Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 4:18 pm

Qaisara wrote:
zulkbo wrote:buncit melambangkan
lelaki subur..
tak caya cer aok google
kat tenet Very Happy Very Happy cheers

betul tu... koi pn ada terbaca tentang lelaki buncit tanda subur kat satu majalah tu... tp nk citer kt sini malu... Very Happy

aa ahh..
majalah MASKULIN
kalu tak salah koi.. sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  sam on Thu Nov 12, 2009 4:50 pm

acerr petueee koi ni...
tariiik nafassss panjang2.. selama 10 saat.. hah tgk bawah..bukankah perot anda semua tgh mengempis skg ni..

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 4:56 pm

zulkbo wrote:
Qaisara wrote:
zulkbo wrote:buncit melambangkan
lelaki subur..
tak caya cer aok google
kat tenet Very Happy Very Happy cheers

betul tu... koi pn ada terbaca tentang lelaki buncit tanda subur kat satu majalah tu... tp nk citer kt sini malu... Very Happy

aa ahh..
majalah MASKULIN
kalu tak salah koi.. sunny

Subur cam mne tu? cer citer sket...nak malu per... Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  acey on Thu Nov 12, 2009 5:05 pm

zulkbo wrote:
Qaisara wrote:
zulkbo wrote:buncit melambangkan
lelaki subur..
tak caya cer aok google
kat tenet Very Happy Very Happy cheers

betul tu... koi pn ada terbaca tentang lelaki buncit tanda subur kat satu majalah tu... tp nk citer kt sini malu... Very Happy

aa ahh..
majalah MASKULIN
kalu tak salah koi.. sunny

maskulin ni bukan ke biasanya gambar lelaki yg ada 6 pack kat perut ke ? lelaki buncit boleh ke, aii koi ragu la cam ni

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 5:08 pm

acey wrote:
zulkbo wrote:
Qaisara wrote:
zulkbo wrote:buncit melambangkan
lelaki subur..
tak caya cer aok google
kat tenet

betul tu... koi pn ada terbaca tentang lelaki buncit tanda subur kat satu majalah tu... tp nk citer kt sini malu...

aa ahh..
majalah MASKULIN
kalu tak salah koi..

maskulin ni bukan ke biasanya gambar lelaki yg ada 6 pack kat perut ke ? lelaki buncit boleh ke, aii koi ragu la cam ni

aiikk aok tak tahu ke...org2 hok perut kedepan nih memang perasan yg diorang nih mcm lelaki yg ada 6 pack kat perut....hi..hi..hi..hi.. (termasuk lah kwn nih...mat perasan..)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 5:10 pm

acey wrote:
zulkbo wrote:
Qaisara wrote:
zulkbo wrote:buncit melambangkan
lelaki subur..
tak caya cer aok google
kat tenet Very Happy Very Happy cheers

betul tu... koi pn ada terbaca tentang lelaki buncit tanda subur kat satu majalah tu... tp nk citer kt sini malu... Very Happy

aa ahh..
majalah MASKULIN
kalu tak salah koi.. sunny

maskulin ni bukan ke biasanya gambar lelaki yg ada 6 pack kat perut ke ? lelaki buncit boleh ke, aii koi ragu la cam ni

Artikel tersesat la agaknye dlm majalah maskulin tu...ekekekeke Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  acey on Thu Nov 12, 2009 5:11 pm

tak pe la kalu gitu, deme ada pack la jugak.....single pack

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 5:15 pm

acey wrote:tak pe la kalu gitu, deme ada pack la jugak.....single pack

Single JUMBO pack... Very Happy Very Happy Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  zulkbo on Fri Nov 13, 2009 4:46 pm

koi bawa kesini article
majalah MASKULIN
keluaran Ogos-2009
pasal lelaki perut buncit Very Happy








_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  strikerbuncit on Fri Nov 13, 2009 4:50 pm

Oitt!! sape sebut nama saya ni? buncitla..apela..ishh,tersedak saya dibuatnya... affraid

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  Deto_8 on Fri Nov 13, 2009 4:52 pm

maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu

affraid

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  jasnoraizan on Fri Nov 13, 2009 4:52 pm

dari pemahaman kwn lah kat dari situ..menyatakan buncit disbbkan kerana kerap sgt menyeluarkan mani kedalam rahim perempuan dan cecair dari perempuan itulah yg akan menyebab kan berlakunya buncit bagi kaum lelaki (kerana perubahan hormon lelaki)..takde lah pulok dikatakan buncit tu subur...selalu sgt pancut tak semestinya subur....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  zulkbo on Fri Nov 13, 2009 5:05 pm

jasnoraizan wrote:dari pemahaman kwn lah kat dari situ..menyatakan buncit disbbkan kerana kerap sgt menyeluarkan mani kedalam rahim perempuan dan cecair dari perempuan itulah yg akan menyebab kan berlakunya buncit bagi kaum lelaki (kerana perubahan hormon lelaki)..takde lah pulok dikatakan buncit tu subur...selalu sgt pancut tak semestinya subur....

sebab suka "hat tu"
yang koi maksud subur tu
masing-masing pandangan la Jas scratch Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  jasnoraizan on Fri Nov 13, 2009 5:08 pm

Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  acey on Fri Nov 13, 2009 5:09 pm

nampaknye posting kali ni dah buleh menaikkan rasa berahi la pulok nanti ni, aii, patutnya dipantau hanya untuk mereka yg dah beristeri n bersuami je ni

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  Yassin on Fri Nov 13, 2009 5:12 pm

acey wrote:nampaknye posting kali ni dah buleh menaikkan rasa berahi la pulok nanti ni, aii, patutnya dipantau hanya untuk mereka yg dah beristeri n bersuami je ni

makruh la dah laa topik nei............

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  acey on Fri Nov 13, 2009 5:13 pm

jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

koi malas nok mengata awok la, tapi artikel tu ada juga sebek " mungkin dah lama tak berhubungan la tu "

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  strikerbuncit on Fri Nov 13, 2009 5:14 pm

acey wrote:nampaknye posting kali ni dah buleh menaikkan rasa berahi la pulok nanti ni, aii, patutnya dipantau hanya untuk mereka yg dah beristeri n bersuami je ni

eh,mane boleh camtu...yg tak kawen pun leh amik info ni sbgai persediaan utk berumahtangga melainkan pd sesapa yg bersumpah taknak kawen..kita kena membuka minda utk info yg baik spt ini...acey,aok jgn marah plk..kwn kabor je mane yg patot..hihihi

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  jasnoraizan on Fri Nov 13, 2009 5:15 pm

acey wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

koi malas nok mengata awok la, tapi artikel tu ada juga sebek " mungkin dah lama tak berhubungan la tu "

bior btl aok...kwn rasa kwn tak penoh misss lg......

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  strikerbuncit on Fri Nov 13, 2009 5:16 pm

jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

yg tak kawen lg cam kwn ni tp dah buncit,goner pulak?.. Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  jasnoraizan on Fri Nov 13, 2009 5:18 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

yg tak kawen lg cam kwn ni tp dah buncit,goner pulak?..

selalu berhubungan agok2nye(mcm acey ckp tu...hi..hi..hi..)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  MD on Fri Nov 13, 2009 5:18 pm

adoiii,
kawan duk gelak sorang2 baca posting Jas dan SB nie... Laughing dah la wehhh

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  acey on Fri Nov 13, 2009 5:20 pm

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

koi malas nok mengata awok la, tapi artikel tu ada juga sebek " mungkin dah lama tak berhubungan la tu "

bior btl aok...kwn rasa kwn tak penoh misss lg......

koi rasa dia tertinggal info sikit, kalu terlebih berhubungan pun akan mendatangkan buncit juga ni. Maru awok ni, tak miss lagi, tak terkawal benor awok jantan

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  acey on Fri Nov 13, 2009 5:21 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu


weh...aokme ..knape ..kwn tok buncit2 ...weh...?

yg tak kawen lg cam kwn ni tp dah buncit,goner pulak?.. Laughing

itu sebak awok berhubungan tak ikut saluran betul

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  strikerbuncit on Fri Nov 13, 2009 5:22 pm

Deto_8 wrote:
maknanya orang dah kawin ni :

hok lelaki akan jadi buncit
hok pompuan jadi gebu

kalo begini tafsiran Deto,tak salahla yg bujang tu amik janda 50'an..insyaallah mane yg dh berkedut tu boleh gebu semula bagaikan slpas di iron.... Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: SIAPA NAK KEMPIS PERUT...??

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum