Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  ozzy on Thu Aug 19, 2010 4:09 pm

Cik_N wrote:Koi rasa sejak mula posa ni PCC dah bertambah bilangan pengunjungnya...molek la ter..berkat kesabaran MD, Yassin, Kak Ainie, Ozzy selama ni duk menjaga pcc dr terus di huni oleh sawang2....hehe

termasuk aok juge..erkk zulkbo mana ? Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Cik_N on Thu Aug 19, 2010 4:19 pm

ozzy wrote:
Cik_N wrote:Koi rasa sejak mula posa ni PCC dah bertambah bilangan pengunjungnya...molek la ter..berkat kesabaran MD, Yassin, Kak Ainie, Ozzy selama ni duk menjaga pcc dr terus di huni oleh sawang2....hehe

termasuk aok juge..erkk zulkbo mana ? Very Happy


koi ni nompang2 je... zulkbo busy buat tempahan baju raya sultan agoknye Cool

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  MD on Thu Aug 19, 2010 4:41 pm

kala jumpa tempat bersawang kabor,hehehehe....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Yassin on Thu Aug 19, 2010 11:11 pm

Cik_N wrote:Koi rasa sejak mula posa ni PCC dah bertambah bilangan pengunjungnya...molek la ter..berkat kesabaran MD, Yassin, Kak Ainie, Ozzy selama ni duk menjaga pcc dr terus di huni oleh sawang2....hehe

Harapan bersama gitulah...terima kasih kenan ke koi dalam doa mu hehehe....... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Cik_N on Fri Aug 20, 2010 3:47 pm

MD wrote:kala jumpa tempat bersawang kabor,hehehehe....

boleh ngatt MD...hari2 koi tinjor2 kot ander sawang sini... kala ander laboh2 koi tolong sembor ngan ridsect....ekekeke...

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Cik_N on Fri Aug 20, 2010 3:48 pm

Yassin wrote:
Cik_N wrote:Koi rasa sejak mula posa ni PCC dah bertambah bilangan pengunjungnya...molek la ter..berkat kesabaran MD, Yassin, Kak Ainie, Ozzy selama ni duk menjaga pcc dr terus di huni oleh sawang2....hehe

Harapan bersama gitulah...terima kasih kenan ke koi dalam doa mu hehehe....... Very Happy

hehehehe....

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  ainie rashid on Sat Aug 21, 2010 10:28 pm

Cik_N wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:Koi rasa sejak mula posa ni PCC dah bertambah bilangan pengunjungnya...molek la ter..berkat kesabaran MD, Yassin, Kak Ainie, Ozzy selama ni duk menjaga pcc dr terus di huni oleh sawang2....hehe

Harapan bersama gitulah...terima kasih kenan ke koi dalam doa mu hehehe....... Very Happy

hehehehe....


Cik N....
Aok hanya boleh terkenang2 je tau..........
........berkenan jangan sesekali tau.... Laughing Laughing Laughing

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Cik_N on Sat Aug 21, 2010 11:37 pm

[quote="ainie rashid]
Cik N....
Aok hanya boleh terkenang2 je tau..........
........berkenan jangan sesekali tau.... Laughing Laughing Laughing [/quote]

nampok nye begitulah kak ainie...hehehehe

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Yassin on Sun Aug 22, 2010 12:12 am

Cik_N wrote:[quote="ainie rashid]
Cik N....
Aok hanya boleh terkenang2 je tau..........
........berkenan jangan sesekali tau.... Laughing Laughing Laughing

nampok nye begitulah kak ainie...hehehehe[/quote]

Hahaha... sori bbyk tulisan diatas itu tertinggal huruf G sepatuhnya kenang daku dalam doa mu.... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  ainie rashid on Sun Aug 22, 2010 1:43 am

Yassin wrote:
Cik_N wrote:[quote="ainie rashid]
Cik N....
Aok hanya boleh terkenang2 je tau..........
........berkenan jangan sesekali tau.... Laughing Laughing Laughing

nampok nye begitulah kak ainie...hehehehe

Hahaha... sori bbyk tulisan diatas itu tertinggal huruf G sepatuhnya kenang daku dalam doa mu.... Razz [/quote]

Bro Yassin....
jangan kecik ati..... kawan nyakat awok jer...... Laughing Laughing Laughing
Maaf zahir batin... Embarassed Embarassed Embarassed

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Yassin on Sun Aug 22, 2010 6:26 am

ainie rashid wrote:

Hahaha... sori bbyk tulisan diatas itu tertinggal huruf G sepatuhnya kenang daku dalam doa mu.... Razz

Bro Yassin....
jangan kecik ati..... kawan nyakat awok jer...... Laughing Laughing Laughing
Maaf zahir batin... Embarassed Embarassed Embarassed [/quote]

Hehehe Razz tak de hal lalu..cuma tersilap aje.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Cik_N on Sun Aug 22, 2010 10:59 am

ainie rashid wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:[quote="ainie rashid]
Cik N....
Aok hanya boleh terkenang2 je tau..........
........berkenan jangan sesekali tau.... Laughing Laughing Laughing

nampok nye begitulah kak ainie...hehehehe

Hahaha... sori bbyk tulisan diatas itu tertinggal huruf G sepatuhnya kenang daku dalam doa mu.... Razz

Bro Yassin....
jangan kecik ati..... kawan nyakat awok jer...... Laughing Laughing Laughing
Maaf zahir batin... Embarassed Embarassed Embarassed [/quote]

nakai k.ainie ek..nyakat bro yassin kite...bro yassin..koi pun puas membaca ayat aok ter...mengeja pun sampai 3 kali...utk mdptkan kesahihan & kebenaran ayat aok ter...hehehe

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Yassin on Mon Oct 11, 2010 9:24 pm

Agok lama juga kawan perhatikan ada satu nama sahabat kat PCC tak menjeru (kelihatan) keknya kat tempat lain rajin ngat kawan nampok nok sape malas laa.... Sad

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  faisalmik on Tue Oct 12, 2010 9:36 am

Yassin wrote:Agok lama juga kawan perhatikan ada satu nama sahabat kat PCC tak menjeru (kelihatan) keknya kat tempat lain rajin ngat kawan nampok nok sape malas laa.... Sad

sapekah org nya...?
bg klu skit yasin...
hehe....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  MD on Tue Oct 12, 2010 12:41 pm

Yassin wrote:Agok lama juga kawan perhatikan ada satu nama sahabat kat PCC tak menjeru (kelihatan) keknya kat tempat lain rajin ngat kawan nampok nok sape malas laa.... Sad

bak keminyan seketul... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Yassin on Tue Oct 12, 2010 12:52 pm

faisalmik wrote:
Yassin wrote:Agok lama juga kawan perhatikan ada satu nama sahabat kat PCC tak menjeru (kelihatan) keknya kat tempat lain rajin ngat kawan nampok nok sape malas laa.... Sad

sapekah org nya...?
bg klu skit yasin...
hehe....

Klu dia orang besor berempat kat sini huhuhuhu Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  ann on Tue Oct 12, 2010 1:09 pm

Yassin wrote:
faisalmik wrote:
Yassin wrote:Agok lama juga kawan perhatikan ada satu nama sahabat kat PCC tak menjeru (kelihatan) keknya kat tempat lain rajin ngat kawan nampok nok sape malas laa.... Sad

sapekah org nya...?
bg klu skit yasin...
hehe....

Klu dia orang besor berempat kat sini huhuhuhu Very Happy

hahahaaa.... dah tauuu...
sebelum kash bermastautin kat sini banyak baca post dia... dan start bermukim kat sini tak pernoh nampok avatar dia.....

ann
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 202
Points : 234
Join date : 06/08/2010
Location : Kuantan

http://www.ann-collection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  SailorMoon on Tue Oct 12, 2010 2:35 pm

Assalamualaikum..

Deto San mane yek?
Lama x nampok kat sini...
Kat sane salu nampok dia...lalala Rolling Eyes

raf pun lama xdok kat sini...
tp dia salu jer emel jokes ngn lagu2 terkini..

Jas ngn Shark pun x nmpk lalu...
org kuat kat padang tu..

Midi ngn amienski pun lama x ke sini...
xdok dah gambo2 terbaru nak tgk...

Cekwa pun sama...
tp dia ade alasan....

Koy? masuk utan gamoknyer...

Kak Jeck ngn Sakura pun dh lama x singgah...

Sifu ozzy ade alasan gak..bz giler dia skang...
LU ngn LS pun msti bz...

Bederun mane bederun?

Yg aktif sblm koi join sini lg la lama xdok singgah...


Yg Omeh,
Selermun.



Last edited by SailorMoon on Tue Oct 12, 2010 4:21 pm; edited 1 time in total

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  MD on Tue Oct 12, 2010 2:58 pm

aok tak sebut pun nama kawan...

p/s kensel belanja mek D

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Yassin on Tue Oct 12, 2010 3:51 pm

SailorMoon wrote:Assalamualaikum..

Deto San mane yek?
Lama x nampok kat sini...
Kat sane salu nampok dia...lalala Rolling Eyes

raf pun lama xdok kat sini...
tp dia salu jer emel jokes ngn lagu2 terkini..

Jas ngn Shark pun x nmpk lalu...
org kuat kat padang tu..

Midi ngn amienski pun lama x ke sini...
xdok dah gambo2 terbaru nak tgk...

Cekwa pun sama...
tp dia ade alasan....

Kak Jeck ngn Sakura pun dh lama x singgah...

Sifu ozzy ade alasan gak..bz giler dia skang...
LU ngn LS pun msti bz...

Bederun mane bederun?

Yg aktif sblm koi join sini lg la lama xdok singgah...


Yg Omeh,
Selermun.


Sama pulak dgn maksud hambe.... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  SailorMoon on Tue Oct 12, 2010 4:19 pm

MD wrote:aok tak sebut pun nama kawan...

p/s kensel belanja mek D


MD...x baik wooo...mekdi tu xleh kensel dah...
aok kan sokmo ade...
yg koi listkan tu hat dh lama x nyinggoh...
Aok,RK,Ustaz,Sis,Cik N,Abg Yassin,Zulkbo,Awgmaseru,Ann muka tetap... Smile

Abg Yassin, koi tau ade aok maksudkan org yg sama...
Tapi aok segan nak mention nama yer dak...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  zulkbo on Tue Oct 12, 2010 7:03 pm

SailorMoon wrote:
MD wrote:aok tak sebut pun nama kawan...

p/s kensel belanja mek D


MD...x baik wooo...mekdi tu xleh kensel dah...
aok kan sokmo ade...
yg koi listkan tu hat dh lama x nyinggoh...
Aok,RK,Ustaz,Sis,Cik N,Abg Yassin,Zulkbo,Awgmaseru,Ann muka tetap... Smile

Abg Yassin, koi tau ade aok maksudkan org yg sama...
Tapi aok segan nak mention nama yer dak...

koi ande nye sokmo..
mengintai dari tirai kamar..
nak mencarik bukan di FB..
koi rimas orang ramai..
cer intai koi di blog ..he he I love you

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Awangmaseru on Tue Oct 12, 2010 7:51 pm

zulkbo wrote:
SailorMoon wrote:
MD wrote:aok tak sebut pun nama kawan...

p/s kensel belanja mek D


MD...x baik wooo...mekdi tu xleh kensel dah...
aok kan sokmo ade...
yg koi listkan tu hat dh lama x nyinggoh...
Aok,RK,Ustaz,Sis,Cik N,Abg Yassin,Zulkbo,Awgmaseru,Ann muka tetap... Smile

Abg Yassin, koi tau ade aok maksudkan org yg sama...
Tapi aok segan nak mention nama yer dak...

koi ande nye sokmo..
mengintai dari tirai kamar..
nak mencarik bukan di FB..
koi rimas orang ramai..
cer intai koi di blog ..he he I love you

koi dlm sehari 2 ,3 kali jengok sini ...
bimbang ke tingkap kot tak bertutup.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 54
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  jasnoraizan on Wed Oct 13, 2010 12:11 pm

study & Sleep

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  faisalmik on Wed Oct 13, 2010 12:35 pm

jasnoraizan wrote: study & Sleep

tido la plak jas ni...
hehe...

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Jejak kasih ( Sahabat PCC )

Post  Sponsored content Today at 12:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum