Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

aku cinta pada pahang

View previous topic View next topic Go down

aku cinta pada pahang

Post  jalaludin on Mon May 03, 2010 4:19 pm

pahang negeri aku
pahang rumah aku
pahang kampung aku
pahang idaman aku
pahang idola aku
pahang inspirasi aku
pahang ilman aku
pahang syurga aku

AKU CINTA PADAMU PAHANG KU YG TERSAYANG
AHHAHAHAA

jalaludin

Posts : 5
Points : 23
Join date : 03/05/2010

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  zulkbo on Mon May 03, 2010 6:43 pm

bagus aok nie.. I love you

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  lepat_ubi on Wed May 05, 2010 6:41 pm

koi pon cinte pahang....
*rindu weh...3 bln dah x balik pahang*

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  RAFtegang on Thu May 06, 2010 10:09 am

Aku pun cinta Pahang jugak weh...nasib baik la Bentong tu sempadan je dgn Gombak....rindu2 pandang je Genting dari KL....tu lah sempadan Pahang negeriku....rasa2 rindu sangat tghari kul 12 aku cabut balik Bentong time keje, makan tghari pastu balik semula KL kul 3...hahahahahaha

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  Deto_8 on Thu May 06, 2010 10:47 am

kawan nak masuk 2 bulan setengah tak balik...biasanya tiap2 bulan mesti balik Sad

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  RAFtegang on Thu May 06, 2010 10:55 am

Deto_8 wrote:kawan nak masuk 2 bulan setengah tak balik...biasanya tiap2 bulan mesti balik Sad

Weiiii...kalau kata ko dah lupa jalan nak balik ke Pahang nanti aku pos kat ko peta ekkkk.....wakakakakakakakaa

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  Deto_8 on Thu May 06, 2010 11:45 am

RAFtegang wrote:
Weiiii...kalau kata ko dah lupa jalan nak balik ke Pahang nanti aku pos kat ko peta ekkkk.....wakakakakakakakaa

boleh jugek.... Very Happy

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  RoyKay33 on Thu May 06, 2010 11:53 am

RAFtegang wrote:Aku pun cinta Pahang jugak weh...nasib baik la Bentong tu sempadan je dgn Gombak....rindu2 pandang je Genting dari KL....tu lah sempadan Pahang negeriku....rasa2 rindu sangat tghari kul 12 aku cabut balik Bentong time keje, makan tghari pastu balik semula KL kul 3...hahahahahaha

itu ngulor balik Bentong..belum kire lg
ngulor ke Bkt Bintang n Pavilion tuu..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  RAFtegang on Thu May 06, 2010 12:32 pm

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:Aku pun cinta Pahang jugak weh...nasib baik la Bentong tu sempadan je dgn Gombak....rindu2 pandang je Genting dari KL....tu lah sempadan Pahang negeriku....rasa2 rindu sangat tghari kul 12 aku cabut balik Bentong time keje, makan tghari pastu balik semula KL kul 3...hahahahahaha

itu ngulor balik Bentong..belum kire lg
ngulor ke Bkt Bintang n Pavilion tuu..ekekek
Amboi...amboi...meriahnya kalau ngutuk orang...abih di canangnya seluruh kampung ye....jaga ko....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  RoyKay33 on Thu May 06, 2010 1:24 pm

opp..oppss..tgu dlu..tgu..dlu..BERDIRIII..

kita nyanyi skrg dgn penuh semangat..
satu..dua..mulaa..

"Ya Allah Yang Masa Kuasa

Lanjutkan Usia Kebawah Duli Yang Maha Mulia

Dirgahayu Darul Makmur Aman dan Bahagia Sentiasa

Ya Allah Selamatkan Kebawah Duli Raja Kami".

Senikata yang lama:

"Ya Allah Yang Maha Kuasa

Lanjutkan Usia Duli Yang Maha Mulia

Dirgahayu Darul Makmur Aman dan Bahagia Sentiasa

Ya Allah Selamatkan Duli Tuanku Raja Kami".

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  termizi2010 on Thu May 06, 2010 1:26 pm

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:Aku pun cinta Pahang jugak weh...nasib baik la Bentong tu sempadan je dgn Gombak....rindu2 pandang je Genting dari KL....tu lah sempadan Pahang negeriku....rasa2 rindu sangat tghari kul 12 aku cabut balik Bentong time keje, makan tghari pastu balik semula KL kul 3...hahahahahaha

itu ngulor balik Bentong..belum kire lg
ngulor ke Bkt Bintang n Pavilion tuu..ekekek
kalo lalu tol bentong...nampak je genting...rasa cm nk gi sana je...

termizi2010
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 155
Points : 164
Join date : 15/04/2010
Age : 32
Location : shah alam/jengka 7

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  RAFtegang on Thu May 06, 2010 3:05 pm

termizi2010 wrote:
RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:Aku pun cinta Pahang jugak weh...nasib baik la Bentong tu sempadan je dgn Gombak....rindu2 pandang je Genting dari KL....tu lah sempadan Pahang negeriku....rasa2 rindu sangat tghari kul 12 aku cabut balik Bentong time keje, makan tghari pastu balik semula KL kul 3...hahahahahaha

itu ngulor balik Bentong..belum kire lg
ngulor ke Bkt Bintang n Pavilion tuu..ekekek
kalo lalu tol bentong...nampak je genting...rasa cm nk gi sana je...
Kalah main judi tepuk dahi....hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  zulkbo on Fri May 07, 2010 11:45 am





sapa ada permintaan?? Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: aku cinta pada pahang

Post  Sponsored content Today at 9:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum