Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kenapa melayu kita suka pelaburan....

View previous topic View next topic Go down

Kenapa melayu kita suka pelaburan....

Post  cocolie on Thu Jul 09, 2009 12:28 am

Seringkali kita dengar orang kita ramai yang terkena dengan bermacam-macam pelaburan. Melayu kita yang suka pelaburan yang tidak mahu berkerja atau terlibat mencari orang , yang tahu hanya setiap bulan masuk duit sahaja. bila syarikat yang katanya gah tiba-tiba kena serbu BNM . habis yang kena melayu kita juga...Kenapa...Mengapa....apa yang tak kena dengan orang kita...rata-rata kita lihat diakhbar dibanned oleh BNM ramai yang dikalangan orang kita MELAYU...

Syarikat cantik gah besar dan adakalanya cantik modal berbayar tetiba ada yang tak kena. aduhhh....kesiannya ndak mahu fikir lagi letih dah tahu tak mahu kerja...Kita lihat syarikat cantik macam mana pun produk bagus macam mana pun habis kalanya lingkup.. bangunlah melayu kita...usahalah ..berkerjalah...jangan harap pelaburan saje tahu dapat je setiap bulan....kaji dulu apa sahaja program dan syarikat...jangan terkena lagi...dah serik dah....komen anda dialukan disini....mari .. Question Question

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa melayu kita suka pelaburan....

Post  zulkbo on Sat Jul 25, 2009 1:14 am

ada lah sikit-sikit melabur dalam ASB dan LIFE insurance Laughing Laughing ,beli rumah sikit buat aset.. Laughing Laughing
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum