Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

MANCESTER CITY

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  along on Thu Jul 30, 2009 11:05 am


along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Thu Jul 30, 2009 11:58 am

welkammm broo otoramen toree...
baguih2.... cyclops

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  Deto_8 on Thu Jul 30, 2009 1:17 pm

saperlah yang tinggal kat Arsenal tu... Question ....banyak budak muda....tapi hidup mesti braannn terima kenyataan....

rasanya MC boleh masuk top 4 ganti Arsenal

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  apens7 on Thu Jul 30, 2009 1:23 pm

masih percaya kata2 beckham.. kat manchester ada satu team jerk.. MU!!!!!!!!!!!! hahahaha

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Thu Jul 30, 2009 1:30 pm

harap m c akan lebih power lepas ni..klu xpower jugak suh fergie plok latih m c
.. cheers cheers

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  apens7 on Thu Jul 30, 2009 1:45 pm

J.Milan22 wrote:harap m c akan lebih power lepas ni..klu xpower jugak suh fergie plok latih m c
.. cheers cheers

muahahaha.. sapot mc lak.. poser... amik ar sume2 19 team tu kat epl... tinggalkan MU je kat kwn... there is only one united!!!!!!!!!!!!!!!!!

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Thu Jul 30, 2009 2:05 pm

apens7 wrote:
J.Milan22 wrote:harap m c akan lebih power lepas ni..klu xpower jugak suh fergie plok latih m c
.. cheers cheers

muahahaha.. sapot mc lak.. poser... amik ar sume2 19 team tu kat epl... tinggalkan MU je kat kwn... there is only one united!!!!!!!!!!!!!!!!!

bukan saport la sajerr bakoo line...ekekeekke
1machester..1apens..1lisa suriani... Razz

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

nov in Parma loan talks

Post  along on Thu Jul 30, 2009 3:35 pm



We can confirm that Valeri Bojinov is in talks with Italian side Parma over a loan move.

It is expected that over the next day the Bulgarian will complete terms to join the side recently promoted back into Serie A.

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Toure ayam tambatan baru

Post  along on Fri Jul 31, 2009 10:49 am

MANCHESTER, England - Kolo Toure (gambar) menyertai Manchester City dengan kontrak empat tahun dari Arsenal kelmarin bagi menguatkan pertahanan dalam pasukan Liga England (EPL) yang berbelanja besar itu.

Pemain pertahanan Ivory Cost itu menyertai City dengan perpindahan bernilai 14 juta pound (RM81.59 juta) selepas tujuh tahun bersama Gunners.

City telah mencuba dan masih gagal untuk menandatangani John Terry dari Chelsea dan Joleon Lescott dari Everton.

Dengan menggunakan kekayaan milik Sheikh Mansour, pengurus City, Mark Hughes mampu untuk memperbaharui skuad dengan harapan dapat memenangi gelaran liga buat kali pertama buat kelab itu sejak tahun 1968.

"Ia bukan lagi rahsia untuk mengukuhkan pertahanan kita dan kehadiran Kolo, saya rasa kita telah mengambil seorang pemain terbaik dunia.

"Dia mempunyai pengalaman yang luas dalam Liga Perdana England dengan tujuh musim bersama Arsenal.

"Kolo menjadi tonggak utama untuk pasukan Arsenal bertahun lamanya dan saya telah lama mengimpikan untuk mendapatkan dia. Dia sangat kuat dan bijak membaca rentak perlawanan dan mampu untuk menjadi pemimpin yang berpengaruh di bilik persalinan," kata Hughes.

Toure telah bersatu semula di City bersama dengan Emmanuel Adebayor, penyerang Togo yang meninggalkan Arsenal bulan ini dan sekarang menjadi sebahagian pasukan tempur termasuk Robinho, Carlos Tevez dan Roque Santa Cruz.

Pemain tengah England, Gareth Barry juga turut dibeli dari Aston Villa.

"Saya rasakan sudah tiba masa yang sesuai untuk menghadapi cabaran baru dan saya masih berusia 28 tahun.

"Saya berada di puncak dan akan bermain bola sepak dengan baik.

"Cita-cita di sini terlalu besar dan jelas untuk dilihat. Semua orang tahu kelab ini sedang melakukan perubahan dan itu sangat-sangat penting," kata Toure.

Penghijrahan Toure dari Arsenal menunjukkan telah berakhirnya era untuk kelab itu.

Dia bertahan sebagai sebahagian ahli Invincibles Arsenal yang mencatat rekod tanpa kalah 49 perlawanan dalam Liga Perdana England musim 2003 hingga 2004. - AP

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  Abang Jem on Fri Jul 31, 2009 10:50 am

apa barang city...aston villa laaaa... Razz

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  along on Fri Jul 31, 2009 10:52 am

AwangKacok wrote:apa barang city...aston villa laaaa... Razz

di hati ku hanya M.U je.....

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Elano leaves for Turkey

Post  along on Fri Jul 31, 2009 11:14 am




Manchester City can confirm that Elano has completed his transfer to Turkish side Galatasaray.

The Brazilian joined the Blues from Shakhtar Donetsk having been signed by Sven-Goran Eriksson just before the start of the 2007/08 season. He had an immediate impact with both goals and a string of influential performances.

Elano found the going a lot tougher as opponents increasingly targeted him as one of City's main threats, but despite more limited appearances under boss Mark Hughes he still scored 18 times in a total of 80 appearances for City.

He joined the famous Istanabul club last night and everyone at Manchester City would like to thank Elano for his services and wish him the very best of luck for the future with both his new club and with Brazil.

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  along on Fri Aug 07, 2009 10:15 am




New signing Shay Given is eager to get started after making his move to City from Newcastle United.

The 32-year-old keeper completed his transfer on Sunday evening, and this morning he will begin work as a City player after nearly 12 years on Tyneside.

It will be new surroundings at the Carrington training ground and new team-mates for experienced international, but he is relishing prospect.

Shay says, “I was so excited last night that I couldn’t sleep. It will be like being a kid at a new school at training. I want to meet the lads, get to know my new surrounds and get down to work. I was delighted to get the move tied up because of the Uefa deadline last night. I didn’t want to be sat in stand if City are going to be picking up the Uefa Cup later this season.”

Given was 21 when he moved to Newcastle, the same age that Joe Hart is now and the new signing has some supportive words for both Joe and our other young keeper, Kasper Schmeichel.

“It will be a little bit strange meeting Joe today for both of us but I am here to work hard and try and help him and Kasper improve too,” Shay tells us.
“I know I have a lot of work to do myself but I have a lot of experience that I can pass on.

“I have played in a World Cup, in the Champions League and in Cup finals. They might not be all that happy to see me but I’d like to think that we can all work together and all improve together.

“I rate Joe highly he has done fantastically well this season but he is still very young in goalkeeping terms. They say keepers don’t reach their best until their 30s so I hope to peak soon! Joe is an exciting talent for England and for City.”

Despite the experience he has behind him, Shay is convinced that City will see the best of him, as he concludes: “I feel that the best years for me are also still ahead of me and I work ever so hard in training to keep improving. That will never change.”

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  apens7 on Fri Aug 14, 2009 3:21 pm

Law: City's 0-1-9 formation
Denis Law believes Manchester City are so well off for strikers, manager Mark Hughes could employ a 0-1-9 formation.

The former Scotland forward, who wore the colours of Manchester United and City, has been astonished at Hughes' business in the transfer market.

Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez and Roque Santa Cruz have arrived in the summer. With Robinho and Craig Bellamy already on board, City are spoiled for choice.

"They are making an effort to compete with the top guys and it will be very interesting to see what goes on," said Law at an ESPN-promotion.

"It seems to be that they're buying a lot of forwards. It could be a 0-1-9 formation!"

City are hoping to put pressure on the top four and Law added: "They are making a determined effort to get up there.

"They realise if they can do that, they're into Europe and that's what they really want.

"I think we'll all be interested 10 weeks into the league to see how they do."

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:15 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:21 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:22 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:24 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:25 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  along on Mon Aug 17, 2009 12:25 pm


along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  along on Mon Aug 17, 2009 12:27 pm


along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:27 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Mon Aug 17, 2009 12:28 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Lescott lengkapkan pembelian Manchester City

Post  along on Thu Aug 27, 2009 9:37 am




MANCHESTER, England - Pertahanan England, Joleon Lescott melengkapkan perpindahan dari Everton ke Manchester City yang berbelanja besar untuk menamatkan penantian berdekad-dekad tanpa kejuaraan besar.

Menandatangani kontrak lima tahun, pemain tengah berusia 27 tahun itu merupakan bintang besar terbaru yang menyertai kelab yang kaya raya itu yang turut membeli Carlos Tevez, Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor dan Sylvinho dengan jumlah keseluruhan 120 juta pound (RM685.14 juta)

"Sudah pasti saya gembira mengalu-alukan kedatangan Joleon ke Manchester City. Dia pemain antarabangsa England yang telah membuktikan keupayaan dalam Liga Perdana England di Everton,'' kata pengurus City Mark Hughes.

Selepas dibeli oleh konsortium perniagaan yang kaya raya dari Abu Dhabi, Man. City menjadi kelab terkaya di dunia dan Hughes diberi tugas untuk membawa kejuaraan ke kelab itu yang sekian lama dibayangi jirannya Manchester United dan lain-lain kelab besar dalam liga England.

Kali terakhir City memenangi kejuaraan liga ialah pada 1968 dan Piala FA pada 1969 dan sokongan daripada keluarga diraja Abu Dhabi memberikan kelab itu kelebihan besar ke atas pencabarnya.

"Cara kelab ini berkembang, memang saya mahu menjadi sebahagian daripada pemainnya," kata Lescott selepas menandatangani perjanjian yang sebelum ini ditolak selama beberapa minggu oleh Everton.

Toffees berulang kali menolak tawaran City namun, Lescott kini dijangka akan beraksi bersama bekas bintang Arsenal di bahagian tengah pertahanan City. - AP

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  J.Milan22 on Thu Aug 27, 2009 11:24 am


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCESTER CITY

Post  Sponsored content Today at 11:27 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum