Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 4 of 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Thu Jun 24, 2010 12:37 pm

MD wrote:
Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:
Deto_8 wrote:kat seberang heritage tu ada... Laughing

camana ghupenye?


yang Datuk2 selalu kepit tu...

p/s : nantilah aku PM...ni dah menceroboh hak bergambor Laughing

Deto,
nama dah masuk list ke? dah mencari beg tu...Oktober lambat lagi,dan punya kalau beli... Laughing

Laughing Laughing PJK pun tak nampok bayang...inikan pulak DIMP...tapi tak taulah pulak dapat DSIS

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Thu Jun 24, 2010 12:39 pm

Deto_8 wrote:

Laughing Laughing PJK pun tak nampok bayang...inikan pulak DIMP...tapi tak taulah pulak dapat DSIS

Bro...
mau buat jasa banyok sikit hahahaha....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  amienski on Thu Jun 24, 2010 12:59 pm

Terima Email


Assalamu'alaikum, wr. wb

solidaritas Muslim Anti Israel & Yahudi, dimohon untuk: Buka komputer anda pada direktori C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 . Anda akan temukan gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka). HAPUS! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia. SEBARKAN SEMAMPUNYA

amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Thu Jun 24, 2010 1:14 pm

amienski wrote:Terima Email


Assalamu'alaikum, wr. wb

solidaritas Muslim Anti Israel & Yahudi, dimohon untuk: Buka komputer anda pada direktori C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 . Anda akan temukan gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka). HAPUS! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia. SEBARKAN SEMAMPUNYA

LU like this.

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 12:31 pm

ptg ni nak g shopping....hari gaji.....yeaaaaaa... Very Happy

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Fri Jun 25, 2010 12:34 pm

CT Gurlz wrote:ptg ni nak g shopping....hari gaji.....yeaaaaaa... Very Happy

kalau berasa tak cukup tangan pegang,bagitau yek... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 12:40 pm

MD wrote:
CT Gurlz wrote:ptg ni nak g shopping....hari gaji.....yeaaaaaa... Very Happy

kalau berasa tak cukup tangan pegang,bagitau yek... Laughing

sudi ker nak temankan..?? Very Happy

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Fri Jun 25, 2010 3:18 pm

CT Gurlz wrote:
MD wrote:
CT Gurlz wrote:ptg ni nak g shopping....hari gaji.....yeaaaaaa... Very Happy

kalau berasa tak cukup tangan pegang,bagitau yek... Laughing

sudi ker nak temankan..?? Very Happy


Amboi orang kaya2 kalau bercerita....shopping la...pegang tak cukup tangan la...
p/s kita ni nengok je org jual2 tu

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Fri Jun 25, 2010 3:27 pm

Ni nah tengok ni...kita shopping2....camana adik kecik yg kita tengok ni...perlukan bantuan....
sayu tak hati korang tengok.......hiba benar hati aku....manalah tau budak ni tah2 sedare kita......
















Nama saya Adrianna Alysya Bt Mohd Hani b berasal dari Kuala Lumpur .
Umur saya 6 tahun 10 bulan. Saya mengidap penyakit kronik jantung
berlubang yang serius sejak saya dilahirkan dan saya adalah Orang Kurang
Upaya (OKU) iaitu tidak boleh mendengar, bercakap, dan berdiri. Boleh
dikatakan setiap bulan saya dirawat dihospital.Saya memerlukan sejumlah
bantuan kewangan daripada Tuan / Puan untuk meringankan beban kewangan
ibubapa saya bagi :-

1 ) Membeli sebuah kerusi roda khas untuk kanak - kanak seperti saya, yang berharga lebih kurang RM 3,000.00

2 ) Membayar hutang Institut Jantung Negara lebih kurang RM25,000.00.

3 ) Menampung perbelanjaan kos rawatan saya dari masa ke semasa.

Dilampirkan salinan dokumen - dokumen yang berkaitan untuk rujukan Tuan/ Puan. Saya merayu kepada Tuan / Puan agar dapat menghulurkan sedikit sumbangan sekadar yang mampu bagi meringankan beban kami sekeluarga.Sebarang sumbangan harap dapat disalurkan ke akaun / atas nama:- Adrianna Alysya Bt Mohd Hanib CIMB Bank A/c No 1427 006 1573 521

Sekiranya sumbagan Tuan dalam bentuk cek diharap dapat hubungi ibu saya


Fazirah Bt Sidek 012 658 0456 / 013 695 3030 Harap dapat sebarkan

e-mail saya ini kepada 10 atau lebih kenalan Tuan/Puan. Jasa baik Tuan/Puan saya dahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Semoga Allah s.w.t

sahaja yang dapat mem bala s budi baik Tuan/Puan.Saya doakan. SemogaTuan/Puan sekeluarga dirahmati Allah s.w.t dan sihat sejahtera. Sekian,

terimakasih. Adiranna Alysya

P/S: JANJI ALLAH KEPADA UMATNYA:

SETIAP SATU YANG KITA SEDEKAHKAN IKHLAS KERANA ALLAH S.W.T, AKAN

DIGANTIKAN DENGAN 10 KALI GANJARAN.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 5:35 pm

RAF..jgn la nak perli2 ct kaya...sedih la camni...
kalo family kaya pun x semestinya kita kaya kan...

jom ahad ni temankan ct g umah panti asuhan kat klang...
boleh tak.?

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Fri Jun 25, 2010 5:42 pm

CT Gurlz wrote:RAF..jgn la nak perli2 ct kaya...sedih la camni...
kalo family kaya pun x semestinya kita kaya kan...

jom ahad ni temankan ct g umah panti asuhan kat klang...
boleh tak.?

Alahai Ct..minggu ni ada hal...minggu depan jelah...hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 5:48 pm

xleh la RAF...dah jnji dgn pengetua situ dtg minggu ni..
xpa...lenkali RAF leh ikot ct...

kalo RAF ok...leh tlg ct ms ct nk bwk budak2 g mandi manda..
ri tu ms g pusat kanak2 lg sedih...sedih tgk budak2 yg kena lukimia...
lg sedih bila ada 1 baby tu dtgglkan emak dia sbb dia kunsa..yer la, bkn dia mnta dilahirkn mcm tu pun...

ermmm..

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Fri Jun 25, 2010 5:59 pm

CT Gurlz wrote:xleh la RAF...dah jnji dgn pengetua situ dtg minggu ni..
xpa...lenkali RAF leh ikot ct...

kalo RAF ok...leh tlg ct ms ct nk bwk budak2 g mandi manda..
ri tu ms g pusat kanak2 lg sedih...sedih tgk budak2 yg kena lukimia...
lg sedih bila ada 1 baby tu dtgglkan emak dia sbb dia kunsa..yer la, bkn dia mnta dilahirkn mcm tu pun...

ermmm..

Alaaa Ct jgn la cite camtu....hati saya cepat sedih.....cepat tersentuh.....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Fri Jun 25, 2010 6:02 pm

RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:RAF..jgn la nak perli2 ct kaya...sedih la camni...
kalo family kaya pun x semestinya kita kaya kan...

jom ahad ni temankan ct g umah panti asuhan kat klang...
boleh tak.?

Alahai Ct..minggu ni ada hal...minggu depan jelah...hehe

dan dan ada hal..
**takut kantoi la tuu..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 6:12 pm

RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:xleh la RAF...dah jnji dgn pengetua situ dtg minggu ni..
xpa...lenkali RAF leh ikot ct...

kalo RAF ok...leh tlg ct ms ct nk bwk budak2 g mandi manda..
ri tu ms g pusat kanak2 lg sedih...sedih tgk budak2 yg kena lukimia...
lg sedih bila ada 1 baby tu dtgglkan emak dia sbb dia kunsa..yer la, bkn dia mnta dilahirkn mcm tu pun...

ermmm..

Alaaa Ct jgn la cite camtu....hati saya cepat sedih.....cepat tersentuh.....

kalo ikotkan hati mmg sedih n menangis RAF...tp ct kena tahan sbb kalo kita nangis depan budak2 tu...dorg lg sedih...
teringat masa g umah anak yatim kat perak ri tu...seronok tgk dorg suka sgt bila kita bwk KFC...tp sedih bila tgk ada sorg tu xleh jalan...tgk jer kwn2 yg len hepi2...
ct amek dia dokong dia pangku dia n suapkan dia...nangis ct ms tu...rupanya ada juga yg lbh mendrita dr ct yg ada sakit ni..

sori RAF citer pengalaman keja amal ct..

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  RAFtegang on Fri Jun 25, 2010 6:27 pm

CT Gurlz wrote:
RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:xleh la RAF...dah jnji dgn pengetua situ dtg minggu ni..
xpa...lenkali RAF leh ikot ct...

kalo RAF ok...leh tlg ct ms ct nk bwk budak2 g mandi manda..
ri tu ms g pusat kanak2 lg sedih...sedih tgk budak2 yg kena lukimia...
lg sedih bila ada 1 baby tu dtgglkan emak dia sbb dia kunsa..yer la, bkn dia mnta dilahirkn mcm tu pun...

ermmm..

Alaaa Ct jgn la cite camtu....hati saya cepat sedih.....cepat tersentuh.....

kalo ikotkan hati mmg sedih n menangis RAF...tp ct kena tahan sbb kalo kita nangis depan budak2 tu...dorg lg sedih...
teringat masa g umah anak yatim kat perak ri tu...seronok tgk dorg suka sgt bila kita bwk KFC...tp sedih bila tgk ada sorg tu xleh jalan...tgk jer kwn2 yg len hepi2...
ct amek dia dokong dia pangku dia n suapkan dia...nangis ct ms tu...rupanya ada juga yg lbh mendrita dr ct yg ada sakit ni..

sori RAF citer pengalaman keja amal ct..

Takpe...actually saya pun penah buat lawatan kat umah anak yatim Kelang masa di ITM Shah Alam dulu....cuma maleh nak ingat...nanti sedih....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 6:29 pm

ok paham...
nanti RAF nak bantu ct tak bwk budak2 OKU..?

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  ozzy on Fri Jun 25, 2010 6:33 pm

CT Gurlz wrote:ok paham...
nanti RAF nak bantu ct tak bwk budak2 OKU..?

Cepatla jwb RAF..lama ct nunggu ..naye ke dia.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 6:34 pm

ozzy wrote:
CT Gurlz wrote:ok paham...
nanti RAF nak bantu ct tak bwk budak2 OKU..?

Cepatla jwb RAF..lama ct nunggu ..naye ke dia.. Very Happy

xper ozzy...jgn paksa...x baik...


CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  koy101 on Sat Jun 26, 2010 4:38 am

Muahahahaha.... lama bebenor xmenconteng kat sini..... mintak maap bebanyok ler kekawan...... hehehehehe...... kita nyer masuk duk pakai siput band..... asyik brenti rehat jer manjang.......

Aper-aper pun.... salam kepada sumer...... hok lama... hok baru...... hok dah kenai... hok blom..... hok dah kahwin.... 1 .. 2... 3... atau 4..... terutamanyer pada hok bujang.. single mingle lagi.... ( pompuan jer akkk..... hok jantan siuuussshhh..... g men jejauh.... gedik aku.. )...

Insyaallah...... suatu ketika.... bertemu lagi...
Salam 73 pd sumer.......


koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Sat Jun 26, 2010 11:34 am

Koy,
jika berkesempatan sudi sudikan lah...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Sat Jun 26, 2010 5:20 pm

koy101 wrote:Muahahahaha.... lama bebenor xmenconteng kat sini..... mintak maap bebanyok ler kekawan...... hehehehehe...... kita nyer masuk duk pakai siput band..... asyik brenti rehat jer manjang.......

Aper-aper pun.... salam kepada sumer...... hok lama... hok baru...... hok dah kenai... hok blom..... hok dah kahwin.... 1 .. 2... 3... atau 4..... terutamanyer pada hok bujang.. single mingle lagi.... ( pompuan jer akkk..... hok jantan siuuussshhh..... g men jejauh.... gedik aku.. )...

Insyaallah...... suatu ketika.... bertemu lagi...
Salam 73 pd sumer.......

Salam juga rodong lame benor aok membawok dirinya...dengor citer aok dah berdua skg nei hehehehehe........... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Mon Jun 28, 2010 7:13 pm

koy101 wrote:Muahahahaha.... lama bebenor xmenconteng kat sini..... mintak maap bebanyok ler kekawan...... hehehehehe...... kita nyer masuk duk pakai siput band..... asyik brenti rehat jer manjang.......

Aper-aper pun.... salam kepada sumer...... hok lama... hok baru...... hok dah kenai... hok blom..... hok dah kahwin.... 1 .. 2... 3... atau 4..... terutamanyer pada hok bujang.. single mingle lagi.... ( pompuan jer akkk..... hok jantan siuuussshhh..... g men jejauh.... gedik aku.. )...

Insyaallah...... suatu ketika.... bertemu lagi...
Salam 73 pd sumer.......


hahaha...LU likes this.

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Cik_N on Mon Jun 28, 2010 7:54 pm

Yassin wrote:
koy101 wrote:Muahahahaha.... lama bebenor xmenconteng kat sini..... mintak maap bebanyok ler kekawan...... hehehehehe...... kita nyer masuk duk pakai siput band..... asyik brenti rehat jer manjang.......

Aper-aper pun.... salam kepada sumer...... hok lama... hok baru...... hok dah kenai... hok blom..... hok dah kahwin.... 1 .. 2... 3... atau 4..... terutamanyer pada hok bujang.. single mingle lagi.... ( pompuan jer akkk..... hok jantan siuuussshhh..... g men jejauh.... gedik aku.. )...

Insyaallah...... suatu ketika.... bertemu lagi...
Salam 73 pd sumer.......

Salam juga rodong lame benor aok membawok dirinya...dengor citer aok dah berdua skg nei hehehehehe........... Razz

koi pun dengo2 di corong telinga gitu juga... tahniah lah weh..hehehehe... bley la kita makan nasik himpit eh.. nasik minyok kat temeloh pasnih.... copp..tapau 5 plastik beg....Razz Cool

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  CT Gurlz on Tue Jun 29, 2010 6:32 pm

bosannya ri ni....xtau nak wat apa....x tau nak kemana....
nak shopping tp bosan plak....asyik2 benda yg sama jer tgk....

ermmmmm....

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content Today at 4:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum