Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

[Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 11:52 am

Syukur Majlis telah selesai...

Terima kasih dan Tahniah pada Pengantin.Terima kasih juga pada rakan2 forumers yang berkesempatan untuk datang pada majlis perkahwinan Cik N, diantaranya Ainie,Koy101,Jeck,Marina dllnya...kerana majlis ini akhirnya kita dapat juga bertemu muka...walaupun dapat berjumpa untuk seketika pun dikira sudah memadai kerana sebelum ini hanya ''berjumpa'' di forum sahaja.Harap kita dapat berjumpa lagi di lain masa dan dengan jumlah forumers yang lebih ramai lagi...
Kawan juga ingin memohon maaf sekiranya terkurang bicara,tersalah kata hehehehe....

Akhirnya, sekali lagi PCC dan seluruh warganya mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Cik N & Suami...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:01 pm



Ainie bersama Koy101

p/s - Koy kabo belakang dia ada pisau... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Jeck Sparow on Mon Sep 27, 2010 12:04 pm

kawan nak mohon maaf bebanyok secara terbuka nie kpada rakan rakan PCC yang sanggup menunngu sunguhpun agak terlambat kawan tiba di Majlis nie..sungguh pun paling dekat tapi palong lambat hehehe.....kata pepatoh Better late then Never so sweett dapat jumpa u all face tu face next time kalau berpeluang kita bertemu kembali..aminnnn
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:07 pm



Pengantin sedang bersantap - Selamat Pengantin Baru Cik_N dan Suami !!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:13 pm



PCCians bersama Pengantin
p/s - Jeck dan Marina tiada dalam gambar....


_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ozzy on Mon Sep 27, 2010 12:17 pm

MD wrote:

Ainie bersama Koy101

p/s - Koy kabo belakang dia ada pisau... Laughing

Photo yang menjadi tumpuan...lerekan senyuman seperti sehati sejiwa..boleh walimatul urus urus pak...ehemmmm

Laughing
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:17 pm

Jeck Sparow wrote:
kawan nak mohon maaf bebanyok secara terbuka nie kpada rakan rakan PCC yang sanggup menunngu sunguhpun agak terlambat kawan tiba di Majlis nie..sungguh pun paling dekat tapi palong lambat hehehe.....kata pepatoh Better late then Never so sweett dapat jumpa u all face tu face next time kalau berpeluang kita bertemu kembali..aminnnn

last kawan mendarat di Bera 2007,lame tu...

perjalanan semalam lancar,

p/s - kawan turut dibekalkan satu set radio oleh Koy101, dapat berkomunikasi dengan dia sepanjang perjalanan menuju ke lokasi...[ anok kawan cakap macam Gerak Khas The Movie doh... Laughing ],

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  zulkbo on Mon Sep 27, 2010 12:24 pm

ermmm...
mana mua pengantinnya
he he.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:24 pm



Koy101,Ainei & Cik_N

p/s - Koy banyak bergambar - katenya nok ambik berkat dari pengantin [ untuk majlis dia akan datang...


_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  zulkbo on Mon Sep 27, 2010 12:28 pm



Koi dengan rasa rendah
diri bawak ke sini sekeping
sbb ada warga PCC ..he he



***gambar sumbangan FB Cik Ainie...tak suka kabor,koi deleted.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Jeck Sparow on Mon Sep 27, 2010 12:31 pm

Comei Comei Belake......... :Very Happy
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:32 pm

Zul,
credit pada Ainie sebab dia bawak kamera...hehehe

p/s - Cik N, kala ade gambo berkaitan dari photog. semalam tu nanti aok boleh post disini....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 12:33 pm

ozzy wrote:
Photo yang menjadi tumpuan...lerekan senyuman seperti sehati sejiwa..boleh walimatul urus urus pak...ehemmmm

Laughing

hehehhe....memang betul

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  zulkbo on Mon Sep 27, 2010 12:38 pm

bio lah..enggang sama enggang
bujang sama bujang..sapa nak marah
la la la..hu hu.. I love you

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ozzy on Mon Sep 27, 2010 12:41 pm

MD wrote:

Koy101,Ainei & Cik_N

p/s - Koy banyak bergambar - katenya nok ambik berkat dari pengantin [ untuk majlis dia akan datang...


Hok ni pun sepadan juge...ish ish..ish...buleh mulakan rundingan doh ni..nampok kena belaka..hehe Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Cik_N on Mon Sep 27, 2010 12:59 pm

Salamun alaikum rodong2.. first off all.. koi nok ucpkan terima kasih bebanyok kpada wrga PCC terutama nya pada encik MD n family, kak JECK & Kak Marina dan pasangan paling ceria Sis Ainie dan encik KOY (ehem2) yg dr jauh meluangkan masa dtg ke kenduri koi yg x seberapa itu(memang koi sgt teruja dgn kehadiran kalian )..minta maaf jika ada kekurangan yg terlepas pandang serta salah n silap di sepanjang majlis berlansgung..dan di harapkan majlis walimah ini menjadi batu loncatan dan semangat serta suntikan kepada rakan2 yg lain utk mengikuti jejak langkah seperti saya...hehehe...saya akhiri dengan 2 rangkap pantun:

Dr bentong pergi ke kuantan...
hajat di hati nak cari budu
kami di sini memberi sokongan
apa lagi nak di tunggu-tunggu????...

Ikan patin Ikan Yu,
Terima Kasih & TQ...
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 1:07 pm

Cik N,
Bukan takat batu loncatan dah....[ deme dah plan tarikh tu...hehehe ]

p/s - pada rakan forumers yang lain pun sama,sekiranya ingin melansungkan majlis perkahwinan sila post di forum...Insya Allah mana mana kengkawan yang free tu boleh datang memeriahkan majlis,Insya Allah

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Yassin on Mon Sep 27, 2010 1:14 pm

[quote="ozzy"][quote="MD"]


Hensem sunnguh yang berdiri berlakang tu yeek... Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Yassin on Mon Sep 27, 2010 1:16 pm

[quote="ozzy"][quote="MD"]

Kawan nengok gambo mmg secocok benor ada KESERASIAN aje Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ozzy on Mon Sep 27, 2010 2:01 pm

[quote="Yassin"][quote="ozzy"]
MD wrote:

Kawan nengok gambo mmg secocok benor ada KESERASIAN aje Razz

Boleh doh kabor ke orang kampung ..hehe Very Happy

P/S - Selamat pengantin ye..cik Ainie pulok yg kena hehe....
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 6:02 pm

hala balik...sempat kawan singgah kat Bera waterfront...
lepas tu sempat jugak singgah kat orang meniaga patin sangkor tu...

p/s - molek dah jalan ke Bera...tar siap,cuma line belum siap sepenuhnya...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ainie rashid on Mon Sep 27, 2010 6:36 pm

Cik_N wrote:Salamun alaikum rodong2.. first off all.. koi nok ucpkan terima kasih bebanyok kpada wrga PCC terutama nya pada encik MD n family, kak JECK & Kak Marina dan pasangan paling ceria Sis Ainie dan encik KOY (ehem2) yg dr jauh meluangkan masa dtg ke kenduri koi yg x seberapa itu(memang koi sgt teruja dgn kehadiran kalian )..minta maaf jika ada kekurangan yg terlepas pandang serta salah n silap di sepanjang majlis berlansgung..dan di harapkan majlis walimah ini menjadi batu loncatan dan semangat serta suntikan kepada rakan2 yg lain utk mengikuti jejak langkah seperti saya...hehehe...saya akhiri dengan 2 rangkap pantun:

Dr bentong pergi ke kuantan...
hajat di hati nak cari budu
kami di sini memberi sokongan
apa lagi nak di tunggu-tunggu????...

Ikan patin Ikan Yu,
Terima Kasih & TQ...


Waalaikummussalammmm.....

Mintak lalu sikit ek......
Begitu ler banyok gambor pengantin kawan amek...... awat la gambar hok tu jugok MD copy..... Shocked Shocked

Hilang nak sakat pengantin........ awat ler kawan pulok yang kena...... ih ih ih...
Dok patut .... dok patut...... Embarassed Embarassed

Selamat Pengantin Baru Pn N..... Maaf ler semalam Photgrfer awok tu asyik ikut sis......
Asyik amek gambor sis jer........ dah kena tegur banyok kali baru gi cari awok....... maaf ler yer.... hu hu hu... la la la scratch scratch lol! lol!
avatar
ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  ainie rashid on Mon Sep 27, 2010 6:40 pm

MD wrote:hala balik...sempat kawan singgah kat Bera waterfront...
lepas tu sempat jugak singgah kat orang meniaga patin sangkor tu...

p/s - molek dah jalan ke Bera...tar siap,cuma line belum siap sepenuhnya...

MD: kami siap berpoossssiiinggg lagi kat situ.... he he he
Tapi sebelum sampai umah pengantin ler......bukti sampai Bera... he he he.... Very Happy Very Happy Very Happy
Cumer semlm air sungai tu lebih keruh dr air teh tarik....... pencemaran ... pencemaran Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  MD on Mon Sep 27, 2010 6:48 pm

Ainie,
cer aok baca ayat Puan N ....hehehehe,bukan main lagi tu mengene ke orang....debor dia dah abih...

p/s - air keruh amat,lanjutan dari hujan di hulu sungai...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Awangmaseru on Mon Sep 27, 2010 6:58 pm

Tahniah cik N ...selamat menempuh alam berumahtangga.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: [Selepas & Gambar] WALIMATUL URUS | وليمة العروس

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum