Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

View previous topic View next topic Go down

MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  cocolie on Mon Jul 06, 2009 10:04 am

APA ITU PROGRAM GIFTING
“Gifting” bermaksud berkongsi hadiah atau pemberian di antara mereka yang yakin kepada hukum alam mengenai konsep sumbangan/pemberian: “Berilah, dan ia akan diberikan kepada anda.”

HUKUM ALAM MENGENAI SUMBANGAN ADALAH SANGAT BERKUASA
Sumbangan (Gifting) bermakna seperti apa yang dimaksudkan …. Memberi sesuatu kepada yang lain tanpa syarat. Pemberian ini mempunyai pelbagai cara, termasuk pemberian dalam bentuk wang. “Memberi” datangnya dari orang-orang yang berkeupayaan dan mempunyai niat untuk membantu orang lain. Mereka yang menerima sumbangan melalui program ini telah dikurniakan sesuatu oleh mereka yang tidak mementingkan diri mereka dengan memberi kepada orang lain.

NOTA: Program Gifting TIDAK melibatkan network marketing, MLM atau sebarang aktiviti perniagaan atau komersial. Tidak ada sebarang transaksi perniagaan, pelaburan atau sekuriti yang terlibat. Gifting tidak mempunyai pengarah syarikat, pegawai, pemegang saham atau prinsipal. Tidak ada keperluan untuk menghadiri sebarang seminar, orang perseorangan hanya perlu melakukan hak mereka untuk bersama-sama mereka yang mempunyai pemikiran yang sama dan saling membantu sesama sendiri untuk mengubah kehidupan mereka.
Program Gifting:

BUKAN perniagaan
BUKAN sebuah syarikat
BUKAN MLM
BUKAN aktiviti komersial
TIDAK mempunyai barangan untuk dijual
TIDAK membayar gaji kepada sesiapa
TIDAK ada seminar untuk dihadiri
ADALAH MELALUI JEMPUTAN SAHAJA!

Apa yang membuatkan gifting sangat berkuasa?

Tanpa sebarang keraguan, program gifting memberikan salah satu cara yang TERPANTAS dan TERMUDAH untuk orang yang biasa-biasa menyelesaikan masalah kewangan mereka melalui teknik sumbangan. HANYA BEBERAPA INDIVIDU yang diperlukan untuk mencapai apa yang memerlukan ribuan orang dalam MLM konvensyenal dan anda dapat melakukan dalam masa yang LEBIH SINGKAT! Gifting tidak memerlukan syarikat, produk atau orang tengah yang biasanya mengambil untung yang besar. 100% pemberian itu diberikan kepada mereka yang paling memerlukan.
Dalam apa juga aktiviti …. anda mendapat kembali apa yang anda usahakan! Sekiranya anda menyertai MANA-MANA peluang perniagaan atau syarikat tetapi tidak berusaha …. Ia tidak akan berhasil! Sama juga dengan mana-mana program gifting, sekiranya anda tidak menjemput rakan-rakan anda, anda tidak akan menerima sebarang sumbangan.

Walaupun program gifting di rencanakan sebegitu rupa agar semua orang menerima sumbangan … BERULANG KALI … amat jelas, sekiranya anda lebih aktif, anda akan menerima faedah yang lebih besar!

DAPAT FAST START DAN GAJI 3X SEBULAN.....

http://manjung-network.blogspot.com atau



layari web diatas atau sms 016-9671551 Surprised [u]http://www.egoldpartners.biz


Last edited by cocolie on Wed Jul 08, 2009 2:52 pm; edited 3 times in total

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  lepat_ubi on Tue Jul 07, 2009 11:49 am

tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima
-what you give, you get back-

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  Deto_8 on Tue Jul 07, 2009 12:16 pm

Harap Cocolie dapat memperkenalkan diri kat topik Salam Perkenalan Ahli Baru....baru lebih manis kalau nak promote business...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  T.O.K.A.N on Wed Jul 08, 2009 4:11 pm

cam best jerrr nie.. Very Happy Laughing

T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

salam sahabat, mari kita bergabung dalam program terbaru...

Post  cocolie on Wed Jul 08, 2009 11:39 pm

Perbezaan Di antara Sedekah, Hadiah Pemberian dan 'Athiyyah

Pemberian itu merangkumi sedekah, hadiah dan 'athiyyah yang mempunyai definisi atau maksud yang hampir sama, cuma yang membezakannya ialah tujuan si pemberi ketika menyampaikan pemberiannya itu. Jika pemberian itu dimaksudkan sebagai satu cara untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT, maka ia adalah sedekah, jika ia dimaksudkan sebagai satu penghargaan, tanda kasih sayang atau pujian, maka ia disebut sebagai hadiah dan jika sebaliknya maka ia hanyalah satu pemberian biasa. (Al-Mausu'ah Al-Fiqhiyah: 26/324)

Sementara yang dikatakan sebagai 'athiyyah itu ada dua macam iaitu pemberian seseorang yang dalam keadaan maradh al-maut atau sakit yang membawa kematian disebut sebagai wasiat, dan 'athiyyah ketika masih hidup sama ada bentuk wakaf, hibah atau hadiah. (Al-Tahzib: 4/509)

Di dalam istilah syara' pula, pemberian itu bolehlah diertikan sebagai suatu perjanjian (aqad) yang memberikan kuasa pemilikan kepada seorang lain tanpa mengharapkan sebarang gantian atau pertukaran ('iwadh), pada ketika orang yang memberi itu masih hidup.

________________________________________________

http://manjung-network.blogspot.com

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Sahabat baru dipersilakan...

Post  cocolie on Wed Jul 08, 2009 11:58 pm

Maaf admin, hanya untuk berkongsi bersama-sama rakan. julung-julung kali dimalaysia...kerana ramai dari kalangan bukan melayu dah menceburi program gifting yg dijalankan antara mereka....Kini bongkarkan kepada semua...

Salam semua, mari gegarkan program terbaru ...kita membantu rakan-rakan dalam permasalahan kewangan..sistem dah disediakan apalagi .konsep gifting yang telah lama wujud dan memberikan kita berkongsi kewangan. keuntungan 100% untuk anda bukan saya. Hanya memberi laluan bagaimana anda ingin membantu tidak kira sesiapa. Bukan perniagaan, Bukan MLM, Bukan Skim Cepat Kaya, Bukan Pelaburan, Konsep perkongsian gifting. Kekuatan disokong oleh Liberty Reserve(yg biasa digunakan oleh FOREX)

Plan Gifting
Kami percaya kami telah mencipta plan yang paling mudah dan ianya adalah yang paling menguntungkan yang pernah dicipta.
Apa yang anda perlukan ialah membuat sumbangan SEKALI sebanyak LR300 (RM1,125) yang perlu anda berikan kepada Pengenal anda. Ini boleh dilakukan dengan hanya mendaftar kerana untuk mendaftar, anda perlu membeli Activation Code yang menggantikan wang tunai sebagai SUMBANGAN anda. Apabila pendaftaran anda berjaya, anda akan menerima e-mail yang mengesahkan perkara tersebut. Anda juga sudah boleh menjemput rakan-rakan anda menyertai DynaDollars dengan memberikan mereka UserId anda.

Anda akan mula menerima sumbangan dari rakan-rakan yang anda kenalkan secara peribadi dan diikuti dengan 3 Pendapatan Bulanan (SMI-1, SMI-2 dan SMI-3). Jadi anda akan menerima fast start dan gaji 3 kali sebulan...tawaran promosi hanya RM130 tapi tiada fast start, hanya gaji 3 kali sebulan.Boleh upgrade dalam sebulan(RM1000). Jika penuh(RM1125) anda akan menerima fast start dan gaji sebulan 3 kali. cepat masih baru di Malaysia.....renung-renungkanlah. terima kasih
_________________________________________________

sms saya 016-9671551 atau daftar online dibawah....
username id anda akan dihantar setelah SC terima pendaftaran anda dan deposit..

http://manjung-network.blogspot.com

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Salam sahabat PCC, mari kita bergabung dalam program terbaru...

Post  cocolie on Fri Jul 10, 2009 9:10 am

Maaf admin dan sahabat semua, nilah masa anda semua berfikir untuk anda semua, bantu sesama insan . bukannya untuk saya tetapi untuk anda semua. mari kita menjadikan rakan-rakan semua mengatasi masalah kewangan dengan program gifting yang dah tercipta kecanggihan mendapat keuntungan 100 peratus.

Plan Gifting
Kami percaya kami telah mencipta plan yang paling mudah dan ianya adalah yang paling menguntungkan yang pernah dicipta.

Apa yang anda perlukan ialah membuat sumbangan SEKALI sebanyak LR300 (RM1,125) yang perlu anda berikan kepada Pengenal anda. Ini boleh dilakukan dengan hanya mendaftar kerana untuk mendaftar, anda perlu membeli Activation Code yang menggantikan wang tunai sebagai SUMBANGAN anda. Apabila pendaftaran anda berjaya, anda akan menerima e-mail yang mengesahkan perkara tersebut. Anda juga sudah boleh menjemput rakan-rakan anda menyertai DynaDollars dengan memberikan mereka UserId anda.

Anda akan mula menerima sumbangan dari rakan-rakan yang anda kenalkan secara peribadi dan diikuti dengan 3 Pendapatan Bulanan (SMI-1, SMI-2 dan SMI-3). Tajuk-tajuk seterusnya akan menerangkan dengan terperinci potensi pendapatan anda.

Pendapatan Sertamerta
Apabila rakan pertama anda mendaftar, anda akan menerima yang berikut;
Daripada LR300 yang disumbangkan oleh rakan anda, LR150 (LR50 x 3) akan disumbangkan kepada 3 orang di atas anda, maknanya, pengenal anda, pengenal beliau dan seorang lagi pengenal yang di atas. LR25 akan diasingkan untuk pendapatan bulanan (SMI-1) anda yang pertama. Baki LR125 akan dimasukkan ke dalam Wallet1 anda.
Apabila rakan kedua anda mendaftar, LR150 lagi akan diagihkan seperti di atas dan baki LR150 akan dimasukkan ke dalam Wallet1 anda.
Apabila rakan ketiga dan seterusnya mendaftar, anda akan menerima sepenuhnya LR300 yang mereka sumbangkan setiap seorang terus ke dalam Wallet1 anda!!

Pendapatan Bulanan
SMI-1

LR25 yang telah diasingkan apabila anda menerima sumbangan dari rakan pertama anda adalah untuk plan ini. Setiap ahli yang mengenalkan rakan yang pertama akan melalui proses yang sama.
Pada setiap 3hb, sistem akan secara otomatik menjana pendapatan ahli menggunakan kaedah yang mudah ini;
LR20 akan dibahagikan kepada 5 level ke atas (LR4 x 5 level) LR5 adalah caj pentadbiran DynaDollars. Anda pula akan menerima pendapatan sebanyak LR4 daripada setiap orang dalam jaringan anda sehingga 5 level ke bawah yang telah dipotong LR25 daripada pendapatan pertama mereka.

Contoh Katakan anda mengenalkan 7 rakan terus kepada anda dan mereka juga mengenalkan 7 rakan mereka. Apabila sistem run pada 3hb, anda akan menerima LR28. (Apabila 7 rakan anda mengenalkan rakan pertama mereka, mereka telah menerima LR125 dan sistem telah memotong LR25 dari mereka. Memandangkan mereka berada di level 1 anda, anda akan menerima LR4 x 7 = LR28) LR25 akan dipotong secara otomatik untuk kegunaan SMI-1 bulan hadapan pula.
Pendapatan anda akan dimasukkan ke dalam Wallet SMI-1 anda.

SMI-2
Apabila SMI-1 anda berkembang, pendapatan anda akan bertambah. Apabila sistem mengesan wallet SMI-1 anda mempunyai lebih dari LR105, LR40 akan dipotong secara otomatik (sekali sahaja) untuk kegunaan Plan SMI-2 pula.
Pada 12hb setiap bulan, sistem akan secara otomatik menjana pendapatan ahli menggunakan kaedah yang sama seperti SMI-1 kecuali pembahagian pendapatan adalah berbeza;
Daripada LR40 yang dipotong dari SMI-1 anda, LR35 akan dibahagikan kepada 5 level ke atas (LR7 x 5 level) LR5 adalah caj pentadbiran DynaDollars. Anda pula akan menerima pendapatan sebanyak LR7 daripada setiap orang dalam jaringan anda sehingga 5 level ke bawah yang telah dipotong LR40 daripada pendapatan SMI-1 mereka.
LR40 akan dipotong secara otomatik untuk kegunaan SMI-2 bulan hadapan pula. Pendapatan anda akan dimasukkan ke dalam Wallet SMI-1 anda.
Pada tahap ini, anda telah menerima 2 pendapatan bulanan.

SMI-3
Apabila SMI-2 anda berkembang, pendapatan anda akan bertambah. Apabila sistem mengesan wallet SMI-2 anda mempunyai lebih dari LR150, LR60 akan dipotong secara otomatik (sekali sahaja) untuk kegunaan Plan SMI-3 pula.

Pada 21hb setiap bulan, sistem akan secara otomatik menjana pendapatan ahli menggunakan kaedah yang sama seperti SMI-1 & 2 kecuali pembahagian pendapatan adalah berbeza;
Daripada LR60 yang dipotong dari SMI-2 anda, LR50 akan dibahagikan kepada 5 level ke atas (LR10 x 5 level) LR10 adalah caj pentadbiran DynaDollars. Anda pula akan menerima pendapatan sebanyak LR10 daripada setiap orang dalam jaringan anda sehingga 5 level ke bawah yang telah dipotong LR60 daripada pendapatan SMI-2 mereka.
LR60 akan dipotong secara otomatik untuk kegunaan SMI-3 bulan hadapan pula. Pendapatan anda akan dimasukkan ke dalam Wallet SMI-3 anda.
Pada tahap ini, anda telah menerima 3 pendapatan SETIAP BULAN.

untuk pendaftaran di www.dynadollars.net secara online layari web dibawah

http://manjung-network.blogspot.com

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Sumbangan anda memberi manfaat kepada kawan-kawan

Post  cocolie on Mon Jul 13, 2009 9:47 am

Seringkali dan terfikir apa cara lagi yang perlu kita lakukan selepas dah terkena dengan skim pelaburan , skim cepat kaya, syarikat tutup ..Produk ada lagi ni mana nak letak .simpan buat pekasam. Terfikir tak kita dimana dan apa program yang memberikan kita menyelesaikan masalah kewangan. Anda tak perlu menjual produk sebab dia bukan Multi Level Marketing,Bukan juga Pelaburan Internet, Bukan Forex, Bukan skim cepat kaya. tapi adalah program pemberian(gifting).

Ia diciptakan dengan bersistem yang memberikan wang USD kita selamat disimpan diLiberty Reserve.Anda hanya perlu kongsikan dengan rakan 3 atau 5 orang sahaja, semua kawan anda buat seperti anda dengan membuat pemberian RM1125 sekali semua hidup. Jumlah itu adalah untuk membeli pin activation code bagi mendaftar dalam sistem bagi kemudahan kita untuk melihat transaksi dan kawan-kawan yang berkongsi dengan anda. Mari rakan-rakan sambutlah salam untuk kita bersama bergabung tenaga bukan untuk saya, cuba fikirkan perniagaan apakah yang untung 100% . nah disinilah tempatnya .buka merayu tapi julung -julung kali di Malaysia. yang tak ramai lagi ahli yang mendaftar dalam program Gifting...hubungi saya dan daftar online di http://manjung-network.blogspot.com

sebagai permulan atau anda tak tahu bercerita tentang program ni, sms email cocolie.30@gmail.com atau alamat anda kepada saya 016-9671551. segeralah bertindak dan renung-renungkanlah. masa tidak menanti anda. Jadikan program ini sati jariah untuk anda membantu rakan-rakan anda. terima kasih..

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  Deto_8 on Mon Jul 13, 2009 10:10 am

Liberty Reserve tu apa?....boleh cocolie describe sikit

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  cocolie on Mon Jul 13, 2009 3:50 pm

Pintu kecemasan E-currency[/b]
Mengapa Banyak Program Internet Menemui Kegagalan...??

Ramai di antara kita yang terlibat dengan program janawang di internet.Ada yang berjaya dan ada yang GAGAL...Mengapa...?
Diantara sebab mengapa banyak program internet menemui kegagalan adalah seperti :
Syarikat tak kukuh...tidak berdaftar...
Sistem Matrix,Spillover,Randomrizer,Flushing yang cepat Game...
Ramai ahli yang bermain dengan Game (beli dengan jumlah lot yang banyak tapi lot yang di bawah "sejuk")
Sistem BV / PV (bila syarikat tutup,BV atau PV tidak dapat di cashkan..)
Produk yang terlalu banyak saingan di pasaran
Dan yang paling penting ialah...program yang tiada "Pintu Kecemasan"....

[b]Apa itu "Pintu Kecemasan"...?

Terdapat banyak atau mungkin semua program internet sekarang hanya ada "Pintu Hadapan" tetapi tiada "Pintu Kecemasan" untuk ahlinya...
Pintu Hadapan yang dimaksudkan ialah seperti E-Wallet iaitu tempat tersimpannya PV / BV / atau wang ahli.

Manakala Pintu Kecemasan yang dimaksudkan ialah E-Currency....
Mengapa Pintu Kecemasan Itu Penting...??

E-Currency ini adalah sebagai Pintu Kecemasan untuk ahli yang berdaftar di dalam sesuatu program intenet.Contoh E-Currency yang terdapat di internet ialah seperti E-Gold...Paypal...dan Liberty Reserve (LR).Fungsi E-Currency ini adalah sebagai E-Wallet bebas dan tidak terikat dengan program yang disertai oleh ahli.Ia bebas dan boleh digunakan (buy and sell) di mana-mana sahaja di dunia.

Jadi...jika sesuatu program internet yang anda sertai itu GAGAL...,anda masih boleh cashkan wang anda terus ke akaun bank anda jika anda berdaftar dengan E-Currency ini.
Apakah Pintu Kecemasan Untuk Program Dynadollars Ini...??
Program dynadollars.net ini terlibat secara langsung dengan Liberty Reserve (LR).Fungsinya adalah sama seperti E-Gold dan Paypal.Tetapi ada bezanya...Apa bezanya...?

E-Gold
Berdaftar Di USA dan terikat dengan undang-undang yang ketat
Jual beli matawang dengan kaedah emas dan
Mesti ada kad kredit

Paypal
Berdaftar Di USA dan terikat dengan undang-undang yang ketat
Jual beli matawang secara cash
Mesti ada kad kredit / debit kad

Liberty Reserve (LR)
Berdaftar di Costa Rica dan tidak terikat dengan USA
Jual beli matawang secara cash

Guna Exchanger dan boleh dicashkan terus ke akaun Maybank atau CIMB

Trader yang terunggul (Malaysia) ialah TukarGold.net . Kita boleh cashkan wang kita di dalam akaun dynadollars melalui Liberty Reserve (LR) dan di Malaysia akan di uruskan oleh TukarGold.net terus ke akaun bank anda (Maybank dan CIMB).Kita juga boleh memasukkan wang ke dalam LR daripada akaun Maybank atau CIMB melalui TukarGold.net.
Mudah bukan...??Inilah yang dikatakan sebagai Pintu Kecemasan jika berlakunya kegagalan sesuatu program di internet yang kita sertai...

Sebelum ini kita berbangga dengan program seperti :

Join je terus dapat cek setiap bulan...(Jika company tutup macam mana nak dapat cek?)
E-Wallet (BV / PV)...(jika GAGAL macam mana nak cashkan BV/PV anda?)
Plan Pemasaran hebat...menjanjikan ahli menjadi jutawan..(tapi hebat untuk orang yang di atas..)
Bukan untuk merendahkan program lain...tapi inilah hakikat yang perlu kita jadikan iktibar...

Tapi di dynadollars..jika orang di bawah anda bekerja lebih..mereka akan dapat mengatasi anda...kerana ini bukan sistem 4D (Duduk Diam Dapat Duit)...
Jika anda suka amalkan sistem 4D...anda di minta join program FOREX...
Tiada paksaan untuk menyertai program ini...jika tidak berminat,sila ke laman web lain...

Renung-renungkanlah...
Pengenalan Program Dynadollars.net
Anda Pernah Dengar Tentang Gifting Program...??
Gifting Program ini sangat popular di kalangan orang-orang di USA dan Eropah untuk menjana wang.Mengapa ia sangat popular..?
Lebih 40 juta link Gifting Program di Yahoo
Lebih 87 juta link Gifting Program di Google
Sistem janawang yang paling berkesan dan mudah
Kami ingin memperkenalkan satu sumber pendapatan lumayan dengan hanya modal yang rendah dan berpatutan.
Dengan modal RM1125 anda mampu menjana pendapatan sehingga puluhan ribu ringgit dengan 2 program yang kami perkenalkan iaitu :
7Fortune.com (Basic)
Dynadollars.net(Utama)
web hosting -2HundredPlus.com (Dummy)

Jadi tunggu apalagi daftar online untuk tempahan awal diri anda dihttp://manjung-network.blogspot.com

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Hanya untuk mencari rakan kongsi

Post  cocolie on Tue Jul 14, 2009 9:24 am

Seringkali kita dengar kalu business , mesti ada upline atau dowline. Tapi yang saya perkenalkan adalah program gifting dia adalah rakan kongsi. cuba anda fikirkan dan renungkan 100% keuntungan anda terima. ada tak perniagaan yg untung 100% untuk anda. So di program ini kita buat simulasi

Jika anda kongsikan 3 Idea anda akan terima bayaran serta merta RM1627.85
Jika anda kongsikan 4 Idea anda akan terima bayaran serta merta RM2752.25
Jika anda kongsikan 5 Idea anda akan terima bayaran serta merta RM3877.25 dan seterusnya tiada had, orang ketiga anda terima penuh.

Selepas tu ada lagi jaringan dari Level 1-5 =anda akan terima gaji pada 3hb 3 Idea Rm4000
ada lagi level 1 - 5 =anda akan terima gaji pada 12 hb Rm7000
ada lagi level 1-5 = anda akan terima gaji pada 21hb RM10,000

Jika 5 orang anda akan terima gaji jaringan 3hb RM44,000
12hb RM77,000
21hb RM110,000
Memang perkara ni akan memberikan anda mengatasi masalah kewangan bersama-sama. jadi hari raya nanti satu yang bermakna,

Apa makna Gifting sebenarnya,ia boleh ditakrifkan berbagai jawapan,sebagai contoh.............sumbangan,pemberian,hadiah,sede kah dan sewaktu dengannya lagi,jangan salah tafsirkan Gifting itu adalah satu sedekah....... itu salah saya katakan,jika kita memberi sesuatu pada seseorang,apa motif pemberian itu(itu kena fikir sendiri sebagai jawapan)
Di sini manusia telah mengkaji satu sistem pemberian @ sumbangan,boleh menjana satu sumber pendapatan lumayan dan pendapatan yang tetap,memang benar 9/10 rezki yang Allah kurniakan datangnya dari perniagaan ,sebenarnya manusia terlupa satu kebaikan yang kita bagi pada seseorang Allah akan balas 10 kebaikan,Program Gifting direka untuk mendapat menafaat dari apa yang Allah janjikan adakan ianya menjadi satu kesalahan pada umat manusia,Islam pun memang menuntut umatnya membuat sumbangan.Kali ini,sumbangan disistemkan untuk mendapat manfaat di dunia dan akhirat.
Alangkah baiknya kalu kita sama-sama bergabung tenaga untuk menjayakan program seperti ini untuk mendapat manfaat di dunia dan akhirat.
Amalan yang akan dikira oleh Allah swt hanya tiga perkara:
1.Anak yang soleh
2.Amalan
3.Sedekah jariah yang berpanjangan.
Didalam program ini anda membuat sumbangan 3 kali sebulan 3hb,12hb dan 21hb setiap bulan dan juga anda menerima 3kali juga sumbangan dari orang dibawah anda(ini yang dikatakan sumbangan yang berpanjangan)
Ini bukan program minta sedekah..........ia direka untuk membantu mengatasi masaalah kewangan seseorang(bantu membantu sesama sendiri)untuk menjaga ketelusan dari segi kewangan,mereka cipta satu sistem untuk menunjukkan kewangan tersebut supaya tiada yang tertipu,sistem menunjukan berapa jumlah duit anda yang berada di LR,apabila anda mengeluarkan duit dari LR menerusi sistem, sistem menerima 5% dari pengeluaran tersebut,orang yang mencipta program ini hanya mengambil untung dari komisen dari pengeluaran duit yang mengunakan sistem yang direka.
Kemudahan dah disediakan,apa salahnya kita mengunakannya sebaik mungkin.
Saya amat yakin janji Allah Taala dan apa yang dijanjikan itu akan menjadi realiti dalam hidup saya.
sekian terimakasih.


http://manjung-network.blogspot.com atau sms 016-9671551

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  Admin on Tue Jul 14, 2009 9:31 am

-topic locked-

sila rujuk Admin untuk pakej pengiklanan serendah RM50 sebulan...

Admin

Posts : 27
Points : 54
Join date : 10/04/2009

http://tokgajahfanatic.forumotion.com

Back to top Go down

Re: MACAM TAK PERCAYA JER..DAFTAR TERUS DAPAT CASH..

Post  Sponsored content Today at 5:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum