Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 6 of 28 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 26, 2009 6:50 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

Entah...kawan nei bender nak jual....balik keje doh kat kul 6.00 duk sekejap dan maghrib....lepas maghrib duk kejap dah masuk isyak...makan apanya.... duk layan Pc kejep dah kul 11.00 abis tido...errr....

ye lah kekadang masa yang menghimpit kita pada koi yang penting masing-masing selesa ngan cara hidup sendiri kalau rasa tak cukup tu yang wat kita berusaha nak tambah pendapatan..ada rezeki kaya..tak der rezeki"kayap" jadi risikonye ader....jadi kalu dah selesa tak yah lah nak amek risiko ye dok yassin??

Hehe..terpulanglah atas persepsi masing2 la kan..asal kita selesa dgn cara kita dan sentiasa bersyukur kepadanya...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Mon Oct 26, 2009 6:57 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

Entah...kawan nei bender nak jual....balik keje doh kat kul 6.00 duk sekejap dan maghrib....lepas maghrib duk kejap dah masuk isyak...makan apanya.... duk layan Pc kejep dah kul 11.00 abis tido...errr....

ye lah kekadang masa
yang menghimpit kita
pada koi yang penting masing-masing
selesa ngan cara hidup sendiri
kalau rasa tak cukup tu yang wat kita
berusaha nak tambah pendapatan..
ada rezeki kaya..tak der rezeki"kayap"
jadi risikonye ader....jadi kalu dah selesa
tak yah lah nak amek risiko
ye dok yassin??

Nak kata selesa dak jugak...tapi bersyukurlah apa yang ada kan...duit carik byk mana kata org tu x cukup jugak yaa tak zul?

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Mon Oct 26, 2009 7:00 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:Rodong sekolah kawan abis seme hilang kawan pun tak tau jadi bender...
doa kawan juge moga dema semuanya berjaya seadanya.

Thanks Yassin...Aok pun boleh cuba..jual laksa atau nasi lemak ke..buisness juge..janji masyuk dan halal..

Entah...kawan nei bender nak jual....balik keje doh kat kul 6.00 duk sekejap dan maghrib....lepas maghrib duk kejap dah masuk isyak...makan apanya.... duk layan Pc kejep dah kul 11.00 abis tido...errr....

ye lah kekadang masa yang menghimpit kita pada koi yang penting masing-masing selesa ngan cara hidup sendiri kalau rasa tak cukup tu yang wat kita berusaha nak tambah pendapatan..ada rezeki kaya..tak der rezeki"kayap" jadi risikonye ader....jadi kalu dah selesa tak yah lah nak amek risiko ye dok yassin??

Hehe..terpulanglah atas persepsi masing2 la kan..asal kita selesa dgn cara kita dan sentiasa bersyukur kepadanya...

Sifat memadai kata tu org tu pozi ikut rasa binasa ikut hati mati...jadi terimalah dan bersyukur seadanya...kawan nei ....cukup senang dah, mewah je tidak... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 26, 2009 10:20 pm

Yassin wrote:

Sifat memadai kata tu org tu pozi ikut rasa binasa ikut hati mati...jadi terimalah dan bersyukur seadanya...kawan nei ....cukup senang dah, mewah je tidak... Very Happy

Kalau begitu pendiriannya koi hormati aok berdua..sebagai kawan koi ni sekadar memberi semangat dan dorongan tak ada niat lain pun..Kut niat kwn ni disalah anggap kwn minta maaf laa bebanyok..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 26, 2009 11:03 pm

Sekadar berkongsi info..
Senarai 10 orang terkaya di Malaysia untuk 2009 menurut Forbes Asia:


1.Tan Sri Robert Kuok (raja gula) - RM26.6 billion, 84, berkahwin, 8 orang anak.
Kuok Group, Pacific Carriers Ltd, Transmile Group, Wilmar International
2.Ananda Krishnan - RM20.1 billion, 70, berkahwin, 3 orang anak.
Maxis Comminications, Aircel Ltd, Astro All Asia Networks
3.Tan Sri Teh Hong Piow - RM8.15 billion, 78, berkahwin, 4 orang anak.
Public Bank
4.Tan Sri Lee Shin Cheng - RM7.4 billion, 69, berkahwin, 6 orang anak.
IOI Group
5.Tan Sri Quek Leng Chan - RM4.5 billion, 67, berkahwin, 3 orang anak.
Hong Leong Group, Guoco Group, Rank Group
6.Lee Kim Hua & family RM3.5 billion, 79, janda, 6 orang anak.
Genting Group
7.Tan Sri Syed Mokhtar AlBukhary - RM3.2 billion, 56, berkahwin, 5 orang anak.
Malaysia Mining Corporation (MMC), Malaysia Johor Port, Malakoff, Gas Malaysia
8.Tan Sri Vincent Tan - RM1.8 billion, 56, berkahwin, 11 orang anak.
Berjaya Group
9.Tan Sri Tiong Hiew King - RM1.6 billion, 78, berkahwin, 4 orang anak.
Rimbunan Hijau Group, Tri-M Technologies
10.Tan Sri Azman Hashim - RM1.4 billion, 68, berkahwin, 5 orang anak.
AMCorp Group, Ambank

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 11:41 pm

fourzy wrote:Sekadar berkongsi info..
Senarai 10 orang terkaya di Malaysia untuk 2009 menurut Forbes Asia:


1.Tan Sri Robert Kuok (raja gula) - RM26.6 billion, 84, berkahwin, 8 orang anak.
Kuok Group, Pacific Carriers Ltd, Transmile Group, Wilmar International
2.Ananda Krishnan - RM20.1 billion, 70, berkahwin, 3 orang anak.
Maxis Comminications, Aircel Ltd, Astro All Asia Networks
3.Tan Sri Teh Hong Piow - RM8.15 billion, 78, berkahwin, 4 orang anak.
Public Bank
4.Tan Sri Lee Shin Cheng - RM7.4 billion, 69, berkahwin, 6 orang anak.
IOI Group
5.Tan Sri Quek Leng Chan - RM4.5 billion, 67, berkahwin, 3 orang anak.
Hong Leong Group, Guoco Group, Rank Group
6.Lee Kim Hua & family RM3.5 billion, 79, janda, 6 orang anak.
Genting Group
7.Tan Sri Syed Mokhtar AlBukhary - RM3.2 billion, 56, berkahwin, 5 orang anak.
Malaysia Mining Corporation (MMC), Malaysia Johor Port, Malakoff, Gas Malaysia
8.Tan Sri Vincent Tan - RM1.8 billion, 56, berkahwin, 11 orang anak.
Berjaya Group
9.Tan Sri Tiong Hiew King - RM1.6 billion, 78, berkahwin, 4 orang anak.
Rimbunan Hijau Group, Tri-M Technologies
10.Tan Sri Azman Hashim - RM1.4 billion, 68, berkahwin, 5 orang anak.
AMCorp Group, Ambank


koi tambah untuk jangkamasa 10 tahun dari sekarang
no 11:mohd fauzy hashim

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Tue Oct 27, 2009 11:56 am

tahniah la atas kejayaan, koi tumpang senyum je

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Tue Oct 27, 2009 8:51 pm

blm cuba blm tahu
mana2 pun ada risiko, tiap musibah ada rahmat disebaliknya

kita rasa kita susah dan sulit,tapi ingat ramai lagi yang lebih
teruk dan susah/rumit/sesak/ etc.

tapi kita kena ingat, tiap rezeki yang kita perolehi tu sebahgiannya ada jugak
untuk orang lain.



weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Tue Oct 27, 2009 8:52 pm

hang serius ka nak niaga selasa zul?

weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Tue Oct 27, 2009 9:40 pm

weark wrote:blm cuba blm tahu
mana2 pun ada risiko, tiap musibah ada rahmat disebaliknya

kita rasa kita susah dan sulit,tapi ingat ramai lagi yang lebih
teruk dan susah/rumit/sesak/ etc.

tapi kita kena ingat, tiap rezeki yang kita perolehi tu sebahgiannya ada jugak
untuk orang lain.


Betul wan belum cuba belum tahu...dan inilah kata2 semangat yang aku nak dengar

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Tue Oct 27, 2009 9:42 pm

weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe Laughing
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Tue Oct 27, 2009 9:58 pm

fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe Laughing
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

nape wan berminat nak masuk syer ker?
laksa kedah ada,laksam kelantan ada,laksa sarawak ada
(nanti koi mintak resepi kat labu sayong)
huh huh huh...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Tue Oct 27, 2009 10:02 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe Laughing
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

nape wan berminat nak masuk syer ker?
laksa kedah ada,laksam kelantan ada,laksa sarawak ada
(nanti koi mintak resepi kat labu sayong)
huh huh huh...

Laksa sarawak jgn keliru wehh..aku pegi sana dulu order laksa yang sampai mee kari..katanya ni la laksa..bedal je la.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Tue Oct 27, 2009 10:54 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe Laughing
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

nape wan berminat nak masuk syer ker?
laksa kedah ada,laksam kelantan ada,laksa sarawak ada
(nanti koi mintak resepi kat labu sayong)
huh huh huh...

Laksa sarawak jgn keliru wehh..aku pegi sana dulu order laksa yang sampai mee kari..katanya ni la laksa..bedal je la.. Very Happy


aku pun pernah kena sekali
kat klcc ada jual RM9 semangkuk
paderr...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Wed Oct 28, 2009 8:42 am

bai, kalu awok nak food tester bagi laksa tu, jemputla grodong2 datang ke rumah, koi tak menolak nye

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Wed Oct 28, 2009 9:18 am

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe Laughing
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

nape wan berminat nak masuk syer ker?
laksa kedah ada,laksam kelantan ada,laksa sarawak ada
(nanti koi mintak resepi kat labu sayong)
huh huh huh...

Laksa sarawak jgn keliru wehh..aku pegi sana dulu order laksa yang sampai mee kari..katanya ni la laksa..bedal je la.. Very Happy


aku pun pernah kena sekali
kat klcc ada jual RM9 semangkuk
paderr...

Kawan rasa topik ni masih relevan dari sekolah...gi ke laksa sebab kantin sekolah tu mungkin ada jual lakse heheheh Very Happy Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 28, 2009 9:59 am

[quote="Yassin"][quote="zulkbo"][quote="fourzy"][quote="zulkbo"]
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Kawan rasa topik ni masih relevan dari sekolah...gi ke laksa sebab kantin sekolah tu mungkin ada jual lakse heheheh Very Happy Very Happy

Gitu la yassin..mcm aok kabo la juge..sesekali sembang temasuk pulak topic lain..iklan laksa hehe...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 28, 2009 4:28 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe Laughing
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

nape wan berminat nak masuk syer ker?
laksa kedah ada,laksam kelantan ada,laksa sarawak ada
(nanti koi mintak resepi kat labu sayong)
huh huh huh...

Laksa sarawak jgn keliru wehh..aku pegi sana dulu order laksa yang sampai mee kari..katanya ni la laksa..bedal je la.. Very Happy


aku pun pernah kena sekali
kat klcc ada jual RM9 semangkuk
paderr...

Kawan rasa topik ni masih relevan dari sekolah...gi ke laksa sebab kantin sekolah tu mungkin ada jual lakse heheheh Very Happy Very Happy


kat sini bebas yassin
lebih kepada ruang sembang
budok sekolah smkj2
aok masuk join citer apa
pun tak pe weh..
tak der saringan Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Wed Oct 28, 2009 6:24 pm

zulkbo wrote:

kat sini bebas yassin
lebih kepada ruang sembang
budok sekolah smkj2
aok masuk join citer apa
pun tak pe weh..
tak der saringan Very Happy

kawan hok gini yang kawan suka tak de protokol ngat maklum kawan org kampung je.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Wed Oct 28, 2009 6:25 pm

[quote="fourzy"][quote="Yassin"][quote="zulkbo"][quote="fourzy"]
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Kawan rasa topik ni masih relevan dari sekolah...gi ke laksa sebab kantin sekolah tu mungkin ada jual lakse heheheh Very Happy Very Happy

Gitu la yassin..mcm aok kabo la juge..sesekali sembang temasuk pulak topic lain..iklan laksa hehe...

Kawan dgn aok pozi x de bender kawan bantah...mekala nok tambah cawangan jadi wali hakim pun tak pe heheheheh Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 28, 2009 10:43 pm

[quote="Yassin"][quote="fourzy"][quote="Yassin"][quote="zulkbo"]
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Kawan rasa topik ni masih relevan dari sekolah...gi ke laksa sebab kantin sekolah tu mungkin ada jual lakse heheheh Very Happy Very Happy

Gitu la yassin..mcm aok kabo la juge..sesekali sembang temasuk pulak topic lain..iklan laksa hehe...

Kawan dgn aok pozi x de bender kawan bantah...mekala nok tambah cawangan jadi wali hakim pun tak pe heheheheh Very Happy

Uiikkk..Yassin aok ni cucuk jarum nmpak.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Thu Oct 29, 2009 12:55 am

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

Goner rupe selasa tu wehhh...mcm buah naga ke..hehehe
Kalau niaga laksa tu aku rasa dia boleh sbb rasa-rasanya wife dia pandai masak laksa kedah..

nape wan berminat nak masuk syer ker?
laksa kedah ada,laksam kelantan ada,laksa sarawak ada
(nanti koi mintak resepi kat labu sayong)
huh huh huh...

Laksa sarawak jgn keliru wehh..aku pegi sana dulu order laksa yang sampai mee kari..katanya ni la laksa..bedal je la..


aku pun pernah kena sekali
kat klcc ada jual RM9 semangkuk
paderr...

Kawan rasa topik ni masih relevan dari sekolah...gi ke laksa sebab kantin sekolah tu mungkin ada jual lakse heheheh


kat sini bebas yassin
lebih kepada ruang sembang
budok sekolah smkj2
aok masuk join citer apa
pun tak pe weh..
tak der saringan

sebungkus rm 1.50,skali jual 50 bungkus
untung sebungkus 0.50=rm 25.00
28 hari dah rm 700.00
kalau 360 hari dah rm 9k
pergh...........banyak dah tu

sedekah kat masjid/surau/org miskin =rm 1k
ada lagi balance..............kaya ooi

weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 7:57 am

fourzy wrote:

Uiikkk..Yassin aok ni cucuk jarum nmpak..

kawan tak nyucuk keknya kawan jet je sikit....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Thu Oct 29, 2009 9:05 am

weark wrote:hang serius ka nak niaga selasa zul?

sebungkus rm 1.50,skali jual 50 bungkus
untung sebungkus 0.50=rm 25.00
28 hari dah rm 700.00
kalau 360 hari dah rm 9k
pergh...........banyak dah tu

sedekah kat masjid/surau/org miskin =rm 1k
ada lagi balance..............kaya ooi

Wan..kat sini mana ada lagi dah nak dpt laksa sebungkus rm1.50... skrg. sebungkus rm2.50..aok kira balik bape untung ekekeke... Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Thu Oct 29, 2009 1:10 pm

macam ni punya untung kalu, boleh pakai moto besor tu bro

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 28 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum