Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

World Cup Schedule

Page 17 of 17 Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

View previous topic View next topic Go down

Re: World Cup Schedule

Post  ozzy on Tue Jul 13, 2010 3:37 pm

RoyKay33 wrote:
MD wrote:kawan tengok sampai minit ke 80 je...pastu tidur...

laa MD..aok terlepas lagi 40minit aksi..
tapi serupe tu jgk laa..askor2 belanda asyik
kene serang hendap dek org2 sepanyol..
seken hap extra time askor belande doh mati sorg kene kuor..
pastu tinggal bbrp minit lagi pengadil botok nok tiup wisel
org sepanyol telah meledak kubu belanda..ape lagi tercongit laa SM..ekekek

koi ingatkan pengadil nok bui kad oren pulop malam tu..ekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 10:25 am

SailorMoon wrote:Yieehhhhaaaaaaaaaa...................
Sgt2 hepi...mane Raf Argentina,RK the Oranje dll?
Meh joget2..lalala... cheers cheers cheers cheers
Basketball Basketball Basketball flower flower


Aku ada kat sini....baru balik....perghhhh berkokok kuat ye Cik Sailormoon.....tahniah je la....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 10:26 am

MD wrote:
RAFtegang wrote:Ari ni last aku posting pasal bola ni...nak kutuk, kutuk la aku sekarang sebab lepas kul 5.45 kang aku dah offline dah sampai rabu sebab aku nengok bola kat Indon...

pastikan aok ambik gambor suasana di Indon nanti [ big screen ]hehehe, terutamanya game final...

Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RoyKay33 on Wed Jul 14, 2010 11:15 am

RAFtegang wrote:
MD wrote:
RAFtegang wrote:Ari ni last aku posting pasal bola ni...nak kutuk, kutuk la aku sekarang sebab lepas kul 5.45 kang aku dah offline dah sampai rabu sebab aku nengok bola kat Indon...

pastikan aok ambik gambor suasana di Indon nanti [ big screen ]hehehe, terutamanya game final...

Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  ozzy on Wed Jul 14, 2010 11:18 am

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:
RAFtegang wrote:Ari ni last aku posting pasal bola ni...nak kutuk, kutuk la aku sekarang sebab lepas kul 5.45 kang aku dah offline dah sampai rabu sebab aku nengok bola kat Indon...

pastikan aok ambik gambor suasana di Indon nanti [ big screen ]hehehe, terutamanya game final...

Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..

ada..penyokong argentina pakai baju oren..ekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RoyKay33 on Wed Jul 14, 2010 11:20 am

ozzy wrote:
RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:
RAFtegang wrote:Ari ni last aku posting pasal bola ni...nak kutuk, kutuk la aku sekarang sebab lepas kul 5.45 kang aku dah offline dah sampai rabu sebab aku nengok bola kat Indon...

pastikan aok ambik gambor suasana di Indon nanti [ big screen ]hehehe, terutamanya game final...

Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..

ada..penyokong argentina pakai baju oren..ekekekeke

i likesss..ade gambir x..? ekekek

avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 11:30 am

RoyKay33 wrote:
ozzy wrote:
RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:
RAFtegang wrote:Ari ni last aku posting pasal bola ni...nak kutuk, kutuk la aku sekarang sebab lepas kul 5.45 kang aku dah offline dah sampai rabu sebab aku nengok bola kat Indon...

pastikan aok ambik gambor suasana di Indon nanti [ big screen ]hehehe, terutamanya game final...

Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..

ada..penyokong argentina pakai baju oren..ekekekeke

i likesss..ade gambir x..? ekekek


weh mana ada penyokong Argentina pakai kaler oren yea....silap aaaaaa.....
rata2 org Bandung sokong Spain...rasanya 90% kot sebab masa gol tu penyokong Belanda sikit je yg kuar. Aku interview org sana kata dorg tak suka negara penjajah...kecuali org2 Ambon dan Maluku mmg sokong sgt Belanda sebab 5 org player Belanda keturunan Maluku cam Van Der Wiel, Heitinga, Bronckhorst, De Jong etc. Van Persie lak keturunan Jawa.....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  ozzy on Wed Jul 14, 2010 11:35 am

RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:
Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..

ada..penyokong argentina pakai baju oren..ekekekeke

i likesss..ade gambir x..? ekekek



weh mana ada penyokong Argentina pakai kaler oren yea....silap aaaaaa.....
rata2 org Bandung sokong Spain...rasanya 90% kot sebab masa gol tu penyokong Belanda sikit je yg kuar. Aku interview org sana kata dorg tak suka negara penjajah...kecuali org2 Ambon dan Maluku mmg sokong sgt Belanda sebab 5 org player Belanda keturunan Maluku cam Van Der Wiel, Heitinga, Bronckhorst, De Jong etc. Van Persie lak keturunan Jawa.....

oh gituuu...Kabarin wak Van Persie..ekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 11:37 am



Alaaaaa gelap la...ni kat Persibu Park...aku tgk kat sini..Djarum Super taja...siap ada konsert lagik start lepas maghrib....aku gi sorang je...sampai sana aku pun jadi Mat Indon....selamba je join dorang memekak....dorang lak gila babeng fanatik....siap bergaduh lagik....padang tu punye la penuh sampai aku terpaksa kuar balik....sesak gila...ramai yg takleh masuk...awek2 Indon perghhhh...ramai tul masuk tak cam kat sini....meriah giler....



tu penyokong Belanda dah kuar....
gambar2 lain tah mana aku letak...
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 11:40 am

aku rasa muka aku masuk suratkabar Bandung la sebab malam tu org press amek gambar aku.....mungkin dia tau aku satu2nya org Mesia yg gila tgk bola dgn dorang.....hehe
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  ozzy on Wed Jul 14, 2010 11:41 am

RAFtegang wrote:

Alaaaaa gelap la...ni kat Persibu Park...aku tgk kat sini..Djarum Super taja...siap ada konsert lagik start lepas maghrib....aku gi sorang je...sampai sana aku pun jadi Mat Indon....selamba je join dorang memekak....dorang lak gila babeng fanatik....siap bergaduh lagik....padang tu punye la penuh sampai aku terpaksa kuar balik....sesak gila...ramai yg takleh masuk...awek2 Indon perghhhh...ramai tul masuk tak cam kat sini....meriah giler....



tu penyokong Belanda dah kuar....
gambar2 lain tah mana aku letak...

thanks raf krn berkongsi kt sini...meriah sungguh yek..mcm tgk konsert pulok
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 11:47 am

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:

Alaaaaa gelap la...ni kat Persibu Park...aku tgk kat sini..Djarum Super taja...siap ada konsert lagik start lepas maghrib....aku gi sorang je...sampai sana aku pun jadi Mat Indon....selamba je join dorang memekak....dorang lak gila babeng fanatik....siap bergaduh lagik....padang tu punye la penuh sampai aku terpaksa kuar balik....sesak gila...ramai yg takleh masuk...awek2 Indon perghhhh...ramai tul masuk tak cam kat sini....meriah giler....



tu penyokong Belanda dah kuar....
gambar2 lain tah mana aku letak...

thanks raf krn berkongsi kt sini...meriah sungguh yek..mcm tgk konsert pulok

memang la meriah giler....org tgk konsert pun tak semeriah camni....siap ada jual2 lagi....tapi yg best ....masa kat sini ibarat tgk bola kat Cameron...sejuk giler...sebab lokasinya Bandong ni kat ateh gunung.....semua org pakai jaket ....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  SailorMoon on Wed Jul 14, 2010 2:09 pm

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:
Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..

ada..penyokong argentina pakai baju oren..ekekekeke

i likesss..ade gambir x..? ekekek



weh mana ada penyokong Argentina pakai kaler oren yea....silap aaaaaa.....
rata2 org Bandung sokong Spain...rasanya 90% kot sebab masa gol tu penyokong Belanda sikit je yg kuar. Aku interview org sana kata dorg tak suka negara penjajah...kecuali org2 Ambon dan Maluku mmg sokong sgt Belanda sebab 5 org player Belanda keturunan Maluku cam Van Der Wiel, Heitinga, Bronckhorst, De Jong etc. Van Persie lak keturunan Jawa.....

oh gituuu...Kabarin wak Van Persie..ekekeke

Wak Persie tu muslim...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  RAFtegang on Wed Jul 14, 2010 3:06 pm

SailorMoon wrote:
ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:
Nanti kang aku load pix suasana kat sana time final...perghhh kecoh giler....

ade penyokong belande dak..

ada..penyokong argentina pakai baju oren..ekekekeke

i likesss..ade gambir x..? ekekek



weh mana ada penyokong Argentina pakai kaler oren yea....silap aaaaaa.....
rata2 org Bandung sokong Spain...rasanya 90% kot sebab masa gol tu penyokong Belanda sikit je yg kuar. Aku interview org sana kata dorg tak suka negara penjajah...kecuali org2 Ambon dan Maluku mmg sokong sgt Belanda sebab 5 org player Belanda keturunan Maluku cam Van Der Wiel, Heitinga, Bronckhorst, De Jong etc. Van Persie lak keturunan Jawa.....

oh gituuu...Kabarin wak Van Persie..ekekeke

Wak Persie tu muslim...

Muslim sebab kawen dgn org Arab.... tapi tak 'potong' pun...hahahahhahaaha
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  SailorMoon on Wed Jul 14, 2010 7:12 pm

[quote="RAFtegang"][quote="SailorMoon"][quote="ozzy"]
RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:

Wak Persie tu muslim...

Muslim sebab kawen dgn org Arab.... tapi tak 'potong' pun...hahahahhahaaha

Weh Raf...dia dh dewasa xkan nk potong gek..
huhuhu...
lgpun bkn wajib kan...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  ozzy on Thu Jul 15, 2010 11:19 am



Ramalan terakhir dari sotong sebelum dia bersara untuk next WC.... Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  zulkbo on Sat Jul 17, 2010 4:59 pm

WORLD CUP dah abis
YUN jadi pemenang..oppss
SPain jadi pemenang..apa
kata kita layan liga Jepun
la pulak..he he Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  zulkbo on Sat Jul 17, 2010 5:01 pm

ozzy wrote:

Ramalan terakhir dari sotong sebelum dia bersara untuk next WC.... Very Happy

tak sempat kut next WC?
buat sotong kering je ni
rega mahei..kena pulok
sotoing petai...tak hengattt..
he he.. Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  SailorMoon on Sat Jul 17, 2010 6:35 pm

zulkbo wrote:WORLD CUP dah abis
YUN jadi pemenang..oppss
SPain jadi pemenang..apa
kata kita layan liga Jepun
la pulak..he he Razz


kira pemenang gak la...
menang sessi gaduh2 kat sini...
hakhak ;p

x layan sgt ar liga jepun..
koi layan liga kg jer... Rolling Eyes
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: World Cup Schedule

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 17 of 17 Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum