Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 1 of 28 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 1:21 am



Koi nak cari kawan-kawan yang seangkatan Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 2
Tak kira lah senior @ junior ,kalau boleh nak tubuh ALUMNI...




Disini saya lampirkan gambar teman sekelas 5 Sains Gamma-1988 ...Yang muka "CIRCLE" tu bukan saya saudara Fourzy,forumer kita Very Happy saya dapat gambar ni pun dari dia..
Yang sebelah dok buat "sign"DIO ROCK " Saudara Cakawari manakala sebelah kiri Fourzy Saudara M.Azri Deraman .Mereka semua antara yang join PCC .

Jika ada saudara mara,suami,isteri yang terlihat gambar yang terpapar disini..Tidak suka atau ingin "PRIVACY" mereka tidak diganggu sila PM saya @email saya zulkbo@yahoo.com


Sekian..
Terima Kasih lah MODE... Very Happy


Last edited by zulkbo on Sun Nov 22, 2009 10:35 pm; edited 2 times in total

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Deto_8 on Thu Jul 23, 2009 9:21 am

ok, good idea....rodong lain kalau nak cari kawan lama pun bolehlah bukak topik yang serupa...

kawan tok sempat sekolah lama kat Jengka 2....sempat seminggu je, pastu dapat offer sekolah lain....merasa lah jugak naik bas sekolah koperasi Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Thu Jul 23, 2009 11:07 am

zulkbo wrote:Salam semua forumer,nak cari kawan-kawan yang seangkatan Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 2
Tak kira lah senior @ junior ,kalau boleh nak tubuh ALUMNI Laughing Laughing




Yang muka "CIRCLE" tu bukan saya saudara Fourzy,forumer kita Very Happy Very Happy saya dapat gambar ni pun dari dia..
Yang sebelah dok buat "sign"DIO ROCK " Saudara Cakawari manakala sebelah kiri Fourzy Saudara M.Azri Deraman .Mereka semua antara yang join PCC Very Happy Very Happy

Jika ada saudara mara,suami,isteri yang terlihat gambar yang terpapar disini..Tidak suka atau ingin "PRIVACY" mereka tidak diganggu sila PM saya @email saya zulkbo@yahoo.com Very Happy Very Happy

Sekian..Terima Kasih lah MODE... Very Happy Very Happy

wahh..lepas ni glamor ler aku bounce bounce kot2 nanti rosyam nor join forum ni nampak plak muka aku ekekekeke...
kot ye pun buang la "circle" tu nampak macam "wanted" la plak..

psss - MD Gambo kita sekelas dulu tak de ke..tapi time tu kita lagi muda hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  lepat_ubi on Thu Jul 23, 2009 12:42 pm

ni dah kire jejak kasih dah ni..... Laughing Laughing Laughing

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Deto_8 on Thu Jul 23, 2009 5:40 pm

kalau tahun 88 aok tingkatan 5 maknanya umur geng2 ni kat 40 dah Razz

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 7:56 pm

lepat_ubi wrote:ni dah kire jejak kasih dah ni..... Laughing Laughing Laughing


Mana yang ada kekasih lama tu boleh la contact,saya orang tengah ler... Laughing Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 7:58 pm

Deto_8 wrote:kalau tahun 88 aok tingkatan 5 maknanya umur geng2 ni kat 40 dah Razz


37-38 Thn jer Laughing Laughing muda lagi aok Laughing Laughing "MENS LIFE START AT 40"

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 8:00 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:Salam semua forumer,nak cari kawan-kawan yang seangkatan Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 2
Tak kira lah senior @ junior ,kalau boleh nak tubuh ALUMNI Laughing Laughing




Yang muka "CIRCLE" tu bukan saya saudara Fourzy,forumer kita Very Happy Very Happy saya dapat gambar ni pun dari dia..
Yang sebelah dok buat "sign"DIO ROCK " Saudara Cakawari manakala sebelah kiri Fourzy Saudara M.Azri Deraman .Mereka semua antara yang join PCC Very Happy Very Happy

Jika ada saudara mara,suami,isteri yang terlihat gambar yang terpapar disini..Tidak suka atau ingin "PRIVACY" mereka tidak diganggu sila PM saya @email saya zulkbo@yahoo.com Very Happy Very Happy

Sekian..Terima Kasih lah MODE... Very Happy Very Happy

wahh..lepas ni glamor ler aku bounce bounce kot2 nanti rosyam nor join forum ni nampak plak muka aku ekekekeke...
kot ye pun buang la "circle" tu nampak macam "wanted" la plak..

psss - MD Gambo kita sekelas dulu tak de ke..tapi time tu kita lagi muda hehe



Sorry Jie aku tak reti lak nak buang circle tu,kira okey apa...kau kan "hero"kelas dulu...gi sekolah bwk motor sendiri aper Laughing Laughing Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 8:02 pm

Mana-mana geng,rodong yang ada gambar kita sekolah Jengka 2 dulu tak tau nk upload,email ka saya...saya tolong upload...TQ

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 8:16 pm


Antara yang berjaya dikumpulkan setakat ini,dari kiri Ruzi@Zimark@Cakawari,Fourzy(Spiderman),Awe,Nassir&Saya ZULKBO

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 8:20 pm

Bila lama tak jumpa byk story keluar..masing-masing dgn karier&cara tersendiri..kerja masing-masing ada yang dah tip-top..alhamdulillah syukur..yang penting semua jadi "ORANG"kata orang-orang tualah Laughing Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 9:44 pm


Masing-masing sibuk dengan hal masing-masing,pertemuan kedua dapatlah kumpul sekerat lagi...Terima kasih kat saudara Fourzy yang mengatur kedua-dua pertemuan.Kali ni dari kiri Fourzy,Zulkbo,Mohd.Aini dan Md.Azri Deraman(forumer kita PCC) Diharap sesiapa yang kenal antara individu di dalam gambar kelas Sains5 Gamma 1988 tu boleh memberitahu dan sebarkan serta hubungi saya di zulkbo@yahoo.com atau talian mudah alih 012-2522269

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 9:48 pm

Buat geng-geng Cakawari,Fourzy&Md.Azri Deraman jangan marah yerk,indentiti korang dah terdedah... bounce bounce bounce

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Deto_8 on Thu Jul 23, 2009 11:03 pm

kami geng2 muda kat PCC ni berbesar hati kalau forum ni dapat digunakan sebagai medium untuk jejak kasih....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Jul 23, 2009 11:07 pm

Deto_8 wrote:kami geng2 muda kat PCC ni berbesar hati kalau forum ni dapat digunakan sebagai medium untuk jejak kasih....

Big THANK YOU.... Laughing Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Fri Jul 24, 2009 3:55 pm

lepat_ubi wrote:ni dah kire jejak kasih dah ni..... Laughing Laughing Laughing

kwn nak jejak kekasih..boleh ke??ekekekee Rolling Eyes bounce bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 9:19 pm

fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:ni dah kire jejak kasih dah ni..... Laughing Laughing Laughing

kwn nak jejak kekasih..boleh ke??ekekekee Rolling Eyes bounce bounce

Berapa banyak kekasih awak,yang mana satu weh... Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:08 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:ni dah kire jejak kasih dah ni..... Laughing Laughing Laughing

kwn nak jejak kekasih..boleh ke??ekekekee Rolling Eyes bounce bounce

Berapa banyak kekasih awak,yang mana satu weh... Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy

Zul,

serba sedikitnya ada dalam poket kawan ni heheheheh......banyak tu takde lah ,tapi ada hahahahhahaaa..........

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:09 pm

fourzy wrote:

psss - MD Gambo kita sekelas dulu tak de ke..tapi time tu kita lagi muda hehe

Insya Allah ,nanti kawan scan dan post disini...ada gambarnya...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Jul 27, 2009 12:14 pm

MD wrote:
fourzy wrote:

psss - MD Gambo kita sekelas dulu tak de ke..tapi time tu kita lagi muda hehe

Insya Allah ,nanti kawan scan dan post disini...ada gambarnya...


Thanks bro Very Happy Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Jul 27, 2009 12:21 pm

MD wrote:
fourzy wrote:

psss - MD Gambo kita sekelas dulu tak de ke..tapi time tu kita lagi muda hehe

Insya Allah ,nanti kawan scan dan post disini...ada gambarnya...

uiikk..MD aok biar betoi..simpan dalam poket ke dalam dompet..ekekekekeke..koi dulu buat rantai pastu mandi laut hilang ..miahahahahha

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:23 pm

Fourzy,
ada sikit lagi gambar lama2....yang lain habis tenggelam banjir masa duk sg isap kuantan 2001 dulu....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:25 pm

fourzy wrote:
..koi dulu buat rantai pastu mandi laut hilang ..miahahahahha

jangan weh, karang ''dia'' tersedak kat umah hehehheeee

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Jul 27, 2009 12:29 pm

MD wrote:
fourzy wrote:
..koi dulu buat rantai pastu mandi laut hilang ..miahahahahha

jangan weh, karang ''dia'' tersedak kat umah hehehheeee

"DIA" ??..yang kwn tau lagu fauziah latif tu..hok lain kwn x ingat doh..ekekekkeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:30 pm

zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:kami geng2 muda kat PCC ni berbesar hati kalau forum ni dapat digunakan sebagai medium untuk jejak kasih....

Big THANK YOU.... Laughing Laughing

Zul,
satu usaha yang baik...ramai kengkawan sekolah dulu yang berada dilembah klang ini....nak jumpa live mungkin susah...web/forum jadi media terbaik....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content Today at 4:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 28 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum