Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Al Ameen enet Komuniti

View previous topic View next topic Go down

Al Ameen enet Komuniti

Post  azman roslan on Tue Jan 18, 2011 9:45 am

Pernah dengar pasal al ameen enet komuniti tak? saya pasti kat belah kuantan dah kecoh pasal benda ni..

Al Ameen enet Komuniti


Apa benda al ameen ni?

Saya bagi contoh mudah. selama anda bayar bil bulanan macam TNB, Astro, Bil Celcom, pernah tak anda dapat komisen? tak pernah kan, hanya sekadar terima kasih saja, betul tak?

Tapi dengan jadi ahli al ameen enet komuniti, anda akan dapat komisen dari setiap pembayaran bil bulanan anda tu. malah bukan setakat bayar bil kalau anda shopping pun dapat komisen..

INGAT!! ini bukan skim cepat kaya atau pelaburan.. kita hanya menjadi ahli al ameen dan berbelanja pastu dapat komisen.. logik tak?


kalau anda rasa lagik mari daftar jadi ahli al ameen enet komuniti. ada banyak lagi keistimewaan nya.. jom daftar di:


Al Ameen enet Komuniti


Kalau sesiapa nak tanya lebih lanjut boleh add ym, email saya di bentong_fc@yahoo.com..

azman roslan

Posts : 3
Points : 5
Join date : 18/01/2011
Location : bentong

http://www.azmanroslan.com

Back to top Go down

Re: Al Ameen enet Komuniti

Post  zulkbo on Wed Jan 19, 2011 1:59 am

MOLEK..pada sapa yang
nak mencari peluang
perniagaan boleh lah
berhubung no di atas.. Arrow

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Al Ameen enet Komuniti

Post  azman roslan on Wed Jan 19, 2011 8:33 am

zulkbo wrote:MOLEK..pada sapa yang
nak mencari peluang
perniagaan boleh lah
berhubung no di atas.. Arrow

terima kasih bro, heheh..

azman roslan

Posts : 3
Points : 5
Join date : 18/01/2011
Location : bentong

http://www.azmanroslan.com

Back to top Go down

Re: Al Ameen enet Komuniti

Post  azman roslan on Thu Jan 20, 2011 8:55 pm

jangan risau al ameen enet komuniti bukanlah:
-skim cepat kaya
-mlm
-sistem kutu
-pelaburan
-program wang pos

apa yang anda perlu buat hanya menjadi ahli al ameen enet komuniti.. banyak kelebihan yang akan anda dapat..

azman roslan

Posts : 3
Points : 5
Join date : 18/01/2011
Location : bentong

http://www.azmanroslan.com

Back to top Go down

Re: Al Ameen enet Komuniti

Post  Sponsored content Today at 5:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum