Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

mencari keje ...area pahang

View previous topic View next topic Go down

mencari keje ...area pahang

Post  4biru90 on Thu Nov 11, 2010 12:06 pm

salam rodong2 sekelian..

kalau ada info kejer area pahang dlm bidang teknikal minta kabor ler ker koi.
sblm ni koi keje dlm bidang instrument (lab) oil and gas.hampir 10 thn kat company lama.koi diploma mekanikal holder.
skrg ni koi polo keje kontrak kat power plant.
bln 12 ni kontrak hbs dan tak renew.kalau ada keje tak kira ler swatsa atau gomen.pm ler ker koi.
nok balik dok pahang ler pulok.
sekian wassalam.

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: mencari keje ...area pahang

Post  MD on Thu Nov 11, 2010 12:13 pm

kalau aok rajin ke Gebeng,insya Allah ada...

selalu beli paper The Star atau check web pengiklanan jawatan kosong...selamat berjaya..!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: mencari keje ...area pahang

Post  4biru90 on Thu Nov 11, 2010 12:18 pm

MD wrote:kalau aok rajin ke Gebeng,insya Allah ada...

selalu beli paper The Star atau check web pengiklanan jawatan kosong...selamat berjaya..!!

step ni pun koi polo jugek..nak balik motong sawit dah ilang skill..
tq rodong. Smile

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: mencari keje ...area pahang

Post  MD on Thu Nov 11, 2010 12:42 pm

MD wrote:kalau aok rajin ke Gebeng,insya Allah ada...

selalu beli paper The Star atau check web pengiklanan jawatan kosong...selamat berjaya..!!

cube juge di site Tg Agas kat Pekan nu....line line aok jugak tuh...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: mencari keje ...area pahang

Post  Sponsored content Today at 12:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum