Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pengalaman menemani isteri anda

View previous topic View next topic Go down

Pengalaman menemani isteri anda

Post  sumpit on Mon Nov 22, 2010 8:42 am

Alhamdulillah....

Daku bersyukur ke hadrat Ilahi kerana telah mengurniakan zuriat lelaki kepada kami. Tanggal 20112010 jam 8.35 pagi baby boy selamat dilahirkan secara normal di HUSM Kubang Kerian, Kota Bharu.

Biasanya, detik-detik menanti saat kelahiran anak pertama amatlah mendebarkan. Aku pasti dan yakin perasaan itu akan muncul pada semua pasangan yang akan menerima zuriat kelak. jesteru, Aku akan cuba berkongsi pengalaman yang telah aku alami ketika menemani isteriku di LABOUR ROOM.

Aku cuba ingat kembali memori pada tanggal

1711210
Mek Ngah : "Baby ni bila nak kua ni.... sambil tangannya menggosokkan perut isteriku". Aku tersenyum. Lantas isteriku menjawab dengan berseloroh, "Dia nak tunggu makan gulai kot baru la nak kua". Masa ni kan raya haji. So banyak la makan-makan.

18112010
Ada sedikit makan-makan di rumuh Mok Mek. Kami berangkat kira-kira jam 10 pagi. Siap-siap rebus tulang, buat kerabu mangga, celur perut dan tanak nasi. Isteriku hanya membantu serba sedikit sahaja. Dia dah terasa lenguh pinggang. Aku pun membantu jugak sikit-sikit mencelur perut. Tapi banyak membantu ketika makan. Hahahahaha. Sedap tu sup tulang...

Bersambung di www.qalish.com

sumpit

Posts : 1
Points : 3
Join date : 22/11/2010

Back to top Go down

Re: Pengalaman menemani isteri anda

Post  MD on Mon Nov 22, 2010 10:55 am

salam,selamat datang & salam perkenalan...

mohon Tuan/Puan ,sambung kisah dipost-post seterusnya...terima kasih.dalam blog tu takpe lah..

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum