Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 5 of 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 12:43 am

zulkbo wrote:
acey wrote:Ada la, koi rasa awe dah teruk woo, almaklum dia dah jadi businessman berjaya

papaleh aok acey..tahu dek awe kecik ati dia tak mau dia belanja kita makan
restoran mahal lagi..dia duit byk..biasalah boss besar badan pun mau besar keluarga pun besar (bini dengar dah 3) <---blm lagi wehhh.. huh huh huh Very Happy

Tak kisah la..perut besar ke..keluarga besar ke..bini besar ke..segalanya besar pun tak pe..pada aku, aku amat bangga dengan kejayaan dia..janji dia tak lupakan kawan2..baru2 ni dia tunjuk lak bangunan besar yg dia nak beli ..kalau jadi nnti dia akan jemput semua untuk open ceremony...Awe, I'm proud to be your friend..wishing u all the best

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 1:55 am

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
acey wrote:Ada la, koi rasa awe dah teruk woo, almaklum dia dah jadi businessman berjaya

papaleh aok acey..tahu dek awe kecik ati dia tak mau dia belanja kita makan
restoran mahal lagi..dia duit byk..biasalah boss besar badan pun mau besar keluarga pun besar (bini dengar dah 3) <---blm lagi wehhh.. huh huh huh Very Happy

Tak kisah la..perut besar ke..keluarga besar ke..bini besar ke..segalanya besar pun tak pe..pada aku, aku amat bangga dengan kejayaan dia..janji dia tak lupakan kawan2..baru2 ni dia tunjuk lak bangunan besar yg dia nak beli ..kalau jadi nnti dia akan jemput semua untuk open ceremony...Awe, I'm proud to be your friend..wishing u all the best

aku pun gitu gak...
bangga ngan dia
yang spm hanya gred 3 pun boleh
berjaya..bila laa agaknya kita nak
kaya gitu..rasanya dah tak boleh kut?? Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 2:07 am

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
acey wrote:Ada la, koi rasa awe dah teruk woo, almaklum dia dah jadi businessman berjaya

papaleh aok acey..tahu dek awe kecik ati dia tak mau dia belanja kita makan
restoran mahal lagi..dia duit byk..biasalah boss besar badan pun mau besar keluarga pun besar (bini dengar dah 3) <---blm lagi wehhh.. huh huh huh Very Happy

Tak kisah la..perut besar ke..keluarga besar ke..bini besar ke..segalanya besar pun tak pe..pada aku, aku amat bangga dengan kejayaan dia..janji dia tak lupakan kawan2..baru2 ni dia tunjuk lak bangunan besar yg dia nak beli ..kalau jadi nnti dia akan jemput semua untuk open ceremony...Awe, I'm proud to be your friend..wishing u all the best

aku pun gitu gak...bangga ngan dia yang spm hanya gred 3 pun boleh
berjaya..bila laa agaknya kita nak kaya gitu..rasanya dah tak boleh kut?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Jangan cakap gitu..rezeki tu kan tuhan yang bagi..itu kan bahagian dia..esok lusa tup2 mana tahu tuhan nak bagi pulak ke kita..apapun bersyukurlah dengan apa yg ada kalau usaha lagi mungkin bertambah lagi..cuba baca kisah kejayaan org lain pulok bukan kata spm takat srp pun boleh..cntoh kat kedah mamat tu cuma srp je..tapi rezeki dia boleh buat restoran roti canai mcm KFC ..lain2 mcm warrent buffet (betul ke ejaan ni) dato yusof haslam (from 6 je skrg dah jutawan) boon siew honda asalnya budak cuci bas aje..donald thrumph..Ikea yg bermula dgn jual brg rumah kerumah..pengasas KFC (lupa nama dia kennel ke apa) dan byk lagi la..asalnya pun bukan org senang bro ..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:11 am

semangat aok kuat jie
bole la usaha lebih.. mesti berjaya
koi ni tak tahu lah kadang
bosan kerja ni..time panjang
ingat nak bawok teksi jer lah.. Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 2:22 am

zulkbo wrote:semangat aok kuat jie bole la usaha lebih.. mesti berjaya
koi ni tak tahu lah kadang bosan kerja ni..time panjang ingat nak bawok teksi jer lah.. Rolling Eyes

Weeii..come on la ..jgn buat malu kwn..meh sini kwn motivate skit..mende la lu bro..jgn la gitu..ask your self who u want to be..mlm esok ngeteh tempat biasa..nnti aku hello member2 lain..kita park jauh skit ..bising la kraoke tu.. kalau diaorg x nak kita 2 je..Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:25 am

fourzy wrote:
zulkbo wrote:semangat aok kuat jie bole la usaha lebih.. mesti berjaya
koi ni tak tahu lah kadang bosan kerja ni..time panjang ingat nak bawok teksi jer lah.. Rolling Eyes

Weeii..come on la ..jgn buat malu kwn..meh sini kwn motivate skit..mende la lu bro..jgn la gitu..ask your self who u want to be..mlm esok ngeteh tempat biasa..nnti aku hello member2 lain..kita park jauh skit ..bising la kraoke tu.. kalau diaorg x nak kita 2 je..Very Happy

awal sket bleh
aku balik awal sok
dalam kul 8 gitu

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:30 am

aku nak kena tido dulu bro
engko mesej la hat lain
tak kira lah pukul berapa
janji lepas 8mlm k..
nite bro..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sun Oct 25, 2009 12:41 am

[quote="zulkbo"][quote="fourzy"]
zulkbo wrote:semangat aok kuat jie bole la usaha lebih.. mesti berjaya
koi ni tak tahu lah kadang bosan kerja ni..time panjang ingat nak bawok teksi jer lah.. Rolling Eyes


Last edited by fourzy on Sun Oct 25, 2009 12:56 am; edited 1 time in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sun Oct 25, 2009 12:48 am

[quote="zulkbo"][quote="fourzy"]
zulkbo wrote:semangat aok kuat jie bole la usaha lebih.. mesti berjaya
koi ni tak tahu lah kadang bosan kerja ni..time panjang ingat nak bawok teksi jer lah.. Rolling Eyes
Weeii..come on la ..jgn buat malu kwn..meh sini kwn motivate skit..mende la lu bro..jgn la gitu..ask your self who u want to be...

Senarai rakan2 dari kelas 5 Gamma yang dah buka syarikat sendiri :

1- Ramli (Awe) - Alaf Teras Sdn. Bhd.
Lokasi - Seri Kembangan
Produk - Pembekal tunggal E-Kamus di Malaysia,China & Indonesia

2- Fourzy - AFH Vision Enterprise (Part time)
Lokasi - Jalan Klang Lama, PJ
Produk - Pencuci lantai Serai Wangi (OZZY) dan membuat perkhidmatan
drafting,design,proposal layout 2D dan 3D.

3-Ruzi/Zimak (cakawari) - Exigap Enterprise (Part time)
Lokasi - Cheras
Produk - Web design & Photo service
4-Hasbullah (Kabul) - ... Sdn. Bhd. (lupa tanya nama company)
Lokasi - Shah Alam
Produk - Kontraktor & Service

5-Mawi (cikacung) - ... Sdn. Bhd. (lupa tanya nama company)
Lokasi - Kulim , Kedah
Produk - Bahan Pembinaan

6-Zulkbo - Dalam proses cheers


Kalau member lain tahu contact yg lain bolehla update..ini pesan kawan Zulkbo "TIADA SIAPA YANG MAMPU MERUBAH DIRI KITA MELAINKAN DIRI KITA SENDIRI". jangan lemah semangat.. kalau orang lain boleh buat kita juga boleh buat so wakeup bro prove it we can do what others people do...we are same just different destiny..draft your plan and lets start...insyaallah

P/S - Jangan org lain kawin 4 hok tu pulak kita dok sibuk nok ngikut..ukur baju dibadan
sendiri beb...kalau rasa mampu go ahead la kan..(general statement ni tak tujukan
pada sesiapa ok)

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 25, 2009 1:52 pm

alhamdulillah..
bangganya koi bila member sema
kearah kejayaan..
koi numpang ngeteh free udah la yek
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Sun Oct 25, 2009 10:09 pm

zulkbo wrote:alhamdulillah..
bangganya koi bila member sema
kearah kejayaan..
koi numpang ngeteh free udah la yek
huh huh huh

tumpang sekaki jugok

weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Sun Oct 25, 2009 10:17 pm

[quote="fourzy"][quote="zulkbo"]
fourzy wrote:
zulkbo wrote:semangat aok kuat jie bole la usaha lebih.. mesti berjaya
koi ni tak tahu lah kadang bosan kerja ni..time panjang ingat nak bawok teksi jer lah..
Weeii..come on la ..jgn buat malu kwn..meh sini kwn motivate skit..mende la lu bro..jgn la gitu..ask your self who u want to be...

Senarai rakan2 dari kelas 5 Gamma yang dah buka syarikat sendiri :

1- Ramli (Awe) - Alaf Teras Sdn. Bhd.
Lokasi - Seri Kembangan
Produk - Pembekal tunggal E-Kamus di Malaysia,China & Indonesia

2- Fourzy - AFH Vision Enterprise (Part time)
Lokasi - Jalan Klang Lama, PJ
Produk - Pencuci lantai Serai Wangi (OZZY) dan membuat perkhidmatan
drafting,design,proposal layout 2D dan 3D.

3-Ruzi/Zimak (cakawari) - Exigap Enterprise (Part time)
Lokasi - Cheras
Produk - Web design & Photo service
4-Hasbullah (Kabul) - ... Sdn. Bhd. (lupa tanya nama company)
Lokasi - Shah Alam
Produk - Kontraktor & Service

5-Mawi (cikacung) - ... Sdn. Bhd. (lupa tanya nama company)
Lokasi - Kulim , Kedah
Produk - Bahan Pembinaan

6-Zulkbo - Dalam proses


Kalau member lain tahu contact yg lain bolehla update..ini pesan kawan Zulkbo "TIADA SIAPA YANG MAMPU MERUBAH DIRI KITA MELAINKAN DIRI KITA SENDIRI". jangan lemah semangat.. kalau orang lain boleh buat kita juga boleh buat so wakeup bro prove it we can do what others people do...we are same just different destiny..draft your plan and lets start...insyaallah

P/S - Jangan org lain kawin 4 hok tu pulak kita dok sibuk nok ngikut..ukur baju dibadan
sendiri beb...kalau rasa mampu go ahead la kan..(general statement ni tak tujukan
pada sesiapa ok)
alhamdulillah.........
berkat guru2 yang ngajo kite .........jadi orang jugak
semoga mendapat keberkatan dunia akhirat

weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 25, 2009 10:19 pm

ye lah wan.. rasanya belum ada yang jadi
sampah masyarakat..
alhamdulillah.... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Mon Oct 26, 2009 9:02 am

bagus la awokme seme udah jadi businessmeng, koi tumpang senyum jugak la

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Mon Oct 26, 2009 9:24 am

Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 26, 2009 10:01 am

Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 11:08 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

yang jual laksa ni
macam bagus gak...
nak cari partner bukak restoran
amacam okey tak?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 11:11 am

Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

boleh berkumpul 5-6 orang dalam
PCC ni berkat alternatif Pojie
la Yassin..alhamdulillah moga
terus lah hubungan kitaorang
ni hingga bila-bila....

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 11:12 am

acey wrote:bagus la awokme seme udah jadi businessmeng, koi tumpang senyum jugak la

acey aok pegawai besor aper
kerja ada pencen
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Mon Oct 26, 2009 2:42 pm

businessmeng lagi la bagus, masyuk besor2 je. koi ni tak de tambahan, tetap je tiap2 bulan. anyway, yg penting, dapat la gi minum kedai mamak je, no hal. awokme businessmeng, minum kat restoreng la, baru la syok woo

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  jasnoraizan on Mon Oct 26, 2009 2:44 pm

HUH HEBATTTTT...WEH aokme2 suma..........

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 26, 2009 3:14 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

yang jual laksa ni
macam bagus gak...
nak cari partner bukak restoran
amacam okey tak?

Zul..satu langkah permulaan tu..modal pun tak besar..sapa tau tiba2 menjadi kalau dah rezeki aok..tak payah buka restoran dulu start dgn meja atau stor je..contoh OTAI burger mulanya hanya 1 stor kat chow kit skrg tgk berapa cawangan yg dia dah ada...yg penting resepi tu mesti yg paling sedap atau ada kelainan contoh laksa kuah belut..cubalah

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 26, 2009 3:17 pm

jasnoraizan wrote:HUH HEBATTTTT...WEH aokme2 suma..........

Jas..sekadar beri semangat dan dorongan pada kwn2..mungkin jauh disudut hati2 aok ada menyimpan niat dan impian yg sama why not aok pun mencuba sama..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Mon Oct 26, 2009 5:10 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

Entah...kawan nei bender nak jual....balik keje doh kat kul 6.00 duk sekejap dan maghrib....lepas maghrib duk kejap dah masuk isyak...makan apanya.... duk layan Pc kejep dah kul 11.00 abis tido...errr....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 5:58 pm

Yassin wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

Entah...kawan nei bender nak jual....balik keje doh kat kul 6.00 duk sekejap dan maghrib....lepas maghrib duk kejap dah masuk isyak...makan apanya.... duk layan Pc kejep dah kul 11.00 abis tido...errr....

ye lah kekadang masa
yang menghimpit kita
pada koi yang penting masing-masing
selesa ngan cara hidup sendiri
kalau rasa tak cukup tu yang wat kita
berusaha nak tambah pendapatan..
ada rezeki kaya..tak der rezeki"kayap"
jadi risikonye ader....jadi kalu dah selesa
tak yah lah nak amek risiko
ye dok yassin??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum