Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pencuci Lantai Serai Wangi

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 2:58 pm

fourzy wrote:

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe Razz
'kala baik saya bagi tahu rakan" Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 3:10 pm

Yassin wrote:
fourzy wrote:

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe Razz
'kala baik saya bagi tahu rakan" Razz

Untuk rodong PCC seme koi bagi rege promosi.. sunny

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:42 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe
'kala baik saya bagi tahu rakan"

Untuk rodong PCC seme koi bagi rege promosi..

blh la pozi...taruk la regenya.....kwn pun kalu blh nok ngorder dah nih....?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 5:03 pm

jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe
'kala baik saya bagi tahu rakan"

Untuk rodong PCC seme koi bagi rege promosi..

blh la pozi...taruk la regenya.....kwn pun kalu blh nok ngorder dah nih....?

Berikut adalah harga pasaran bagi produk ini :
PENCUCI LANTAI 1L (1 botol) = rm 12.00
SPRAY (UNTUK TINGKAP ATAU CERMIN ATAU RUANG YANG SEMPIT) 500ML = rm9.00.

Harga yang saya tawarkan untuk rakan2 PCC :
1 BOTOL PENCUCI LANTAI (1L)+1 SPRAY (500 ml) = rm 16.00 sahaja.

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 5:07 pm

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe
'kala baik saya bagi tahu rakan"

Untuk rodong PCC seme koi bagi rege promosi..

blh la pozi...taruk la regenya.....kwn pun kalu blh nok ngorder dah nih....?


Berikut adalah harga pasaran bagi produk ini :
PENCUCI LANTAI 1L (1 botol) = rm 12.00
SPRAY (UNTUK TINGKAP ATAU CERMIN ATAU RUANG YANG SEMPIT) 500ML = rm9.00.

Harga yang saya tawarkan untuk rakan2 PCC :
1 BOTOL PENCUCI LANTAI (1L)+1 SPRAY (500 ml) = rm 16.00 sahaja.

bau dia ok tak pozi...kalu ok kwn order lah satu ngan aok...(1set)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 5:08 pm

jasnoraizan wrote:
w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email


Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe
'kala baik saya bagi tahu rakan"


Untuk rodong PCC seme koi bagi rege promosi..

blh la pozi...taruk la regenya.....kwn pun kalu blh nok ngorder dah nih....?


Berikut adalah harga pasaran bagi produk ini :
PENCUCI LANTAI 1L (1 botol) = rm 12.00
SPRAY (UNTUK TINGKAP ATAU CERMIN ATAU RUANG YANG SEMPIT) 500ML = rm9.00.

Harga yang saya tawarkan untuk rakan2 PCC :
1 BOTOL PENCUCI LANTAI (1L)+1 SPRAY (500 ml) = rm 16.00 sahaja.

bau dia ok tak pozi...kalu ok kwn order lah satu ngan aok...(1set)

boleh minta komen deto..dia penah guna


Last edited by ozzy on Fri Jul 02, 2010 10:34 am; edited 1 time in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 5:09 pm

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Encik jualkan lah kepada saya dgn harga promosi hehehehe
'kala baik saya bagi tahu rakan"

Untuk rodong PCC seme koi bagi rege promosi..

blh la pozi...taruk la regenya.....kwn pun kalu blh nok ngorder dah nih....?


Berikut adalah harga pasaran bagi produk ini :
PENCUCI LANTAI 1L (1 botol) = rm 12.00
SPRAY (UNTUK TINGKAP ATAU CERMIN ATAU RUANG YANG SEMPIT) 500ML = rm9.00.

Harga yang saya tawarkan untuk rakan2 PCC :
1 BOTOL PENCUCI LANTAI (1L)+1 SPRAY (500 ml) = rm 16.00 sahaja.

bau dia ok tak pozi...kalu ok kwn order lah satu ngan aok...(1set)

boleh minta komen deto..dia penah guna

ok jadikkkk....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Deto_8 on Wed Nov 04, 2009 8:52 pm


TESTIMONI

bagus produk ni...terbaeekkkk dari ladang...sokonglah keluaran Bumiputera...

sekali beli pasti nak lagi Laughing

Deto [bukan nama sebenar]

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  zulkbo on Wed Nov 04, 2009 8:58 pm

koi pun dah try...
bagus untuk membunuh semut
mesra alam lagi Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Mohamad Azmi on Fri Nov 06, 2009 8:38 am

fourzy wrote:
Mohamad Azmi wrote:
fourzy wrote:Assalamualaikum...Saya menjadi pengedar untuk pencuci lantai serai wangi..tapi bukan brand Abdaf Alif tu..brand baru kalau ada berminat leh la beritau kwn..amat berkesan untuk cuci lantai dan mangkuk tandas selain ianya berbau wangi...wassalam

Assalamualaikum saudara, saya amat berminat dengan produk yang saudara edarkan tersebut. Saya berada di Perak. Masalahnya, bagaimana cara untuk saya mendapatkan produk tersebut?

harap saudara dapat komen ke email saya : amisk45@yahoo.com

w'salam...
terima kasih kerana berminat..perak area mana?..setakat ni saya ada 2 kwsan..taiping dan ipoh..apa2 hal nnti saya email

Perak di kawasan sungkai atau Tanjung Malim (Proton)

Mohamad Azmi

Posts : 3
Points : 3
Join date : 04/11/2009

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 9:21 am

Deto_8 wrote:
TESTIMONI

bagus produk ni...terbaeekkkk dari ladang...sokonglah keluaran Bumiputera...

sekali beli pasti nak lagi

Deto [bukan nama sebenar]


Kawan sokong kala keluaran Bumiputra punya!!!

YASSIN [ Mmg nama sebenar ori lagi]

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 9:48 am

Yassin wrote:
Deto_8 wrote:
TESTIMONI

bagus produk ni...terbaeekkkk dari ladang...sokonglah keluaran Bumiputera...

sekali beli pasti nak lagi

Deto [bukan nama sebenar]


Kawan sokong kala keluaran Bumiputra punya!!!

YASSIN [ Mmg nama sebenar ori lagi]

Terima kasih atas sokongan anda semua.. sunny

Mohamad Azmi wrote:
Perak di kawasan sungkai atau Tanjung Malim (Proton)

Saya akan cuba sediakan stok dikwsan trolak utara (makcik yg jual laksa rumah kat simpang)..kalau di Besaut leceh sikit sebab rumah ke dalam sangat..atau mungkin saudara berminat untuk menjadi pengedar..sila lihat keterangan dalam email..terima kasih

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 11:02 am

fourzy wrote:

Saya akan cuba sediakan stok dikwsan trolak utara (makcik yg jual laksa rumah kat simpang)..kalau di Besaut leceh sikit sebab rumah ke dalam sangat..atau mungkin saudara berminat untuk menjadi pengedar..sila lihat keterangan dalam email..terima kasih

Kala gi sini bekal laa kawan 1 set hehehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Mohamad Azmi on Fri Nov 06, 2009 11:29 am

[quote="Yassin"]
fourzy wrote:

Saya akan cuba sediakan stok dikwsan trolak utara (makcik yg jual laksa rumah kat simpang)..kalau di Besaut leceh sikit sebab rumah ke dalam sangat..atau mungkin saudara berminat untuk menjadi pengedar..sila lihat keterangan dalam email..terima kasih


Rasanya pernah makan laksa di warung depan rumah tu. Trolak Utara

Mohamad Azmi

Posts : 3
Points : 3
Join date : 04/11/2009

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Nov 10, 2009 12:26 am

Yassin wrote:

Kala gi sini bekal laa kawan 1 set hehehehe

Nanti kwn cuba tanya along kot dia boleh kirim ke aok bila dia balik jerantut nanti..tq.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 8:18 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kala gi sini bekal laa kawan 1 set hehehehe

Nanti kwn cuba tanya along kot dia boleh kirim ke aok bila dia balik jerantut nanti..tq..

hehmmm...kita yg dah kira jd tok dilayanye....hampehhhh....btl...guane nok maju lagu nih....(tu lah org melayu..)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 8:22 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kala gi sini bekal laa kawan 1 set hehehehe

Nanti kwn cuba tanya along kot dia boleh kirim ke aok bila dia balik jerantut nanti..tq.. Very Happy

Tima kasih la weh...susah-susah aje...hehehehe Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Nov 10, 2009 8:44 am

jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kala gi sini bekal laa kawan 1 set hehehehe

Nanti kwn cuba tanya along kot dia boleh kirim ke aok bila dia balik jerantut nanti..tq..

hehmmm...kita yg dah kira jd tok dilayanye....hampehhhh....btl...guane nok maju lagu nih....(tu lah org melayu..)

Jangan la ngajuk gitu Jas..aok ni cepat no terasa hati..koi dah PM ke aok dulu doh pasal mende ni..pasal kita dekat dan berjiran jek kat sini... Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 8:47 am

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Nanti kwn cuba tanya along kot dia boleh kirim ke aok bila dia balik jerantut nanti..tq..

hehmmm...kita yg dah kira jd tok dilayanye....hampehhhh....btl...guane nok maju lagu nih....(tu lah org melayu..)

Jangan la ngajuk gitu Jas..aok ni cepat no terasa hati..koi dah PM ke aok dulu doh pasal mende ni..pasal kita dekat dan berjiran jek kat sini... Laughing

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe Laughing

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 8:50 am

Yassin wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Nanti kwn cuba tanya along kot dia boleh kirim ke aok bila dia balik jerantut nanti..tq..

hehmmm...kita yg dah kira jd tok dilayanye....hampehhhh....btl...guane nok maju lagu nih....(tu lah org melayu..)

Jangan la ngajuk gitu Jas..aok ni cepat no terasa hati..koi dah PM ke aok dulu doh pasal mende ni..pasal kita dekat dan berjiran jek kat sini...

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Nov 10, 2009 8:58 am

jasnoraizan wrote:

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe... [/quote]

Risao juge mekala aok serius pulok ..kot nanti kwn kata gurao aok kabo serius.. pnjang pulok jadinya..goner nak call no aok kwn x de.. Very Happy


Last edited by ozzy on Wed Mar 24, 2010 3:40 pm; edited 1 time in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 9:03 am

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe...

Risao juge mekala aok serius pulok ..kot nanti kwn kata gurao aok kata.. serius pnjang pulok jadinya..goner nak call no aok kwn x de.. [/quote]

no kwn 012-9334762....(tak de lah nok deras sgt....take time....lah)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 9:13 am

jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe...

Risao juge mekala aok serius pulok ..kot nanti kwn kata gurao aok kata.. serius pnjang pulok jadinya..goner nak call no aok kwn x de..

no kwn 012-9334762....(tak de lah nok deras sgt....take time....lah) [/quote]

Haa...cer bawak sabor gitu bukan tak manis org nyer hehehehehe... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 9:15 am

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe...

Risao juge mekala aok serius pulok ..kot nanti kwn kata gurao aok kata.. serius pnjang pulok jadinya..goner nak call no aok kwn x de..

no kwn 012-9334762....(tak de lah nok deras sgt....take time....lah)

Haa...cer bawak sabor gitu bukan tak manis org nyer hehehehehe... [/quote]

AOK BKN TOK PAHAM SIN KALAU DITGK DARI GAMBOR KWN TUH...org tue sin mudoh amat terasanye.... (merujuk pada cerpen" hati seorang tue...")

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 9:17 am

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe...

Risao juge mekala aok serius pulok ..kot nanti kwn kata gurao aok kata.. serius pnjang pulok jadinya..goner nak call no aok kwn x de..

no kwn 012-9334762....(tak de lah nok deras sgt....take time....lah)

Haa...cer bawak sabor gitu bukan tak manis org nyer hehehehehe...

AOK BKN TOK PAHAM SIN KALAU DITGK DARI GAMBOR KWN TUH...org tue sin mudoh amat terasanye.... (merujuk pada cerpen" hati seorang tue...")[/quote]

Merajuk pada hok sayang tak pe....kala merajuk pada hok membenci maru laa....jas... keknya kawan sayang berlake aok me sini hehehehe Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Sponsored content Today at 5:45 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum