Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 3 of 24 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 10:14 am

ainie rashid wrote:
RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:salam semua....sihat ker?
ct nak g air terjun chamang, bentong...
best tak tempat tu?
Ok gak tempat tu tapi ujan2 ni jgn dekat dgn air sebab nanti ada kepala air...bila wiken ramai org sana...

Cik CT Gurlz ...sis cuma nak kongsi je la ( baru minggu lepas sis bw anak2 gi)....tempat ni memang best... airnye cukup2 sejuk....dan masih lum tercemar...sis duk dr pagi ke ptg pun x boring berendam... n byk privacy..
Raf: tak yah tunggu kepala air... laluan air sedia ader pun cukup kuat untuk menarik kiter...
tapi memang tempat yg cukup menarik......... "cuti-cuti Malaysia" dan "Cintai alam sekitar anda"

air gunung kan...lajuuuuu....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 10:15 am

RoyKay33 wrote:laaa ye ker wehh..air terjun Lentang ser lg xkan x penoh singgoh..ekekek

Lentang aku last pegi tahun 90 rasanya....aku tak bape suka...tatau nape. Mungkin sebab ada org mati kat sana dulu....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 11:23 am

hehe korang ada Facebook kan....
kalau binatang pun ada Facebook mesti camni kan...


Kalau binatang ada fb, agak-agak begini lah ya komen-komen binatang tersebut kat STATUS yg mcm kowang selalu post tu…….

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…
Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah. ..
Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!
Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...
Cicak : isteriku tersepit pintu
Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...
Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa
Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …
Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!
Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?
katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..
ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..
Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.
Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.
Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi
Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2
Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles
Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!
Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.
Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah
Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.
Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.
Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut
kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kaklelamajnun. ..
lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....
itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu.. lol....
Ikan laga: Boring sey, duduk sorang2 dalam tangki ni.
Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok
Ikan Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(
Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah
Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.
Ikan Arowana: Cantik tak sisik I? Cantik kan ?
Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie?
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Tue Jun 22, 2010 11:30 am

RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:laaa ye ker wehh..air terjun Lentang ser lg xkan x penoh singgoh..ekekek

Lentang aku last pegi tahun 90 rasanya....aku tak bape suka...tatau nape. Mungkin sebab ada org mati kat sana dulu....

yang kat Chamang lagi dalam kan...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 11:37 am

MD wrote:
RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:laaa ye ker wehh..air terjun Lentang ser lg xkan x penoh singgoh..ekekek

Lentang aku last pegi tahun 90 rasanya....aku tak bape suka...tatau nape. Mungkin sebab ada org mati kat sana dulu....

yang kat Chamang lagi dalam kan...
Tah la...dalam kat tempat air tu turun kot....macam kawah dalam tu...aku tak berani masuk
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RoyKay33 on Tue Jun 22, 2010 11:48 am

RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:laaa ye ker wehh..air terjun Lentang ser lg xkan x penoh singgoh..ekekek

Lentang aku last pegi tahun 90 rasanya....aku tak bape suka...tatau nape. Mungkin sebab ada org mati kat sana dulu....

Lentang x byk tmpt santai..org luar je yg byk singgah..
tp Chamang mmg terbaekk laa utk family picnic..ekekek
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SailorMoon on Tue Jun 22, 2010 1:55 pm

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:laaa ye ker wehh..air terjun Lentang ser lg xkan x penoh singgoh..ekekek

Lentang aku last pegi tahun 90 rasanya....aku tak bape suka...tatau nape. Mungkin sebab ada org mati kat sana dulu....

Lentang x byk tmpt santai..org luar je yg byk singgah..
tp Chamang mmg terbaekk laa utk family picnic..ekekek

baik Lentang mahupun Chamang dedua koi x pernoh lantas...
buat malu jer jd org phg yek...
mane tidoknye,dr Pekan balik ke KL lalu Kuala Pilah,
jrg sgt ikut beloh2 sane...LPT pun baru 4-5x lalu...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Tue Jun 22, 2010 3:23 pm

Raf...
Ct nk g bentong ti 17hb ni nanti....tp apa maksud nanti ada kepala air..???huhuhu
jando baik xjd g ri tu sbb 4 org ada hal last minit...maybe g terus pas balik dr bentong..
hotel 4 bintang tu dah siap ker?
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Tue Jun 22, 2010 3:37 pm

avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 3:39 pm

CT Gurlz wrote:Raf...
Ct nk g bentong ti 17hb ni nanti....tp apa maksud nanti ada kepala air..???huhuhu
jando baik xjd g ri tu sbb 4 org ada hal last minit...maybe g terus pas balik dr bentong..
hotel 4 bintang tu dah siap ker?

Kepala air tu maksudnya tetiba je ada air besar datang. Takde siren takde warning. Tu yg kes mati kat Perak dulu tu....
Gi Bentong wat apa?
Hotel tu dah siap cuma tggu masa nak bukak je
Caini guesshouse tu tak pasti la...ada byk camni kat sana...
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 3:45 pm

CT Gurlz wrote:http://www.zainiguesthouse.com/index.html

RAF,
tmpt ni ok tak..??

takleh bukak la pulak...
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 3:49 pm

Ok..ok...rupanya Zaini guesshouse ni saya penah pegi.....tokey dia tu sedare saya. Dia kawen dgn minah salleh France. Kat sini ok gak...malam2 pak sedare saya kalau malam cuti dorang main band kat situ...boleh enjoy tengok....
Chalet dia ada yg 2 tingkat...ok la jugak...
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Tue Jun 22, 2010 3:50 pm

RAFtegang wrote:Ok..ok...rupanya Zaini guesshouse ni saya penah pegi.....tokey dia tu sedare saya. Dia kawen dgn minah salleh France. Kat sini ok gak...malam2 pak sedare saya kalau malam cuti dorang main band kat situ...boleh enjoy tengok....
Chalet dia ada yg 2 tingkat...ok la jugak...

leh la minta free dgn RAF...hikhikhik
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 3:51 pm

CT Gurlz wrote:
RAFtegang wrote:Ok..ok...rupanya Zaini guesshouse ni saya penah pegi.....tokey dia tu sedare saya. Dia kawen dgn minah salleh France. Kat sini ok gak...malam2 pak sedare saya kalau malam cuti dorang main band kat situ...boleh enjoy tengok....
Chalet dia ada yg 2 tingkat...ok la jugak...

leh la minta free dgn RAF...hikhikhik

Free? Ulang lagik sekali....free? Tetiba jadi pekak hari ni...hahahahahaha

Ok tempat tu....dekat dgn kem UMNO....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Tue Jun 22, 2010 4:36 pm

gurau ja la RAF...
tu la tgk mcm ok jer...ingat nak amek kat situ ja la...

RAF...jom kita memboling....tp dgn mem awak sekali la...hehehe
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 6:09 pm

CT Gurlz wrote:gurau ja la RAF...
tu la tgk mcm ok jer...ingat nak amek kat situ ja la...

RAF...jom kita memboling....tp dgn mem awak sekali la...hehehe


ok jugak tempat tu...try la pegi...
Boling? Lama dah tak mainnye.... takpelah..skang tgh sibuk ada train lumba lari...ada bank tournament...mb next time kay...thanx anyway
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Tue Jun 22, 2010 6:10 pm

Baca ni...hehehehe



madah teruna dara

Teruna : Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama
Dara : Apakah kau rela kalau aku pergi?
Teruna : Tentu tidak! Jangan sesekali kau berfikiran begitu!
Dara : Apakah kau mencintaiku?
Teruna : Tentu! Selamanya akan tetap begitu!
Dara : Apakah kau pernah berlaku curang?
Teruna : Tidak ! Aku tak akan melakukan hal seburuk itu!
Dara : Mahukah kau menciumku?
Teruna : Ya !
Dara : Sayangku.... .!

Sesudah 5 tahun perkahwinan. ....


baca dari bawah keatas pulak


hehehehehe
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  SailorMoon on Tue Jun 22, 2010 7:10 pm

CT Gurlz wrote:gurau ja la RAF...
tu la tgk mcm ok jer...ingat nak amek kat situ ja la...

RAF...jom kita memboling....tp dgn mem awak sekali la...hehehe



Harap abg yassin tak salahtafsirkan mksud boling ini mngikut loghat Phg...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Wed Jun 23, 2010 9:31 am

SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:gurau ja la RAF...
tu la tgk mcm ok jer...ingat nak amek kat situ ja la...

RAF...jom kita memboling....tp dgn mem awak sekali la...hehehe



Harap abg yassin tak salahtafsirkan mksud boling ini mngikut loghat Phg...


Apa maksudnya Sailormoon?
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Wed Jun 23, 2010 9:33 am

RAFtegang wrote:Baca ni...hehehehe



madah teruna dara

Teruna : Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama
Dara : Apakah kau rela kalau aku pergi?
Teruna : Tentu tidak! Jangan sesekali kau berfikiran begitu!
Dara : Apakah kau mencintaiku?
Teruna : Tentu! Selamanya akan tetap begitu!
Dara : Apakah kau pernah berlaku curang?
Teruna : Tidak ! Aku tak akan melakukan hal seburuk itu!
Dara : Mahukah kau menciumku?
Teruna : Ya !
Dara : Sayangku.... .!

Sesudah 5 tahun perkahwinan. ....


baca dari bawah keatas pulak


hehehehehe

kuota kan 4

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RoyKay33 on Wed Jun 23, 2010 11:01 am

RAFtegang wrote:
SailorMoon wrote:Harap abg yassin tak salahtafsirkan mksud boling ini mngikut loghat Phg...


Apa maksudnya Sailormoon?

boling tuu maksudnye raf tgh telanjang bulat..ekekek

avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Wed Jun 23, 2010 11:30 am

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
SailorMoon wrote:Harap abg yassin tak salahtafsirkan mksud boling ini mngikut loghat Phg...


Apa maksudnya Sailormoon?

boling tuu maksudnye raf tgh telanjang bulat..ekekek



Siot je...abih ko telanjang lonjong ke?
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RoyKay33 on Wed Jun 23, 2010 11:43 am

RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
SailorMoon wrote:Harap abg yassin tak salahtafsirkan mksud boling ini mngikut loghat Phg...


Apa maksudnya Sailormoon?

boling tuu maksudnye raf tgh telanjang bulat..ekekek



Siot je...abih ko telanjang lonjong ke?

lelaki sejati mmg sesuai laa lonjong..
tp ko bulat..gebu lak tuu..ekekek larikkk100meter..





avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Wed Jun 23, 2010 12:00 pm

[quote="RoyKay33"]
RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:
SailorMoon wrote:Harap abg yassin tak salahtafsirkan mksud boling ini mngikut loghat Phg...


Apa maksudnya Sailormoon?

boling tuu maksudnye raf tgh telanjang bulat..ekekek



Siot je...abih ko telanjang lonjong ke?

lelaki sejati mmg sesuai laa lonjong..
tp ko bulat..gebu lak tuu..ekekek larikkk100meter..

hambugheh tul...bila lak ko tengok????
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Thu Jun 24, 2010 12:34 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:
Deto_8 wrote:kat seberang heritage tu ada... Laughing

camana ghupenye?


yang Datuk2 selalu kepit tu...

p/s : nantilah aku PM...ni dah menceroboh hak bergambor Laughing

Deto,
nama dah masuk list ke? dah mencari beg tu...Oktober lambat lagi,dan punya kalau beli... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 24 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum