembirakan iaitu pakaian yg berwarna cerah ikut kesesuaian diri contohnye isnin biasanya warna merah, oren dan biru muda.....Kasut lak mesti tak kurang 2 1/2 inci supaya susunan langkah lebih menawan.......( jgn kena tembak lak pas ni) he he he...

Sihat......yg ini lebih pd pemakanan kita la...... kurangkan makanan segera( baik msk sendiri la), banyakkan minum air kosong , kurangkan amat2 minuman berais dan yg pasti tiap hari buat sedikit senaman ringkas dan rehat secukupnye serta sebelum tido makan makan 1 @ 2 vitamin (yg byk kat pasaran) agar dpt memulakan hari esok pula dgn lebih bersemangat.

Sekadar berkongsi sebab kita bukan yang terbaik..........

Last sekali......Yang Wajib jgn lupa, yg sunat tu ade masa buat... yg hrm tu.......lupakan terus... sure......hati yg senang dan lapang dapat melahirkan tubuh yang sihat dan kelihatan menawan... Wallahualam....
avatar
ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 46
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  Cik_N on Sun Apr 25, 2010 11:45 am

ainie rashid wrote:
MD wrote:Salam semua warga PCC terutamanya Wanita,

Jemput berkongsi apa juga tips serta panduan dan amalan yang baik supaya lebih Cergas,Sihat & Menawan.Mungkin dapat memberikan informasi pada semua.
Jemput semua forumers Wanita berkongsi idea.

Selamat Berforum!!


Cian lak kat MD yg isukan topik ni...

Meh nak kongsi sikit.
Cergas, sihat dan menawan.....
Cergas dalam kamus hidup sy ialah sentiasa kelihatan seronok , nampak ceria,dan ia bermula dari hati yg ceria ... so..... mulakan hari anda dengan memakai sesuatu yang dapat menggembirakan iaitu pakaian yg berwarna cerah ikut kesesuaian diri contohnye isnin biasanya warna merah, oren dan biru muda.....Kasut lak mesti tak kurang 2 1/2 inci supaya susunan langkah lebih menawan.......( jgn kena tembak lak pas ni) he he he...

Sihat......yg ini lebih pd pemakanan kita la...... kurangkan makanan segera( baik msk sendiri la), banyakkan minum air kosong , kurangkan amat2 minuman berais dan yg pasti tiap hari buat sedikit senaman ringkas dan rehat secukupnye serta sebelum tido makan makan 1 @ 2 vitamin (yg byk kat pasaran) agar dpt memulakan hari esok pula dgn lebih bersemangat.

Sekadar berkongsi sebab kita bukan yang terbaik..........

Last sekali......Yang Wajib jgn lupa, yg sunat tu ade masa buat... yg hrm tu.......lupakan terus... sure......hati yg senang dan lapang dapat melahirkan tubuh yang sihat dan kelihatan menawan... Wallahualam....

i like... flower flower
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  Awangmaseru on Sun Apr 25, 2010 10:40 pm

KACIP PETIMAH ! KACIP PETIMAH! SAPA MAU , ORI PUNYE , SEGAR , BARU LEPAS PROSES, AKI CABUT DARI KAKI GUNUNG. CEPAT CEPAT !!

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  ainie rashid on Sun Apr 25, 2010 11:34 pm

Awangmaseru wrote:KACIP PETIMAH ! KACIP PETIMAH! SAPA MAU , ORI PUNYE , SEGAR , BARU LEPAS PROSES, AKI CABUT DARI KAKI GUNUNG. CEPAT CEPAT !!


he he he..... alaaaa aki jauh sangat la....... aci dok kalooo pos cam detto pos baju PCC tu...... he he he scratch scratch
avatar
ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 46
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  MD on Mon Apr 26, 2010 10:58 am

ainie rashid wrote:
Cian lak kat MD yg isukan topik ni...

patutnya deme yang dulu buka topik ini...jenuh kawan duk tunggu,maka atas dasar perihatin maka kawan bukakan dulu...
thanks cikgu atas post yang diberikan itu...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  MD on Mon Apr 26, 2010 11:47 am


_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  Awangmaseru on Mon Apr 26, 2010 1:43 pm

timekasih MD aok tolong iklankan prodak kawan.. pasti ada komisen.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  MD on Mon Apr 26, 2010 1:50 pm

Awangmaseru wrote:timekasih MD aok tolong iklankan prodak kawan.. pasti ada komisen.

gambor te kawan rakam di Jerantek jugak.... Laughing boleh tengok pada sapa sapa yang belum kenal ..

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  Awangmaseru on Mon Apr 26, 2010 1:56 pm

MD wrote:
Awangmaseru wrote:timekasih MD aok tolong iklankan prodak kawan.. pasti ada komisen.

gambor te kawan rakam di Jerantek jugak.... Laughing boleh tengok pada sapa sapa yang belum kenal ..

Jerantek ? serasi lestari tu ayoh along punya, kawan perenoh saplai kaciptimoh ngan mascotek.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  zulkbo on Tue Apr 27, 2010 11:13 am

kacip jangan tak kacip cik timah
memang terbaiik buat pompuan nie Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  Bederun on Tue Apr 27, 2010 9:45 pm

zulkbo wrote:kacip jangan tak kacip cik timah
memang terbaiik buat pompuan nie Laughing

Kacip te bio berambi cik timoh oiii.. bimbang nye overdose pulok... hehehe Smile
avatar
Bederun
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 160
Points : 171
Join date : 25/03/2010
Age : 41
Location : Jerantut - Sintok - Damansara - Muar

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  CT Gurlz on Fri Jun 11, 2010 1:27 pm

ct x pernah ikot memana tips la plak...hukhukhuk...
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Wanita :Tips Kelihatan Cergas,Sihat & Menawan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum