Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  Cik_N on Wed May 26, 2010 4:49 pm

MD wrote:

maklum balas yang sangat baik dari Cik N,
nnt boleh bgtau kat pelajar duit belanja sekolah dulu banyak mana...

betul tu..diorg ni mmg kena selalu di peringatkan.. lebih2 lagi dr klgn kanak2 ribena ni...sbnrnya bahaya juga bwk duit belanja byk2 ni nanti bukan setakat hilang je,akn timbul kes kecurian @ ugutan sesama diorg.

aritu dlm kelas darjah satu ada kes budak pompuan terjumpa duit RM1, koi tanya la.. sape ada ilg duit belanja.. memula molek sorg je ngaku.. pastu 2 orang..xlama pastu 3 orang plak yg ngakuu... hehehehe.. adoii.. penin koi nk menyetelkan kes tu..

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  MD on Wed May 26, 2010 4:57 pm

Cik N,
kena belaka...dulu kita sekolah,pastu ada yang mengajar pun terlibat jugak macam kes aok tu..
yang ada anak sekolah sekarang pun kena jugak...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  Cik_N on Wed May 26, 2010 5:05 pm

MD wrote:Cik N,
kena belaka...dulu kita sekolah,pastu ada yang mengajar pun terlibat jugak macam kes aok tu..
yang ada anak sekolah sekarang pun kena jugak...

yerp.. pantaulah perbelanjaan sekolah anak anda-termasuk anak koi..Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  zulkbo on Wed May 26, 2010 5:55 pm

sekolah rendah 1978-83
rasanya bawak bekal jer
mak ayah anak ramai..
felda dulu bukan senang
macam sekarang..
sekolah menengah
tingkatan 5 1988
koi ingat dalam RM10
seminggu ayoh koi
bagi..kalau nak lebih
kerja partime la lepas sekolah
ambik upah kerja ladang orang.

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  zulkbo on Wed May 26, 2010 5:56 pm

Cik_N wrote:
yerp.. pantaulah perbelanjaan sekolah anak anda-termasuk anak koi..Razz
bila aok beranak ??? Smile confused drunken

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  busy_mummy on Wed May 26, 2010 6:19 pm

salam kwn2..
menarik tajuk kali nih.. saya skolah rendah dulu, di sek ren keb sultan abdullah kuantan, abah bagi duit belanja 30 sen je. tu pun boleh bawa balik baki utk simpan dlm tabung. saya skolah sesi tengahari, so dah mkn kenyang2 di umah. jimat ler..

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  MD on Wed May 26, 2010 6:22 pm

busy_mummy wrote:salam kwn2..
menarik tajuk kali nih.. saya skolah rendah dulu, di sek ren keb sultan abdullah kuantan, abah bagi duit belanja 30 sen je. tu pun boleh bawa balik baki utk simpan dlm tabung. saya skolah sesi tengahari, so dah mkn kenyang2 di umah. jimat ler..

Lama tak nampak bussy_mummy...semoga sihat selalu...
30sen dahulu amat bermakna sekali....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 6:24 pm

MD wrote:
busy_mummy wrote:salam kwn2..
menarik tajuk kali nih.. saya skolah rendah dulu, di sek ren keb sultan abdullah kuantan, abah bagi duit belanja 30 sen je. tu pun boleh bawa balik baki utk simpan dlm tabung. saya skolah sesi tengahari, so dah mkn kenyang2 di umah. jimat ler..

Lama tak nampak bussy_mummy...semoga sihat selalu...
30sen dahulu amat bermakna sekali....
30sen pun ada balance? Mak ai....jimat betul......

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  busy_mummy on Wed May 26, 2010 6:34 pm

RAFtegang wrote:
MD wrote:
busy_mummy wrote:salam kwn2..
menarik tajuk kali nih.. saya skolah rendah dulu, di sek ren keb sultan abdullah kuantan, abah bagi duit belanja 30 sen je. tu pun boleh bawa balik baki utk simpan dlm tabung. saya skolah sesi tengahari, so dah mkn kenyang2 di umah. jimat ler..

Lama tak nampak bussy_mummy...semoga sihat selalu...
30sen dahulu amat bermakna sekali....
30sen pun ada balance? Mak ai....jimat betul......

salam MD, before this saya walk in je.. tak tinggalkan jejak hehehe..

ye cik RAF, baki kadang tu 5 sen pun boleh simpan dlm tabung lagik.. hehe.. kadang tu balik skolah beli ais krim yg 5 sen, potong2 cucuk dgn lidi pendek. ada perisa jagung dan kacang merah..

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 6:37 pm

busy_mummy wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:
busy_mummy wrote:salam kwn2..
menarik tajuk kali nih.. saya skolah rendah dulu, di sek ren keb sultan abdullah kuantan, abah bagi duit belanja 30 sen je. tu pun boleh bawa balik baki utk simpan dlm tabung. saya skolah sesi tengahari, so dah mkn kenyang2 di umah. jimat ler..

Lama tak nampak bussy_mummy...semoga sihat selalu...
30sen dahulu amat bermakna sekali....
30sen pun ada balance? Mak ai....jimat betul......

salam MD, before this saya walk in je.. tak tinggalkan jejak hehehe..

ye cik RAF, baki kadang tu 5 sen pun boleh simpan dlm tabung lagik.. hehe.. kadang tu balik skolah beli ais krim yg 5 sen, potong2 cucuk dgn lidi pendek. ada perisa jagung dan kacang merah..
A'ah...lupa.....baru ni teringat aiskerim potong tu kan....bukan seposen ke dulu?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  ozzy on Wed May 26, 2010 7:18 pm

Dulu masa sekolah darjah 1 sampai 3..aku diberi 10 sen jek..x kisah pun sebab kitaorg semua gi sekolah bawa bekal..makan ramai-ramai time musim buah aku kaya la kejap sebab ramai yang order buah quinin dengan aku..satu kelas berbau 'rhau rhau bau dia'..org lain punya buah quinin semua berulat tapi yang aku punya gerenti sekor ulat pun tarak..
rahsianya ..buah quinin pantang dipetik atau dikait gerenti bila masuk musim baru, buah yang keluar akan berulat..bila adik aku dah besar jenis x dengar cakap diaorang pergi kait ..habis confirm berulat..sudahnya tebang jelah pokok tuu...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  busy_mummy on Wed May 26, 2010 9:49 pm

ozzy wrote:Dulu masa sekolah darjah 1 sampai 3..aku diberi 10 sen jek..x kisah pun sebab kitaorg semua gi sekolah bawa bekal..makan ramai-ramai time musim buah aku kaya la kejap sebab ramai yang order buah quinin dengan aku..satu kelas berbau 'rhau rhau bau dia'..org lain punya buah quinin semua berulat tapi yang aku punya gerenti sekor ulat pun tarak..
rahsianya ..buah quinin pantang dipetik atau dikait gerenti bila masuk musim baru, buah yang keluar akan berulat..bila adik aku dah besar jenis x dengar cakap diaorang pergi kait ..habis confirm berulat..sudahnya tebang jelah pokok tuu...

woh.. mcm2 plak pantangnya org dolu2 ye..

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 9:45 am

busy_mummy wrote:
ozzy wrote:Dulu masa sekolah darjah 1 sampai 3..aku diberi 10 sen jek..x kisah pun sebab kitaorg semua gi sekolah bawa bekal..makan ramai-ramai time musim buah aku kaya la kejap sebab ramai yang order buah quinin dengan aku..satu kelas berbau 'rhau rhau bau dia'..org lain punya buah quinin semua berulat tapi yang aku punya gerenti sekor ulat pun tarak..
rahsianya ..buah quinin pantang dipetik atau dikait gerenti bila masuk musim baru, buah yang keluar akan berulat..bila adik aku dah besar jenis x dengar cakap diaorang pergi kait ..habis confirm berulat..sudahnya tebang jelah pokok tuu...

woh.. mcm2 plak pantangnya org dolu2 ye..
Oooooo gitu ye.....baru aku tau...
skang ni nak cari buah kuinin susah kan....dah bertahun2 aku tak penah makan lagi.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  ozzy on Thu May 27, 2010 9:54 am

RAFtegang wrote:
busy_mummy wrote:
ozzy wrote:Dulu masa sekolah darjah 1 sampai 3..aku diberi 10 sen jek..x kisah pun sebab kitaorg semua gi sekolah bawa bekal..makan ramai-ramai time musim buah aku kaya la kejap sebab ramai yang order buah quinin dengan aku..satu kelas berbau 'rhau rhau bau dia'..org lain punya buah quinin semua berulat tapi yang aku punya gerenti sekor ulat pun tarak..
rahsianya ..buah quinin pantang dipetik atau dikait gerenti bila masuk musim baru, buah yang keluar akan berulat..bila adik aku dah besar jenis x dengar cakap diaorang pergi kait ..habis confirm berulat..sudahnya tebang jelah pokok tuu...

woh.. mcm2 plak pantangnya org dolu2 ye..
Oooooo gitu ye.....baru aku tau...
skang ni nak cari buah kuinin susah kan....dah bertahun2 aku tak penah makan lagi.

Ada Raf..tapi orang tak berani jual sebab buah berulat ..kalau ada yang jual contoh kat tepi jalan tu tanya dia buah ni petik atau gugur..kot dia x tipu la..

busy mummy..petua ni lagi pelik ..kalau kena sengat dengan pari org tua2 dulu kata cepat2 panjat pokok kelapa..yang peliknya ada org kata berkesan..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 10:09 am

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
busy_mummy wrote:
ozzy wrote:Dulu masa sekolah darjah 1 sampai 3..aku diberi 10 sen jek..x kisah pun sebab kitaorg semua gi sekolah bawa bekal..makan ramai-ramai time musim buah aku kaya la kejap sebab ramai yang order buah quinin dengan aku..satu kelas berbau 'rhau rhau bau dia'..org lain punya buah quinin semua berulat tapi yang aku punya gerenti sekor ulat pun tarak..
rahsianya ..buah quinin pantang dipetik atau dikait gerenti bila masuk musim baru, buah yang keluar akan berulat..bila adik aku dah besar jenis x dengar cakap diaorang pergi kait ..habis confirm berulat..sudahnya tebang jelah pokok tuu...

woh.. mcm2 plak pantangnya org dolu2 ye..
Oooooo gitu ye.....baru aku tau...
skang ni nak cari buah kuinin susah kan....dah bertahun2 aku tak penah makan lagi.

Ada Raf..tapi orang tak berani jual sebab buah berulat ..kalau ada yang jual contoh kat tepi jalan tu tanya dia buah ni petik atau gugur..kot dia x tipu la..

busy mummy..petua ni lagi pelik ..kalau kena sengat dengan pari org tua2 dulu kata cepat2 panjat pokok kelapa..yang peliknya ada org kata berkesan..
ooooo gitu ye...ko rasa cina tu jujur ke nak bagitau? hehe...
peliknya....apsal kena panjat pokok kelapa pulak? Nape tak panjat je bangunan KL Tower tu....siap boleh naik lif lagi.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  ozzy on Thu May 27, 2010 10:43 am

RAFtegang wrote:
ozzy wrote:
RAFtegang wrote:

woh.. mcm2 plak pantangnya org dolu2 ye..
Oooooo gitu ye.....baru aku tau...
skang ni nak cari buah kuinin susah kan....dah bertahun2 aku tak penah makan lagi.

Ada Raf..tapi orang tak berani jual sebab buah berulat ..kalau ada yang jual contoh kat tepi jalan tu tanya dia buah ni petik atau gugur..kot dia x tipu la..

busy mummy..petua ni lagi pelik ..kalau kena sengat dengan pari org tua2 dulu kata cepat2 panjat pokok kelapa..yang peliknya ada org kata berkesan..

ooooo gitu ye...ko rasa cina tu jujur ke nak bagitau? hehe...
peliknya....apsal kena panjat pokok kelapa pulak? Nape tak panjat je bangunan KL Tower tu....siap boleh naik lif lagi.

diaorg biasanya x tau petua buah ni & mmg ramai org x tau pun... berkemungkinan diaorg akan ckp jujur..
kalau panjat KL tower nanti kena tangkap dgn pak guard..back to topic pls..hehe
Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  ainie rashid on Thu May 27, 2010 2:15 pm

Deto_8 wrote:masa sekolah rendah dulu bawak 50 sen je....dah cukup makan sangat...naik sekolah menengah pulak singgit

sekarang 2 hinggit sekolah rendah pun tak cukup lagi....kat luar pagar godaan sedia menanti

Saya lak masa sekolah dulu mak bagi seminggu 3 @ 4 ringgit... tapi sbb kat kantin selalu x sempat beli.. duit tu simpan la tuk beli kat pekan sari je la..

Tapi anak sekrg ( anok sy la) rm4.00 sehari... kalu bagi kurg dia kata " Mom .. mana cukup... nak beli nasi ngan air pun dok lepas"...... toh le.. kalu cerita zaman kita lak.... depa pakat gelok je... yg sakit ati depa jawab........ "Mom... tu zaman dulu"

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  zulkbo on Thu May 27, 2010 9:59 pm

Bercerita bab belanja budak sekarang
anak pompuan koi tingkatan 3
koi bui belanja RM6.00 sehari
pergi beranta..balik berambik
anak lelaki PRA sekolah 5 tahun
makan percuma di sekolah
jimat sket..he he Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  lepat_ubi on Mon Jun 07, 2010 10:58 am

tajuk bes!!
mase mule2 masok drjh 1...x pandai beli pon...time rehat koi cari LS....tapau die...ekekek...
pastu gh tahun gune 30 sen...beli nasik lemak...air sirap bawak bekal...sampai darjah 6 pon belanje dlm area singgit ke bwh je coz air bwk sndiri....masok skool menengah up 2 hengget...air bwk gak....skang masok U up byk sket..ekkekek....tapi walau cmner pon time kasih kepade mak koi yg setia membekalkan air masok sblm pg skool....cume bile dah masuk U ni kena masok air sendirik...kekekke.....

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  Yassin on Mon Jun 07, 2010 11:41 am

Masa kawan sekolah rendah dulu2- paling kuat dpt 50sen aje kalau tidak pun sokmo 20-30 sen aje huhuhu...nak buat goner mak ayah susah sgt masa tu.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  MD on Mon Jun 07, 2010 12:23 pm

ainie rashid wrote:
Saya lak masa sekolah dulu mak bagi seminggu 3 @ 4 ringgit... tapi sbb kat kantin selalu x sempat beli.. duit tu simpan la tuk beli kat pekan sari je la..

Tapi anak sekrg ( anok sy la) rm4.00 sehari... kalu bagi kurg dia kata " Mom .. mana cukup... nak beli nasi ngan air pun dok lepas"...... toh le.. kalu cerita zaman kita lak.... depa pakat gelok je... yg sakit ati depa jawab........ "Mom... tu zaman dulu"

AR,
Untuk sekolah anak kawan [ SKSB ],belanja rm2 ringgit masih mencukupi lebih lebih lagi jika bawak bekal air..
1.nasi ayam,mehun sup,nasi lemak = rm1 sepinggan
2.keropok lekor,mash potato [ dulu dulu mana ada nih...] = rm1 juga
dua menu ini dikira makanan utama yang mengenyangkan...kalau tak bawak air masih boleh beli salah satu diatas...
duit belanja dari rm2 - rm3 adalah paraktik kawan ketika ini...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  Jeck Sparow on Mon Jun 07, 2010 12:59 pm

[quote="MD"]
ainie rashid wrote:


Tapi anak sekrg ( anok sy la) rm4.00 sehari... kalu bagi kurg dia kata " Mom .. mana cukup... nak beli nasi ngan air pun dok lepas"...... toh le.. kalu cerita zaman kita lak.... depa pakat gelok je... yg sakit ati depa jawab........ "Mom... tu zaman dulu"

lain hulu lain lah parangnyer...lain dahulu lain ..lainlah sekarang ..hehe..zaman kawan sekoloh dulu pun 50 sen tu cukup amat..mekala kalau dapat RM 1 tu rasa nak meloncat.. hehhe tapi arwah ayoh ngan mok kawan mempraktikkan skim tabungan jadi pandai pandailah kami adik beradik nie menabung....
Very Happy

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  labu sayong on Tue Jun 08, 2010 5:08 pm

skang ni setakat 5o sen xde makne nye dah..tp dpt duit belanje byk2 pun xpndai guneb bhye gok..ade pg CC lagi tuh..xkenang langsung mok ayoh ssh cari duit..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  CT Gurlz on Thu Jun 10, 2010 7:44 pm

masa sekolah abah bg ct 3 inggit sehari...tp ct ttp kata tak cukup... Very Happy Very Happy

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  lepat_ubi on Mon Jun 28, 2010 7:16 pm

CT Gurlz wrote:masa sekolah abah bg ct 3 inggit sehari...tp ct ttp kata tak cukup... Very Happy Very Happy

x cukup???? ish3x...... Shocked

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Duit Belanja Sekolah Dulu Dulu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum