Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Mon May 03, 2010 12:23 pm

PAHANG sudah bersedia memberi tentangan apabila bertemu Kelantan, malam esok, selepas mempamerkan aksi terbaik ketika mencatat kemenangan 2-1 ke atas Kedah, 24 April lalu.
Sehubungan itu, pengurus Pahang, Datuk Che Nasir Salleh mahu pemain mengekalkan prestasi konsisten mereka jika mahu berada pada kedudukan terbaik dalam saingan Liga Super.

Menurutnya, prestasi tidak menentu diharap dapat diketepikan kerana semua pasukan berusaha untuk mencipta kemenangan bagi memperbaiki kedudukan.

“Saya perhatikan pemain sudah mula menunjukkan peningkatan dan tidak mustahil mereka kembali berada pada prestasi terbaik untuk menyekat kemaraan lawan.

“Beberapa pemain utama yang sebelum ini ditimpa kecederaan sudah kembali dalam pasukan,” katanya di Kuantan, semalam.

Baru-baru ini, jurulatih Dollah Salleh memberitahu kecederaan beberapa pemain utamanya antara faktor kemerosotan pasukan dalam saingan Liga Super.

Daripada menghuni tangga kelima sebelum turun ke tangga kesembilan, beliau mengakui kecewa dengan prestasi skuad kendaliannya itu tetapi terpaksa menerima keadaan itu.

Ini kerana musim ini, Pahang hanya mempunyai 13 pemain utama tetapi disebabkan kecederaan beberapa pemain, Pahang tidak dapat beraksi cemerlang seperti yang diharapkan

“Biarpun berdepan ujian getir di Kota Bharu, saya percaya pemain mampu mengawal permainan dan mencuri satu mata di gelanggang lawan,” katanya.

sumber : Harian Metro

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Mon May 03, 2010 1:08 pm

perghhh Pahang memang terer..saja tak nak menunjuk.....bukan apa...taknak riak orang kata..hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  termizi2010 on Tue May 04, 2010 10:41 am

RAFtegang wrote:perghhh Pahang memang terer..saja tak nak menunjuk.....bukan apa...taknak riak orang kata..hehe
harap2 betul la yg dikata tu

termizi2010
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 155
Points : 164
Join date : 15/04/2010
Age : 32
Location : shah alam/jengka 7

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Tue May 04, 2010 10:43 am

termizi2010 wrote:
RAFtegang wrote:perghhh Pahang memang terer..saja tak nak menunjuk.....bukan apa...taknak riak orang kata..hehe
harap2 betul la yg dikata tu

skuad muda...tak nak mengharap sangat.....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Tue May 04, 2010 2:05 pm

Deto_8 wrote:
termizi2010 wrote:
RAFtegang wrote:perghhh Pahang memang terer..saja tak nak menunjuk.....bukan apa...taknak riak orang kata..hehe
harap2 betul la yg dikata tu

skuad muda...tak nak mengharap sangat.....
Eh malam ni la game kan...lama dah tak mengikuti....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Tue May 04, 2010 2:08 pm

ha'ah malam ni...main kat KB...sabtu ni lawan Kelantan lagi tapi main kat Kuantan pulak

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Tue May 04, 2010 2:10 pm

aik baru main kat KB pastu main kat Kontan lak? Dah masuk 2nd round apa sabtu ni?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Tue May 04, 2010 2:13 pm

RAFtegang wrote:aik baru main kat KB pastu main kat Kontan lak? Dah masuk 2nd round apa sabtu ni?

memang ko tak amik port langsung kan skang ni... Laughing

dah nak pusingan kedua

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Tue May 04, 2010 2:38 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:aik baru main kat KB pastu main kat Kontan lak? Dah masuk 2nd round apa sabtu ni?

memang ko tak amik port langsung kan skang ni... Laughing

dah nak pusingan kedua

hahahaha...marah ke ni? Marah laaaa takde sape nak pujuk ko...wakakakakaka...aku sibuk la siot...hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Tue May 04, 2010 2:41 pm

cheh!...aku bukan fansuree nak marah2 ko... Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Tue May 04, 2010 2:43 pm

Deto_8 wrote:cheh!...aku bukan fansuree nak marah2 ko... Laughing
ceh apa kena mengena budak tu dgn aku cesssssss

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  faisalmik on Tue May 04, 2010 3:34 pm

suasah gak nak menang mlm ni kat KB...
harap2 pertahanan Pahang mantop....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  termizi2010 on Tue May 04, 2010 7:22 pm

faisalmik wrote:suasah gak nak menang mlm ni kat KB...
harap2 pertahanan Pahang mantop....
betul tu...sbb bhgn pertahanan ramai yg cedera

termizi2010
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 155
Points : 164
Join date : 15/04/2010
Age : 32
Location : shah alam/jengka 7

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Wed May 05, 2010 10:22 am

termizi2010 wrote:
faisalmik wrote:suasah gak nak menang mlm ni kat KB...
harap2 pertahanan Pahang mantop....
betul tu...sbb bhgn pertahanan ramai yg cedera

Menang ke Pahang malam tadi?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 11:42 am

RAFtegang wrote:Menang ke Pahang malam tadi?

kalah 2-1...gambor ada kat facebook Pahang Community...

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  MD on Wed May 05, 2010 12:27 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:Menang ke Pahang malam tadi?

kalah 2-1...gambor ada kat facebook Pahang Community...

tewas dengan jaringan sebegini terutamanya melawan pasukan handalan ketika ini spt Kelantan...taklah teruk sangat..main away pulok tu.

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 1:27 pm

fans Kelantan kabor liat jugak nak tembus gol pahang ni

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 1:35 pm


Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RoyKay33 on Wed May 05, 2010 1:37 pm

H2O jugop yg memusnahkan harapan budok2 mude nie..
xpe2..kite rempuh lagi kt kontan lepas nie..kamonggg!! ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 1:46 pm

RoyKay33 wrote:H2O jugop yg memusnahkan harapan budok2 mude nie..
xpe2..kite rempuh lagi kt kontan lepas nie..kamonggg!! ekekek

boleh makan punya kat kuantan nanti..insya Allah kawan turun

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RoyKay33 on Wed May 05, 2010 2:13 pm

Deto_8 wrote:
RoyKay33 wrote:H2O jugop yg memusnahkan harapan budok2 mude nie..
xpe2..kite rempuh lagi kt kontan lepas nie..kamonggg!! ekekek

boleh makan punya kat kuantan nanti..insya Allah kawan turun

we want gambirr..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RAFtegang on Wed May 05, 2010 2:51 pm

MD wrote:
Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:Menang ke Pahang malam tadi?

kalah 2-1...gambor ada kat facebook Pahang Community...

tewas dengan jaringan sebegini terutamanya melawan pasukan handalan ketika ini spt Kelantan...taklah teruk sangat..main away pulok tu.

Aiseymen...kalah...tapi takpe..sikit je...sama la dgn Spurs menang dgn Chelsiot tu...2-1 jugak....hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RoyKay33 on Wed May 05, 2010 3:18 pm

lepak2 kt opis tgk TB1 td lawo gok gol phg..
scorer hold bola..turning and shoot!! GOLLLLLLL

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 4:31 pm

RoyKay33 wrote:lepak2 kt opis tgk TB1 td lawo gok gol phg..
scorer hold bola..turning and shoot!! GOLLLLLLL

Nik Zul Aziz

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  RoyKay33 on Wed May 05, 2010 4:48 pm

tapi tandukang pale botok H2O jugop yg menyekat
phg utk mencuri satu mate di KB..sayang betoll..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Liga Super l Pahang dibuai prestasi meninggi

Post  Sponsored content Today at 3:52 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum