Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

[Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

[Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  zulkbo on Sat Sep 18, 2010 11:32 pm



Last edited by zulkbo on Sat Sep 18, 2010 11:38 pm; edited 1 time in total

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  zulkbo on Sat Sep 18, 2010 11:37 pm





LAGU KHAS BUAT PENGANTIN BARU
Cik_N dan pasangannya En.Wira..
jangan lupa pasang hari kenduri
nanti...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  syiraz77 on Mon Sep 20, 2010 2:59 am

Tahniah..
selamat pengantin baru
semoga jodoh kekal
hingga ke syurga..
I love you

syiraz77

Posts : 11
Points : 12
Join date : 18/01/2010

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  CT Gurlz on Mon Sep 20, 2010 5:51 pm

Tahniah...Selamat Pengantin Baru...
Semuga Berkekalan Sehingga Akhir Hayat..

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ozzy on Tue Sep 21, 2010 10:05 am

Tahniah buat Cik_N (waris tok empat Li) ...
Selamat Pengantin Baru ..
Selamat menempuh alam perkahwinan dan semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Tue Sep 21, 2010 4:29 pm

Tahniah dan Terima Kasih Cik N, atas jemputan tersebut...

Dear All PCCians !
Kawan fikir ini adalah mase terbaik untuk mengumpul dan menemukan forumers yang ada terutamanya di sektor Temerloh,Mentekab,Bera,Maran dan yang berhampiran..lebih2 lagi dalam suasana Syawal yang masih ada.
Gonerr??



_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  koy101 on Wed Sep 22, 2010 1:36 am

MD wrote:Tahniah dan Terima Kasih Cik N, atas jemputan tersebut...

Dear All PCCians !
Kawan fikir ini adalah mase terbaik untuk mengumpul dan menemukan forumers yang ada terutamanya di sektor Temerloh,Mentekab,Bera,Maran dan yang berhampiran..lebih2 lagi dalam suasana Syawal yang masih ada.
Gonerr??



Cantekkkkk!!!! aku nunggu benor cadangan tuh.... hehehehe....
MD, aku 'ON'. Kita kenai-kenai kat atas darat lak.... PAs tuh, kita konvoi g makan pree kat Felda Mayam nuh.....

Cadangan RV : pasai takut ramai kekawan xreti area tloh nih... aper kita jumpa kat Stesen ESSO kat bawoh jambatan temerloh nuh, jalan nuju Triang.... Amacam??? Kul 11pg........???? Ader yg brani??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Wed Sep 22, 2010 11:30 am

koy101 wrote:

Cantekkkkk!!!! aku nunggu benor cadangan tuh.... hehehehe....
MD, aku 'ON'. Kita kenai-kenai kat atas darat lak.... PAs tuh, kita konvoi g makan pree kat Felda Mayam nuh.....

Cadangan RV : pasai takut ramai kekawan xreti area tloh nih... aper kita jumpa kat Stesen ESSO kat bawoh jambatan temerloh nuh, jalan nuju Triang.... Amacam??? Kul 11pg........???? Ader yg brani??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Canteekkk Koy101,

Koy sudah setuju, Anda bagaimana?????

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Cik_N on Wed Sep 22, 2010 12:56 pm

MD wrote:
koy101 wrote:

Cantekkkkk!!!! aku nunggu benor cadangan tuh.... hehehehe....
MD, aku 'ON'. Kita kenai-kenai kat atas darat lak.... PAs tuh, kita konvoi g makan pree kat Felda Mayam nuh.....

Cadangan RV : pasai takut ramai kekawan xreti area tloh nih... aper kita jumpa kat Stesen ESSO kat bawoh jambatan temerloh nuh, jalan nuju Triang.... Amacam??? Kul 11pg........???? Ader yg brani??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Canteekkk Koy101,

Koy sudah setuju, Anda bagaimana?????

Koi pun setuju jugekkk...hehehe...

Terima Kasih Zulkbo+ Ozzy+ MD+Sis Ainie+ CT Gurl+KOy..jemput la dtg ye..

Koy.. meh la dtg.. anak dare ramai nnti Smile)

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Jeck Sparow on Wed Sep 22, 2010 12:59 pm

Insyaalah kami warga Bera menantikan kehadiran anda semua dari sana... tapi tak la ramai maner hok maner yg ader la lain lain ader urusan yg perlu di dahulukan..

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Wed Sep 22, 2010 1:04 pm

Mana Ainie?

hehehhe,mari tolong perangat sikit.... Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Cik_N on Wed Sep 22, 2010 1:05 pm

Jeck Sparow wrote:Insyaalah kami warga Bera menantikan kehadiran anda semua dari sana... tapi tak la ramai maner hok maner yg ader la lain lain ader urusan yg perlu di dahulukan..

betul tu jeck.. arghh.. berdebor plok nok jumpe aokme mcm x caye jek... hehe... welkam2....jeck..dah dekat tu jgn dok dtg plok...

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Wed Sep 22, 2010 1:06 pm

Cik_N wrote:
Jeck Sparow wrote:Insyaalah kami warga Bera menantikan kehadiran anda semua dari sana... tapi tak la ramai maner hok maner yg ader la lain lain ader urusan yg perlu di dahulukan..

betul tu jeck.. arghh.. berdebor plok nok jumpe aokme mcm x caye jek... hehe... welkam2....jeck..dah dekat tu jgn dok dtg plok...

kawan ni penyegan sikit [ hahahahahhaa...........]

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Cik_N on Wed Sep 22, 2010 1:11 pm

MD wrote:Mana Ainie?

hehehhe,mari tolong perangat sikit.... Very Happy

kok ainie tu tgh hangat kt sekoloh tu...hehehe...sape hok penyegan tu MD? koi memula kannnn maitain je nok kenduri ni..ketnya pas bukak PCC ni..rase berdeboo lah plok nyer...adey wehh tolongg..hehhee Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Wed Sep 22, 2010 1:17 pm

Cik_N wrote:
MD wrote:Mana Ainie?

hehehhe,mari tolong perangat sikit.... Very Happy

kok ainie tu tgh hangat kt sekoloh tu...hehehe...sape hok penyegan tu MD? koi memula kannnn maitain je nok kenduri ni..ketnya pas bukak PCC ni..rase berdeboo lah plok nyer...adey wehh tolongg..hehhee Razz

kebiasaan - lelaki yang bedebor sbb nak bersoal jawab hehehehe....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Cik_N on Wed Sep 22, 2010 1:20 pm

MD wrote:

kebiasaan - lelaki yang bedebor sbb nak bersoal jawab hehehehe....

koi ni berdebo nok jumpe rodong2 jer..hehe

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ainie rashid on Wed Sep 22, 2010 2:11 pm

MD wrote:
koy101 wrote:

Cantekkkkk!!!! aku nunggu benor cadangan tuh.... hehehehe....
MD, aku 'ON'. Kita kenai-kenai kat atas darat lak.... PAs tuh, kita konvoi g makan pree kat Felda Mayam nuh.....

Cadangan RV : pasai takut ramai kekawan xreti area tloh nih... aper kita jumpa kat Stesen ESSO kat bawoh jambatan temerloh nuh, jalan nuju Triang.... Amacam??? Kul 11pg........???? Ader yg brani??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Canteekkk Koy101,

Koy sudah setuju, Anda bagaimana?????

Koy.... lambat ler sikit....
Pertandingan masak saya akan tamat 10.30 am.... kul 11 baru gerak dari kuantan....
Tunggu le kawan ni..... jangan tinggal daku tau......... Crying or Very sad Crying or Very sad
Kawan cuma ader Trajet..... jet tak dok jadi slow la sikit.... he he he

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Thu Sep 23, 2010 12:44 pm

Cik_N wrote:
MD wrote:

kebiasaan - lelaki yang bedebor sbb nak bersoal jawab hehehehe....

koi ni berdebo nok jumpe rodong2 jer..hehe

pulok...hehehe

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  koy101 on Fri Sep 24, 2010 4:01 am

ainie rashid wrote:
MD wrote:
koy101 wrote:

Cantekkkkk!!!! aku nunggu benor cadangan tuh.... hehehehe....
MD, aku 'ON'. Kita kenai-kenai kat atas darat lak.... PAs tuh, kita konvoi g makan pree kat Felda Mayam nuh.....

Cadangan RV : pasai takut ramai kekawan xreti area tloh nih... aper kita jumpa kat Stesen ESSO kat bawoh jambatan temerloh nuh, jalan nuju Triang.... Amacam??? Kul 11pg........???? Ader yg brani??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Canteekkk Koy101,

Koy sudah setuju, Anda bagaimana?????

Koy.... lambat ler sikit....
Pertandingan masak saya akan tamat 10.30 am.... kul 11 baru gerak dari kuantan....
Tunggu le kawan ni..... jangan tinggal daku tau......... Crying or Very sad Crying or Very sad
Kawan cuma ader Trajet..... jet tak dok jadi slow la sikit.... he he he

mak aiiii... sis.... lambatnyer..... mao abis dah nasi minyak Cik_N nanti tuh.....
Camni ler.... xadil kalo amik keputusan sendiri nih pasai dah letak dlm tread... keknyer macam xder org jer nak konvoi sama.....
Jadi kita wat camni, aku letak dua keadaan... kalo ramai hok nak g awal... awal ler...
kalo xder org len letak nama... kita g lewat ler...... ala-ala dating gitu.. pasai berdua jer.......

PILIHAN 1 :
RV : Stesen ESSO bawah jambatan Temerloh ( JAlan Triang )
MASA : 11 pagi.. Kumpul.... Gerak 12 tghari...

NAMA :
1. Koy101
2.
3,
4.


PILIHAN 2 :

RV : Stesen ESSO bawah jambatan Temerloh ( JAlan Triang )
MASA : 1tengahari.. Kumpul.... Gerak 1.30 tghari...

NAMA :
1. Koy101
2. Sis Ainie
3.
4.
5.


p/s : pada sesapa hok nak g tp xder kenderaan tuh.... leh naik bas. Call aku kat 01X-XXXXXXX awal-awal... aku g amik laaa... kat stesen bas Temerloh nuh...... pasai aku solo drebor jer... Ader kosong lg 3 ( Aweks diutamakan... hehehehe... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )


Last edited by koy101 on Sat Sep 25, 2010 1:53 pm; edited 1 time in total

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Fri Sep 24, 2010 11:21 am

adooii Koy101...
budiman sungguh aok nih....so pada sape sape yang memerlukan kenderaan tu sila gunakan peluang yang ditawarkan oleh beliau...

p/s - nak gerak dari Esso 1.30pm pun buleh aje...tak jauh dah ke sana kan...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Jeck Sparow on Fri Sep 24, 2010 1:38 pm

MD wrote:
p/s - nak gerak dari Esso 1.30pm pun buleh aje...tak jauh dah ke sana kan...

kalau oakme dr esso 1.30 pukul 2.30 la sampai ker Mayamnyer kalau dah bese jaln boleh la speed sikit tapi hati hati Lembu banyak melintas Jaln tak semena mene.. bissanyer dr Temerloh ke Gugusan Bera ni makan masa 45 minute ikut keadaan Trafic la...

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Fri Sep 24, 2010 4:29 pm

Jeck Sparow wrote:
MD wrote:
p/s - nak gerak dari Esso 1.30pm pun buleh aje...tak jauh dah ke sana kan...

kalau oakme dr esso 1.30 pukul 2.30 la sampai ker Mayamnyer kalau dah bese jaln boleh la speed sikit tapi hati hati Lembu banyak melintas Jaln tak semena mene.. bissanyer dr Temerloh ke Gugusan Bera ni makan masa 45 minute ikut keadaan Trafic la...

tengok kot mana la esok...molek awal la..

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ainie rashid on Fri Sep 24, 2010 8:53 pm

MD wrote:
Jeck Sparow wrote:
MD wrote:
p/s - nak gerak dari Esso 1.30pm pun buleh aje...tak jauh dah ke sana kan...

kalau oakme dr esso 1.30 pukul 2.30 la sampai ker Mayamnyer kalau dah bese jaln boleh la speed sikit tapi hati hati Lembu banyak melintas Jaln tak semena mene.. bissanyer dr Temerloh ke Gugusan Bera ni makan masa 45 minute ikut keadaan Trafic la...

tengok kot mana la esok...molek awal la..


Thanks Koy..... Prihatin jugak mamat sorang ni......
Esok sis try awal.... rasanya paling awal kul 10.30am juga baru leh gerak...
Drebar sis ni slow sikit sebab katanya kalu sis bawak.....giler......
Jadi ....bila sis nak gerak...sis mesej kat koy n Jeck...
p/s : MD n Jeck bagi no phone kat FB please...
Jeck.... sms sis........ tukar phone lagi........... he he he

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  zulkbo on Sat Sep 25, 2010 4:41 pm

koi mintak maaf banyak
tak boleh hadirkan diri
memandangkan koi
kerja..cik_N mesti faham
kan??Lagi satu koi ni
"buruk lantak" sket..makan
banyak,tak boleh bawak majlis..
he he..la la la king

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ainie rashid on Sun Sep 26, 2010 2:49 pm

zulkbo wrote:koi mintak maaf banyak
tak boleh hadirkan diri
memandangkan koi
kerja..cik_N mesti faham
kan??Lagi satu koi ni
"buruk lantak" sket..makan
banyak,tak boleh bawak majlis..
he he..la la la king

Zul.....
Gambar Majlis Perkahwinan yang ditaburi warna ungu.....
Sebab tak pandai nak masuk gambar kat sini.....
Sesapa nak tengok gambor.... gi lah kat FB sis Ainie.... he he he..

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Sponsored content Today at 10:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum