Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 3 of 28 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 1:25 am

weark wrote:yang aku ingat pompuan tu tak ramai
che roziah,salwani,faizah,fauziah,limah........yg lain2 kena recall memory dulu.

semenjak usia meningkat ni lupa bkn tak ingat. Laughing

yang glamer setau aku
salwanilah

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 1:26 am

weark wrote:yang aku ingat pompuan tu tak ramai
che roziah,salwani,faizah,fauziah,limah........yg lain2 kena recall memory dulu.

semenjak usia meningkat ni lupa bkn tak ingat. Laughing

kena upgrade ram memory tu..guna turbo..bykkan makan bendi hehe..kalau ingat pun dah loose contact..lama sgt dah
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 1:27 am

weark wrote:stakat ni brapa ramai dah terkumpul......pergh mcm buat koleksilah plak

1:aku = zulkbo

2:pojie-j6 = fourzy

3: zimark-j6 = cakawari

4:jeri-kg baru = azri_deraman

5:nasir-j3 =(dalam forum ni nama rasanya "acer")

6:mawi-j3 = (dalam forum ni nama rasanya "cikacung")

7: awe-kg baru =tak join forum tapi ada meeting sesi ngeteh

8: mat aini-j5 (E T) =tak join forum tapi ada meeting sesi ngeteh


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 07, 2009 1:29 am

mmmmmmmmmmm.sapa lagi.........
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 1:33 am

weark wrote:mmmmmmmmmmm.sapa lagi.........

Ajak (razak) cikgu kat skolah J6 dan Hasbullah (kat shah alam) aku ada contact no..tapi x penah jumpa lagi
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 1:35 am

weark wrote:mmmmmmmmmmm.sapa lagi.........

engko lah..
huh huh huh
memori aku pun dah
kurang sket skrg
aku confius la kau wan yang mana
yang dulu panggil "kerang" tu budak ulu jempul
gak harap bukan engkolah
rasanya wan kamaludin kan??
sorilah bro yek?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 07, 2009 1:42 am

yg pompuan ni.....payah lah sikit.........kena mintak permission laki dia.....weh
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 07, 2009 1:44 am

w m khairuddin aku
kerang tu khabarnya kat jerantut skarang ni (blm sahih lagi)
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 2:01 am


engko yang sebelah zimark tu kan
lama betul tak jumpa engko sampai gambar
avatar ko nampak lain jer..
jelos lak aku ngeko nampak muda la bro...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 2:03 am

weark wrote:w m khairuddin aku
kerang tu khabarnya kat jerantut skarang ni (blm sahih lagi)

kena buat reunion gak ni
rindu kat korang sema lah
wan kamaludin mat budaya tu ada lagi ke?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 2:10 am

zulkbo wrote:

engko yang sebelah zimark tu kan
lama betul tak jumpa engko sampai gambar
avatar ko nampak lain jer..
jelos lak aku ngeko nampak muda la bro...

Tengokla gambo dia kat kelas kita tu..sebelah jeri tu..mmg muka dia pun ala2 baby face pun..hehe pemalu lagi..lupa ke.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 2:12 am

fourzy wrote:
zulkbo wrote:

engko yang sebelah zimark tu kan
lama betul tak jumpa engko sampai gambar
avatar ko nampak lain jer..
jelos lak aku ngeko nampak muda la bro...

Tengokla gambo dia kat kelas kita tu..sebelah jeri tu..mmg muka dia pun ala2 baby face pun..hehe pemalu lagi..lupa ke.. Very Happy

yang baby face nye
din kekcok
huh huh huh
aku dah ingat dah....
sori la wan??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 14, 2009 12:56 am

shahriman,big,siti hawa, tusirin, mat noh... blm dpt dikesan lagi
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 14, 2009 1:13 am

weark wrote:shahriman,big,siti hawa, tusirin, mat noh... blm dpt dikesan lagi

tosh katanya kat shah alam
aku pun tak pernah jumpa
dia pun..ko tanya mawi
ada no hp dia kalau tak salah
aku Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Wed Oct 14, 2009 3:03 pm

mat noh kan geng ulu jempul, tak terjumpa langsung ke wan ?

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 14, 2009 3:15 pm

acey wrote:mat noh kan geng ulu jempul, tak terjumpa langsung ke wan ?

betul tu..tu la pasalnya..balik ulu jempol tak keluar rumah ke wan? ke dah bape lama x balik nih....hehe
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Wed Oct 14, 2009 3:22 pm

Molek lah tu kalau ada ruang dan peluang kita dapat jumpa semula kengkawan mase sekolah dulu...
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 14, 2009 3:27 pm

weark wrote:shahriman,big,siti hawa, tusirin, mat noh... blm dpt dikesan lagi

Big dgn mat noh bukan ke dua2 dari ulu jempol?? Shocked Question
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Wed Oct 14, 2009 3:36 pm

koi dengor big balik kg, jerantut feri, dia belajar silat sampai tamat, pas tu dia migrate gi us, dia jadi wrestler, big show nama dia skrang

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Oct 14, 2009 7:34 pm

acey wrote:koi dengor big balik kg, jerantut feri, dia belajar silat sampai tamat, pas tu dia migrate gi us, dia jadi wrestler, big show nama dia skrang

dah kaya patut tak ingat
nak balik ulu jempol lagi
la tu..
huh huh huh Very Happy Very Happy
aceyyyy..selamat hari raya
raya itu hari aku jumpa mawi
mane ko???

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Wed Oct 14, 2009 10:54 pm

zulkbo wrote:
acey wrote:koi dengor big balik kg, jerantut feri, dia belajar silat sampai tamat, pas tu dia migrate gi us, dia jadi wrestler, big show nama dia skrang

dah kaya patut tak ingat
nak balik ulu jempol lagi
la tu..
huh huh huh Very Happy Very Happy
aceyyyy..selamat hari raya
raya itu hari aku jumpa mawi
mane ko???

Skrg aku cube kumpul geng2 kita, harap2 dpt buat reunion, paling lewat pun sebelum 2011.(sebelum mencecah usia 40...hehe.....). Boleh tak korang bg email add korang kat aku. sesetgh tu aku dah ada. email aku kat mawi_j3@yahoo.com atau MohdAsmawi.KamalulAripin@infineon.com.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 14, 2009 11:06 pm

aku balik sanapun tak lama.
Jumpa org tua aku jadi lupa hal lain
ada gak tanya geng2 kat sana(kalau diorg bagitau bila jumpa ngan adik beradik dia).
Aku ingat nak cuti lama sikit nak pusing2 cari.
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 2:11 am

weark wrote:aku balik sanapun tak lama.
Jumpa org tua aku jadi lupa hal lain
ada gak tanya geng2 kat sana(kalau diorg bagitau bila jumpa ngan adik beradik dia).
Aku ingat nak cuti lama sikit nak pusing2 cari.

jangan la panik bro...
dorang gempak hang jer tu
ada lah haluan masing-masing
geng lain tu BIG,MAT NOR,SHAHRIMAN
korang yang ingat tolong senarai balik nama
geng kelas kita laki pompuan sema
maaflah aku byk mkn kepala ikan gamoknya
lupa belaka nama..yang popular cam limah,
fauziah,faezah ngan salwani tak yah lah
memang aku ingat pun...
huh huh huh Laughing Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 2:13 am

cikacung wrote:
zulkbo wrote:
acey wrote:koi dengor big balik kg, jerantut feri, dia belajar silat sampai tamat, pas tu dia migrate gi us, dia jadi wrestler, big show nama dia skrang

dah kaya patut tak ingat
nak balik ulu jempol lagi
la tu..
huh huh huh Very Happy Very Happy
aceyyyy..selamat hari raya
raya itu hari aku jumpa mawi
mane ko???

Skrg aku cube kumpul geng2 kita, harap2 dpt buat reunion, paling lewat pun sebelum 2011.(sebelum mencecah usia 40...hehe.....). Boleh tak korang bg email add korang kat aku. sesetgh tu aku dah ada. email aku kat mawi_j3@yahoo.com atau MohdAsmawi.KamalulAripin@infineon.com.


zulkbo@yahoo.com

zulkifle@rocketmail.com

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 2:22 am

kalu boleh korang senarai nama
cikgu yang mengajar ngan subjek sekali
aku betul lupa la geng Shocked Shocked
cikgu razalli tak yah lah poji selalu
dok citeraku ingatlah...
(ANAK EMAS CIKGU RAZALI#si poji ni)

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 28 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum