Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 4:17 pm

kalau macam pes ngan herba tu jenama apa? amiklah gambar sket kak....

kalau untuk delivery, baper pulak kosnya...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  MD on Tue Oct 13, 2009 4:20 pm

kawan pulok yg ketagih makan ''kek lapis jengka 3''..... Very Happy

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 4:21 pm

MD wrote:kawan pulok yg ketagih makan ''kek lapis jengka 3''..... Very Happy

nak kena promote kek lapis ni....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  MD on Tue Oct 13, 2009 4:23 pm

Deto_8 wrote:
MD wrote:kawan pulok yg ketagih makan ''kek lapis jengka 3''..... Very Happy

nak kena promote kek lapis ni....

ni ketagih tahap TEGAR ni...hahahahaaa...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 4:34 pm

KEK LAPIS ASAM JENGKA 3

Pengedar diperlukan...bukan skim cepat kaya...bukan MLM...bukan network
Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

fadhilat herbs

Post  busy_mummy on Wed Oct 14, 2009 11:12 am

Deto_8 wrote:kalau macam pes ngan herba tu jenama apa? amiklah gambar sket kak....

kalau untuk delivery, baper pulak kosnya...

As'kum, berikut jawapannya;

a) Produk yang saya iklankan Boleh C.O.D. (cash on delivery) jika anda di sekitar Klang, Shah Alam. So no postal or delivery cost.

b) Minuman herba tu jenama Fadhilat Herbs, dihasilkan di Melaka. Anda boleh lihat di www.fadhilat.com. Enclosed herewith sedikit keterangan dan testimoni pengguna dari web tersebut;

Apa Itu Air Fadhilat?
Air Fadhilatialah minuman kesihatan tradisional dengan ramuan herba yang diformulakan daripada tanaman Bunga Catharanthus Roseus dan bijian Java Brucea . Formula ini telah digunakan sejak berzaman dulu untuk tujuan kesuhatan yang lebih baik dan juga sebagai menangani pelbagai masalah penyakit. Kini Fadhilat Herbs telah membuat minuman ini sebagai satu bahan komersil supaya ia dapat memeberi faedah yang boleh digunakan oleh semua golongan.

Catharanthus Roseus
Catharantus Roseus secara umumnya dikenali sebagai Prewinkle ataupun Bunga Kemunting Cina. Tanaman ini dipercayai berasal dari Madagascar dan selalunya tumbuh di kawasan tanah yang berpasir berhampiran dengan pantai.
Menjadi sebahagian daripada aset komesil dalam kesihatan, Catharanthus Roseus yang telah diketahui semenjak zaman dulu kala lagi untuk menghalang dan mengawal penyakit diarrheoa, kencing manis, kanser, alahan kulit, resdung, dan leukimia. Kebiasaannya, penggunaan herba ini memberi kesan yang positif pada penyakit-penyakit tersebut. Kandungan aktif yang terdapat di dalam Catharanthus Roseus termasuk leorosine, norharman, lochnerine, vindolene,akuamine, vincamine, vileurosine dan vincrisine- kandunagn yang biasanya terdapat dalam proses perubatan kimoterapi.

Java Brucea
Java Brucea (Melada Pahit) ialah ramuan herba kayu yang tumbuh di kawasan bermatahari. Seperti Catharanthus Roseus, Java Brucea telah digunakan secara tradisional dalam mengani dan mengawal masalah hypertension, masalah sendi, asma, resdung dan darah tinggi. Sebagai tambahan, herba ini telah terbukti dalam mengani maslah kanser dan buah pinggang.
Penggunaan kedua-dua herba diatas ini telah disokong oleh Institut Sains Biologikal, Universiti Malaya. selaian itu kajiselidik yang dilakukan oleh Institut Kajiselidik Taiwan telah mengesahkan herba ini mampu memusnahkan bakteria yang menjadi penyebab kepada ameobic dysentry. Keberkesanan herba ini juga tela disahkan oleh syarikat farmasi gergasi dari Jerman, Merck semenjak 1901. Buat masa ini, kajiselidik sedang dijalankan oleh saintis Thailand dan Hong Kong untuk mengekstrakkan kandunagn anti-kanser yang terdapat di dalam Java Brucea.


Testimoni Bertulis

NAMA : THAMBY BIN HINDY
UMUR : 74 TAHUN
PEKERJAAN : -
JENIS PENYAKIT : MASALAH JANTUNG
Saya telah di masukkan ke unit rawatan rapi (ICU) selama 10 hari di hospital Melaka. Doktor mengesahkan yang saya mengalami masalah jantung (saluran tersumbat). Doktor juga menasihatkan saya untuk menjalani pembedahan. Sehingga kini, saya masih belum menjalani pembedahan tersebut. Sebelum saya mengamalkan minuman herba ini, saya mudah merasa penat, tidak berupaya melakukan kerja berat dan setiap kali makan serta minum, seolah-olah makanan tersangkut di bahagaian tengah dada. Kini tiada lagi, saya lebih selesa ketika makan dan minum, pernafasan lebih baik, badan menjadi lebih ringan. Saya sudah mampu berjalan kaki ke kedai kopi tanpa rasa penat

NAMA : MACHA A/L RAMAN
UMUR : 59 TAHUN
PEKERJAAN : PESARA PEKERJA LADANG
JENIS PENYAKIT : KENCING MANIS
Saya menghadapi masalah kencing manis yang teruk. Bacaan mencecah ke paras 37. Saya juga mengalami masalah darah tinggi, Sebelum ini bacaan adalah 130/180. Saya juga terpaksa menggunakan suntikan insulin 2 kali setiap hari untuk mengawal kencing manis saya. Kini, setelah saya mengamalkan minuman herba dari FADHILAT HERBS sejak 3 bulan lepas, bacaan darah tinggi saya kembali normal iaitu 100/70. Sejak April 2009, saya juga tidak lagi menggunakan suntikan insulin. Ternyata minuman ini mampu mengawal penyakit kencing manis saya. Kini saya bebas mengambil sebarang ubat dari hospital maupun dari klinik. Namun, saya benar-benar gembira, saya tidak lagi menggunakan suntikan insulin yang mana sebelum ini saya benar-benar tidak gembira melakukanya. Badan merasa lebih sihat. Saya juga mengalami masalah rasa sakit di bahagian perut sejak saya melakukan pembedahan akibat gastrik. Kini, rasa sakit-sakit di bahagian tersebut sudah tiada lagi. Saya benar-benar merasa selesa.

NAMA : EN RAHIM BIN OSMAN
UMUR : 65 TAHUN
PEKERJAAN : PESARA SWASTA
JENIS PENYAKIT : MASALAH STROKE
Saya mengalami masalah stroke. Tangan kiri tidak mampu diangkat. Kini sudah ada pemulihan. Saya sudah mampu mengangkat tangan saya sedikit. Jari tangan kiri saya dahulu juga tidak boleh bergerak. Kini sudah mampu bergerak sedikit. Rasa lemah bahagian kaki semakin berkurangan. Saya sudah berani untuk berjalan & berdiri lebih lama. Selain daripada itu, pernafasan lebih lancar, badan rasa lebih cergas dan sistem pembuangan air kecil dan besar lebih lawas. Saya juga mengalami masalah darah tinggi. Kini bacaan darah tinggi saya lebih stabil berbanding sebelumnya. Saya sudah mengamalkan minuman ini sejak Mac 2009 iaitu kira-kira 4 -5 botol sebulan.

NAMA : PUAN LIJAH BINTI OMAR
UMUR : 40 TAHUN
PEKERJAAN : -
JENIS PENYAKIT : SAKIT DARAH TINGGI
Saya mempunyai masalah darah tinggi. Bertahun-tahun mengamalkan ubat dari hospital kerajaan. Bermula dari kejadian saya dimasukkan ke hospital selama 4 hari, akibat tekanan terlalu tinggi iaitu bacaan bawah mencecah 240. Selama 3 minggu saya mengamalkan ubat dari 3 buah klinik swasta, namun bacaan tidak juga menurun. Saya ke klinik kerajan setiap 2 hari untuk mengambil bacaan tekanan darah tinggi. Doktor mengesahkan yang tekanan darah tinggi saya masih diparas yang amat tinggi. Namun, setelah mencuba minuman herba ini , bacaan darah tinggi saya kembali normal sebaik saja saya menghabiskan minuman ini sebanyak 2 botol. Sehingga sekarang, masih meneruskan minuman ini. Saya juga mengalami masalah buang air besar. Dahulu, setiap 2 hari atau 3 hari sekali. Sekarang 2 kali setiap hari. Badan juga menjadi lebih ringan. Selain itu, saya sebelum ini pernah terbabit dalam kemalangan. Apa yang saya perhatikan, luka kemalangan juga cepat kering, Alhamdulillah..

NAMA : EN AZHAR BIN MAHAT
UMUR : -
PEKERJAAN : -
JENIS PENYAKIT : GAOT
Penyakit gaot yang saya alami telah hampir tiga tahun. Selama ini saya hanya mengamalkan ubat yang diambil dari hospital kerajaan. Walau bagaimanapun, saya masih kerap mengalami rasa sakit di bahagian tapak kaki terutama ketika berjalan serta sakit di bahagian sendi kaki. Alhamdulillah, sejak mengamalkan minuman air FADHILAT HERBS ini, masalah gaot saya sudah tiada lagi. Saya dapati, sebaik saja habis 3 botol, tanda-tanda penyakit gaot semakin berkurangan. Saya tidak lagi mengambil ubat dari hospital. Selain dari itu, minuman ini juga menjadikan badan saya lebih ringan, lebih bertenaga dan senang untuk bangkit dari tidur juga ketika mendirikan solat kerana saya mempunyai berat badan yang berlebihan. Selain itu, saya juga merasakan pernafasan menjadi lebih baik dan tidak cepat penat semasa melakukan kerja berbanding sebelum ini.

NAMA : MR REGUNATHAN S/0 C RAMAN.
UMUR : 52 TAHUN
PEKERJAAN : -
JENIS PENYAKIT : MASALAH JANTUNG
Saya mengalami masalah jantung sejak tahun 2002 dan dinasihatkan menjalani pembedahan pada tahun yang sama di Institut Jantung Negara. Mengamalkan yoga dan menjalani pemeriksaan pakar jantung setiap 2 bulan. Sejak mengamalkan minuman ini, badan saya merasa lebih cergas dan pernafasan lebih baik. Sistem pelawasan juga bertambah baik. Saya menasihatkan kepada mereka yang telah membuat pembedahan CORONARY ANGIOGRAM AND ANGIOPLASTY, minuman ini baik untuk pernafasan dan kecerdasan anda.

NAMA : MANIAM A/L RAMASAMY
UMUR : 49 TAHUN
PEKERJAAN : PENGUSAHA RESTORAN
JENIS PENYAKIT : KENCING MANIS
Saya mengalami masalah kencing manis selama 14 tahun. Bacaan tidak pernah kurang daripada 18. Sebelum ini mengamalkan ubat yang diberi dari pihak hospital. Saya mengambil 4 biji sehari. Sejak mengamalkan air minuman FADHILAT HERBS, bacaan kencing manis menunjukkan bacaan kepada 7-8. Badan rasa lebih cergas, tidak mudah letih. Saya sudah mula berani mengurangkan pengambilan ubat dari hospital daripada 4 biji kepada 2 biji sehari.

NAMA : Dr. Rabiha Binti Mohd Alip
UMUR : 33 TAHUN
PEKERJAAN : Doktor Pakar - Jabatan Kecemasan (HUSM)
JENIS PENYAKIT : MASALAH KELETIHAN, MIGRAIN, SENGGUGUT & BISA-BISA BADAN
Saya telah mengamalkan minuman herba rumusan khas daripada FADHILAT HERBS sejak setahun yang lalu. Setelah mengambil minuman ini sebagai amalan harian saya merasakan perubahan yang positif terhadap masalah keletihan, migrain, senggugut dan bias-bisa badan yang saya alami sejak 7 tahun yang lalu berkurangan. Saya mencadangkan kepada sesiapa yang ada mengalami masalah yang sama bolehlah mencuba minuman rumusan herba air FADHILAT ini, Insya'Allah semoga masalah kesihatan anda akan bertambah baik.

NAMA : ADIK NORASYIQIN BINTI ZULKARNAIN
UMUR : 10 TAHUN
PEKERJAAN : -
JENIS PENYAKIT : MASALAH LELAH DAN ASMA
Saya Mengalami masalah lelah dan asma sejak berumur 1 tahun. Purata ke hospital atau klinik adalah 2 atau 3 kali sebulan. Namun sejak 1 tahun yang lepas, saya tiada lagi mengalami masalah tersebut sejak mengamalkan minuman herba kemunting cina dan melada pahit.

NAMA : PUAN ZABEDAH BINTI ABD. MAJID
UMUR : 68 TAHUN
PEKERJAAN : PESARA
JENIS PENYAKIT : DENGGI BERDARAH
Pada pertengahan bulan Mac 2008, saya sakit demam denggi berdarah dan dimasukkan ke hospital selama 3 minggu dan seminggu di ICU. Badan dan anggota saya membengkak dan paru-paru saya berkuman. Setelah keluar hospital, badan lemah, tidak kuat berjalan dan sendi rasa ketat. Saya menggunakan kerusi roda untuk bergerak. Setelah diberikan air FADHILAT HERBS badan rasa ringan, saya berpeluh dengan banyak di kepala dan badan dan kerap buang air kecil. Alhamdulillah, kini saya beransur sihat

c) Pes mi rebus dan pes mi bandung adalah dibuat oleh mak sedara kenalan saya di muor, johor. Industri di dapor umah dia je. Tak boh jenama lagi.

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  busy_mummy on Wed Oct 14, 2009 11:15 am

Deto_8 wrote:KEK LAPIS ASAM JENGKA 3

Pengedar diperlukan...bukan skim cepat kaya...bukan MLM...bukan network
Laughing

As'kum,

a) Berapa harga kek lapis asam jengka 3 ni?
b) Size kek?
c) Syarat2 utk jadi pengedar? Brp. minimum pembelian?
d) Testimoni dan gambo?

thnks & rgds.

..rin (cendana_az@yahoo.com)

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Pes Mee Bandung

Post  busy_mummy on Wed Oct 14, 2009 11:23 am

Anda tak perlu ke Muor kalo nak makan mee bandung!
Meh beli dgn saya. 1 paket RM5 sahaja. berat bersih +/-250gm.


PES MEE BANDUNG

Bahan A
Air (ikut citarasa kepekatan kuah yang diingini)
1 paket Pes Mee Bandung

Bahan B
Daging/ayam/daging & ayam kisar
Udang/Sotong
Fish Ball/Fish Cake
Sawi
Tauhu
11/2 paket Mee Kuning (dicelur)

4 biji telur - Panaskan air sehingga mendidih, masukkan telur sebiji demi sebiji sehingga separuh masak dan angkat. Letakkan telur di atas hidangan mee.

Cara-cara
1. Didihkan air di dalam periuk lalu masukkan Pes Mee Bandung. Kacau sehingga pes tersebut larut dan hancur. Biarkan kuah mendidih. (Tidak perlu ditambah garam atau sebarang perasa).
2. Setelah mendidih, masukkan Bahan B. Biarkan beberapa minit.
3. Sediakan mee yang telah dicelur dan telur di dalam pinggan hidangan.
4. Tuangkan kuah yang telah mendidih ke atasnya.
5. Nikmati ketika masih panas. Enak juga jika ditambah tomato (dibelah 4), cili jeruk, hirisan daun bawang, bawang goreng atau hirisan cili hidup.

* Dijamin halal, keluaran bumiputera.


Pagi ni bawa sampel ke tempat koje. Maaf, tak sempat nak amek gambo.. dah abeh member2 mkn.

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Wed Oct 14, 2009 3:49 pm

busy_mummy wrote:
Deto_8 wrote:KEK LAPIS ASAM JENGKA 3

Pengedar diperlukan...bukan skim cepat kaya...bukan MLM...bukan network
Laughing

As'kum,

a) Berapa harga kek lapis asam jengka 3 ni?
b) Size kek?
c) Syarat2 utk jadi pengedar? Brp. minimum pembelian?
d) Testimoni dan gambo?

thnks & rgds.

..rin (cendana_az@yahoo.com)

rege RM25 je kak...beratnya 1kg...syarat tu kawan melawok aje...

]nak amik gambor payohlah sket sebab nak kena tunggu balik jengka...biasanya bila balik ke sana memang ada tempahan dari geng2 Shah Alam...

kalau market kat jengka tu ADUN Kuala Sentul + staff tak pernah miss order

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  MD on Wed Oct 14, 2009 3:52 pm

bussy_mummy,
kalau nak tau testimonial kek lapis jengka 3 tanya MD.... Very Happy

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  busy_mummy on Wed Oct 14, 2009 5:19 pm

bagi la testimoninya..
kek lapis asam jengka 3 nih.. yg taruk asam duit2 tu ya?

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 41
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Wed Oct 14, 2009 5:21 pm

busy_mummy wrote:bagi la testimoninya..
kek lapis asam jengka 3 nih.. yg taruk asam duit2 tu ya?

iye kak...

MD, sila bagi testimoni...kalau kawan bagi kang bias pulak
Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  MD on Wed Oct 14, 2009 5:28 pm

Deto_8 wrote:
busy_mummy wrote:bagi la testimoninya..
kek lapis asam jengka 3 nih.. yg taruk asam duit2 tu ya?

iye kak...

MD, sila bagi testimoni...kalau kawan bagi kang bias pulak
Laughing

walaupon kawan tak reti memasak...tapi bab makanan ni kawan utamakan beberapa perkara, antaranya R&R - Rasa dan Rupa

untuk Kek Lapis Jengka 3
Rasa - 9/10
Rupa - 9/10
tak rugi mencuba [ ini bukan iklan hehehehe...]

- ni akibat kerap tengok AFC Channel 703 hehehehee

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iseymiyaki on Wed Nov 18, 2009 5:10 pm

Assalamualaikum

kat sini koi nak kongsi kepada rodong2 koi seme.

kepada sesapa yang nak rasa kerepek aneka kerepek leh la ngoda ngan kawan sebab nye ada pakej menarik pakej kerepek nie..

klu rodong2 seme nak tau koi leh cerit alebey lanjut..
leh email ke koi.

aingudiq@gmail.com

perkenal jer diri dari PCC insyaAllah ada supprise hehehhe

koi juga leh supply kerepek dengan kuantiti yang banyk untuk peniaga2 kecil. kakitangan kerajaan
pakej borong pun ada ..
macam2 ado....

* koi jugak ada suplykan ikan perkasam spesell nyerr utuk aok me ..

berminat kontek jer koi nie hehehe Smile dont woory spesel price untuk former pcc.. Very Happy

* koi juga ada mneyediakan perkhidmatan fotografi perkahwinan... spesel untuk geng2 PCC
koi juga ada .... hehehe bnyk toiiiiii
per2 hal contact jer koi untuk maklumat lanjut

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  WADY on Wed Nov 18, 2009 6:06 pm

heheheh....is dh start bisness......

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iseymiyaki on Thu Nov 19, 2009 8:54 am

WADY wrote:heheheh....is dh start bisness......

bisnes smbl nolong rodong2 seme.. sesapa berminat kontek je koi hehehe ada mende menarik yang koi nak bgtau hehhehe..... dengan kerepek pun boley buat duit... Smile Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Thu Nov 19, 2009 9:01 am

iseymiyaki wrote:
WADY wrote:heheheh....is dh start bisness......

bisnes smbl nolong rodong2 seme.. sesapa berminat kontek je koi hehehe ada mende menarik yang koi nak bgtau hehhehe..... dengan kerepek pun boley buat duit... Smile Very Happy

bgtau list rege lah...senang nak mengorder nanti

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iseymiyaki on Thu Nov 19, 2009 9:05 am

Deto_8 wrote:
iseymiyaki wrote:
WADY wrote:heheheh....is dh start bisness......

bisnes smbl nolong rodong2 seme.. sesapa berminat kontek je koi hehehe ada mende menarik yang koi nak bgtau hehhehe..... dengan kerepek pun boley buat duit... Smile Very Happy

bgtau list rege lah...senang nak mengorder nanti

sok emai koi jer nnt koi leh bagi plan startegi dia hehehhe..

koi mula inag nak masuk kat sini tapi cam tak maniss jerrr konker sowang.. hehe koi bgtau jer info kat sini aok email koi.. insyaAllah koi bag penerangan pjg lebor heheheh.. dok gitu aok me... Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Deto_8 on Thu Nov 19, 2009 9:06 am

tak de halnya aok nak konker sorang2..yang lain diam aje...baik aok amik peluang ni

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iseymiyaki on Thu Nov 19, 2009 9:09 am

Deto_8 wrote:tak de halnya aok nak konker sorang2..yang lain diam aje...baik aok amik peluang ni

ehh jagnn gituuu.. aok nye.. koi nie suka berkongsi hehhehe... sama2 merasai huhuhu..
yang sikit sama dirasai.. yang banyak sama di nikmati... kekeke bepuisi plak la koi nie huhuh Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iyul8386 on Tue Dec 01, 2009 12:09 pm

dapat kan produk pendidikan 'score A' dr kawan.

iyul8386
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 114
Points : 118
Join date : 16/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  dariezfaiq on Sat Dec 12, 2009 2:43 am

SALAM SUMER....
Koy ade buat promosi sempena musim2 org kawen ni....
1.TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 1000BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.00 SEBEKAS(rege koy RM1.50,harga pasaran RM2 - RM2.50)



DAPAT PERCUMA :
KEK PERKAHWINAN BERUPA KEK COKLAT MOIST 2KG++ BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ATAS PAPAN KEK BESAR, DIKELILINGI 16 BJ COKLAT MOIST CUPCAKE BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ANDA – BERNILAI RM80.00.


2.ANDA TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 600BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.20 SEBEKAS

ANDA DAPAT PERCUMA :
1 SET CUPCAKE HANTARAN 25BJ BERNILAI RM43.00
BERHIAS RIBEN ORGANZA DAN BUNGA IKUT TEMA MAJLIS


kalo minat,helo jek kat koy yek....019-9027926...

dariezfaiq

Posts : 4
Points : 4
Join date : 11/12/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iseymiyaki on Fri Apr 02, 2010 11:11 am

aok email kawan..
gudiqcrew@gmail.com


dariezfaiq wrote:SALAM SUMER....
Koy ade buat promosi sempena musim2 org kawen ni....
1.TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 1000BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.00 SEBEKAS(rege koy RM1.50,harga pasaran RM2 - RM2.50)



DAPAT PERCUMA :
KEK PERKAHWINAN BERUPA KEK COKLAT MOIST 2KG++ BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ATAS PAPAN KEK BESAR, DIKELILINGI 16 BJ COKLAT MOIST CUPCAKE BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ANDA – BERNILAI RM80.00.


2.ANDA TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 600BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.20 SEBEKAS

ANDA DAPAT PERCUMA :
1 SET CUPCAKE HANTARAN 25BJ BERNILAI RM43.00
BERHIAS RIBEN ORGANZA DAN BUNGA IKUT TEMA MAJLIS


kalo minat,helo jek kat koy yek....019-9027926...
Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  amienski on Fri Apr 02, 2010 11:45 am

dariezfaiq wrote:SALAM SUMER....
Koy ade buat promosi sempena musim2 org kawen ni....
1.TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 1000BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.00 SEBEKAS(rege koy RM1.50,harga pasaran RM2 - RM2.50)



DAPAT PERCUMA :
KEK PERKAHWINAN BERUPA KEK COKLAT MOIST 2KG++ BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ATAS PAPAN KEK BESAR, DIKELILINGI 16 BJ COKLAT MOIST CUPCAKE BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ANDA – BERNILAI RM80.00.


2.ANDA TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 600BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.20 SEBEKAS

ANDA DAPAT PERCUMA :
1 SET CUPCAKE HANTARAN 25BJ BERNILAI RM43.00
BERHIAS RIBEN ORGANZA DAN BUNGA IKUT TEMA MAJLIS


kalo minat,helo jek kat koy yek....019-9027926...

ni boley buat komplot ni Very Happy

amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  iseymiyaki on Tue Apr 06, 2010 12:35 pm

iseymiyaki wrote:aok email kawan..
gudiqcrew@gmail.com


dariezfaiq wrote:SALAM SUMER....
Koy ade buat promosi sempena musim2 org kawen ni....
1.TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 1000BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.00 SEBEKAS(rege koy RM1.50,harga pasaran RM2 - RM2.50)



DAPAT PERCUMA :
KEK PERKAHWINAN BERUPA KEK COKLAT MOIST 2KG++ BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ATAS PAPAN KEK BESAR, DIKELILINGI 16 BJ COKLAT MOIST CUPCAKE BERHIAS BUTTERCREAM IKUT TEMA MAJLIS ANDA – BERNILAI RM80.00.


2.ANDA TEMPAH CUPCAKE BERHIAS AISING BUTTERCREAM 600BJ DALAM CASING DOME, HANYA RM1.20 SEBEKAS

ANDA DAPAT PERCUMA :
1 SET CUPCAKE HANTARAN 25BJ BERNILAI RM43.00
BERHIAS RIBEN ORGANZA DAN BUNGA IKUT TEMA MAJLIS


kalo minat,helo jek kat koy yek....019-9027926...
Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Mini Uptown & Downtown [Jom Bisnes kat sini]

Post  Sponsored content Today at 12:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum