Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

SALAM UNTUK SEMUA

View previous topic View next topic Go down

SALAM UNTUK SEMUA

Post  along on Wed Jun 17, 2009 4:54 pm

sy pun tak berapa nak tau jugak la pasal pawang nong nie.
yang saya tau masa dia hidup di tngal di ulu cheka kat jerantut.
di juga mengajar agama dan silat dari jerantut sampai ke lipis dan raub.
tu je yg saya tau.
nti saya tnya lg tok guru saya pasal pawang nong nie.
ada cerita tebaru nti sy bg tau k.
tunguuu.....

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: SALAM UNTUK SEMUA

Post  labu sayong on Sat Jul 11, 2009 9:25 pm

along wrote:sy pun tak berapa nak tau jugak la pasal pawang nong nie.
yang saya tau masa dia hidup di tngal di ulu cheka kat jerantut.
di juga mengajar agama dan silat dari jerantut sampai ke lipis dan raub.
tu je yg saya tau.
nti saya tnya lg tok guru saya pasal pawang nong nie.
ada cerita tebaru nti sy bg tau k.
tunguuu.....

sape tok guru aouk ni...

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 30
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: SALAM UNTUK SEMUA

Post  lepat_ubi on Sun Jul 12, 2009 12:55 pm

along wrote:sy pun tak berapa nak tau jugak la pasal pawang nong nie.
yang saya tau masa dia hidup di tngal di ulu cheka kat jerantut.
di juga mengajar agama dan silat dari jerantut sampai ke lipis dan raub.
tu je yg saya tau.
nti saya tnya lg tok guru saya pasal pawang nong nie.
ada cerita tebaru nti sy bg tau k.
tunguuu.....

harap dpt tanye tok guru aok tu cpt2 sket....sape la agak nye insan bertuah yg menjadi tok guru aok yek??

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: SALAM UNTUK SEMUA

Post  T.O.K.A.N on Sun Jul 12, 2009 7:33 pm

sure anak murid sehebat tok guru nie.. Laughing

T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: SALAM UNTUK SEMUA

Post  zulkbo on Mon Jul 13, 2009 1:16 am

main pawng-pawang ni menakutkan la bro...ada yang tau buang SAKA????

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: SALAM UNTUK SEMUA

Post  T.O.K.A.N on Mon Jul 13, 2009 12:23 pm

huhu..cam citer KELIWON plakk.. Laughing

T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: SALAM UNTUK SEMUA

Post  Sponsored content Today at 12:18 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum