Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

View previous topic View next topic Go down

PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  sal63 on Fri Oct 15, 2010 12:03 pm

assalamualaikum,

KINI AMALAN BERTUNGKU MENJADI LEBIH MUDAH DENGAN MENGGUNAKAN BANTAL PANAS Amalan menjadi lebih sistematik dan lebih bersih Tidak perlu membakar tungku lagi Tidak perlu menunggu lama untuk tungku panas Tungku senang dibawa ke mana mana Tungku boleh dipanaskan bila-bila masa Suhu tungku yang tidak merbahaya .
Permintaan tungku letrik/tungku moden ini sungguh menggalakkan,. yg masih belum memilikinya, cepat buat pesanan..... sementara stok masih ada...
Boleh di jadi kan hadiah kepada orang yang di sayang ISTERI atau pun IBUBAPA

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang.
4. Melegakan masalah sengugut
5. Membantu mengurangkan berat badan.
6. Membantu menghilangkan lenguh-lenguh kaki dan sakit pinggang
7. Melegakan masalah perut angin/kembung.

harga murah RM40 !!!! sahaja . Penghantaran melalui pos di sediakan pos biasa +$5 pos laju + $10.
BERMINAT MENJADI PENGEDAR HARGA BORONG BOLEH DI RUNDING SILA SMS/CALL NO DI BAWAH

BERMINAT !!! CONTACT ZUL/SAL 019-7502212/019-3030978
atau sila lawati http://www.mytungku.blogspot.com/





sal63

Posts : 6
Points : 8
Join date : 15/10/2010

http://www.mytungku.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  SailorMoon on Fri Oct 15, 2010 3:48 pm

aritu mak sya ade beli bantal panas ni...
mmg ok la,boleh ilangkan lenguh2..
tp baru ni dh xleh cas...x nyala lampu merah tu...
nape yek?
boleh beli waya tu jer ke?

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  Yassin on Fri Oct 15, 2010 4:35 pm

koi takut ngat gune bender letrik nie silap-silap kejul koi situ Smile
* jgn maroh Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  SailorMoon on Fri Oct 15, 2010 4:48 pm

Yassin wrote:koi takut ngat gune bender letrik nie silap-silap kejul koi situ Smile
* jgn maroh Very Happy

Abg Yassin...hahaha...kinting rambut kena karan yek..
xdok mende lah,pas cas tu bru guna..tutup la suis letrik te..
tp koi pelik yg kat umoh koi cpt ngat rosak...
kusi urut pun dh rosak..

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  Yassin on Fri Oct 15, 2010 4:53 pm

SailorMoon wrote:
Yassin wrote:koi takut ngat gune bender letrik nie silap-silap kejul koi situ Smile
* jgn maroh Very Happy

Abg Yassin...hahaha...kinting rambut kena karan yek..
xdok mende lah,pas cas tu bru guna..tutup la suis letrik te..
tp koi pelik yg kat umoh koi cpt ngat rosak...
kusi urut pun dh rosak..

Koi rasa kala barang taiwan usoh di gebalakan mmg mudah ngat punohnya...cer aok perati ande cop sirim atau negara mana kuar bender te... silap datang pada sebarang golok mmg maru Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  SailorMoon on Fri Oct 15, 2010 4:56 pm

Yassin wrote:
SailorMoon wrote:
Yassin wrote:koi takut ngat gune bender letrik nie silap-silap kejul koi situ Smile
* jgn maroh Very Happy

Abg Yassin...hahaha...kinting rambut kena karan yek..
xdok mende lah,pas cas tu bru guna..tutup la suis letrik te..
tp koi pelik yg kat umoh koi cpt ngat rosak...
kusi urut pun dh rosak..

Koi rasa kala barang taiwan usoh di gebalakan mmg mudah ngat punohnya...cer aok perati ande cop sirim atau negara mana kuar bender te... silap datang pada sebarang golok mmg maru Very Happy

bantal panas tu kala x silap brand China..
tp mmg ok la...ilang lenguh2...kalau pms pun boleh guna tu..lega..
kusi urut tu brand hat salu kuor tb..malas nk ngabonyer..
keknyer drp 6 fungsi urut dh tggal 5 jer...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  sal63 on Mon Oct 18, 2010 11:28 pm

salam sailor moon...kalau lampu tak nyala cuba lah check dulu samaada wayar tu 'contact' betul2 tak ngan bantal tu... kadang2 tu wayar tu longgar. kalau wayar rosak.. bole di ganti harga nya 5 rgt. tq.

bantal ni mmg guna letrik, tapi jangan lah di guna semasa bantal ni sedang di charge, pas dah cukup panas, cabut lah wayar nya, dan baru lah di gunakan dgn selamat. insyaallah. Serupa juga dgn hp , kita juga dinasihatkan jgn menggunakan gadget tu semasa di charge.
wallahualam.

sal63

Posts : 6
Points : 8
Join date : 15/10/2010

http://www.mytungku.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  sal63 on Mon Oct 18, 2010 11:35 pm

salam , sebenar nya barang2 letrik ni tak leh nak katalah..kan , kadang2 tu jenama yang gah pun ada masalah juga. Kekadang tu kita beli brg letrik ni ikut nasib gak. ya dok..
Bantal panas yang saya jual ini dari TAIWAN.
wallahualam.

sal63

Posts : 6
Points : 8
Join date : 15/10/2010

http://www.mytungku.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  Yassin on Tue Oct 19, 2010 12:13 am

agoknya kalau ada batal peluk letrik sedap juga yeek peluk musim hujan Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  sal63 on Tue Oct 19, 2010 10:47 am

cuba lah satu che yassin. dah cuba nanti boleh lah promote lak kat jerantut. boleh gak jadi pengedar kat jerantut pulak ka?

sal63

Posts : 6
Points : 8
Join date : 15/10/2010

http://www.mytungku.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  amienski on Tue Oct 19, 2010 11:05 am

nak test la "D

amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  sal63 on Tue Oct 19, 2010 11:14 am

Kempen satu rumah satu bantal panas......kenapa? Ianya mudah di gunakan, caj dalam masa 5 - 8 minit, bantal ini sudah boleh di gunakan untuk melegakan kembung perut, senggugut @ period pain, kaki terseliuh @ bengkak selepas petang tadi main bola, lenguh2 badan selepas meeting yg panjang, sendi2 sakit, sakit belakang, sakit bahu selepas pemanduan yg lama, kembung angin, isteri baru lepas bersalin dan lain2 ..... heat therapy yg mudah dan berkesan....sesuai utk semua seisi keluarga.......dapatkannya sekarang dgn corak dan warna yg menarik!!! Pelaburan anda yg sangat berbaloi dgn masa dan wang anda!!!


harga murah RM40 !!!! sahaja . Penghantaran melalui pos di sediakan pos biasa +$5 pos laju + $10.

BERMINAT !!! CONTACT ZUL/SAL 019-7502212/019-3030978
atau sila lawati http://www.mytungku.blogspot.com/

sal63

Posts : 6
Points : 8
Join date : 15/10/2010

http://www.mytungku.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PENDAPATAN SAMPINGAN !!! TUNGKU LETRIK !!!

Post  Sponsored content Today at 11:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum